Gjithsej 337 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 30vol. 9% 10...
00151102 1.49
E dizajnuar për ngjyrën e përkryer zhvilluese Divina, për kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e përkyera profesionale. Koncentrimi i volumit 30 është i përkryer për reaksione të ulëta oksidimi, p.sh. tek formati shishe prej 100ml. Përfitimet: Stabilitet të përkryer. Rekomandohet për ngjyrim dhe përmirësim të theksimit të flokut I bën flokët shumë të butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ ACTI WAVE EXTREME HOL...
8412261046116 5.49
Acti-Wave definon kaçurrelet deri në maksimum, duke siguruar mbajtje, formë, fuqi dhe fleksibilitet. Acti-Wave vepron duke i eliminuar flokët e ngrira dhe i diciplinon flokët kaçurrele. Acti-Wave mund të përdoret çdo ditë, sepse është produkt i cili nuk i bën flokët e yndyrshme dhe ndihmon në zgjidhjen e nyjeve (fijet e ngatërruara). Formon kaqurrele të forta, energjike dhe parandalon kruarjen dhe lëvozhgat. Ka një efekt memorizues i cili siguron stilim afatgjatë të flokëve. Përfitimet: Stilim…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE HL SHAMPOO 300ml | ...
8412261080066 5.49
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Shamponi HL i u siguron flokëve veti ushqyese që nxisin rritjen e flokëve dhe që ngadalësojnë rënien e tyre. Ky është një shampon i përkryer për periudhat sezonale të humbjes së flokëve. Përdoret me HL locion, që është një trajtim shumë efektiv për ndalimin e rënies së flokëve. Formula e saj lehtëson pastrimin. Ajo nuk i thanë dhe nuk i rëndon flokët. Përfitimet: E ushqen lëkurën e kokës. Siguron veti ushqyese për të nxitur…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE CONTROL SHAMPOO 300...
8412261080035 5.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Shampon për diciplinimin e flokëve të drejta dhe kaqurrele. I pastron flokët butësisht, duke i bërë ato shumë të lehta për stilim. Proteinat e mëndafshit dhe grurit, paralelisht dhe me përbërësit e tjerë, i pastrojnë flokët si dhe i diciplinojnë ato në mënyrë që stili i flokëve të jetë ashtu siç ju dëshironi. Përfitimet: E kontrollon ngrirjen. Ofron masë ushqyese dhe hidratuese. E lehtëson stilimin. Me formulë pa silikon dhe pa sulfat. Është në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE 2in1 SHAMPOO 300ml ...
8412261080042 5.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Brenda linjës Versatile të E-LINE, ne e gjejmë një shampon i cili ofron butësi dhe përkujdesje për flokët e juaja. Shumëanshmëria dhe funksionaliteti për përkujdesjen dhe higjienën ditore të flokut me rezultate shumë të buta. Shamponi 2-in-1 është shampon dhe kondicioner për flokët normale. Ky shampon ofron përkujdesje dhe mbrojtje të shkëlqyer për flokët normale, me shtim të shumë të lartë të butësisë. Me neutral pH të 5.5. Rekomandohet për përdorim të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE COLOUR SHAMPOO 300m...
8412261080004 5.49
NGJYRË E INTENSIFIKUAR Mbrojtje të ngjyrës dhe vitalitet. Mbrojtje dhe përkujdesje e flokëve të trajtuara ma ngjyrë, duke e shtuar cilësinë dhe duke e bërë ngjyrën me jetë-gjatë. SHAMPONI ME NGJYRË: Shamponi që e mbrron ngjyrën për flokët e trajtuara me ngjryë si dhe ato të zbardhura. E promovon rigjenerimin e flokut pas procesit të ngjyrosjes. E mban shkëlqimin e ngjyrës për një periudhë më të gjatë. ME EKSTRAKTET E GOJI-T DHE SHIKAKAI-T Vetitë e saja…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ HAIR GUM EXTREME HOLD...
8412261046130 5.49
Hair Gum është pastë me efekt solid që definon dhe kontrollon stilin e flokëve me mbarues rezistent dhe jashtëzakonisht të fuqishëm. Formula e gellit të fortë dhe me stil është ideal për pamje moderne, kreative dhe të pashme me efekt mat, me mbajtje të jashtëzakonshme dhe me qëndrueshmëri të gjatë. Përbërësit e inkorporuar në formulën e saj garantojnë qëndrueshmëri të jashtëzakonshme dhe janë rezistente nga djerrsa dhe lagështia. Përfitimet: E fuqishme, me mbarim jashtëzakonisht rezistent.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ POWER STYLE EXTREME H...
8412261055002 5.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Stil i fuqishëm, i krijuar për pamjet më të shndërritura. Ky gell stilues ofron efekt të ngurtë dhe me shkëlqim, për stil të jashtëzakonshëm të flokëve. Definon dhe krijon stilime, duke i sjellur stilit të flokëve në përgjithëse mbajtje, duke i udhëzuar flokëve në një pozivion të kënaqshëm si dhe duke i mbajtur ato aty përgjithmonë, duke e mbajtur stilin deri në larjen e ardhshme të flokëve. Formula e saj thekson, mban dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVONDIL PROTECTOR PERMANEN...
8412261120007 17.99
Evondil Quaternium Protect* është gell mbrojtës për përdorim në proceset valore permanente nga linja Evondil. Posaçërisht rekomandohet për flokë të thara, poroze dhe të ndjeshme, sepse funksioni i saj kryesor është hidratimi dhe mbrojtja e kutikulës, minimizimi i ndryshimit të alkalinës gjatë procesit valor permanent. Secila kuti vjen me 12 njësi me 15 ml. Përfitimet: Hidraton dhe mbron kutikulën. Ndikon në uljen e keq-ushqyerjes për shkak të ndryshimeve të alkalinës. Është aleat esencial për flokët…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ ECOLACK STRONG HOLD 4...
7.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Ecolack, sprej pa përmbajtje të aerosolit. Me agjentë të shumëfisht hidratuez, Ecolack i ushqen flokët, duke i bërë ato të buta dhe të shëndrritura. I mban edhe stilimin e flokëve edhe më të elobaruar pa i spërkatur ato apo pa i bërë të ngjitshme. Përpos që është pa aerosol, përparësia tjetër e saj ofron këto rezultate: stilim të jashtëzakonshëm dhe më qenrueshmëri të gjatë, më shkëlqim, butësi dhe të menaxhueshme. Për më shumë,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE FIX COLOUR 200ml | ...
8412261167101 5.49
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Kremi Color Fixing për flokët e trajtuara me ngjyrë dhe ato të zbardhura. Flokët nuk kanë nevojë të shpëlahen me ujë. E mbështjellë kutikulën si dhe parandalon humbjen e tepërt të ngjyrës pas larjes. Produkt shumë efektiv për përdorim pas trajtimit me ngjyra. Përfitimet: Kremë për përzirjen e ngjyrës for flokë të trajtuara me ngjyrë apo të zbardhura. Nuk ka nevojë të shpëlahen me ujë. Formulë pa paraben, sulfat, silikon dhe materie…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE BLONDE SHAMPOO 300m...
8412261080080 5.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Shamponi Blonde është krijuar ekskluzivisht për flokët bjonde, si për ato natyrale poashtu edhe për ato të lyera. Me një dozë ekstra të ndriqimit, ajo parandalon tendencën e verdhëzimit që nganjëherë ndodhë të ndriqoj flokët. Formula e saj është dizajnuar për pastërtinë e flokut si dhe për të vënë në pah shatirin dhe shkëlqimin në flokë përderisa e ajros atë, posaçërisht i ushqen ndaras, rrënjët poroze që rëndom gjenden në flokët e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DERMIS HAND CREAM 100ml | ...
8412261704023 4.99
Eva Dermis është kremë për duar e cila përmirëson elasticitetin dhe butësinë duke shërbyer si ushqyes për duar dhe thonj. Formula e saj përmban materie hidratuese dhe zbutëse e cila poashtu ndihmon edhe në rigjenerimin dhe rinimin e lëkurës tepër të thatë. Ajo është poashtu rezistent ndaj ujit dhe ka koncentrim të lartë të vitaminës E e cila lufton mplakjen qelizore. Përfitimet: E përmirëson elasticitetin dhe butësinë përderisa e ushqen lëkurën E rigjeneron lëkurën dhe thonjët…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE CSP LOTION 1x12pcs ...
8412261172211 19.99
Përfitimet: Rregullon renovimin qelizor Eliminon qelizat e vdekura të lëkurës së kokës Lufton në mënyrë efektive zbokthin duke parandaluar riparaqitjen e tij  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE REPAIR MASK 200ml |...
8412261170309 4.99
Repair Mask vepron në thellësi nga jashtë duke sjellur shëndet dhe energji tek floku që është i tharë, i dehidratuar dhe pa jetë. Formula e tij e penetron kutikulën dhe e ushqen nga brenda, duke sjellur energji dhe shëndet tek floku i tharë. Përfitimet Maskë ushqyese E lanë flokun nga jashtë Vepron thellë duke e penetruar kutikulën dhe duke e ushqyer atë nga brenda. Sjellë energji dhe shëndet tek floku i tharë, i dehidratuar dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 5.6...
8412261100566 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – në dispozicion me hije të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 5.1...
8412261105134 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është nuanca kafe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 5+ ...
8412261100504 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me ngjyra – Në dispozicion është hijezimi natyral:…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA HAIR COLOR BOWL | TAS PËR …...
00820209 1.49
Tas aplikues i zi për keratinë dhe për trajtime me ngjyra Tasi aplikues ju lejon që të përzieni të gjitha trajtimet kimike përfshirë keratinën dhe trajtimin me ngjyra  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 12.0...
8412261081209 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional. Sistemi i Teknologjisë Ultra Colour UCS.2 i bën më të rëndësishme vetitë e përbërësve të saj aktiv. Kjo përmban një varg nuancash me intensitet dhe me nivele të larta të fuqisë hidratizuese. Ngjyra ultra bjonde mund të gjendet tek linja Essentials*. Të gjitha ngjyrat në këtë linjë kanë për qëllim të sigurojnë një pamje natyrale, multifunksionale. Ofrojnë 100% mbulim në flokët e thinjura.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 12.1...
8412261081216 2.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional. Sistemi i Teknologjisë Ultra Colour UCS.2 i bën më të rëndësishme vetitë e përbërësve të saj aktiv. Kjo përmban një varg nuancash me intensitet dhe me nivele të larta të fuqisë hidratizuese. Ngjyra ultra bjonde mund të gjendet tek linja Essentials*. Të gjitha ngjyrat në këtë linjë kanë për qëllim të sigurojnë një pamje natyrale, multifunksionale. Ofrojnë 100% mbulim në flokët e thinjura.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 7.40...
8412261807403 2.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional. Sistemi i Teknologjisë Ultra Colour UCS.2 i bën më të rëndësishme vetitë e përbërësve të saj aktiv. Kjo përmban një varg nuancash me intensitet dhe me nivele të larta të fuqisë hidratizuese. Ngjyra më e mirë e bakrit mund të gjendet tek linja Essentials*. Të gjitha ngjyrat në këtë linjë kanë për qëllim të sigurojnë një pamje natyrale, multifunksionale. Ofrojnë 100% mbulim në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 12.0...
8412261812070 2.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional. Sistemi i Teknologjisë Ultra Colour UCS.2 i bën më të rëndësishme vetitë e përbërësve të saj aktiv. Kjo përmban një varg nuancash me intensitet dhe me nivele të larta të fuqisë hidratizuese. Ngjyra ultra bjonde mund të gjendet tek linja Essentials*. Të gjitha ngjyrat në këtë linjë kanë për qëllim të sigurojnë një pamje natyrale, multifunksionale. Ofrojnë 100% mbulim në flokët e thinjura.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 9.30...
8412261809308 2.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional. Sistemi i Teknologjisë Ultra Colour UCS.2 i bën më të rëndësishme vetitë e përbërësve të saj aktiv. Kjo përmban një varg nuancash me intensitet dhe me nivele të larta të fuqisë hidratizuese. Ngjyra bjonde ekstra e lehtë mund të gjendet tek linja Essentials*. Të gjitha ngjyrat në këtë linjë kanë për qëllim të sigurojnë një pamje natyrale, multifunksionale. Ofrojnë 100% mbulim në flokët e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 12.1...
8412261812179 2.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional. Sistemi i Teknologjisë Ultra Colour UCS.2 i bën më të rëndësishme vetitë e përbërësve të saj aktiv. Kjo përmban një varg nuancash me intensitet dhe me nivele të larta të fuqisë hidratizuese. Ngjyra ultra bjonde mund të gjendet tek linja Essentials*. Të gjitha ngjyrat në këtë linjë kanë për qëllim të sigurojnë një pamje natyrale, multifunksionale. Ofrojnë 100% mbulim në flokët e thinjura.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 8.30...
8412261808301 2.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional. Teknologjia kundër mplakjes UCS.2 siguron shëndritje të pakufijshme me mbulueshmëri maksimale të flokëve të thinjura. Është varg ngjyre me intensitet të lartë dhe e cila sjellë rezultate shumë natyrale. Me 100% mbulueshmëri të flokëve të thinjura përderisa i dendëson ato. Ngjyrat Diva që janë në dispozicion: 4.25 Sophia Loren 4.41 Ava Gardner 5.25 Vivien Leigh 5.41 Judy Garland 5.54 Linda Christian 6.30…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA BOWL | TAS I ZBRAZËT PËR A…...
KOD0000000415 2.99
E përkryer për të gjitha llojet e pllakave, këto lojë me birila me ujë EVA janë projektuar për të siguruar që pllakat tuaja të përziera dhe të mbahen me lagështi.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE REPAIR SHAMPOO 60ml...
8412261802057 2.59
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Shampon me përmbajtje të lagështisë për flokët e thara dhe të dëmtuara. I ringjallë flokët, duke iu ofruar atyre veti ushqyese flokëve të pa-trajtuara në mënyrë që të jenë të shëndetshme përsëri. Oleo Complex e bën Repair Shampoo një shampon shumë efektiv ushqyes. Përfitimet: I ringjallë flokët. I ofron flokëve të dëmtuara materie ushqyese në mënyrë që t’i bëjë të shëndetshme përsëri. Formula: pa paraben, sulfat dhe silikon. Është në dispozicion me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE 2in1 SHAMPOO 60ml |...
8412261802040 2.59
Brenda linjës Versatile të E-LINE, ne e gjejmë një shampon i cili ofron butësi dhe përkujdesje për flokët e juaja. Shumëanshmëria dhe funksionaliteti për përkujdesjen dhe higjienën ditore të flokut me rezultate shumë të buta. Shamponi 2-in-1 është shampon dhe ajrosës për flokët normale. Ky shampon ofron përkujdesje dhe mbrojtje të shkëlqyer për flokët normale, me shtim të shumë të lartë të butësisë. Me neutral pH të 5.5. Rekomandohet për përdorim të shpeshtë (edhe ditor).…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE CONTROL SHAMPOO 60m...
8412261802033 2.59
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Shampon Diciplinë për flokë të drejta dhe kaqurrele. I pastron flokët butësisht, duke i bërë ato shumë lehtë me stil. Proteinat e mëndafshit dhe grurit, paralelisht dhe me përbërësit e tjerë, i pastrojnë flokët si dhe i diciplinojnë ato në mënyrë që stili i flokëve të jetë ashtu siç ju dëshironi. Përfitimet: E konktrollon ngrirjen. Ofron masë ushqyese dhe hidratuese. E lehtëson stilin. Me formulë pa silikon dhe pa sulfat. Është në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE FRESH SHAMPOO 60ml ...
8412261802026 2.59
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Shamponi Fresh është shampon për flokët me yndyrë dhe i cili i pastron poshtë në thellësi pa e irrituar lëkurën e kokës. E kontrollon butësisht masën e tepruar të yndyrës. Formula e saj e lehtëson spastrimin. Nuk i thanë flokët. Përfitimet: E neutralizon yndyrën e tepruar pa e irrituar lëkurën e kokës. Floku mbetet i pastër dhe i freskët. Me formulë pa paraben, silikon dhe materie alergjike. Është në dispozicion me format…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 10vol. 3% 10...
00151104 1.49
Për dallim nga produktet tjera, ky është më i butë. Krem osksidues për nuancim dhe zbukurim. E dizajnuar për ngjyrën e përkryer zhvilluese Divina, me kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e pëkryera profesionale. Koncentrimi i volumit 10 është i më i shumëanshëm sa i përkët vargut të oksidimit. Është ideal për flokët me mos-shqitje të lartë. Ajo posedon një mori funksionesh: tona të…
Krahaso QUICK SHOP