Gjithsej 337 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 5.35...
8412261805355 2.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional. Sistemi i Teknologjisë Ultra Colour UCS.2 i bën më të ndjeshme vetitë e përbërësve të saj aktiv. Kjo përmban një varg ngjyrash me intensitet të lartë me nivele të larta të fuqisë hidratizuese. Ju mund të gjeni ngjyrë kafe në linjën Essentials*. Të gjitha ngjyrat në këtë linjë kanë për qëllim për të siguruar një pamje natyrale, multifunksionale. Ato ofrojnë 100% mbulim…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 5.3 ...
8412261800534 2.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional. Sistemi i Teknologjisë Ultra Colour UCS.2 i bën më të ndjeshme vetitë e përbërësve të saj aktiv. Kjo përmban një varg ngjyrash me intensitet dhe me nivele të larta të fuqisë hidratizuese. Nuancat më të mira ngjyrë gështenje kafe gjendet te vargu Essentials*. Të gjitha ngjyrat në këtë linjë kanë për qëllim për të siguruar një pamje natyrale, multifunksionale. Ato ofrojnë 100% mbulim…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 5.34...
8412261805348 2.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional. Sistemi i Teknologjisë Ultra Colour UCS.2 i bën më të ndjeshme vetitë e përbërësve të saj aktiv. Kjo përmban një varg ngjyrash me intensitet dhe me nivele të larta të fuqisë hidratizuese. Nuancat më të mira ngjyrë gështenje kafe gjendet te vargu Essentials*. Të gjitha ngjyrat në këtë linjë kanë për qëllim për të siguruar një pamje natyrale, multifunksionale. Ato ofrojnë 100% mbulim…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 5.25...
8412261805256 2.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional. Teknologjia kundër mplakjes UCS.2 siguron shëndritje të pakufijshme me mbulueshmëri maksimale të flokëve të thinjura. Është varg ngjyre me intensitet të lartë dhe e cila sjellë rezultate shumë natyrale. Me 100% mbulueshmëri të flokëve të thinjura përderisa i dendëson ato. Ngjyrat Diva që janë në dispozicion: 4.25 Sophia Loren 4.41 Ava Gardner 5.25 Vivien Leigh 5.41 Judy Garland 5.54 Linda Christian 6.30…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 5.20...
8412261805201 2.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional. Sistemi i Teknologjisë Ultra Colour UCS.2 i bën më të ndjeshme vetitë e përbërësve të saj aktiv. Kjo përmban një varg ngjyrash me intensitet të lartë me nivele të larta të fuqisë hidratizuese. Ju mund të gjeni ngjyrë të vjollce apo violetë të freskët në linjën Essentials*. Të gjitha ngjyrat në këtë linjë kanë për qëllim për të siguruar një pamje natyrale,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 5.13...
8412261805133 2.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional. Sistemi i Teknologjisë Ultra Colour UCS.2 i bën më të ndjeshme vetitë e përbërësve të saj aktiv. Kjo përmban një varg ngjyrash me intensitet dhe me nivele të larta të fuqisë hidratizuese. Ju mund të gjeni ngjyrë kafe të freskët në linjën Essentials*. Të gjitha ngjyrat në këtë linjë kanë për qëllim për të siguruar një pamje natyrale, multifunksionale. Ato ofrojnë 100% mbulim…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 5.1 ...
8412261800510 2.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional. Sistemi i Teknologjisë Ultra Colour UCS.2 i bën më të ndjeshme vetitë e përbërësve të saj aktiv. Kjo përmban një varg ngjyrash me intensitet dhe me nivele të larta të fuqisë hidratizuese. Ngjyra hiri gjendet te vargu Essentials*. Të gjitha ngjyrat në këtë linjë kanë për qëllim që të sigurojnë një pamje natyrale, multifunksionale. Ato ofrojnë 100% mbulim ngjyrë hiri të flokëve. Ngjyrat…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA HAIR COLOR XL 6.13 ...
8412261306135 3.49
Divina.XL është formati i madhësisë së madhe të ngjyrës së flokëve nga Eva Professional. Me vargun e Divina.XL Essentials, do të arrihen ngjyrat e modës dhe teknikat më të fundit. Një gamë e gjerë e ngjyrave të përhershme të flokëve, ku ju do të gjeni ngjyra të zeza të shkëlqyera, ngjyrë kafe të ngrohtë dhe të ftohtë, gështenja sublime, e kuqe e thellë, argjent dhe vjollce dhe një larmi të madhe të ngjyrës bjonde. Ajo…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA HAIR COLOR XL 6.1 1...
8412261300614 3.49
Divina.XL është formati i madhësisë së madhe të ngjyrës së flokëve nga Eva Professional. Me vargun e Divina.XL Essentials, do të arrihen ngjyrat e modës dhe teknikat më të fundit. Një gamë e gjerë e ngjyrave të përhershme të flokëve, ku ju do të gjeni ngjyra të zeza të shkëlqyera, ngjyrë kafe të ngrohtë dhe të ftohtë, gështenja sublime, e kuqe e thellë, argjent dhe vjollce dhe një larmi të madhe të ngjyrës bjonde. Ajo…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA HAIR COLOR XL 6.04 ...
8412261306043 3.49
Divina.XL është formati i madhësisë së madhe të ngjyrës së flokëve nga Eva Professional. Me vargun e Divina.XL Essentials, do të arrihen ngjyrat e modës dhe teknikat më të fundit. Një gamë e gjerë e ngjyrave të përhershme të flokëve, ku ju do të gjeni ngjyra të zeza të shkëlqyera, ngjyrë kafe të ngrohtë dhe të ftohtë, gështenja sublime, e kuqe e thellë, argjent dhe vjollce dhe një larmi të madhe të ngjyrës bjonde. Ajo…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA HAIR COLOR XL 6 120...
8412261300065 3.49
Divina.XL është formati i madhësisë së madhe të ngjyrës së flokëve nga Eva Professional. Me vargun e Divina.XL Essentials, do të arrihen ngjyrat e modës dhe teknikat më të fundit. Një gamë e gjerë e ngjyrave të përhershme të flokëve, ku ju do të gjeni ngjyra të zeza të shkëlqyera, ngjyrë kafe të ngrohtë dhe të ftohtë, gështenja sublime, e kuqe e thellë, argjent dhe vjollce dhe një larmi të madhe të ngjyrës bjonde. Ajo…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA HAIR COLOR XL 5AT 1...
8412261305008 3.49
Divina.XL është formati i madhësisë së madhe të ngjyrës së flokëve nga Eva Professional. Me vargun e Divina.XL Essentials, do të arrihen ngjyrat e modës dhe teknikat më të fundit. Një gamë e gjerë e ngjyrave të përhershme të flokëve, ku ju do të gjeni ngjyra të zeza të shkëlqyera, ngjyrë kafe të ngrohtë dhe të ftohtë, gështenja sublime, e kuqe e thellë, argjent dhe vjollce dhe një larmi të madhe të ngjyrës bjonde. Ajo…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA HAIR COLOR XL 5.6 1...
8412261300560 3.49
Divina.XL është formati i madhësisë së madhe të ngjyrës së flokëve nga Eva Professional. Me vargun e Divina.XL Essentials, do të arrihen ngjyrat e modës dhe teknikat më të fundit. Një gamë e gjerë e ngjyrave të përhershme të flokëve, ku ju do të gjeni ngjyra të zeza të shkëlqyera, ngjyrë kafe të ngrohtë dhe të ftohtë, gështenja sublime, e kuqe e thellë, argjent dhe vjollce dhe një larmi të madhe të ngjyrës bjonde. Ajo…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE REPAIR MASK 500ml |...
8412261170316 7.49
Repair Mask vepron në thellësi nga jashtë duke sjellur shëndet dhe energji tek floku që është i tharë, i dehidratuar dhe pa jetë. Formula e tij e penetron kutikulën dhe e ushqen nga brenda, duke sjellur energji dhe shëndet tek floku i tharë. Përfitimet Maskë ushqyese E lanë flokun nga jashtë Vepron thellë duke e penetruar kutikulën dhe duke e ushqyer atë nga brenda. Sjellë energji dhe shëndet tek floku i tharë, i dehidratuar dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE JUST 1′ RECON...
8412261174109 6.99
Just 1′ ka veti ultra të shpejta të ristrukturimit që veprojnë në mënyrë të menjëhershme duke sjellur materie ushqyese dhe duke i rregulluar flokët. Kondicioner i lëngshëm që i rregullon dhe i mbronë fibrat e flokut, duke bërë të mundur ushqimin e flokut nga jashtë në brendësi të tij. Poashtu parandalon dehidratimin dhe porezitetin në flokë që janë subjekt i ndryshimeve kimike si dhe temperaturave të larta të tharësve dhe drejtuesve të flokëve. Përdorimi i saj…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE F BALANCE 1000ml | ...
8412261171313 8.49
E-line F-Balance 1000ml është një kremë me proteina të perimeve e cila trajton dhe siguron strukturën e flokëve, duke i dhënë efekte kundër gërryerjes së lëkurës së kokës dhe adaptim. Veçanërisht e planifikuar për t’u zhdukur pas një kohe, që jep trajtim dhe siguri, përdorimi i saj nënkupton që flokët mund zgjidhen në mënyrë rapide duke ndihmuar stilimin. Vetitë e saj përkrahëse trajtojnë dhe mbyllin lëkurën pranë thoit të gishtit, duke parandaluar kështu që flokët…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE F BALANCE 300ml | M...
8412261171306 5.49
E-line F-Balance 300ml është një kremë me proteina të perimeve e cila trajton dhe siguron strukturën e flokëve, duke i dhënë efekte kundër gërryerjes së lëkurës së kokës dhe adaptim. Veçanërisht e planifikuar për t’u zhdukur pas një kohe, që jep trajtim dhe siguri, përdorimi i saj nënkupton që flokët mund zgjidhen në mënyrë rapide duke ndihmuar stilimin. Vetitë e saj përkrahëse trajtojnë dhe mbyllin lëkurën pranë thoit të gishtit, duke parandaluar kështu që flokët…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE V-LIQUID 200ml | LO...
8412261169112 4.99
The E Line V-Liquid është e pajisur me proteina të orizit për të parandaluar erozionin në keratinin e flokut, duke e penetruar shtresën e jashtme të flokut për të shtuar forcën, trashësinë dhe volumin e flokëve. Përdorimi i saj i përditshëm poashtu mbron flokët kundër dëmtimit nga nxehtësia si dhe parandalon elektricitetin statik, për një përfundim të lehtë dhe me shkëlqim.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE F-AQUA 200ml | LOSI...
8412261169105 4.99
F-AQUA është posaçërisht e përshtatshme për të ndihmuar në rregullimin dhe stilimin e flokëve. Sjellë butësi dhe fleksibilitet, dhe e ajros sipërfaqen e jashtme të flokut, duke e larguar elektricitetin statik pa shkaktuar grrysje. Përbërësit e saj acidik e parandalojnë flokun që të thahet për shkak të nxehtësisë së tepërt apo për shkak të motit. Frekuenca e linjës Jashtëzakonisht e lehtë për tu përdorur. Sprej për stilim të flokëve, shoku i juaj më i mirë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA PROFESSIONAL TOWEL 90x50cm...
KOD0000000131EVA 4.99
Peshqir për sallone të bukurisë  nga Eva Professional. Dimensionet: 90x50cm  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ ROCK SPRAY ULTRA EXTR...
8412261081032 10.69
Sprej për mbajtje ultra ekstreme. Jo e rrezikshme, mbajeni në ambient të jashtëm!!! Formati: SPRAY  300ml / oz 10,14fl Përfitimet: Ultra ekstrem e qendrueshme Nuk lë mbetje Aplikim me precizitet të lartë  Përshkrim Përdoreni atë në mënyrë që ju doni ta përdorni. Jepni kontakt përfundimtar në flokët tuaj…merrni gjithçka që ju dëshironi me Rock Spray. Me një fuqi të lartë mbajtëse, ju mund t’a vendosni në flokë në mënyrë të përkryer për çdo stil apo…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ TECHNI LACK STRONG HO...
8412261081018 6.99
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Technilack, sprej i gjeneratës së fundit është krijuar për të ofruar mbajtje dhe drejtim për çdo stilim të flokut, duke i lënë flokët tuaj të lira dhe të natyrshme. Ky është një produkt me cilësi të lartë që ndihmon për të patur stil flokët tuaj pa tharje të kokës. Ekzistojnë tre nivele të mbajtësve të flokëve të projektuara sipas llojit të flokëve. Technilack “2”: Shkalla e mbajtjes së fortë është projektuar për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ ECOLACK SOFT HOLD 400...
8412261071026 7.49
Ecolack, sprej për flokë pa aerosoll. Me agjentë hidratues dhe rregullues të shumëfisht, Ecolack i ushqen flokët, duke i bërë ato të buta dhe me shkëlqim. Mban poashtu edhe stilin e flokëve më të elaboruar pa i lagur dhe pa i bërë ngjitëse. Përpos që nuk ka aerosol, përparësia tjetër e saj është rezultati: e jashtëzakonshme, stil i qëndrueshëm i flokëve, me shkëlqim, butësi dhe e menaxhueshme. Gjithashtu, agjentët e saj mbajtës super të ndjeshëm…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE ACTIVATING CRE...
8412261152053 4.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Krem i aktivizuar dhe i formuluar për përdorim me kremin e përhershëm të linjës së ngjyrës Divina.Pure. Sasia dhe përqendrimi i përshtatshëm janë dhënë në udhëzimet për përdorimin e Divina.Pure pa amoniak. Me 4 nivele ndriquese, ju do të merrni rezultatet* që ju dëshironi. Divina.Pure Activating Cream 5V është një kremë zhvilluese e rekomanduar për fuqi më të madhe të ndriçimit dhe ngjyra që nxjerrë në pah shkëlqimin. Ajo është e përshtatshme…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE ULTRA REPAIR MASK 3...
8412261081100 8.49
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Maskë hidratueze për flokët e thara apo të dëmtuara. Rigjallëron flokët, duke siguruar veti ushqyesve për flokët e keqtrajtuara, sepse është e nevojshme për t’i bërë ato të shëndetshme përsëri. Kompleksi Oleo në formulën e saj e bën Maskën Repair një maskë shumë efektive për flokët. Përfitimet: Ushqen dhe riparon flokët poshtë në thellësi. Stabilizon, forcon dhe rindërton fibrat e flokëve. Me formulë pa paraben dhe sulfat. Është në dispozicion me format…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 40vol. 12% 1...
8412261110046 3.49
Për dallim nga produktet tjera, ky është më i ndriqueshmi Kremë osksiduese për nuancim dhe zbukurim. E dizajnuar për ngjyrën e përkryer zhvilluese Divina, për kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e pëkryera profesionale. Koncentrimi i volumit 40 është i përkryer për reaksione të ulëta oksidimi, psh tek formati shishe prej 1000ml / 33,81fl oz Përfitimet: Stabilitet të përkryer. Rekomandohet për gjithçka…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 30vol. 9% 10...
8412261110039 3.49
Më i butë Kremë osksiduese për nuancim dhe zbukurim. Merrni rezultatin e dëshiruar! E dizajnuar për ngjyrën e përkryear zhvilluese Divina, për kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e pëkryera profesionale Koncentrimi i volumit 30 është i përkryer për reaksione të ulëta oksidimi, psh tek formati shishe prej 1000ml / 33,81fl oz Përfitimet: Stabilitet të përkryer. Rekomandohet për gjithçka nga ngjyrimi dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 10vol. 3% 10...
8412261110084 3.49
Për dallim nga produktet tjera, ky është më i butë. Kremë osksiduese për nuancim dhe zbukurim. E dizajnuar për ngjyrën e përkryer zhvilluese Divina, për kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e pëkryera profesionale Koncentrimi i volumit 10 është i më i shumëanshëm sa i përket vargut të oksidimit. Është ideal për flokët me mosshqitje të lartë. Ajo posedon një mori funksionesh:…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE ACTIVATING CRE...
8412261152046 4.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Kremë e aktivizuar dhe e formuluar për përdorim me kremën e përhershme të linjës së ngjyrës Divina.Pure. Sasia dhe përqendrimi i përshtatshëm janë dhënë në udhëzimet për përdorimin e Divina.Pure pa amoniak. Me 4 nivele ndriquese, ju do të merrni rezultatet* që ju dëshironi. Divina.Pure Activating Cream 28V është një kremë zhvilluese e rekomanduar për fuqi më të madhe të ndriçimit dhe ngjyra që nxjerrë në pah shkëlqimin. Ajo është e përshtatshme në mënyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE ACTIVATING CRE...
8412261152039 4.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Kremë e aktivizuar dhe e formuluar për përdorim me kremën e përhershme të linjës së ngjyrës Divina.Pure. Sasia dhe përqendrimi i përshtatshëm janë dhënë në udhëzimet për përdorimin e Divina.Pure pa amoniak. Me 4 nivele ndriquese, ju do të merrni rezultatet* që ju dëshironi. Divina.Pure Activating Cream 18V është një kremë zhvilluese e rekomanduar për fuqi më të madhe të ndriçimit dhe ngjyra që nxjerrë në pah shkëlqimin. Ajo është e përshtatshme në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE ACTIVATING CRE...
8412261152022 4.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Kremë e aktivizuar dhe e formuluar për përdorim me kremën e përhershme të linjës së ngjyrës Divina.Pure. Sasia dhe përqendrimi i përshtatshëm janë dhënë në udhëzimet për përdorimin e Divina.Pure pa amoniak. Me 4 nivele ndriquese, ju do të merrni rezultatet* që ju dëshironi. Divina.Pure Activating Cream 8V është një kremë zhvilluese e rekomanduar për fuqi më të madhe të ndriçimit dhe ngjyra që nxjerrë në pah shkëlqimin. Ajo është e përshtatshme në mënyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE FRESH SHAMPOO 300ml...
8412261080028 5.49
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Shamponi Fresh është shampon për flokët me yndyrë dhe i cili i pastron poshtë në thellësi pa e irrituar lëkurën e kokës. E kontrollon butësisht masën e tepruar të yndyrës. Formula e saj e lehtëson spastrimin. Nuk i thanë flokët. Përfitimet: E neutralizon yndyrën e tepruar pa e irrituar lëkurën e kokës. Floku mbetet i pastër dhe i freskët. Me formulë pa paraben, silikon dhe alergji. Është në dispozicion në format sasior prej…
Krahaso QUICK SHOP