Gjithsej 38 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
IBD HARD GEL BUILDER GEL NATUR...
039013721800 29.99
Builder Gel Natural është një hije neutral ngjyrë bezhë e përdorur për Manikyr francez dhe vazhdime të thonjëve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD ULTRA SEAL TOP COAT UV 14m...
039013972004 11.99
Një përmbyllës universal UV për të mbrojtur të gjitha akrilikët, mbështjelljet dhe gelat. Krijon një fund ultra-të ashpër, të përhershëm, të butë dhe me shkëlqim që kurrë nuk zbehet ose nuk shuhet. Pothuajse eliminon lustrimin dhe zvogëlon kohën e mirëmbajtjes.Koha e tharjes: 1 minutë.
Krahaso QUICK SHOP
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
IBD INTENSE SEAL NO CLEANSE TO...
039013605155 12.49
No Cleanse shtresa kryesore Eliminon lustrimin Pasqyre qelqi finish
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD NATURAL NAIL PRIMER 14ml |...
039013608309 5.49
Përgatit thonin për mbështetje maksimale Primeri më i fortë në treg Mund të përdoret me Gel ose akrilikë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH CLEANSER 2...
039013608217 8.49
Performancë e fabrikuar Absorbon lagështinë Prodhuar nga lëndë e parë e cilësisë më të mirë Cilësia e aprovuar Miratuar nga stilistë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD HARD GEL BUILDER GEL CLEAR...
039013611781 29.99
Gell ndërtues i tejdukshëm LED&UV.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD HARD GEL BUILDER GEL CLEAR...
039013604004 12.99
Gell ndërtues i tejdukshëm.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD HARD GEL BUILDER GEL PINK ...
039013604103 12.99
Pink Builder Gels janë formuluar për manikyrët rozë klasike franceze, dhe janë të dizajnuara për vazhdime të thonjve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD BUILDER GEL ULTRA WHITE 14...
039013604301 12.99
Gell ultra i bardhë është një bardhë natyrale e ndritshme e prodhuar për Manikyr francez dhe vazhdime të thonjëve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD HARD GEL BUILDER GEL PINK ...
039013568320 29.99
Pink Builder Gels UV janë formuluar për manikyrët rozë klasike franceze, dhe janë të dizajnuara për vazhdime të thonjve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH TOP COAT L...
039013565022 11.99
Ofron një fund të shkëlqyeshëm të manikyrin tuaj Aplikoni pas shtresës së ngjyrës për të siguruar ngjitje më të mirë Rezistente ndaj dëmtimeve dhe qëndron gjatë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD POWER BOND GEL BONDER 14ml...
039013565015 11.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH NOBODY BUT...
039013657307 11.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH 262BG BUXO...
039013657321 11.99
Nga koleksioni Nude i IBD E kuqe-kafe e thellë Shkëlqim të lartë dhe qëndrueshmëri të gjatë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH MAGNETIC E...
039013665975 11.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH BEAUTY SLE...
039013570552 11.99
2 javë qëndrueshmëri Thahet për disa minuta nën UV Ngjyrë e bukur vibrante Lehtë për tu përdorur
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH MAGNETIC P...
039013666002 11.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH DARE TO BE...
039013569167 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH MAGNETIC N...
039013665968 11.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH 258BG SINF...
039018654844 11.99
Nga koleksioni Nude i IBD E përhimë e ngrohtë Shkëlqim të lartë dhe qëndrueshmëri të gjatë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH MAGNETIC F...
039013665951 11.99
Nga koleksioni Aurora Nights i IBD-së Një përzierje e ndritshme, e guximshme e purpur dhe e kuqe Përmban 20% pigment më shumë sesa xhelët e konkurrentëve dhe vjen me një magnet në formë të lopatës për të lejuar dizajne pa fund.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH CARTE BLAN...
039013569112 11.99
100% formulë e pastërt gelli që përdoret si gell i vërtetë klasik me një shishe aplikimi të lehtë. thahet në Led për 30 sec dhe UV për 2 min. Hiqet shumë lehtë për disa minuta pa asnjë dëm per thonin natyral.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH MAGNETIC S...
039013665999 11.99
Nga koleksioni Aurora Nights i IBD-së Një jeshile e errët me shkelqim mente Përmban 20% pigment më shumë sesa xhelët e konkurrentëve dhe vjen me një magnet në formë të lopatës për të lejuar dizajne pa fund.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH BARDOT IND...
039013569808 11.99
Një formulë 100% e pastër xhel që përdoret si një xhel klasik, por zbatohet si një manikyrin e thonjve. Aplikoni atë vetëm si polish dhe shpërblehuni me ngjyrë më të pasur . Gjithashtu mbron thonjtë natyral me mbajtje më të fortë dhe të gjatë. Thahet shpejt nën dritën LED ose UV. Hiqet lehtë në vetëm 10 minuta.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH MAGNETIC M...
039013665982 11.99
Nga koleksioni Aurora Nights i IBD-së Një e kaltërt e mesnatës me një shkëlqim me ngjyrë qielli Përmban 20% pigment më shumë sesa xhelët e konkurrentëve dhe vjen me një magnet në formë të lopatës për të lejuar dizajne pa fund.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH BUT FIRST&...
039013657253 11.99
Nga koleksioni Nude i IBD Nude e lehtë, e zbehur Shkëlqim të lartë dhe qëndrueshmëri të gjatë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH SINGAPORE ...
039013665791 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH CHARIMNG C...
039013566753 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH PERFECTLY ...
039013567798 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH SCARLETT O...
039013566777 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH INDIE OASI...
039013566678 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH FALLING FO...
039013565862 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP