Gjithsej 337 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE CSP SHAMPOO 300ml |...
8412261080011 5.49
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Shamponi CSP është një shampon rregullues për të ndaluar zbokthin. Eliminon kruarjen dhe thumbimin që shkaktohen nganjëherë nga zbokthi. Ajo pastron thellë, pa e irrituar kafkën. Flokët pastaj mbesin të buta dhe të pastra. Formula e saj lehtëson pastrimin. Nuk i thanë flokët apo rëndon ato. Përfitimet: Eliminon zbokthin dhe kruarjen e zakonshme. Ushqen kafkën. Formula: pa paraben, silikon dhe materie alergjike. Është në dispozicion në format sasior prej 400 ml. PËRBËRËSIT AKTIV…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE REPAIR SHAMPOO 300m...
8412261080059 5.49
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Shampon hidratues për flokët e thara apo të dëmtuara. Rigjallëron flokët, duke siguruar veti ushqyesve për flokët e keqtrajtuara që kanë nevojë për t’i bërë ato të shëndetshme përsëri. Oleo Complex e bën Repair Shampoo një shampon shumë ushqyes në mënyrë efektive. Përfitimet: Rigjallëron flokët. Siguron veti ushqyesve për flokët e keqtrajtuara që kanë nevojë për t’i bërë ato të shëndetshme përsëri Formula: pa paraben, sulfat dhe silikon. Është në dispozicion me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA SUPERBLANC BLUE 50g | ZBAR...
8412261010131 1.69
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Zbardhuesi i kaltër pluhur Superblanc* ka një përbërës që ofron mbështetje më të mirë në fijet e flokut, me shkëlqim më të rrufeshëm dhe, si rezultat, më shumë kontroll mbi procesin zbardhues. E aftë për shkëlqim në sasi prej 5 tonësh, dhe me një pluhur të veçantë të pa-avullueshëm. Është ideal për procesin para ngjyrosjes së flokëve, për shatirim dhe përdorim të llakut. Qëllimi i Zbardhuesit të kaltër pluhur Superblanc* Qese është…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE CARE HL LOTION 100m...
8412261081162 14.99
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Losioni HL është losion energjik kundër rënies së flokëve. Stimulon qarkullimin e gjakut, përdërisa ushqen gjëndrën e flokëve. Ajo siguron veti ushqyesve për të nxitur rritjen e flokëve dhe ngadalësimin e humbjeve të tyre. Përdoret me Shampo HL, që është një trajtim shumë efektiv për ndalimin e rënies së flokëve. Ajo nuk i thanë flokët ose rëndon ato. Nuk ka efekt në stilim. Përfitimet: Ushqen dhe stimulon rrjedhjen e gjakut. Ushqen gjëndrën…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ SHAPE UP GELATIN STRO...
8412261046031 4.99
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Dyll për flokë në formën e gellit, Shape Up, do t’ju mundësojë që të krijoni stilin që e dëshironi. Është gell i fuqishëm mbajtës që në mënyrë gjallëruese formëson flokët pa efekte të gërryesjes, duke sjellur shkëlqim intenziv. Rekomandohet për stilim të flokëve me efekte të qëndrueshmërisë së gjatë të lag’jes. Sjellë trajtim të vazhdueshëm për flokët si dhe parandalon tharjen e tyre. Përfitimet: I formëson flokët në mënyrë gjallëruese. Sjellë shkëlqim…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ CASUAL STRONG HOLD 10...
8412261046239 4.99
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Dyllë për flokë. Krijoni një numër të pakufij të teksturave me liri më të madhe të lëvizjes. Merrni rezultate që ju i dëshironi, pa përdorur sasi të madhe. Nuk i rëndon flokët. Merrni saktësisht atë që e kërkoni! Përtërisni stilin tuaj të flokëve! Përfitimet: Merrni stil natyral dhe të padukshëm të flokëve. Ofron vëllim dhe drejtim. Formulë pa përbërje të sulfatit dhe parabenit. Është në dispozicion në format sasior prej 100 ml. PËRBËRËSIT…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ DEJA VU SOFT HOLD 100...
8412261046147 4.99
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Dyllë për flokë në format paste nga fibrat, Déjà vu do të ju mundësoj të formësoj flokët tuaj ashtu siç dëshironi dhe t’ju sjellë formën e dëshiruar. Déjà vu është pastë fleksibile dhe me fibra që pa dukje kontrollon, mbanë dhe teksturon flokët. Është e butë, por jo e ngurtë, dhe lehtëson ndryshimet e shumëfishta në stilin e flokëve. Rekomandohet që në mënyrë natyrale të formësoj stilet e flokëve me vazhdueshmëri të butë.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE CONTROL ENDS TREATM...
8412261081131 9.49
Serum kundër elektrizimit të flokëve që i hidraton majet dhe e zgjatë kohën në mes të prerjeve. E rindërton fibrën e flokut duke e mbështjellur atë si dhe duke i dhënë shkëlqim maksimal flokut. Lehtëson lirimin e flokëve nga ngatërrimi. Sasi që duhet ta përdorni është shumë e vogël pasi që shpërndahet në masë të madhe. Paketimi është me vakuum (i gjithë produkti shfrytëzohet në maksimum). Përfitimet: Zbutë, riparon dhe i rindërton fibrat e flokëve…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA SKIN PROTECTOR OIL ...
8412261801302 6.49
Vaj mbrojtës për lekurë gjatë ngjyrosjes së flokëve Vetitë: . Mbrojtje e përgjithshme kundër njollave gjatë procesit të ngjyrosjes . Shmang irritimet e mundshme në lëkurë . Veti ushqyese dhe hidratuese . Lehtë për t’u përdorur, ndihmon për të përshpejtuar procesin e ngjyrosjes Si ta përdorni: Aplikoni Divina Skin PROTECOR me majën e gishtit para hedhjes së ngjyrës së flokëve apo trajtimit të përhershëm në zonat me rrezik më të madh të ngjyrosjes: veshët, vjiat e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVAJAZZ TECHNILACK STRONG ...
00139200 8.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Technilack, sprej i gjeneratës së fundit është krijuar për të ofruar mbajtje dhe drejtim për çdo stilim të flokut, duke i lënë flokët tuaj të lira dhe të natyrshme. Ky është një produkt me cilësi të lartë që ndihmon për të patur stil flokët tuaj pa tharje të kokës. Ekzistojnë tre nivele të mbajtësve të flokëve të projektuara sipas llojit të flokëve. Technilack “2”: Shkalla e mbajtjes së fortë është projektuar për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVAJAZZ TECHNILACK SOFT HO...
00139201 8.49
Technilack, sprej i gjeneratës së fundit është krijuar për të ofruar mbajtje dhe drejtim për çdo stilim të flokut, duke i lënë flokët tuaj të lira dhe të natyrshme. Ky është një produkt me cilësi të lartë që ndihmon për të patur stil flokët tuaj pa tharje të kokës. Ekzistojnë tre nivele të mbajtësve të flokëve të projektuara sipas llojit të flokëve. Technilack “1”: Shkalla e mbajtjes së butë është projektuar për stilim të flokëve të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ ENERGIZING MOUSSE EXT...
8412261065025 6.49
Ideale për flokë me vëllim të tepërt, Energizing Mousse është është shkumë për mbajtje të fuqishme të flokëve që ofron nivel të lartë të drejtimit dhe kontrollë për stilin e flokëve, pa i rënduar flokët dhe duke e mbështetur strukturën e saj natyrale. Kapaciteti i saj për kontrollimin e vëllimit e bën këtë shkumë aleatin e përkryer posaçërisht për flokët vëllimore. Stili i flokëve duket nën kontrollë dhe e strukturuar, përderisa flokët kanë trup dhe teksturë,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ MODELLING MOUSSE STRO...
8412261065018 6.49
Ideale për flokë të mira që kanë nevojë për vëllim, Modelling Mousse është shkumë mbajtëse fleksibile që ofron vëllim dhe trup për flokun, duke e përkrahur saktësinë dhe shkathtësinë gjatë stilimit. Ofron teksturë, elasticitet dhe rezistencë, si dhe parandalon dëmtimin e flokëve gjatë procesit stilues, duke i ofruar dukje energjike dhe të fuqishme. Vepron duke formuar mbulim që e mbështjellë flokun, duke bërë të mundur që flokët të duken më të trasha. Formula e re…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE ULTRA REPAIR @ 22 2...
8412261171405 5.99
Rregullim dhe shkëlqim I ajros dhe i hidraton flokët e thara Të flokëve të patrajtuara. I bën flokët më të lehta për krehje përderisa i ofron elasticitet Energjike dhe të shndërritshme Me formulë pa yndyrë. Prodhime që veprojnë poshtë në thellësi tek flokët e thara, të dehidratuara duke i bërë ato të ristrukturuara dhe të revitalizuara ashtu siç kanë nevojë. PËRBËRËSIT AKTIV Me Kompleksin Oleo: Vajrat e Avokados, safflower and Jojobas. ME KOMPLEKSIN OREO: Formula…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE CONTROL LISS CREAM ...
8412261081148 4.99
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Brenda një game të produkteve për drejtimin e flokëve, Krema Control Liss ëshë krem ajrosës kundër ngrirjes që i hidraton flokët dhe i bën ato më të lehta për stilim. Ajo i ristrukturon fibrat e flokut, duke e mbështjellur atë dhe duke i sjellur shkëlqim maksimal. Posedon poashtu veti që e luftojnë lagështinë. I bën flokët më lehtë për t’i krehur. Përfitimet: I stabilizon flokët. I ofron mbrojtje të fortë ndaj ngrirjes. Sjellë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE HAIRNET CONDITIONER...
8412261124210 11.99
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Hairnet Conditioner* është krem kondicioner shpëlarës e rekomanduar për çdo llojë të flokëve. Është plotësues ideal për shamponin Hairnet dhe mund të përdoret në baza ditore. Funksioni i saj kryesor është që të liroj flokët e ngatërruara si dhe të sjellë fleksibilitet dhe menaxhueshmëri gjatë stilimit. Përfitimet: Liron flokët e ngatërruara dhe përshpejton stilimin. Është plotësues i shamponit Hairnet, me shtim të butësisë. Ideal për përdorim në baza ditore. Është në dispozicion në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE CONTROL ULTRA RIZZI...
8412261081179 7.49
VEÇORITË DHE PËRFITIMET I bën flokët kaqurrele më të trasha. I kontrollon flokët e dredhura, duke i bërë ato më të lehta për stilim. Ofron volum dhe i mbanë flokët të buta për një stil natyral me asnjë efekt “kartoni”. Pa aerosol. Përfitimet: U jep formë dhe përcaktim flokëve kaqurrele U jep flokëve vëllim dhe trup. Ka efekte memorizuese. Formula: pa paraben, dhe sulfat. Është në dispozicion në një format sasior prej 200 ml. PËRBËRËSIT…
Krahaso QUICK SHOP