Gjithsej 36 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR WHITE LINE PASTELL PLUS...
4030363006858 56.49
E mbuluar me material metal të teknologjisë së lartë. I mbron individët të cilët janë alergjik nga nikeli. Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE LEFT SCISSORS...
4030363005868 48.49
28 dhëmbë të hollë me mikrodhëmbëzor. Dizajn me degëzim për përdorim pozicionues ergonomik dhe punë të rehatshme. Me përfundim satenizues.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR STRAIGHTENER ST 300 836...
4030363004502 39.99
Drejtues për flokë me 100% pllakë solide të keramikës që liron nxehtësi të barabartë dhe të shpejtë, në mënyrë që stili të jetë i butë. Posedon kontrollues të temperaturës së vazhdueshme me status LED. Gjerësia e pllakës: 27mm. Temperatura: 80-200 °C Gjatësia e kurrizit: 3mm  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR GOLD LINE SCISSORS 2916...
4030363118902 449.99
Dizajn me degëzim për përdorim pozicionues ergonomik dhe punë të rehatshme. Unaza me kënd për gishtin e madh të dorës shërben për punë shumë të relaksuesshme, pa njolla të shtypjes.  
Krahaso QUICK SHOP