Gjithsej 359 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS NOURISHING OIL 1...
8000836395242 12.49
Keiras serum ushqyes për flokë të thatë dhe të dëmtuar, me vaj babassu, vaj argani dhe vaj të farës së rrushit. Përzierje ideale për trajtim ushqyes për flokë të thatë dhe të dëmtuar, kjo përzierje e vajrave rikthen vitalitetin e flokëve duke sjellë butësi dhe hidratim të jashtëzakonshëm natyror. Si të përdorni: pas shampos, ose pas maskës, aplikoni 3-6 spërkatje të produktit në flokë të thara, në varësi të gjatësisë së flokëve. Gjithashtu është ideal për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS NOURISHING SHAMP...
8000836395228 12.49
Keiras Shampo ushqyese për flokë të thatë dhe të dëmtuar me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata, keratin dhe acid hialuronik. Keratini vepron në sinergji me acidin hialuronik, duke ushqyer fibrat e flokëve dhe duke rikthyer butësinë dhe shkëlqimin. Algina e hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes cassia alata veprojnë si ndihmës për të mbrojtur flokët kundër ndotjes dhe mjegullës si dhe për ti rigjeneruar ato.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS NOURISHING SHAMP...
8000836395211 7.99
Keiras Shampo ushqyese për flokë të thatë dhe të dëmtuar me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata, keratin dhe acid hialuronik. Keratini vepron në sinergji me acidin hialuronik, duke ushqyer fibrat e flokëve dhe duke rikthyer butësinë dhe shkëlqimin. Algina e hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes cassia alata veprojnë si ndihmës për të mbrojtur flokët kundër ndotjes dhe mjegullës si dhe për ti rigjeneruar ato.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS SMOOTHING MASK 5...
8000836395303 9.49
Keiras maskë rigjeneruese për flokë të hollë, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe vaj liri. Vaji liri ushqen dhe hidraton fibrat e flokëve, duke i lënë flokët të butë dhe të mëndafshtë. I pasuruar me ekstrakt moringa dhe keratin për të zbutur dhe shkrehur flokët, për flokë që janë të buta në prekje. Algin i hidrolizuar dhe ekstrakti i gjethes së cassia alata ndihmojnë në krijimin e një barriere fizike kundër ndotjes…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS SMOOTHING OIL 10...
8000836395310 14.49
Keiras vaj për rigjenerimin flokëve të hollë, me vaj liri, vaj makadamia dhe vaj organik të jojobës. Kombinimi i vajit të lirit, jojobës organike dhe makadamias vepron në sinergji, duke ushqyer dhe zbutur flokët pa i rëndruar ato. Fibra e flokëve bëhet më elastike dhe flokët më të butë dhe plot shkëlqim. Si të përdorni: Për të shtuar shkëlqim hidhni disa pika vaj në pëllëmbë të dorës dhe shpërndani në mënyrë të barabartë mbi flokë të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS SMOOTHING SHAMPO...
8000836395297 12.49
Keiras shampo për rigjenerimin flokëve të dobëta, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe ekstrakte të moringës. Algin i hidrolizuar dhe ekstrakte të gjethes cassia alata ndihmojnë në krijimin e një barriere fizike kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. E pasuruar me ekstrakte të moringës dhe keratin për të eliminuar flokët e shprishura, duke i lënë flokët të butë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS SMOOTHING SHAMPO...
8000836395280 7.99
Keiras shampo për rigjenerimin flokëve të dobëta, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe ekstrakte të moringës. Algin i hidrolizuar dhe ekstrakte të gjethes cassia alata ndihmojnë në krijimin e një barriere fizike kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. E pasuruar me ekstrakte të moringës dhe keratin për të eliminuar flokët e shprishura, duke i lënë flokët të butë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON MEASURING CUP | TAS MAT...
KOD0005911642 1.49
Tas matës Dikson i cili shërben për arritjen e sasisë së dëshiruar të ngjyrave apo të produkteve tjera të lëngshme që i posedoni në sallonin tuaj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON STAMIKER KERATIN SHAMPO...
8000836391145 5.49
Shamponi Stamiker Newgen është trajtues për ripërtëritje dhe riparim i cili sjellë veprim të kombinuar të qelizave burimore të bimës dhe keratinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve dhe poashtu është e përkryer për secilin që kërkon ripërtëritje të thellë dhe riparim strukturor. Qelizat burimore të bimës rregullojnë balancën hidro-lipide të qimes, duke sjellur ripërtëritje që nga rrënja, dhe keratina që vepron duke riparuar dhe rindërtuar në thellësi flokun si dhe në gjatësinë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FIXING WAX FOR H...
24000422 5.99
Dyllë me bazë uji për flokë me aromë: e lagësht, e shëndritshme dhe me efekt shkëlqyes. Teksturë kompakte, e lehtë për përdorim. Formulë profesionale. 100ml  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FIXING WAX FOR H...
24000421 5.99
Dyllë me bazë uji për flokë me aromë: e lagësht, e shëndritshme dhe me efekt shkëlqyes. Teksturë kompakte, e lehtë për përdorim. Formulë profesionale. 100ml  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FIXING WAX FOR H...
24000420 5.99
Dyllë me bazë uji për flokë me aromë: e lagësht, e shëndritshme dhe me efekt shkëlqyes. Teksturë kompakte, e lehtë për përdorim. Formulë profesionale. 100ml  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR EXTRA 7.31 1...
8000836254877 5.49
Dikson Service Extra Premium Permanent Hair Coloring Cream zbutë, ngjyrosë dhe ndriçon.Ngjyra e flokëve premium e Italisë e cila shfrytëzon sistemin ekskluziv të ngjyrave molekulare të Dikson për butësi dhe shkëlqim më të lartë. I gjithanshëm dhe i lehtë për t’u përdorur, Dikson’s Color Extra arrin rezultate të qëndrueshme  mahnitëse. Pigmenti i ngjyrës europiane – depozitë e patejkalueshme për mbulim të lartë gri. Udhëzime: Mix 1: 1, 2.02 fl. oz. (60 ml) të ngjyrës së…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR EXTRA 6.133 ...
8000836254839 5.49
Dikson Service Extra Premium Permanent Hair Coloring Cream zbutë, ngjyrosë dhe ndriçon. Ngjyra e flokëve premium e Italisë e cila shfrytëzon sistemin ekskluziv të ngjyrave molekulare të Dikson për butësi dhe shkëlqim më të lartë. I gjithanshëm dhe i lehtë për t’u përdorur, Dikson’s Color Extra arrin rezultate të qëndrueshme  mahnitëse. Pigmenti i ngjyrës europiane – depozitë e patejkalueshme për mbulim të lartë gri. Udhëzime: Mix 1: 1, 2.02 fl. oz. (60 ml) të ngjyrës…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR EXTRA 6.131 ...
8000836254853 5.49
Dikson Service Extra Premium Permanent Hair Coloring Cream zbutë, ngjyrosë dhe ndriçon. Ngjyra e flokëve premium e Italisë e cila shfrytëzon sistemin ekskluziv të ngjyrave molekulare të Dikson për butësi dhe shkëlqim më të lartë. I gjithanshëm dhe i lehtë për t’u përdorur, Dikson’s Color Extra arrin rezultate të qëndrueshme  mahnitëse. Pigmenti i ngjyrës europiane – depozitë e patejkalueshme për mbulim të lartë gri. Udhëzime: Mix 1: 1, 2.02 fl. oz. (60 ml) të ngjyrës…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR EXTRA 6.031 ...
8000836253771 5.49
Dikson Service Extra Premium Permanent Hair Coloring Cream zbutë, ngjyrosë dhe ndriçon. Ngjyra e flokëve premium e Italisë e cila shfrytëzon sistemin ekskluziv të ngjyrave molekulare të Dikson për butësi dhe shkëlqim më të lartë. I gjithanshëm dhe i lehtë për t’u përdorur, Dikson’s Color Extra arrin rezultate të qëndrueshme  mahnitëse. Pigmenti i ngjyrës europiane – depozitë e patejkalueshme për mbulim të lartë gri. Udhëzime: Mix 1: 1, 2.02 fl. oz. (60 ml) të ngjyrës…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR EXTRA 5.331 ...
8000836254846 5.49
Dikson Service Extra Premium Permanent Hair Coloring Cream zbutë, ngjyrosë dhe ndriçon.Ngjyra e flokëve premium e Italisë e cila shfrytëzon sistemin ekskluziv të ngjyrave molekulare të Dikson për butësi dhe shkëlqim më të lartë. I gjithanshëm dhe i lehtë për t’u përdorur, Dikson’s Color Extra arrin rezultate të qëndrueshme  mahnitëse. Pigmenti i ngjyrës europiane – depozitë e patejkalueshme për mbulim të lartë gri. Udhëzime: Mix 1: 1, 2.02 fl. oz. (60 ml) të ngjyrës së…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR EXTRA 4.011 ...
8000836254860 3.49
Dikson Service Extra Premium Permanent Hair Coloring Cream zbutë, ngjyrosë dhe ndriçon. Ngjyra e flokëve premium e Italisë e cila shfrytëzon sistemin ekskluziv të ngjyrave molekulare të Dikson për butësi dhe shkëlqim më të lartë. I gjithanshëm dhe i lehtë për t’u përdorur, Dikson’s Color Extra arrin rezultate të qëndrueshme  mahnitëse. Pigmenti i ngjyrës europiane – depozitë e patejkalueshme për mbulim të lartë gri. Udhëzime: Mix 1: 1, 2.02 fl. oz. (60 ml) të ngjyrës…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR EXTRA 2.031 ...
8000836253764 5.49
Dikson Service Extra Premium Permanent Hair Coloring Cream zbutë, ngjyrosë dhe ndriçon. Ngjyra e flokëve premium e Italisë e cila shfrytëzon sistemin ekskluziv të ngjyrave molekulare të Dikson për butësi dhe shkëlqim më të lartë. I gjithanshëm dhe i lehtë për t’u përdorur, Dikson’s Color Extra arrin rezultate të qëndrueshme  mahnitëse. Pigmenti i ngjyrës europiane – depozitë e patejkalueshme për mbulim të lartë gri. Udhëzime: Mix 1: 1, 2.02 fl. oz. (60 ml) të ngjyrës…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR COLD 12.7 12...
8000836257229 5.49
100% mbulim të flokëve të thinjura Pa paraben dhe pa sles Përmban veti përbërëse aktive të përzgjedhura në mënyrë të kujdesshme për pamje të bukur të flokëve Ngjyrë e qëndrueshme Bazë kremoze të kondicionuar Theksime natyrale dhe shkëlqim të jashtëzakonshëm Një varg i gjerë i opcioneve të ngjyrave Tone të fohta Tub me sasi 120ml për dy trajtime me ngjyrë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR COLD 12.11 1...
8000836257205 5.49
100% mbulim të flokëve të thinjura Pa paraben dhe pa sles Përmban veti përbërëse aktive të përzgjedhura në mënyrë të kujdesshme për pamje të bukur të flokëve Ngjyrë e qëndrueshme Bazë kremoze të kondicionuar Theksime natyrale dhe shkëlqim të jashtëzakonshëm Një varg i gjerë i opcioneve të ngjyrave Tone të fohta Tub me sasi 120ml për dy trajtime me ngjyrë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR COLD 12.02 1...
800083625388 5.49
100% mbulim të flokëve të thinjura Pa paraben dhe pa sles Përmban veti përbërëse aktive të përzgjedhura në mënyrë të kujdesshme për pamje të bukur të flokëve Ngjyrë e qëndrueshme Bazë kremoze të kondicionuar Theksime natyrale dhe shkëlqim të jashtëzakonshëm Një varg i gjerë i opcioneve të ngjyrave Tone të fohta Tub me sasi 120ml për dy trajtime me ngjyrë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR COLD 12.01 1...
800083625386 5.49
100% mbulim të flokëve të thinjura Pa paraben dhe pa sles Përmban veti përbërëse aktive të përzgjedhura në mënyrë të kujdesshme për pamje të bukur të flokëve Ngjyrë e qëndrueshme Bazë kremoze të kondicionuar Theksime natyrale dhe shkëlqim të jashtëzakonshëm Një varg i gjerë i opcioneve të ngjyrave Tone të fohta Tub me sasi 120ml për dy trajtime me ngjyrë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLONDE KERATIN SHAMPOO ...
8000836134902 10.49
Diksoblonde shampo me keratinë dhe vaj organik të grurit për flokë të trajtuara, të zbardhuara ose të theksuara. Zgjidhja ideale për të përfunduar dhe zgjatur rezultatet e trajtimeve zbardhuese. Përmban keratin për të densifikuar dhe për ti dhënë flokëve elasticitetin e tyre, si dhe vaj organik të grurit për të hidratuar, rigjallëruar dhe sjellur shkëlqim. Butësisht pastron flokët pa i rënduar ato, duke ruajtur shkëlqimin dhe butësinë. Si ta përdorni: pas zbardhimit, shpërndani në mënyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLU HADE POWDER BLEACH ...
8000836111149 9.99
Veprim kundër verdhëzimit. Për trajtime zbardhuese dhe shtresuese që ndërmerren në mënyrë klasike apo duke përdorur krehër. Udhëzimet: Përzieni me Emulsiondor Eurotype në përpjestim 1:1.5 – 1:2, bazuar në shprehitë e juaja dhe rezultatet që ju dëshironi t’i arrini.  
Krahaso QUICK SHOP
17%
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER SPRITZ 3000 2000W | THA...
23.99 19.99
Tharëse flokësh profesionale me filtër të largueshëm dhe hundë të lëvizshme. Fuqia e madhe deri në 2000W. Kabllo profesionale. Tharësja vjen me 2 hundë dhe ka butonin për shpërndarje të ajrit të ftohtë. Vetitë të tjera: Peshë të lehtë 2 ndrrime të fuqisë 2000 w – fuqi të jashtëzakonshme 5 nivele të nxehtësisë ajër të fothtë filter
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLONDE SUPER BLEACH UP ...
8000836111026 16.99
Diksoblonde zbardhues i avancuar super i shpejtë , pluhur i rëndë i qëndrueshëm aromatik me vaj organik të grurit. Performancë optimale në të gjitha teknikat e ndriçimit: theksim, balayage dhe zbardhues. Fuqi zbardhuese deri në 9 hije. I shpejtë, praktik dhe i sigurt për t’u përdorur. Nuk shkakton ënjtje ose djegie, veprim neutralizues i ngjyrës së verdhë. Përmban vaj organik të grurit, për të hidratuar, revitalizuar dhe për të sjellë shkëlqim tek flokët. Para përdorimit,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLONDE ANTI-YELLOW SHAM...
8000836134964 6.49
Neutralizon nuancat e verdha të flokëve të bardha, të thinjura dhe atyre të cilave ju ka larguar ngjyra, flokëve të theksuara apo atyre të ndriquara. Udhëzimi për përdorim: Aplikoni sasinë e nevojshme të produktit tek flokët e lagura, duke e shpërndarë atë në mënyrë të barabartë. Masazhojeni butësisht dhe leni ashtu për të arritur efektin për një periudhë prej 3-5 minutash. Pastaj shpëlani me ujë të ngrohtë. Përsëritni veprimin nëse floku është me yndyrë. Periudha…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON STAMIKER KERATIN SHAMPO...
8000836391244 10.49
Shamponi Stamiker Newgen është trajtues për ripërtëritje dhe riparim i cili sjellë veprim të kombinuar të qelizave burimore të bimës dhe keratinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve dhe poashtu është e përkryer për secilin që kërkon ripërtëritje të thellë dhe riparim strukturor. Qelizat burimore të bimës rregullojnë balancën hidro-lipide të qimes, duke sjellur ripërtëritje që nga rrënja, dhe keratina që vepron duke riparuar dhe rindërtuar në thellësi flokun si dhe në gjatësinë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR WRITER YELLO...
8000836412079 8.89
7 hijet mund të përdoren individualisht apo të përzihen në mes vete, pra lejeni kreativiteti tuaj të lirë. Një varg i pakufijshëm i ngjyrave dhe kombinimeve të spikatura dhe vibruese. Color Writer është e gjithanshme, funksionale ekskluzive…si përfundim, është prodhim i cilësisë superiore. Paleta me hijezime të mahnitshme që ju lejojnë you që të sjellni imagjinatën dhe prirjen tek çdo stil, duke i iluminuar flokët me efekt intenziv, vibrues dhe të veçantë. Aplikoni drejtpërdrejt tek…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR WRITER VIOLE...
8000836412093 8.89
7 hijet mund të përdoren individualisht apo të përzihen në mes vete, pra lejeni kreativiteti tuaj të lirë. Një varg i pakufijshëm i ngjyrave dhe kombinimeve të spikatura dhe vibruese. Color Writer është e gjithanshme, funksionale ekskluzive…si përfundim, është prodhim i cilësisë superiore. Paleta me hijezime të mahnitshme që ju lejojnë you që të sjellni imagjinatën dhe prirjen tek çdo stil, duke i iluminuar flokët me efekt intenziv, vibrues dhe të veçantë. Aplikoni drejtpërdrejt tek…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR WRITER SHOCK...
8000836412086 8.89
7 hijet mund të përdoren individualisht apo të përzihen në mes vete, pra lejeni kreativiteti tuaj të lirë. Një varg i pakufijshëm i ngjyrave dhe kombinimeve të spikatura dhe vibruese. Color Writer është e gjithanshme, funksionale ekskluzive…si përfundim, është prodhim i cilësisë superiore. Paleta me hijezime të mahnitshme që ju lejojnë you që të sjellni imagjinatën dhe prirjen tek çdo stil, duke i iluminuar flokët me efekt intenziv, vibrues dhe të veçantë. Aplikoni drejtpërdrejt tek…
Krahaso QUICK SHOP