Gjithsej 155 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
LCN AFO BUILDING GEL F 5ML | G...
40217 14.99
Tekstura inovative all-for-one (AFO) të këtij sistemi të gellit me performancë të lartë sjellë rezultate të përsosura për të gjithë thonjt që ballafaqohen me paqëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Gelli ndërtues dhe modelues në kombinim me AFO Nail Foundation dhe Bonding Gel, është i përshtatshëm për thonj problematik dhe është e disponueshme në tre verzione. Vetitë përbërëse të modelimit: Vazhdueshmëri me viskozitet të lehtë E lehtë për modelim Është i lëmuar Veçoritë: Siguri ndaj thyerjes Elasticitet të lartë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SMOCK WHITE SIZE XL | MANT...
4250054189572 78.99
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SMOCK WHITE SIZE M | MANTI...
4250054189558 78.99
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SMOCK WHITE SIZE L | MANTI...
4250054189565 78.99
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN WHALE SPA CHAIR IPL-R | KA...
81113-2 3,669.00
Kjo karrige SPA për masazh nga LCN ju sjellë funksione të ndryshme përmbrenda procedurës së mirëqenies së trupit. Kjo karrige është e pajisur me 8 programe automatike për masazhim të shpinës dhe qafes. Programet e masazhit i mbulojnë disa funksione të ndryshme: efleurazh, vibrim dhe trazim: Gypi i ujit është i lidhur tek gupi i ujësjellësit si dhe tek sistemi xhakuzi. Pesha: 157kg Dimenzionet: 84 x 130 x 145 cm Fuqia: 900 Wat  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EXCHANGEABLE FILES 240 GRI...
4047816713737 24.99
Këto lima profesionale me masë vetë-ngjitëse sjellin efekt plotësues për rehati të lartë si dhe masë të madhe higjienike përgjatë limimit të thonjve. Shtresat e limës i përshtaten dorezës së limës së shkëmbyeshme, limë e cila mund të ripërdoret për limimin e thonjve në mënyrë ambientale dhe higjienike.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN MICROBLADING STARTER SET |...
4047816018801 249.99
Me setin e LCN-së Microblading Starter, jo jeni të pajisur mirë për të aplikuar metodën manuale të pigmentimit. Përbërja: Brisqe mikroprerëse – 18 copë Brisqe mikroprerëse – 12 copë 5 copë brisqe mikroprerëse – 14 copë 5 copë brisqe laps mikroprerës – 14 copë PMC ngjyrë e zezë PMC ngjyrë fasulje PMC ngjyrë portokalli Balsam për lëkurë Vijëzues i bardhë Laps për vetulla Tas për ngjyrë Mbajtës për ngjyrë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EYE PADS 10pcs | LECKA PËR…...
4047816686420 14.99
Vetë-ngjitëse, për të mbrojtur qerpikët e poshtëm gjatë trajtimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EYE MAKE-UP REMOVER 100ml ...
4047816072773 4.99
E ëmbël. Largues, pa vaj, i grimit për sy. E përshtatshme për lëkurë të ndjeshme. Poashtu, largon maskarën që është rezistente ndaj ujit. Është pa aromë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN STARTER SET CAPTIVATING LA...
45037 449.00
Përbërja: “Qerpikë të kapur” në harqe J, B dhe C dhe me trashësi 1, 0.2 dhe 0.25 mm* Unaza funksionale, 20 copë/çantë Mbajtësi Kristal Ngjitës për mbajtësin Kristal, 35 copë / Çanta Mikro-brushë, 100 copë – brushë për qerpikë, 50 copë / çantë Heqës i grimit për sy, 100ml Pastrues i lëngshëm, 100ml; copë letrash për sy, 10 palë / paketim Trakë Ngjitës i veçantë “deep black”, 10g Heqës i veçantë, 8ml Pincë e drejtë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SPECIAL REMOVER 8ml | LOSI...
4047816332877 24.99
Për largimin e qerpikëve e kapura në qepallët natyral të syrit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN MICRO BRUSH 3in1 | BRUSHË …...
4047816686277 10.99
Produkt 3në1 për largimin e mbetjeve të grimit për sy, për largimin e ngjitësit të tepërt për qerpikë si dhe për çkapjen e qerpikëve kapëse. Është poashtu e përshtatshme për aplikim delikat apo largimin e ngjyrave të përjetshme të grimit si dhe të produkteve për përkujdesje.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN TWEEZER BENT FOR LASHES | ...
4047816363390 12.99
Për izolimin e qerpikëve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN RING FOR LASHES | UNAZË PË…...
4047816686253 1.49
Për dozë të përsosur të ngjitësit për qerpikë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN CLEANSING FLUID 100ml | PA...
4047816686406 16.99
Solucion për pastrimin e qepallëve natyral të syrit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN TWEEZER STRAIGHT FOR LASHE...
4047816363383 12.99
Për aplikimin e qerpikëve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN CAPTIVATING LASHES REFILL ...
4047816763732 19.99
Pako praktike të rimbushura secila me 6 rende nga 9 mm, 10 mm and 11 mm. Dy rende për gjatësi.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN CAPTIVATING LASHES REFILL ...
4047816763749 19.99
Pako praktike të rimbushura secila me 6 rende nga 9 mm, 10 mm and 11 mm. Dy rende për gjatësi.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN CAPTIVATING LASHES REFILL ...
4047816763756 19.99
Pako praktike të rimbushura secila me 6 rende nga 9 mm, 10 mm and 11 mm. Dy rende për gjatësi.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BELLOWS FOR DRY LASHES | P...
4047816332846 6.49
Për tharjen e ngjitësit mbi qepallët natyral të syrit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SPECIAL ADHESIVE DEEP BLAC...
4047816386757 79.99
Ngjitës i zi për qerpikë, i cili karakterizohet nga qëndrueshmëria jashtëzakonisht e gjatë dhe i cili siguron pamje të dendur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EYELASH TAPE | SHIRIT NGJI...
4047816332891 4.99
Shirit ngjitës për mbrojtje të unazës së poshtme të qerpikut gjatë trajtimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL OIL 16ml | VAJ PËR TH…...
4047816024055 2.99
Vaj për përkujdesje të thonjve, e përbërë nga bajamet dhe ullinjt, vitamin A, E dhe F si dhe me ekstrakt St. John’s Wort për qetësim të lëkurës.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL ART PROTECH NA1 GEL B...
4047816369637 5.99
Fibri plastik biotek është idealisht i përshtatshëm për gellët UV të LCN-së, gellët me ngjyrë dizajni 3D për art të përjetshëm të thonjve në vetitë e saja përbërëse të procesuara.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN COLOUR GEL GW 5ml | GELL M...
14716 9.99
Gellët me ngjyrë për shërim të lehtë me rrjedhje optimale si dhe me fuqi mbuluese të përsosur, krijojnë efekt të ngjyrës intenzive e cila ka qëndrueshmëri të gjatë. Gelli me ngjyrë është plastikë e përhershme UV që është i mbështjellur pas aplikimit, ka shkëlqim të lartë apo edhe mat. Të gjithë gellët me ngjyrë të LCN-së kanë përshtatshmëri të lartë bio dhe janë të lehtë për procesim falë vazhdueshmërisë së mrekullueshme të tyre. Për shkak të stabilitetit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SCULPTURE UV CONSTRUCTION ...
4047816139056 44.99
UV Gell modelues shumë i mirë për të gjitha produktet e reja të modeluara dhe të rimbushura, që kanë gjatësi të jashtëzakonshme dhe forma të veçanta. KARAKTERISTIKAT E MODELIMIT: Vazhdueshmëri rezistente; Varianti F: vazhdueshmëri jashtëzakonisht të qëndrueshme. EFFEKTI: E testuar kundër çarjeve të jashtëzakonshme VEÇORITË: Mund të përzgjedhet në hije të ndryshme të ngjyrave; të procesuara vetëm me ngjitësit promovues; pa acid. LCN Sculpture është pastë modeluese me rezistencë të lartë ndaj thyerjes si dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN AFO BUILDING GEL 40ml | GE...
4047816763312 54.99
Tekstura inovative all-for-one (AFO) të këtij sistemi të gellit me performancë të lartë sjellë rezultate të përsosura për të gjithë thonjt që ballafaqohen me paqëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Gelli ndërtues dhe modelues në kombinim me AFO Nail Foundation dhe Bonding Gel, është i përshtatshëm për thonj problematik dhe është e disponueshme në tre verzione. Vetitë përbërëse të modelimit: Vazhdueshmëri me viskozitet të lehtë E lehtë për modelim Është i lëmuar Veçoritë: Siguri ndaj thyerjes Elasticitet të lartë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BIO GLASS GEL 10ml | GELL ...
4047816780067 24.99
Risia e LCN – BIO GLASS GEL (BGG), gell 100% pa acid me aktive organike për thonj të shëndetshëm. Bio-Glass përmban vetëm veti të cilat pranohen nga trupi i njeriut. Si rezultat, trupi pëson reaksion nga mbrojtja kundër stresit, psh. mund të shmanget shtytja dhe ngulfatja e trupit të huaj. Bio-Glass krijon lidhje natyrale tek thoi natyral. Për shkak të përbërjes së veçantë jo-organike, bio-glass nuk prapësohet nga trupi por përkrah ndërtimin e indit të ri. Në veçanti,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BIO GLASS GEL 40ml | GELL ...
4047816763329 79.99
Risia e LCN – BIO GLASS GEL (BGG), gell 100% pa acid me aktive organike për thonj të shëndetshëm. Bio-Glass përmban vetëm veti të cilat pranohen nga trupi i njeriut. Si rezultat, trupi pëson reaksion nga mbrojtja kundër stresit, psh. mund të shmanget shtytja dhe ngulfatja e trupit të huaj. Bio-Glass krijon lidhje natyrale tek thoi natyral. Për shkak të përbërjes së veçantë jo-organike, bio-glass nuk prapësohet nga trupi por përkrah ndërtimin e indit të ri. Në veçanti,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN AFO BONDING GEL 10ml | GEL...
4047816745875 19.49
Tekstura inovative all-for-one (AFO) e këtij sistemi të gellit me performancë të lartë, sjellë rezultate të përsosura për të gjithë thonjt që ballafaqohen me paqëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Lloji për konsumatorit: Për konsumatorë me thonj të yndyrshëm, me tendencë për heqje të jashtëzakonshme të thonjve Efekti: Ngjitës përforcues para modelit Shmangje nga heqja e thoit Veçoritë: Trajtoni për një periudhë prej afërsisht 2 minutash në ajër (pa llambë). Ka përmbajtje acidi. Aplikimi: Fillojeni modelimin me AFO Nail Foundation. Thahet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN AFO NAIL FOUNDATION GEL 10...
4047816745868 16.99
Tekstura inovative all-for-one (AFO) e këtij sistemi të gellit me performancë të lartë, sjellë rezultate të përsosura për të gjithë thonjt që ballafaqohen me paqëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Lloji për konsumatorit: Për konsumatorë me thonj të yndyrshëm, me tendencë për heqje të jashtëzakonshme të thonjve Efekti: Ngjitës përforcues para modelit Shmangje nga heqja e thoit Veçoritë: Trajtoni për një periudhë prej afërsisht 2 minutash në ajër (pa llambë). Ka përmbajtje acidi. Aplikimi: Fillojeni modelimin me AFO Nail…
Krahaso QUICK SHOP
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
LCN SCULPTURE UV CONSTRUCTION ...
4047816019358 44.99
UV Gell modelues shumë i mirë për të gjitha produktet e reja të modeluara dhe të rimbushura, që kanë gjatësi të jashtëzakonshme dhe forma të veçanta. KARAKTERISTIKAT E MODELIMIT: Vazhdueshmëri rezistente; Varianti F: vazhdueshmëri jashtëzakonisht të qëndrueshme. EFFEKTI: E testuar kundër çarjeve të jashtëzakonshme VEÇORITË: Mund të përzgjedhet në hije të ndryshme të ngjyrave; të procesuara vetëm me ngjitësit promovues; pa acid. LCN Sculpture është pastë modeluese me rezistencë të lartë ndaj thyerjes si dhe…
Shiko
Krahaso QUICK SHOP