OFERTA MUJORE

30%
Krahaso QUICK SHOP
REVLON UNIQ ONE HAIR TREATMENT...
8432225085791 13.49 9.49
Riparon flokët e dëmtuara dhe të thara Mbanë nën kontroll elektrizimin dhe shkëlqimin e flokëve…
Krahaso QUICK SHOP
17%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745748 35.99 29.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 3 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION BY PETRA EYESHADOW ...
11.69 10.49
Krahaso QUICK SHOP
9%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
A1313 349.99 319.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha…
Krahaso QUICK SHOP
12%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WATER PUMP (WHITE) H2O ...
PET-22W 1.29 1.14
Spërkatës i lëngut me të cilin ju do të mundeni me lehtësi të shpërndani qoftë…
Krahaso QUICK SHOP
12%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WATER PUMP (BLACK) H2O ...
PET-22B 1.29 1.14
Spërkatës i lëngut me të cilin ju do të mundeni me lehtësi të shpërndani qoftë…
Krahaso QUICK SHOP
11%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE JUST WATER PUMP (BLACK)...
PET-24 2.79 2.49
Spërkatës i lëngut me të cilin ju do të mundeni me lehtësi të shpërndani qoftë…
Krahaso QUICK SHOP
8%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR B...
B31 249.99 229.99
Karrige për sallone të berberit me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë…
Krahaso QUICK SHOP
9%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
8922 219.99 199.99
Karrige për sallone bukurie me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet…
Krahaso QUICK SHOP
14%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO BLUE POWDER BLEACH 500g...
9501101530003 6.99 5.99
Zbardhues i kaltër për përdorim profesional i cili zbardhon tonin e flokut deri në 7…
Krahaso QUICK SHOP
21%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOR IT BASE & T...
LK1360 6.99 5.49
Base & Top Vanish është një produkt tjetër i Silcare 2 në 1. Baza dhe…
Krahaso QUICK SHOP
34%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO NAIL GLUE BRUSH-ON 10g ...
KOD1000000392 1.49 0.99
Ngjitës për thonj me brushë. Siguron ngjitje të mirë të thoit artificial në bazë të…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION X TAMMI TROPICAL PA...
5057566036825 11.69 10.49
Paletë me hije ekzotike me 23 ngjyra të bukur mat dhe me shkëlqim, me një…
Krahaso QUICK SHOP
29%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS ANTI-DANDRUFF SH...
8000836395174 8.49 5.99
Keiras shampo kundër zbokthit me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe pirokton…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS LOSS REMEDY SHAM...
8000836394504 7.99 5.99
Keiras shampo kundër rënies së flokëve për flokë të brishtë dhe të dobëta me algin…
Krahaso QUICK SHOP
12%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002279 6.79 5.99
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
12%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002217 6.79 5.99
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
12%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002224 6.79 5.99
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
12%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002248 6.79 5.99
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
35%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON URTINOL HAIR LOSS TREAT...
8000836150308 8.49 5.49
Urtinol është një trajtim tonik i flokëve me ekstrakte të hithrave. Ndihmëse në ndërhyrjet parandaluese…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO UV&LED SENSOR NAIL...
72527274584 39.99 29.99
Rreth produktit: E DIZAJNUAR ME SENZOR AUTOMATIK: Posedon sensor të mençur dhe mund të ndizet…
Krahaso QUICK SHOP
58%
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE H...
KOD1000000402 0.69 0.29
Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i…
Krahaso QUICK SHOP
58%
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE B...
KOD0000003317 0.69 0.29
Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 01 |...
KOD0005911429 0.99 0.89
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 02 |...
KOD0005911430 0.99 0.89
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 03 |...
KOD0005911431 0.99 0.89
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 04 |...
KOD0005911432 0.99 0.89
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 05 |...
KOD0005911433 0.99 0.89
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 06 |...
KOD0005911434 1.99 1.49
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 07 |...
KOD0005911435 1.99 1.49
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 08 |...
KOD0005911436 1.99 1.49
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 09 |...
KOD0005911437 1.99 1.49
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 10 |...
KOD0005911438 1.99 1.49
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
29%
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS TOTAL ACTION...
5901761971903 2.79 1.99
Shumë probleme – Një zgjidhje. Formula revolucionare me kompleksin aktiv të fortë të thonjve depërton…
Krahaso QUICK SHOP
14%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAGNIFYING LAMP LIGHT S...
10241 34.99 29.99
Llampë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull:…
Krahaso QUICK SHOP
14%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
7252727457485 49.99 42.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 5 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë…
Krahaso QUICK SHOP
50%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LADY VICTORY DECORATIVE...
6921772270597 1.99 0.99
Kristale dekorative për dekorimin e thonjëve natyral apo artificial. 100% brend i ri me cilësi…
Krahaso QUICK SHOP
31%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LOTUS SCISSORS 6INCH | ...
9002260026968 6.49 4.49
Gërshërë për flokë. Strukturë fine me brisk të mprehtë, gjë që mundëson modelime tejet të…
Krahaso QUICK SHOP
35%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLONDE SUPER BLEACH UP ...
8000836111026 16.99 10.99
Diksoblonde zbardhues i avancuar super i shpejtë , pluhur i rëndë i qëndrueshëm aromatik me…
Krahaso QUICK SHOP
14%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745724 34.99 29.99
Karakteristikat: Shkop nga qeramika turmaline, ngrohje të qëndrueshme PTC ngrohës , ngrohje të shpejtë Ekran…
Krahaso QUICK SHOP
14%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745717 34.99 29.99
Karakteristikat: 1. Shkop nga qeramika turmaline, ngrohje të qëndrueshme 2. PTC ngrohës , ngrohje të…
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
7252727457484 46.99 39.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 4 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION RE-LOADED NEWTRALS ...
5057566045353 4.99 4.49
Koha për të marrë RELOADED! Hije të ngrohta pikante për dashnorët e kuqërremave dhe neutrals,…
Krahaso QUICK SHOP
17%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FACE CLEANING SPONGE | ...
6954223080230 0.89 0.74
Kjo shpuzë për pastrimin e fytyrës e pastron grimin, papastërsitë dhe vajrat e tepërta nga…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AN GUO ER MAKE-UP SPONG...
KOD0005911207 0.99 0.74
Kjo shpuzë është krijuar pa skaje në mënyrë që të eliminohen vijat e dukshme dhe…
Krahaso QUICK SHOP
17%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AN GUO ER POWDER PUFF |...
6954223080285 0.89 0.74
Kjo shpuzë është krijuar pa skaje në mënyrë që të eliminohen vijat e dukshme dhe…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE COSMETIC P.W MAKE-UP SP...
KOD000000319 0.99 0.74
Kjo shpuzë është krijuar pa skaje në mënyrë që të eliminohen vijat e dukshme dhe…
Krahaso QUICK SHOP
36%
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL SECRET ABS...
8033171865255 6.99 4.49
Formulë e cila përmbanë veti rigjeneruese, antioksiduese dhe mbrojtëse të vajrave si Argani, Makadamia dhe Proteinat e…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB 9w | POÇ …...
D00348 1.49 0.79
Poç për UV llampë. E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W; Ideale për…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-C.12DXVI 8.99 6.49
Gellët Base One u krijuan nga receta moderne që prodhon një zinxhir polimeri jashtëzakonisht të qëndrueshëm…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-P.12KXV 8.99 6.49
Gellët Base One u krijuan nga receta moderne që prodhon një zinxhir polimeri jashtëzakonisht të qëndrueshëm…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-CO.25CXVI 8.99 6.49
Gellët Base One janë krijuar nga recepta moderne, e cila mundëson marrjen hallkave solide të…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-COM.01CXVI 8.99 6.49
Gelli UV Base One Cover Medium është gell maskues shumë i ngjashëm, me ngjyrë natyrale të bazës së thoit.…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-COD.02CXVI 8.99 6.49
Gellët Base One Gellët Base One janë krijuar nga recepta moderne, e cila mundëson marrjen…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-DT.18AXVI 8.99 6.49
Base One Diamond Touch është gell pa ngjyrë me shtesë të shkëlqimit të bukur, e…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION RE-LOADED BASIC MAT...
5057566043335 4.99 4.49
Basic Mattes është një shtesë e re për familjen Re-Loaded, paletat tona më të shitura…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION RE-LOADED PALETTE N...
5057566014533 4.99 4.49
Koha për të marrë RELOADED! Hije të ngrohta pikante për dashnorët e kuqërremave dhe neutrals,…
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION PRO HD INSPIRATION ...
5029066105912 16.99 14.49
35 hije për sy me pigmentim të lartë në një paletë. Hije të mahnitshme dhe…
Krahaso QUICK SHOP
36%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON POLIPANT COMPLEX 1X12pc...
8000836151145 20.99 13.49
Kompleksi Polipant është një trajtim biologjik me qëllime të shumta të indeve të flokëve dhe…
Krahaso QUICK SHOP

OFERTA JAVORE

Krahaso QUICK SHOP
LARA BELLUCCI BODY CREAM ALOE ...
4007295017450 5.99
Kremi për trup Aloe Vera përmban veti përbërse dhe ushqyese të cilësisë së lartë me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE SEQUENT LUX ACRYLIC MO...
5906720560723M 9.99
Lëng i cili i jep masës së akrilikut veti të përkryera të modelimit, duke iu…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE SEQUENT LUX ACRYLIC MO...
5906720560754M 8.99
Lëng i cili i jep masës së akrilikut veti të përkryera të modelimit, duke iu…
Krahaso QUICK SHOP

OFERTA E PARFUMEVE

20%
Krahaso QUICK SHOP
CALVIN KLEIN FOR HIM EAU DE TO...
088300196920 24.99 19.99
Për dallim nga versioni femëror i ëmbël i këtij parfumi, ky parfumë ka aromë të…
Krahaso QUICK SHOP
23%
Krahaso QUICK SHOP
JOOP! MEN’S EAU DE TOILE...
3414206010423 19.49 14.99
Joop! Homme Eau de Toilette është një parfum për burra që lartëson individualitetin dhe sensualitetin…
Krahaso QUICK SHOP
48%
Krahaso QUICK SHOP
ROBERTO CAVALLI JUST CAVALLI M...
3607346235942 57.99 29.99
Roberto Cavalli Eau de Toilette Just Cavalli për meshkuj është patjetër burrëror dhe do t’ju…
Krahaso QUICK SHOP
35%
Krahaso QUICK SHOP
JOOP HOMME EAU DE TOILETTE SPR...
3414206000608 46.14 29.99
Joop! Homme Eau de Toilette është një parfum për burra që lartëson individualitetin dhe sensualitetin…
Krahaso QUICK SHOP
13%
Krahaso QUICK SHOP
NAOMI CAMPBELL EAU DE TOILETTE...
5050456079773 15.99 13.99
Sensuale, misterioze dhe erotike, duke përcjellë në mënyrë të përkryer fuqinë hipnotike të tërheqjes së…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SHAKIRA NATURAL SPRAY 80ml | P...
8411061697283 36.99 19.49
Eau de toilette Shakira S është thjesht femërore dhe nuk do t’ju lejojë të ecni…
Krahaso QUICK SHOP
21%
Krahaso QUICK SHOP
AIR VAL EAU DE TOILETTE CARS 3...
663350055443 6.99 5.49
Një aromë e shkëlqyer për fëmijët, inspiruar nga Disney Cartoon. Parfumi Cars përmban ëmbëlsi, freski…
Krahaso QUICK SHOP
21%
Krahaso QUICK SHOP
AIR VAL EAU DE TOILETTE HELLO ...
663350059724 6.99 5.49
Aroma e parfumit Hello Kitty është 100% origjinale. Hello Kitty (në kuti me ngjyrë pink)…
Krahaso QUICK SHOP
30%
Krahaso QUICK SHOP
REVLON UNIQ ONE HAIR TREATMENT...
8432225085791 13.49 9.49
Riparon flokët e dëmtuara dhe të thara Mbanë nën kontroll elektrizimin dhe shkëlqimin e flokëve…
Krahaso QUICK SHOP
17%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745748 35.99 29.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 3 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION BY PETRA EYESHADOW ...
11.69 10.49
Krahaso QUICK SHOP
9%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
A1313 349.99 319.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha…
Krahaso QUICK SHOP
12%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WATER PUMP (WHITE) H2O ...
PET-22W 1.29 1.14
Spërkatës i lëngut me të cilin ju do të mundeni me lehtësi të shpërndani qoftë…
Krahaso QUICK SHOP
12%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WATER PUMP (BLACK) H2O ...
PET-22B 1.29 1.14
Spërkatës i lëngut me të cilin ju do të mundeni me lehtësi të shpërndani qoftë…
Krahaso QUICK SHOP
11%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE JUST WATER PUMP (BLACK)...
PET-24 2.79 2.49
Spërkatës i lëngut me të cilin ju do të mundeni me lehtësi të shpërndani qoftë…
Krahaso QUICK SHOP
8%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR B...
B31 249.99 229.99
Karrige për sallone të berberit me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë…
Krahaso QUICK SHOP
9%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
8922 219.99 199.99
Karrige për sallone bukurie me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet…
Krahaso QUICK SHOP
14%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO BLUE POWDER BLEACH 500g...
9501101530003 6.99 5.99
Zbardhues i kaltër për përdorim profesional i cili zbardhon tonin e flokut deri në 7…
Krahaso QUICK SHOP
21%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOR IT BASE & T...
LK1360 6.99 5.49
Base & Top Vanish është një produkt tjetër i Silcare 2 në 1. Baza dhe…
Krahaso QUICK SHOP
34%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO NAIL GLUE BRUSH-ON 10g ...
KOD1000000392 1.49 0.99
Ngjitës për thonj me brushë. Siguron ngjitje të mirë të thoit artificial në bazë të…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION X TAMMI TROPICAL PA...
5057566036825 11.69 10.49
Paletë me hije ekzotike me 23 ngjyra të bukur mat dhe me shkëlqim, me një…
Krahaso QUICK SHOP
29%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS ANTI-DANDRUFF SH...
8000836395174 8.49 5.99
Keiras shampo kundër zbokthit me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe pirokton…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS LOSS REMEDY SHAM...
8000836394504 7.99 5.99
Keiras shampo kundër rënies së flokëve për flokë të brishtë dhe të dobëta me algin…
Krahaso QUICK SHOP
12%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002279 6.79 5.99
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
12%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002217 6.79 5.99
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
12%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002224 6.79 5.99
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
12%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002248 6.79 5.99
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
35%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON URTINOL HAIR LOSS TREAT...
8000836150308 8.49 5.49
Urtinol është një trajtim tonik i flokëve me ekstrakte të hithrave. Ndihmëse në ndërhyrjet parandaluese…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO UV&LED SENSOR NAIL...
72527274584 39.99 29.99
Rreth produktit: E DIZAJNUAR ME SENZOR AUTOMATIK: Posedon sensor të mençur dhe mund të ndizet…
Krahaso QUICK SHOP
58%
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE H...
KOD1000000402 0.69 0.29
Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i…
Krahaso QUICK SHOP
58%
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE B...
KOD0000003317 0.69 0.29
Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 01 |...
KOD0005911429 0.99 0.89
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 02 |...
KOD0005911430 0.99 0.89
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 03 |...
KOD0005911431 0.99 0.89
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 04 |...
KOD0005911432 0.99 0.89
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 05 |...
KOD0005911433 0.99 0.89
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 06 |...
KOD0005911434 1.99 1.49
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 07 |...
KOD0005911435 1.99 1.49
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 08 |...
KOD0005911436 1.99 1.49
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 09 |...
KOD0005911437 1.99 1.49
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 10 |...
KOD0005911438 1.99 1.49
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur…
Krahaso QUICK SHOP
29%
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS TOTAL ACTION...
5901761971903 2.79 1.99
Shumë probleme – Një zgjidhje. Formula revolucionare me kompleksin aktiv të fortë të thonjve depërton…
Krahaso QUICK SHOP
14%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAGNIFYING LAMP LIGHT S...
10241 34.99 29.99
Llampë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull:…
Krahaso QUICK SHOP
14%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
7252727457485 49.99 42.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 5 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë…
Krahaso QUICK SHOP
50%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LADY VICTORY DECORATIVE...
6921772270597 1.99 0.99
Kristale dekorative për dekorimin e thonjëve natyral apo artificial. 100% brend i ri me cilësi…
Krahaso QUICK SHOP
31%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LOTUS SCISSORS 6INCH | ...
9002260026968 6.49 4.49
Gërshërë për flokë. Strukturë fine me brisk të mprehtë, gjë që mundëson modelime tejet të…
Krahaso QUICK SHOP
35%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLONDE SUPER BLEACH UP ...
8000836111026 16.99 10.99
Diksoblonde zbardhues i avancuar super i shpejtë , pluhur i rëndë i qëndrueshëm aromatik me…
Krahaso QUICK SHOP
14%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745724 34.99 29.99
Karakteristikat: Shkop nga qeramika turmaline, ngrohje të qëndrueshme PTC ngrohës , ngrohje të shpejtë Ekran…
Krahaso QUICK SHOP
14%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745717 34.99 29.99
Karakteristikat: 1. Shkop nga qeramika turmaline, ngrohje të qëndrueshme 2. PTC ngrohës , ngrohje të…
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
7252727457484 46.99 39.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 4 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION RE-LOADED NEWTRALS ...
5057566045353 4.99 4.49
Koha për të marrë RELOADED! Hije të ngrohta pikante për dashnorët e kuqërremave dhe neutrals,…
Krahaso QUICK SHOP
17%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FACE CLEANING SPONGE | ...
6954223080230 0.89 0.74
Kjo shpuzë për pastrimin e fytyrës e pastron grimin, papastërsitë dhe vajrat e tepërta nga…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AN GUO ER MAKE-UP SPONG...
KOD0005911207 0.99 0.74
Kjo shpuzë është krijuar pa skaje në mënyrë që të eliminohen vijat e dukshme dhe…
Krahaso QUICK SHOP
17%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AN GUO ER POWDER PUFF |...
6954223080285 0.89 0.74
Kjo shpuzë është krijuar pa skaje në mënyrë që të eliminohen vijat e dukshme dhe…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE COSMETIC P.W MAKE-UP SP...
KOD000000319 0.99 0.74
Kjo shpuzë është krijuar pa skaje në mënyrë që të eliminohen vijat e dukshme dhe…
Krahaso QUICK SHOP
36%
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL SECRET ABS...
8033171865255 6.99 4.49
Formulë e cila përmbanë veti rigjeneruese, antioksiduese dhe mbrojtëse të vajrave si Argani, Makadamia dhe Proteinat e…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB 9w | POÇ …...
D00348 1.49 0.79
Poç për UV llampë. E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W; Ideale për…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-C.12DXVI 8.99 6.49
Gellët Base One u krijuan nga receta moderne që prodhon një zinxhir polimeri jashtëzakonisht të qëndrueshëm…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-P.12KXV 8.99 6.49
Gellët Base One u krijuan nga receta moderne që prodhon një zinxhir polimeri jashtëzakonisht të qëndrueshëm…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-CO.25CXVI 8.99 6.49
Gellët Base One janë krijuar nga recepta moderne, e cila mundëson marrjen hallkave solide të…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-COM.01CXVI 8.99 6.49
Gelli UV Base One Cover Medium është gell maskues shumë i ngjashëm, me ngjyrë natyrale të bazës së thoit.…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-COD.02CXVI 8.99 6.49
Gellët Base One Gellët Base One janë krijuar nga recepta moderne, e cila mundëson marrjen…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-DT.18AXVI 8.99 6.49
Base One Diamond Touch është gell pa ngjyrë me shtesë të shkëlqimit të bukur, e…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION RE-LOADED BASIC MAT...
5057566043335 4.99 4.49
Basic Mattes është një shtesë e re për familjen Re-Loaded, paletat tona më të shitura…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION RE-LOADED PALETTE N...
5057566014533 4.99 4.49
Koha për të marrë RELOADED! Hije të ngrohta pikante për dashnorët e kuqërremave dhe neutrals,…
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION PRO HD INSPIRATION ...
5029066105912 16.99 14.49
35 hije për sy me pigmentim të lartë në një paletë. Hije të mahnitshme dhe…
Krahaso QUICK SHOP
36%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON POLIPANT COMPLEX 1X12pc...
8000836151145 20.99 13.49
Kompleksi Polipant është një trajtim biologjik me qëllime të shumta të indeve të flokëve dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LARA BELLUCCI BODY CREAM ALOE ...
4007295017450 5.99
Kremi për trup Aloe Vera përmban veti përbërse dhe ushqyese të cilësisë së lartë me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE SEQUENT LUX ACRYLIC MO...
5906720560723M 9.99
Lëng i cili i jep masës së akrilikut veti të përkryera të modelimit, duke iu…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE SEQUENT LUX ACRYLIC MO...
5906720560754M 8.99
Lëng i cili i jep masës së akrilikut veti të përkryera të modelimit, duke iu…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
CALVIN KLEIN FOR HIM EAU DE TO...
088300196920 24.99 19.99
Për dallim nga versioni femëror i ëmbël i këtij parfumi, ky parfumë ka aromë të…
Krahaso QUICK SHOP
23%
Krahaso QUICK SHOP
JOOP! MEN’S EAU DE TOILE...
3414206010423 19.49 14.99
Joop! Homme Eau de Toilette është një parfum për burra që lartëson individualitetin dhe sensualitetin…
Krahaso QUICK SHOP
48%
Krahaso QUICK SHOP
ROBERTO CAVALLI JUST CAVALLI M...
3607346235942 57.99 29.99
Roberto Cavalli Eau de Toilette Just Cavalli për meshkuj është patjetër burrëror dhe do t’ju…
Krahaso QUICK SHOP
35%
Krahaso QUICK SHOP
JOOP HOMME EAU DE TOILETTE SPR...
3414206000608 46.14 29.99
Joop! Homme Eau de Toilette është një parfum për burra që lartëson individualitetin dhe sensualitetin…
Krahaso QUICK SHOP
13%
Krahaso QUICK SHOP
NAOMI CAMPBELL EAU DE TOILETTE...
5050456079773 15.99 13.99
Sensuale, misterioze dhe erotike, duke përcjellë në mënyrë të përkryer fuqinë hipnotike të tërheqjes së…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SHAKIRA NATURAL SPRAY 80ml | P...
8411061697283 36.99 19.49
Eau de toilette Shakira S është thjesht femërore dhe nuk do t’ju lejojë të ecni…
Krahaso QUICK SHOP
21%
Krahaso QUICK SHOP
AIR VAL EAU DE TOILETTE CARS 3...
663350055443 6.99 5.49
Një aromë e shkëlqyer për fëmijët, inspiruar nga Disney Cartoon. Parfumi Cars përmban ëmbëlsi, freski…
Krahaso QUICK SHOP
21%
Krahaso QUICK SHOP
AIR VAL EAU DE TOILETTE HELLO ...
663350059724 6.99 5.49
Aroma e parfumit Hello Kitty është 100% origjinale. Hello Kitty (në kuti me ngjyrë pink)…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASIC CLEANER 90ml | P...
5906720561287 2.49 1.99
Përgatitje kozmetike profesionale për gërryesje ekstreme të thoit natyral para përdorimit të llojeve të ndryshme…
Krahaso QUICK SHOP
29%
Krahaso QUICK SHOP
GUCCI AUDACIOUS COLOR INTENSE ...
737052839882 49.00 34.99
a
Krahaso QUICK SHOP
32%
Krahaso QUICK SHOP
GUCCI LUXE FINISHING POWDER ME...
KOD0005911374 59.00 39.99
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR B...
6625 209.99 189.99
Karrige për sallone të berberit me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë…
Krahaso QUICK SHOP
9%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR B...
6635 769.99 699.99
Karrige për sallone të berberit me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë…
Krahaso QUICK SHOP
11%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
985 949.99 849.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha…
Krahaso QUICK SHOP
23%
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
KOD0005911520 23.49 17.99
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
LCN SPECIAL REMOVER 8ml | LOSI...
4047816332877 24.99 19.99
Për largimin e qerpikëve e kapura në qepallët natyral të syrit.  
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
LCN CAPTIVATING LASHES REFILL ...
4047816763756 19.99 14.99
Pako praktike të rimbushura secila me 6 rende nga 9 mm, 10 mm and 11…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
RO.IAL NON-WOVEN ROLL FOR DEPI...
8032636035363 5.99
Letër rrollne thithëse e pa-thurrur. Kombinim i qëndrueshmërisë së shiritit të pa-thurrur me rahatinë e…
Krahaso QUICK SHOP
17%
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH TOP COAT L...
039013565022 11.99 9.99
Ofron një fund të shkëlqyeshëm të manikyrin tuaj Aplikoni pas shtresës së ngjyrës për të…
Krahaso QUICK SHOP
39%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR ANNIVERSARY ...
8000836253153 6.49 3.99
Veprim kondicionues – veti përbërëse e re që garanton rezultate të provuara shkencërisht dhe që…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
EVA MYSTIC DIAMOND OIL 100ml |...
8412261168207 17.79 12.86
Fshehtësia e bukurisë për flokët tuaja, vaj argani me pudër diamanti. Përfitimet: – Shkëlqim madhështorë…
Krahaso QUICK SHOP
11%
Krahaso QUICK SHOP
PUPA ANTITRACCIA FOUNDATION 01...
8011607094530 18.99 16.99
Pupa Antitraccia Foundation është një bazë hidratuese dhe pa yndyrë e përshtatshme për të gjitha…
Krahaso QUICK SHOP
27%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV & LED LAMP BLAC...
KOD1000000151 109.99 79.99
Llambë UV-LED, për performancë maksimale me 54W. Për herë të parë, të gjitha avantazhet e…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE PERFECT UV GEL EUROFIB...
SL010430C 14.99 11.99
Gell me fibra të mëndafshta. Përdoret si gell ndërtues – i trashë, me përdorim të…
Krahaso QUICK SHOP