Gjithsej 326 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA HAIR COLOR XL 5.6 1...
8412261300560 3.49
Divina.XL është formati i madhësisë së madhe të ngjyrës së flokëve nga Eva Professional. Me vargun e Divina.XL Essentials, do të arrihen ngjyrat e modës dhe teknikat më të fundit. Një gamë e gjerë e ngjyrave të përhershme të flokëve, ku ju do të gjeni ngjyra të zeza të shkëlqyera, ngjyrë kafe të ngrohtë dhe të ftohtë, gështenja sublime, e kuqe e thellë, argjent dhe vjollce dhe një larmi të madhe të ngjyrës bjonde. Ajo…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE REPAIR MASK 500ml |...
8412261170316 7.49
Repair Mask vepron në thellësi nga jashtë duke sjellur shëndet dhe energji tek floku që është i tharë, i dehidratuar dhe pa jetë. Formula e tij e penetron kutikulën dhe e ushqen nga brenda, duke sjellur energji dhe shëndet tek floku i tharë. Përfitimet Maskë ushqyese E lanë flokun nga jashtë Vepron thellë duke e penetruar kutikulën dhe duke e ushqyer atë nga brenda. Sjellë energji dhe shëndet tek floku i tharë, i dehidratuar dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE JUST 1′ RECON...
8412261174109 6.99
Just 1′ ka veti ultra të shpejta të ristrukturimit që veprojnë në mënyrë të menjëhershme duke sjellur materie ushqyese dhe duke i rregulluar flokët. Kondicioner i lëngshëm që i rregullon dhe i mbronë fibrat e flokut, duke bërë të mundur ushqimin e flokut nga jashtë në brendësi të tij. Poashtu parandalon dehidratimin dhe porezitetin në flokë që janë subjekt i ndryshimeve kimike si dhe temperaturave të larta të tharësve dhe drejtuesve të flokëve. Përdorimi i saj…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE F BALANCE 1000ml | ...
8412261171313 8.49
E-line F-Balance 1000ml është një kremë me proteina të perimeve e cila trajton dhe siguron strukturën e flokëve, duke i dhënë efekte kundër gërryerjes së lëkurës së kokës dhe adaptim. Veçanërisht e planifikuar për t’u zhdukur pas një kohe, që jep trajtim dhe siguri, përdorimi i saj nënkupton që flokët mund zgjidhen në mënyrë rapide duke ndihmuar stilimin. Vetitë e saj përkrahëse trajtojnë dhe mbyllin lëkurën pranë thoit të gishtit, duke parandaluar kështu që flokët…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE F BALANCE 300ml | M...
8412261171306 5.49
E-line F-Balance 300ml është një kremë me proteina të perimeve e cila trajton dhe siguron strukturën e flokëve, duke i dhënë efekte kundër gërryerjes së lëkurës së kokës dhe adaptim. Veçanërisht e planifikuar për t’u zhdukur pas një kohe, që jep trajtim dhe siguri, përdorimi i saj nënkupton që flokët mund zgjidhen në mënyrë rapide duke ndihmuar stilimin. Vetitë e saj përkrahëse trajtojnë dhe mbyllin lëkurën pranë thoit të gishtit, duke parandaluar kështu që flokët…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE V-LIQUID 200ml | LO...
8412261169112 4.99
The E Line V-Liquid është e pajisur me proteina të orizit për të parandaluar erozionin në keratinin e flokut, duke e penetruar shtresën e jashtme të flokut për të shtuar forcën, trashësinë dhe volumin e flokëve. Përdorimi i saj i përditshëm poashtu mbron flokët kundër dëmtimit nga nxehtësia si dhe parandalon elektricitetin statik, për një përfundim të lehtë dhe me shkëlqim.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE F-AQUA 200ml | LOSI...
8412261169105 4.99
F-AQUA është posaçërisht e përshtatshme për të ndihmuar në rregullimin dhe stilimin e flokëve. Sjellë butësi dhe fleksibilitet, dhe e ajros sipërfaqen e jashtme të flokut, duke e larguar elektricitetin statik pa shkaktuar grrysje. Përbërësit e saj acidik e parandalojnë flokun që të thahet për shkak të nxehtësisë së tepërt apo për shkak të motit. Frekuenca e linjës Jashtëzakonisht e lehtë për tu përdorur. Sprej për stilim të flokëve, shoku i juaj më i mirë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA PROFESSIONAL TOWEL 90x50cm...
KOD0000000131EVA 4.99
Peshqir për sallone të bukurisë  nga Eva Professional. Dimensionet: 90x50cm  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ ROCK SPRAY ULTRA EXTR...
8412261081032 10.69
Sprej për mbajtje ultra ekstreme. Jo e rrezikshme, mbajeni në ambient të jashtëm!!! Formati: SPRAY  300ml / oz 10,14fl Përfitimet: Ultra ekstrem e qendrueshme Nuk lë mbetje Aplikim me precizitet të lartë  Përshkrim Përdoreni atë në mënyrë që ju doni ta përdorni. Jepni kontakt përfundimtar në flokët tuaj…merrni gjithçka që ju dëshironi me Rock Spray. Me një fuqi të lartë mbajtëse, ju mund t’a vendosni në flokë në mënyrë të përkryer për çdo stil apo…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ TECHNI LACK STRONG HO...
8412261081018 6.99
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Technilack, sprej i gjeneratës së fundit është krijuar për të ofruar mbajtje dhe drejtim për çdo stilim të flokut, duke i lënë flokët tuaj të lira dhe të natyrshme. Ky është një produkt me cilësi të lartë që ndihmon për të patur stil flokët tuaj pa tharje të kokës. Ekzistojnë tre nivele të mbajtësve të flokëve të projektuara sipas llojit të flokëve. Technilack “2”: Shkalla e mbajtjes së fortë është projektuar për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ ECOLACK SOFT HOLD 400...
8412261071026 7.49
Ecolack, sprej për flokë pa aerosoll. Me agjentë hidratues dhe rregullues të shumëfisht, Ecolack i ushqen flokët, duke i bërë ato të buta dhe me shkëlqim. Mban poashtu edhe stilin e flokëve më të elaboruar pa i lagur dhe pa i bërë ngjitëse. Përpos që nuk ka aerosol, përparësia tjetër e saj është rezultati: e jashtëzakonshme, stil i qëndrueshëm i flokëve, me shkëlqim, butësi dhe e menaxhueshme. Gjithashtu, agjentët e saj mbajtës super të ndjeshëm…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE ACTIVATING CRE...
8412261152053 4.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Krem i aktivizuar dhe i formuluar për përdorim me kremin e përhershëm të linjës së ngjyrës Divina.Pure. Sasia dhe përqendrimi i përshtatshëm janë dhënë në udhëzimet për përdorimin e Divina.Pure pa amoniak. Me 4 nivele ndriquese, ju do të merrni rezultatet* që ju dëshironi. Divina.Pure Activating Cream 5V është një kremë zhvilluese e rekomanduar për fuqi më të madhe të ndriçimit dhe ngjyra që nxjerrë në pah shkëlqimin. Ajo është e përshtatshme…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE ULTRA REPAIR MASK 3...
8412261081100 8.49
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Maskë hidratueze për flokët e thara apo të dëmtuara. Rigjallëron flokët, duke siguruar veti ushqyesve për flokët e keqtrajtuara, sepse është e nevojshme për t’i bërë ato të shëndetshme përsëri. Kompleksi Oleo në formulën e saj e bën Maskën Repair një maskë shumë efektive për flokët. Përfitimet: Ushqen dhe riparon flokët poshtë në thellësi. Stabilizon, forcon dhe rindërton fibrat e flokëve. Me formulë pa paraben dhe sulfat. Është në dispozicion me format…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 40vol. 12% 1...
8412261110046 3.49
Për dallim nga produktet tjera, ky është më i ndriqueshmi Kremë osksiduese për nuancim dhe zbukurim. E dizajnuar për ngjyrën e përkryer zhvilluese Divina, për kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e pëkryera profesionale. Koncentrimi i volumit 40 është i përkryer për reaksione të ulëta oksidimi, psh tek formati shishe prej 1000ml / 33,81fl oz Përfitimet: Stabilitet të përkryer. Rekomandohet për gjithçka…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 30vol. 9% 10...
8412261110039 3.49
Më i butë Kremë osksiduese për nuancim dhe zbukurim. Merrni rezultatin e dëshiruar! E dizajnuar për ngjyrën e përkryear zhvilluese Divina, për kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e pëkryera profesionale Koncentrimi i volumit 30 është i përkryer për reaksione të ulëta oksidimi, psh tek formati shishe prej 1000ml / 33,81fl oz Përfitimet: Stabilitet të përkryer. Rekomandohet për gjithçka nga ngjyrimi dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 20vol. 6% 10...
8412261110022 3.49
Për dallim nga produktet tjera, ky është më i shumëanshmi. Kremë osksiduese për nuancim dhe zbukurim. Përshkrimi E dizajnuar për ngjyrën e përkryear zhvilluese Divina, për kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e pëkryera profesionale Koncentrimi i volumit 20 është i më i shumëanshëm sa i përket vargut të oksidimit. Është ideal për flokët me mosshqitje të lartë. Ajo posedon një mori…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 10vol. 3% 10...
8412261110084 3.49
Për dallim nga produktet tjera, ky është më i butë. Kremë osksiduese për nuancim dhe zbukurim. E dizajnuar për ngjyrën e përkryer zhvilluese Divina, për kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e pëkryera profesionale Koncentrimi i volumit 10 është i më i shumëanshëm sa i përket vargut të oksidimit. Është ideal për flokët me mosshqitje të lartë. Ajo posedon një mori funksionesh:…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE ACTIVATING CRE...
8412261152046 4.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Kremë e aktivizuar dhe e formuluar për përdorim me kremën e përhershme të linjës së ngjyrës Divina.Pure. Sasia dhe përqendrimi i përshtatshëm janë dhënë në udhëzimet për përdorimin e Divina.Pure pa amoniak. Me 4 nivele ndriquese, ju do të merrni rezultatet* që ju dëshironi. Divina.Pure Activating Cream 28V është një kremë zhvilluese e rekomanduar për fuqi më të madhe të ndriçimit dhe ngjyra që nxjerrë në pah shkëlqimin. Ajo është e përshtatshme në mënyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE ACTIVATING CRE...
8412261152039 4.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Kremë e aktivizuar dhe e formuluar për përdorim me kremën e përhershme të linjës së ngjyrës Divina.Pure. Sasia dhe përqendrimi i përshtatshëm janë dhënë në udhëzimet për përdorimin e Divina.Pure pa amoniak. Me 4 nivele ndriquese, ju do të merrni rezultatet* që ju dëshironi. Divina.Pure Activating Cream 18V është një kremë zhvilluese e rekomanduar për fuqi më të madhe të ndriçimit dhe ngjyra që nxjerrë në pah shkëlqimin. Ajo është e përshtatshme në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE ACTIVATING CRE...
8412261152022 4.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Kremë e aktivizuar dhe e formuluar për përdorim me kremën e përhershme të linjës së ngjyrës Divina.Pure. Sasia dhe përqendrimi i përshtatshëm janë dhënë në udhëzimet për përdorimin e Divina.Pure pa amoniak. Me 4 nivele ndriquese, ju do të merrni rezultatet* që ju dëshironi. Divina.Pure Activating Cream 8V është një kremë zhvilluese e rekomanduar për fuqi më të madhe të ndriçimit dhe ngjyra që nxjerrë në pah shkëlqimin. Ajo është e përshtatshme në mënyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE FRESH SHAMPOO 300ml...
8412261080028 5.49
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Shamponi Fresh është shampon për flokët me yndyrë dhe i cili i pastron poshtë në thellësi pa e irrituar lëkurën e kokës. E kontrollon butësisht masën e tepruar të yndyrës. Formula e saj e lehtëson spastrimin. Nuk i thanë flokët. Përfitimet: E neutralizon yndyrën e tepruar pa e irrituar lëkurën e kokës. Floku mbetet i pastër dhe i freskët. Me formulë pa paraben, silikon dhe alergji. Është në dispozicion në format sasior prej…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE CSP SHAMPOO 300ml |...
8412261080011 5.49
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Shamponi CSP është një shampon rregullues për të ndaluar zbokthin. Eliminon kruarjen dhe thumbimin që shkaktohen nganjëherë nga zbokthi. Ajo pastron thellë, pa e irrituar kafkën. Flokët pastaj mbesin të buta dhe të pastra. Formula e saj lehtëson pastrimin. Nuk i thanë flokët apo rëndon ato. Përfitimet: Eliminon zbokthin dhe kruarjen e zakonshme. Ushqen kafkën. Formula: pa paraben, silikon dhe materie alergjike. Është në dispozicion në format sasior prej 400 ml. PËRBËRËSIT AKTIV…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE REPAIR SHAMPOO 300m...
8412261080059 5.49
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Shampon hidratues për flokët e thara apo të dëmtuara. Rigjallëron flokët, duke siguruar veti ushqyesve për flokët e keqtrajtuara që kanë nevojë për t’i bërë ato të shëndetshme përsëri. Oleo Complex e bën Repair Shampoo një shampon shumë ushqyes në mënyrë efektive. Përfitimet: Rigjallëron flokët. Siguron veti ushqyesve për flokët e keqtrajtuara që kanë nevojë për t’i bërë ato të shëndetshme përsëri Formula: pa paraben, sulfat dhe silikon. Është në dispozicion me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA SUPERBLANC BLUE 50g | ZBAR...
8412261010131 1.69
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Zbardhuesi i kaltër pluhur Superblanc* ka një përbërës që ofron mbështetje më të mirë në fijet e flokut, me shkëlqim më të rrufeshëm dhe, si rezultat, më shumë kontroll mbi procesin zbardhues. E aftë për shkëlqim në sasi prej 5 tonësh, dhe me një pluhur të veçantë të pa-avullueshëm. Është ideal për procesin para ngjyrosjes së flokëve, për shatirim dhe përdorim të llakut. Qëllimi i Zbardhuesit të kaltër pluhur Superblanc* Qese është…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE CARE HL LOTION 100m...
8412261081162 14.99
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Losioni HL është losion energjik kundër rënies së flokëve. Stimulon qarkullimin e gjakut, përdërisa ushqen gjëndrën e flokëve. Ajo siguron veti ushqyesve për të nxitur rritjen e flokëve dhe ngadalësimin e humbjeve të tyre. Përdoret me Shampo HL, që është një trajtim shumë efektiv për ndalimin e rënies së flokëve. Ajo nuk i thanë flokët ose rëndon ato. Nuk ka efekt në stilim. Përfitimet: Ushqen dhe stimulon rrjedhjen e gjakut. Ushqen gjëndrën…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ SHAPE UP GELATIN STRO...
8412261046031 4.99
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Dyll për flokë në formën e gellit, Shape Up, do t’ju mundësojë që të krijoni stilin që e dëshironi. Është gell i fuqishëm mbajtës që në mënyrë gjallëruese formëson flokët pa efekte të gërryesjes, duke sjellur shkëlqim intenziv. Rekomandohet për stilim të flokëve me efekte të qëndrueshmërisë së gjatë të lag’jes. Sjellë trajtim të vazhdueshëm për flokët si dhe parandalon tharjen e tyre. Përfitimet: I formëson flokët në mënyrë gjallëruese. Sjellë shkëlqim…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ CASUAL STRONG HOLD 10...
8412261046239 4.99
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Dyllë për flokë. Krijoni një numër të pakufij të teksturave me liri më të madhe të lëvizjes. Merrni rezultate që ju i dëshironi, pa përdorur sasi të madhe. Nuk i rëndon flokët. Merrni saktësisht atë që e kërkoni! Përtërisni stilin tuaj të flokëve! Përfitimet: Merrni stil natyral dhe të padukshëm të flokëve. Ofron vëllim dhe drejtim. Formulë pa përbërje të sulfatit dhe parabenit. Është në dispozicion në format sasior prej 100 ml. PËRBËRËSIT…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ DEJA VU SOFT HOLD 100...
8412261046147 4.99
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Dyllë për flokë në format paste nga fibrat, Déjà vu do të ju mundësoj të formësoj flokët tuaj ashtu siç dëshironi dhe t’ju sjellë formën e dëshiruar. Déjà vu është pastë fleksibile dhe me fibra që pa dukje kontrollon, mbanë dhe teksturon flokët. Është e butë, por jo e ngurtë, dhe lehtëson ndryshimet e shumëfishta në stilin e flokëve. Rekomandohet që në mënyrë natyrale të formësoj stilet e flokëve me vazhdueshmëri të butë.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE CONTROL ENDS TREATM...
8412261081131 9.49
Serum kundër elektrizimit të flokëve që i hidraton majet dhe e zgjatë kohën në mes të prerjeve. E rindërton fibrën e flokut duke e mbështjellur atë si dhe duke i dhënë shkëlqim maksimal flokut. Lehtëson lirimin e flokëve nga ngatërrimi. Sasi që duhet ta përdorni është shumë e vogël pasi që shpërndahet në masë të madhe. Paketimi është me vakuum (i gjithë produkti shfrytëzohet në maksimum). Përfitimet: Zbutë, riparon dhe i rindërton fibrat e flokëve…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA SKIN PROTECTOR OIL ...
8412261801302 6.49
Vaj mbrojtës për lekurë gjatë ngjyrosjes së flokëve Vetitë: . Mbrojtje e përgjithshme kundër njollave gjatë procesit të ngjyrosjes . Shmang irritimet e mundshme në lëkurë . Veti ushqyese dhe hidratuese . Lehtë për t’u përdorur, ndihmon për të përshpejtuar procesin e ngjyrosjes Si ta përdorni: Aplikoni Divina Skin PROTECOR me majën e gishtit para hedhjes së ngjyrës së flokëve apo trajtimit të përhershëm në zonat me rrezik më të madh të ngjyrosjes: veshët, vjiat e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVAJAZZ TECHNILACK STRONG ...
00139200 8.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Technilack, sprej i gjeneratës së fundit është krijuar për të ofruar mbajtje dhe drejtim për çdo stilim të flokut, duke i lënë flokët tuaj të lira dhe të natyrshme. Ky është një produkt me cilësi të lartë që ndihmon për të patur stil flokët tuaj pa tharje të kokës. Ekzistojnë tre nivele të mbajtësve të flokëve të projektuara sipas llojit të flokëve. Technilack “2”: Shkalla e mbajtjes së fortë është projektuar për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVAJAZZ TECHNILACK SOFT HO...
00139201 8.49
Technilack, sprej i gjeneratës së fundit është krijuar për të ofruar mbajtje dhe drejtim për çdo stilim të flokut, duke i lënë flokët tuaj të lira dhe të natyrshme. Ky është një produkt me cilësi të lartë që ndihmon për të patur stil flokët tuaj pa tharje të kokës. Ekzistojnë tre nivele të mbajtësve të flokëve të projektuara sipas llojit të flokëve. Technilack “1”: Shkalla e mbajtjes së butë është projektuar për stilim të flokëve të…
Krahaso QUICK SHOP