Gjithsej 337 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 40vol. 12% 1...
8412261111012 1.49
Për dallim nga produktet tjera, ky është më i ndriqueshmi Krem osksidues për nuancim dhe zbukurim. E dizajnuar për ngjyrën e përkryer zhvilluese Divina, për kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e pëkryera profesionale Koncentrimi i volumit 40 është i përkryer për reaksione të ulëta oksidimi, psh tek formati shishe prej 1000ml / 33,81fl oz Përfitimet Stabilitet të përkryer. Rekomandohet për gjithçka…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE ULTRA REPAIR @ 22 6...
8412261180254 5.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Vaj ushqyes për flokë të thara apo të dëmtuara. I revitalizon flokët, duke ofruar flokëve të trajtuara keq ushqyes në mënyrë që të bëhn të shëndetshme përsëri. Oleo Complex i bën @22 ajrosës shumë efektiv. Nuk lenë prapa ndjenjë të yndërës dhe mund të përdoret në mënyrë shumë të shpejt dhe të lehtë. Përfitimet: E ajros dhe e lagë të thatën, flokun e trajtuar keq. I bën flokët me lehtë të zbërthyera…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE CONTROL LISS CREAM ...
8412261180247 2.59
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Brenda një game të produkteve për drejtimin e flokëve, Krema Control Liss ëshë kremë ajrosës kundër ngrirjes që i lagë flokët dhe i bën ato më lehtë për t’i bërë me stil. Ajo i ristrukturon fibrat e flokut, duke e mbështjellur atë dhe duke i sjellur shkëlqim maksimal. Posedon poashtu veti që e luftojnë lagështinë. I bën flokët më lehtë të për t’i krehur. Përfitimet: I stabilizon flokët. I ofron mbrojtje të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE FIX COLOUR 60ml | K...
8412261180223 2.59
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Kremë për rregullimin e ngjyrës që i kushtohet flokëve të trajtuara me ngjyra dhe të zbardhura. Nuk ka nevojë të shpëlahet me ujë. Mbështjellë kutikulën dhe parandalon humbjen e madhe të ngjyrës pas larjes. Produkt shumë efektiv për përdorim pas trajtimit me ngjyrë. Përfitimet: Kremë për rregullimin e ngjyrës për flokët e trajtuara me ngjyrë si dhe ato të zbardhura. Nuk bën të shpëlahen flokët. Formulë pa paraben, sulfat, silikon dhe materie…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA RITUALITIES PROTEINS SHAMP...
8412261169365 15.99
Shijoni flokë të shëndetshme dhe me shkëlqim për 6 javë të tëra. Tretman rigjenerues i bazuar në fara gruri, mëndafsh dhe proteinë Keratinë. Çfarë roli kanë proteinat në flokë? Flokët tanë janë të krijuara nga proteinat, nga të cilat keratina është më e rëndësishmja. Misioni kryesor i keratinës është fortësimi i strukturës së flokut. Me objektivin për ekuilibrimin e nivelit të proteinave, Ritualities Proteins është krijuar si një tretman me bazë proteine që shënjestron 3…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE FQ SHAMPOO 400ml | ...
8412261160294 7.49
Shampon për përdorim të shpesht. Përfitimet: Fuqi të madhe për mbrojtjen e lëkurës. Butësi maksimale Ideale për flokët e ekspozuara ndaj larjes së shpesht të tyre me shampon. Shamponi FQ është dizajnuar posaçërisht për flokët të cilat lahen çdo ditë. Butësia e saj e jashtëzakonshme e bën produktin ideal për larjen e shpesht të flokëve. Përbërësit saj të butë dhe hidratizues me balancues hR neutral i mbajnë flokët tuaja të mbrojtura dhe me shkëlqim. Shamponi…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE LISS SHAMPOO 400ml ...
8412261160270 7.49
Shamponi Liss për flokë dredha, të pakrehura dhe lëmsh. I jep flokut peshë dhe drejtim dhe e bën më të lehtë për krehje. Përmban agjentë mbrojtës dhe me lagështi të cilat, bashkë me kundër-hemaktantët e saj, vepron kundër ngrirjes, duke e mbarëvajtur një pamje të shëndetshme dhe të shndërritshme. Përfitimet: I jep flokut peshë dhe drejtim Flokët e drejta fitojnë jetëgjatësi më intenzive Parandalon ngrirjen. Formati sasior: 400ml
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE VOLUME SHAMPOO 400m...
8412261160232 7.49
Volume Shampoo, për flokë të cilat kanë mungesë volumi. E dizajnuar për flokët më të bukura, Shamponi Volume vepron duke e penetruar brendësinë e kokës, duke e bërë të mundur rritjen e diametrit si dhe strukturës së flokut. Rezultati është floku voluminoz i menaxhueshëm, me trup dhe shkëlqim natyral. Përfitimet: E përforcon strukturën kapilare Sjellë materie ushqyese dhe trashësi për flokun Kontribuon në menaxhueshmëri përgjatë stilimit. Formati 400ml  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE ULTRA REPAIR @22 20...
8412261081155 5.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Rregullim dhe shkëlqim I ajros dhe i hidraton flokët e thara Të flokëve të patrajtuara. I bën flokët më të lehta për krehje përderisa i ofron elasticitet Energjike dhe të shëndritshme Me formulë pa yndyrë. Produkt që vepron poshtë në thellësi tek flokët e thara dhe të dehidratuara duke i bërë ato të ristrukturuara dhe të revitalizuara ashtu siç është e nevojshme. PËRBËRËSIT AKTIV Me Kompleksin Oleo: Vajrat e Avokados, safflower and Jojobas.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA TERMO BALSAM PROTECTION NO...
8412261046109 6.49
Termo balsam është mbrojtës dhe kondicioner balsam që përkujdeset për flokët e juaja rregullisht, në çdo ditë. Nuk ka nevojë të shpëlahet me ujë pas përdorimit. I mbron flokët nga agresioni termik, i liron flokët e ngatërruara, i ajros si dhe e shton menaxhueshmërinë dhe elasticitetin sidomos gjatë tharjes dhe stilimit. Gjithashtu, ka efekt të teknologjisë Oz e cila përmban kombinimin e vitaminave, proteinave, ushqyesve si dhe agjentëve kundër lag’jes. Prania e pantenolit ofron vitaminën B5…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 7.64...
8412261807649 2.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional. Sistemi i Teknologjisë Ultra Colour UCS.2 i bën më të rëndësishme vetitë e përbërësve të saj aktiv. Kjo përmban një varg nuancash me intensitet dhe me nivele të larta të fuqisë hidratizuese. Ngjyra e kuqe e ndezur është shumë e shkëlqyeshme dhe ka qëndrueshmëri të gjatë, në mënyrë që të jetë atraktive për flokë. Mund t’i gjeni të linja Essentials*. Të gjitha ngjyrat…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 9.1...
8412261109125 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është hijezimi bjond…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 9.0...
8412261109019 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është hijezimi bjond…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 9 6...
8412261100092 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është hijezimi natyral:…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 8.1...
8412261100818 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është vija me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është hijezimi ngjyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 8 6...
8412261100085 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion hijezimi natyral: 1…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 7.2...
8412261107213 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak me veti, të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është hijezimi ngjyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 7.0...
8412261107039 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është hijezimi ngjyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 7.1...
8412261100719 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është vija me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është hijezimi ngjyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 7 6...
8412261100078 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është hijezimi natyral:…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 7+ ...
8412261100702 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është hijezimi natyral:…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 6.6...
8412261100665 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – në dispozicion me hije të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 6.4...
8412261106407 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është ngjyra bakri…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 6.1...
8412261100610 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është hijezimi ngjyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 6 6...
8412261100061 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është hijezimi natyral:…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 6.2...
8412261106230 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është hijezimi ngjyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 5.2...
8412261105202 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është ngjyra violetë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 5.4...
8412261100542 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është ngjyra bakri…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 5.1...
8412261100511 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është hijezimi ngjyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 4.2...
8412261104205 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është ngjyra violetë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 5.0...
8412261105028 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është ngjyra kafe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 5 6...
8412261100054 3.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe. Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin. Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët. Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*. Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është hijezimi natyral:…
Krahaso QUICK SHOP