Gjithsej 33 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL STRIP LASH...
074764600660 16.49
Këto qerpikë shfaqin një shirit të padukshëm dhe të lehtë që lidh fijet e qerpikëve për të formuar një rrip që siguron qoshe të sigurta. Ata janë të lidhura për uniformitetin e përsosur, rehati absolute dhe një pamje të pazgjidhura natyrore.
Krahaso QUICK SHOP