Gjithsej 36 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE SLICE TS 38 6...
4030363104479 74.99
38 (5.25) ose 42 (6) dhëmbë të hollë me mikrodhëmbëzor Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Me përfundim të lëmueshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR SCISSOR CHARM 5.75inch ...
4030363118889 62.49
Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE ERGO P 6inch ...
4030363106374 30.99
Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Përfundim satenizues.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRESTYLE ERGO SCISSORS ...
4030363101584 27.99
Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Përfundim satenizues.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRESTYLE ERGO SCISSORS ...
4030363101591 27.99
Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Përfundim satenizues.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRESTYLEERGO SCOSSORS 5...
4030363101607 27.99
28 dhëmbë të hollë me mikrodhëmbëzor Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes Përfundim satenizues.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE ERGO SCISSORS...
4030363101560 27.99
Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Me përfundim satenizues.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE S SCISSORS 5 ...
4030363101539 30.99
Të ngjyrosura, doreza të mbuluara me material të lëmueshëm Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR TRIMMER J-CUT ONE SCISS...
4030363120691 69.99
Makinë profesionale për flokë me dizajn të rehatshëm dhe ergonomik. Me kokë prerëse të mprehtë prej çelikut (0.5mm), me mprehëse jetëgjatë dhe precize që ofron cilësi të lartë të prerjes. Për stile të prerjes së shkurtër dhe konturë jashtëzakonisht precize, për të gjitha llojet e punës së detajuar dhe prerje përfundimtare për çdo stil. Përfshinë stacion mbushës me njësi për mbushje me rrymë, një krehër që kapet – për katër gjatësi prerëse (3,4,5,6 dhe 7.5mm)…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR BLACK LINE VISION SCISS...
4030363114539 349.99
Metali superior e përmbush ergonominë e përkryer Rrethët shtesë të gishtave sigurojnë ergonomi optimale të pozicionimit të gishtit. Dizajn kompenzues për pozicion përdorues ergonomik dhe punë relaksuese. Këndi rrethor i gishtit të madh sjellë punë relaksuese, pa shenja presioni.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE ERGO P SCISSO...
4030363106411 37.99
Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Përfundim satenizues.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR T&S SCISSOR 5.5in...
4030363103441 114.99
Për strukturim të butë. Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR EQUIPMENT BLACK BAG | Ç…...
4030363101546 13.49
Këllëf elegant i lëkurës me rrip për krahë apo sipër belit, për katër llojet e gërshërëve për qethje, kapëseve, krehërve, brushave si dhe veglave të tjera.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR OIL 9989 3g | VAJ PËR P…...
9989 1.99
Vaj për mirëmbajtje të gërshërëve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR T&S 2 SCISSORS 340...
4030363103434 89.49
Për stilim fleksibil të flokëve të cilat bien butësisht në mënyrë graduale. Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRESTYLE ERGO SCISSORS ...
4030363001228 54.99
28 dhëmbë të hollë me mikrodhëmbëzor. Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Përfundim satenizues.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRESTYLE ERGO SCISSORS ...
4030363001211 47.49
E mbuluar me material për mbrojtjen nga alergjia prej nikelit. Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR LEATHER HOLSTER BLACK 8...
4030363104899 38.99
Këllëf elegant i lëkurës me rrip për krahë apo sipër belit, për katër llojet e gërshërëve për qethje, kapëseve, krehërve, brushave si dhe veglave të tjera.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR SILENCE 34 SCISSORS 5.7...
4030363118919 249.99
34 dhëmbë të hollë me dhëmbëzorë të bukur V për ndjenjë të butë dhe të kënaqshme dhe për prerje të përpiktë. Dizajn me degëzim për përdorim pozicionues ergonomik dhe punë të rehatshme. Unaza me kënd për gishtin e madh të dorës shërben për punë shumë të relaksueshme, pa njolla të shtypjes. Sistemi i shesht SMART-SPIN-CLICK lejon riparim të përpiktë të veprimit të prerjes.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE TS 39 SCISSOR...
4030363101652 39.99
38 (5.25) ose 42 (6) dhëmbë të hollë me mikrodhëmbëzor. Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Përfundim të lëmueshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR SILVER LINE FAME 42 SCI...
4030363120738 136.99
42 dhëmbë të hollë me dhëmbësorë të mirë të formës V për ndjeshmëri të knaqshme dhe të butë si dhe prerje precize. Dizajn me degëzim për përdorim pozicionues ergonomik dhe punë të rehatshme. Unazat për gishtërinj në kënde me drejtime të kundërta janë të përshtatshme për pozicionin natyral të dorës si dhe garantojnë punë jashtëzakonisht të këndshme dhe mund të kontrollohen në mënyrë të përkryer lëvizjet e gërshërës.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR SILVER LINE FAME SCISSO...
4030363120714 124.99
Dizajn me degëzim për përdorim pozicionues ergonomik dhe punë të rehatshme. Unazat për gishtërinj në kënde me drejtime të kundërta, janë të përshtatshme për pozicionin natyral të dorës si dhe garantojnë punë jashtëzakonisht të këndshme dhe mund të kontrollohen në mënyrë të përkryer lëvizjet e gërshërës.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR WHITE LINE CHARM 38 SCI...
4030363118872 62.49
38 dhëmbë të hollë me dhëmbësorë të mirë të formës V për ndjeshmëri të knaqshme dhe të butë si dhe prerje precize. Dizajn me degëzim për përdorim pozicionues ergonomik dhe punë të rehatshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR JAGUART GOA SCISSORS 45...
4030363117912 86.49
Gërshërë me dizajn inovativ, të pagabueshëm, që kanë jetëgjatësi dhe që janë të mbuluara me material të teknologjisë së lartë. I mbron individët të cilët janë alergjik nga nikeli. Dizajn me degëzim për përdorim pozicionues ergonomik dhe punë të rehatshme. Me teh të bluarjes dhe me gurë për mprehje në të dy anët e prerjes me prerje rriska-rriska si dhe veprim prerës të jashtëzakonshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE RELAX LEFT SC...
4030363106435 44.99
28 dhëmbë të hollë me mikrodhëmbëzor. Dizajn me degëzim për përdorim pozicionues ergonomik dhe punë të rehatshme. Përfundim satenizues.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE RELAX P SCISS...
4030363106428 39.99
Dizajn me degëzim për përdorim pozicionues ergonomik dhe punë të rehatshme. Përfundim të lëmueshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE RELAX P SCISS...
4030363106398 31.99
28 dhëmbë të hollë me mikrodhëmbëzor. Dizajn me degëzim për përdorim pozicionues ergonomik dhe punë të rehatshme. Përfundim të lëmueshëm.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE RELAX SCISSOR...
4030363103007 27.49
28 dhëmbë të hollë me mikrodhëmbëzorë Dizajn me degëzim për përdorim pozicionues ergonomik dhe punë të rehatshme. Me përfundim të lëmueshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRESTYLE RELAX SCISSORS...
4030363102987 28.99
Dizajn me degëzim për përdorim pozicionues ergonomik dhe punë të rehatshme. Me përfundim të lëmueshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE SCISSORS S2 6...
4030363101522 30.99
Të ngjyrosura, dorëza të mbuluara me material të lëmueshëm Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes.  
Krahaso QUICK SHOP
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRESTYLE S3 SCISSORS 81...
4030363101515 30.99
Të ngjyrosura, dorëza të mbuluara me material të lëmueshëm Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes.    
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR WHITE LINE PASTELL PLUS...
4030363006919 58.49
40 dhëmbë të hollë me dhëmbësor të mirë të formës V për ndjeshmëri të kënaqshme dhe të butë si dhe prerje precize. E mbuluar me material metal të teknologjisë së lartë. I mbron individët të cilët janë alergjik nga nikeli. Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes.    
Krahaso QUICK SHOP