OFERTA MUJORE

45%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT STATIC ...
KOD0005912090 144.99 79.99
Karrigë e zezë statike profesionale të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone…
Krahaso QUICK SHOP
22%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL WH...
KOD1000000148 89.99 69.99
Funksionaliteti i lartë e bën atë të përkryer për cilëndo sallon bukurie. E ndërtuar në…
Krahaso QUICK SHOP
17%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745748 35.99 29.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 3 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë…
Krahaso QUICK SHOP
45%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT STATIC ...
KOD0005912091 144.99 79.99
Karrigë e bardhë statike profesionale të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone…
Krahaso QUICK SHOP
11%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
A1835 269.99 239.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha…
Krahaso QUICK SHOP
32%
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL ABSOLUTE O...
8033171865347 10.99 7.49
Sprej maskë e hiper koncetruar me shumë veprime për ristrukturim. Pas aplikimit lëreni të qëndrojë.…
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLONDE ANTI-YELLOW SHAM...
8000836134964 6.49 5.49
Neutralizon nuancat e verdha të flokëve të bardha, të thinjura dhe atyre të cilave ju…
Krahaso QUICK SHOP
29%
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS TOTAL ACTION...
5901761971903 2.79 1.99
Shumë probleme – Një zgjidhje. Formula revolucionare me kompleksin aktiv të fortë të thonjve depërton…
Krahaso QUICK SHOP
21%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO BLUE POWDER BLEACH 500g...
9501101530003 6.99 5.49
Zbardhues i kaltër për përdorim profesional i cili zbardhon tonin e flokut deri në 7…
Krahaso QUICK SHOP
22%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR B...
6623 289.99 224.99
Karrige për sallone të berberit me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR ...
8818 224.99 179.99
Karrige profesionale për sallone bukurie me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR ...
8926 224.99 179.99
Karrige profesionale për sallone bukurie me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë…
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
558 64.99 54.99
Karrocë shumë e përshtatshme të cilën ju do të mund ta përdorni gjatë punës suaj…
Krahaso QUICK SHOP
8%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
Q16-1 59.99 54.99
Karrocë shumë e përshtatshme të cilën ju do të mund ta përdorni gjatë punës suaj…
Krahaso QUICK SHOP
8%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
1027-B 249.99 229.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha…
Krahaso QUICK SHOP
11%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
1037 279.99 249.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha…
Krahaso QUICK SHOP
58%
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE B...
KOD1000000400 0.69 0.29
Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB 9w | POÇ …...
D00348 1.49 0.79
Poç për UV llampë. E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W; Ideale për…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB L 9W | PO...
F-37-6 1.49 0.79
Poç për UV llambë. E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W; Ideale për…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA CLEAR NAIL TIPS...
KOD1000000297 0.99 0.89
Zgjatja e thonjve mund të jetë natyrale dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA NAIL ER-PROFESS...
KOD1000000361 0.99 0.89
Zgjatja e thonjve mund të jetë natyrale dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA NAIL ER-PROFESS...
KOD1000000362 0.99 0.89
Zgjatja e thonjve mund të jetë natyrale dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA CLEAR NAIL TIPS...
KOD1000000298 0.99 0.89
Zgjatja e thonjve mund të jetë natyrale dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur…
Krahaso QUICK SHOP
21%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOR IT BASE & T...
5902560502862 6.99 5.49
Base & Top Vanish është një produkt tjetër i Silcare 2 në 1. Baza dhe…
Krahaso QUICK SHOP
17%
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER MOJITO NERO 3000 2000W ...
8000836735628 23.99 19.99
Tharëse për flokë me filter që mund të hiqet si dhe me prizë Fuqi e…
Krahaso QUICK SHOP
37%
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL BI-PHASE L...
8033171865330 11.49 7.19
Të gjitha magjitë e një rituali të çmuar dhe të angazhuar, të përkushtuar për të…
Krahaso QUICK SHOP
36%
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL SECRET ABS...
8033171865255 6.99 4.49
Formulë e cila përmbanë veti rigjeneruese, antioksiduese dhe mbrojtëse të vajrave si Argani, Makadamia dhe Proteinat e…
Krahaso QUICK SHOP
35%
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL SECRET PAK...
8033171865309 10.49 6.79
Ideale veçanërisht për flokë të trajtuara, të thata dhe të pajetë. Maskë e pasuruar me vaj…
Krahaso QUICK SHOP
38%
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL SECRET SHA...
8033171865279 9.49 5.89
Shampo e pasuruar me veti ushqyese, ristrukturuese dhe revitalizuese të vajrave si Argani i bioçertifikuar, Makadamia…
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
14%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745724 34.99 29.99
Karakteristikat: Shkop nga qeramika turmaline, ngrohje të qëndrueshme PTC ngrohës , ngrohje të shpejtë Ekran…
Krahaso QUICK SHOP
14%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745717 34.99 29.99
Karakteristikat: 1. Shkop nga qeramika turmaline, ngrohje të qëndrueshme 2. PTC ngrohës , ngrohje të…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT TABLE F...
KOD2000000002 249.99 199.99
Zbukuroni vendin tuaj të punës me tavolinën tonë të bukur dhe me material cilësor, në…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR SALON CUTTING CAPE...
10246-CH 4.99 3.99
Përparëse për klient e cila mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR SALON CUTTING CAPE...
10246-V 4.99 3.99
Përparëse për klient e cila mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR SALON CUTTING CAPE...
10246-PP 4.99 3.99
Përparëse për klient e cila mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR SALON CUTTING CAPE...
10246-P 4.99 3.99
Përparëse për klient e cila mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR SALON CUTTING CAPE...
10246-BL 4.99 3.99
Përparëse për klient e cila mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR SALON CUTTING CAPE...
10246-BR 4.99 3.99
Përparëse për klient e cila mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në…
Krahaso QUICK SHOP
5%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO BARBER SALON BLUE DENIM...
BD-162 18.99 17.99
Merrni përparësen më moderne deri më tani dhe plotësoni pamjen tuaj IN dhe burrërore. Përparësja…
Krahaso QUICK SHOP
5%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO BARBER SALON BEIGE DENI...
BD-163 18.99 17.99
Merrni përparësen më moderne deri më tani dhe plotësoni pamjen tuaj IN dhe burrërore. Përparësja…
Krahaso QUICK SHOP
19%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002248 6.79 5.49
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
19%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002224 6.79 5.49
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
19%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002279 6.79 5.49
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
19%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002217 6.79 5.49
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti…
Krahaso QUICK SHOP
23%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NECK PAPER 1x5pcs | LET...
1004 3.89 2.99
Ky produkt është bërë 100% nga druri natyral. Nuk përmban përbërës kimikë. Posedon fuqi të…
Krahaso QUICK SHOP
31%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH GLAZE CRE...
8000836392029 6.49 4.49
Kundër lagështisë, kundër flokëve të elektrizuara. Formulë profesionale. Ideale për shtimin e flokëve të drejta dhe…
Krahaso QUICK SHOP
36%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH ANTI-FRIZ...
8000836392043 6.99 4.49
Ideal për të gjitha llojet e flokëve, veçanërisht për ato të trajtuara. Redukton flokët kaçurrele…
Krahaso QUICK SHOP
36%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH ENERGY MO...
8000836391510 6.99 4.49
Shkumë voluminoze për t’i sjellur stilit masë trupore, volum dhe fleksibilitet. Formulë profesionale.  
Krahaso QUICK SHOP
36%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH POWER MOU...
8000836391480 6.99 4.49
Shkumë për formësim të flokut – me mbajtje të fortë; shkumë stiluese – shkumë për…
Krahaso QUICK SHOP
29%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS ANTI-DANDRUFF SH...
8000836395174 8.49 5.99
Keiras shampo kundër zbokthit me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe pirokton…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS LOSS REMEDY SHAM...
8000836394504 7.99 5.99
Keiras shampo kundër rënies së flokëve për flokë të brishtë dhe të dobëta me algin…
Krahaso QUICK SHOP
35%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON URTINOL HAIR LOSS TREAT...
8000836150308 8.49 5.49
Urtinol është një trajtim tonik i flokëve me ekstrakte të hithrave. Ndihmëse në ndërhyrjet parandaluese…
Krahaso QUICK SHOP
11%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000385 44.99 39.99
Llampë ndriçuese LED e vogël me llupë e cila mund të përdoret gjat tretmaneve të ndryshme në…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 01 ...
5902232121001 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 02 ...
5902232121018 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 04 ...
5902232121032 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 06 ...
5902232121056 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 17 ...
5902232121162 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 08 ...
5902232121070 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 10 ...
5902232121094 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 12 ...
5902232121117 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 13 ...
5902232121124 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 14 ...
5902232121131 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 15 ...
5902232121148 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 16 ...
5902232121155 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 19 ...
5902232121186 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 18 ...
5902232121179 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 20 ...
5902232121193 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 21 ...
5902232121209 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 23 ...
5902232121223 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 24 ...
5902232121230 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 25 ...
5902232121247 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 26 ...
5902232121254 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 27 ...
5902232121261 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 28 ...
5902232121278 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 29 ...
5902232121285 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 36 ...
5902232121353 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 37 ...
5902232121360 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 38 ...
5902232121377 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 39 ...
5902232121384 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 40 ...
5902232121391 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 41 ...
5902232121407 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 42 ...
5902232121414 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 43 ...
5902232121421 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 45 ...
5902232121445 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 46 ...
5902232121452 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 48 ...
5902232121476 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 50 ...
5902232121490 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 31 ...
5902232121308 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 49 ...
5902232121483 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 32 ...
5902232121315 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 52 ...
5902232121513 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 33 ...
5902232121322 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 53 ...
5902232121520 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 35 ...
5902232121346 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 54 ...
5902232121537 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 56 ...
5902232121551 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 69 ...
5902232121681 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 60 ...
5902232121599 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 79 ...
5902232121780 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 92 ...
5902232121919 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 96 ...
5902232121957 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 98 ...
5902232121971 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 100...
5902232121995. 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 47 ...
5902232121469 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 99 ...
5902232121988.0 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 55 ...
5902232121544 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 03 ...
5902232121025 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 05 ...
5902232121049 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 07 ...
5902232121063 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 09 ...
5902232121087 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 11 ...
5902232121100 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 57 ...
5902232121568 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE ROCK IT HYBRID GEL 34 ...
5902232121339 2.99 1.59
Një tjetër linjë e gellëve hibride Silcare – Rock It është prodhim me një teknologji…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL CLEANING PAPER 1x9...
IBL-H23 0.99 0.79
Letër për pastrimin e thonjëve. Ekonomike dhe e sofistikuar. 100% brend i ri dhe cilësi…
Krahaso QUICK SHOP
33%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHROM-P...
A12 14.99 9.99
Mbajtëse për këmbë ultra e fortë me përbërje nga çeliku.
Krahaso QUICK SHOP
41%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLONDE SUPER BLEACH UP ...
8000836111026 16.99 9.99
Diksoblonde zbardhues i avancuar super i shpejtë , pluhur i rëndë i qëndrueshëm aromatik me…
Krahaso QUICK SHOP
40%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DIFFUSER UNIVERSAL A | ...
KOD1000000411 2.49 1.49
Difuzer i mrekullueshëm për kaçurrela fantastike. Difuzeri shpëtues i jetëgjatësisë së kaçurrelave, i lehtë për…
Krahaso QUICK SHOP
62%
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
KOD0005911467 7.79 2.99
Krahaso QUICK SHOP
33%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MIRROR ...
KOD0005911533 149.99 99.99
Pasqyrë profesionale për grim. Është e pajisur me ndriqim ekonomik të cilat e zbukurojnë pasqyrën…
Krahaso QUICK SHOP

OFERTA JAVORE

34%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WHEEL POLISH COLOR DISP...
10251 0.59 0.39
Katalog për nuanca të ndryshme të thonjve. Lehtëson klienten në dilemat e saj lidhur me…
Krahaso QUICK SHOP
31%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DECORATING STRIPS ...
KOD1000000393 0.49 0.34
Shirit dekorues për thonj. Stilime pakufi të thonjëve me shiritin dekorues i cili iu jep…
Krahaso QUICK SHOP
51%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DECORATING STRIPS ...
KOD1000000394 0.69 0.34
Shirit dekorues për thonj. Stilime pakufi të thonjëve me shiritin dekorues i cili iu jep…
Krahaso QUICK SHOP
62%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DECORATING STRIPS ...
KOD1000000395 0.89 0.34
Shirit dekorues për thonj. Stilime pakufi të thonjëve me shiritin dekorues i cili iu jep…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
LCN SKIN BALM 5ml | ZBUTËS PËR…...
14148 2.49 1.99
Kujdes specifik për trajtim të pigmenteve. Ky balsam pigmenti mbronë lëkurën kundër koreve si dhe e…
Krahaso QUICK SHOP

OFERTA E PARFUMEVE

23%
Krahaso QUICK SHOP
JOOP! MEN’S EAU DE TOILE...
3414206010423 19.49 14.99
Joop! Homme Eau de Toilette është një parfum për burra që lartëson individualitetin dhe sensualitetin…
Krahaso QUICK SHOP
32%
Krahaso QUICK SHOP
SHAKIRA NATURAL SPRAY 80ml | P...
8411061697283 36.99 24.99
Eau de toilette Shakira S është thjesht femërore dhe nuk do t’ju lejojë të ecni…
Krahaso QUICK SHOP
45%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT STATIC ...
KOD0005912090 144.99 79.99
Karrigë e zezë statike profesionale të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone…
Krahaso QUICK SHOP
22%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL WH...
KOD1000000148 89.99 69.99
Funksionaliteti i lartë e bën atë të përkryer për cilëndo sallon bukurie. E ndërtuar në…
Krahaso QUICK SHOP
17%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745748 35.99 29.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 3 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë…
Krahaso QUICK SHOP
45%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT STATIC ...
KOD0005912091 144.99 79.99
Karrigë e bardhë statike profesionale të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone…
Krahaso QUICK SHOP
11%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
A1835 269.99 239.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha…
Krahaso QUICK SHOP
32%
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL ABSOLUTE O...
8033171865347 10.99 7.49
Sprej maskë e hiper koncetruar me shumë veprime për ristrukturim. Pas aplikimit lëreni të qëndrojë.…
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLONDE ANTI-YELLOW SHAM...
8000836134964 6.49 5.49
Neutralizon nuancat e verdha të flokëve të bardha, të thinjura dhe atyre të cilave ju…
Krahaso QUICK SHOP
29%
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS TOTAL ACTION...
5901761971903 2.79 1.99
Shumë probleme – Një zgjidhje. Formula revolucionare me kompleksin aktiv të fortë të thonjve depërton…
Krahaso QUICK SHOP
21%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO BLUE POWDER BLEACH 500g...
9501101530003 6.99 5.49
Zbardhues i kaltër për përdorim profesional i cili zbardhon tonin e flokut deri në 7…
Krahaso QUICK SHOP
22%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR B...
6623 289.99 224.99
Karrige për sallone të berberit me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR ...
8818 224.99 179.99
Karrige profesionale për sallone bukurie me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR ...
8926 224.99 179.99
Karrige profesionale për sallone bukurie me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë…
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
558 64.99 54.99
Karrocë shumë e përshtatshme të cilën ju do të mund ta përdorni gjatë punës suaj…
Krahaso QUICK SHOP
8%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
Q16-1 59.99 54.99
Karrocë shumë e përshtatshme të cilën ju do të mund ta përdorni gjatë punës suaj…
Krahaso QUICK SHOP
8%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
1027-B 249.99 229.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha…
Krahaso QUICK SHOP
11%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
1037 279.99 249.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha…
Krahaso QUICK SHOP
58%
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE B...
KOD1000000400 0.69 0.29
Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB 9w | POÇ …...
D00348 1.49 0.79
Poç për UV llampë. E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W; Ideale për…
Krahaso QUICK SHOP
47%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB L 9W | PO...
F-37-6 1.49 0.79
Poç për UV llambë. E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W; Ideale për…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA CLEAR NAIL TIPS...
KOD1000000297 0.99 0.89
Zgjatja e thonjve mund të jetë natyrale dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA NAIL ER-PROFESS...
KOD1000000361 0.99 0.89
Zgjatja e thonjve mund të jetë natyrale dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA NAIL ER-PROFESS...
KOD1000000362 0.99 0.89
Zgjatja e thonjve mund të jetë natyrale dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA CLEAR NAIL TIPS...
KOD1000000298 0.99 0.89
Zgjatja e thonjve mund të jetë natyrale dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur…
Krahaso QUICK SHOP
21%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOR IT BASE & T...
5902560502862 6.99 5.49
Base & Top Vanish është një produkt tjetër i Silcare 2 në 1. Baza dhe…
Krahaso QUICK SHOP
17%
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER MOJITO NERO 3000 2000W ...
8000836735628 23.99 19.99
Tharëse për flokë me filter që mund të hiqet si dhe me prizë Fuqi e…
Krahaso QUICK SHOP
37%
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL BI-PHASE L...
8033171865330 11.49 7.19
Të gjitha magjitë e një rituali të çmuar dhe të angazhuar, të përkushtuar për të…
Krahaso QUICK SHOP
36%
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL SECRET ABS...
8033171865255 6.99 4.49
Formulë e cila përmbanë veti rigjeneruese, antioksiduese dhe mbrojtëse të vajrave si Argani, Makadamia dhe Proteinat e…