Gjithsej 155 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
LCN BASE GEL XTRA 10ml | GELL ...
4047816403768 24.99
Për thonj natyral të hidratuar dhe të yndyrshëm, të cilët kanë tendencë të bien nga gishti. E përshtatshme edhe si rezultat i ndryshimit të produkteve që përmbajnë acid apo tretës dhe të ndryshimit të sistemeve të lëngshme të pudrës. EFEKTI: Ngjitje jashtëzakonisht të fuqishme. KARAKTERISTIKAT: përbërje të acidit LCN Base Gel Xtra është ngjitës promovues që përmbanë acid dhe që trajtohet lehtë me aciditet të lartë prej 10% tek LCN. Base Gel Xtra rekomandohet për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN CONNEX ADHESION ENHANCER 5...
20282 4.49
Për thonj natyral të hidratuar, të yndyrshëm dhe për thonjt që kanë tendencë të bien nga gishti. EFEKTI: ngjitës përforcues para modelimit; shmangje të rënies së thoit (kur aplikohet para mbështjelljes). VEÇORITË: Trajtoni në dy minuta në ajër (pa dritë); pa acid.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BIO BOND UV ADHESION AMPLI...
20733 12.99
Për thonjt të tharë, të çarë, të dëmtuar si dhe për thonj që kanë tendencë të bien nga gishti. EFEKTI: Ushqyes natyral për thonj; mbrojtje e thonjve natyral nga acidi, ngjitës përforcues para modelimit; shmangje nga rënie e thoit nga gishti (gjatë fazës para mbështjelljes). VEÇORITË:  Përmbanë urea dhe L-cistein (amino acid) dhe substanca organike të lëkurës; pa acid. Me agjentin lidhës Bio-Bond për trajtim të lehtë, ju mund të përgadisni thoin natyral për konsumatorët…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN REMOVER WRAPS 1x100pcs | F...
4047816712822 14.99
Lecka heqëse për çkapje të llakut LAQISH Manikyr & Pedikyr; në ndërthurje me LAQISH Remover, 100 ml. Udhëzimet: Thitheni me shpuzat heqëse të LCN-së me heqësin LAQISH dhe mbështjellni ato përreth çdo gishti. Vendosni LCN Remover Wrap ndër gishtat e juaj në mënyrë që skaji i leckës të vendoset nën majen e thoit. Tani palojeni leckën e pambukut të LCN Remover Wraps përmbi thoin në të dy anët. Lejoni LCN Remover Wraps të veprojnë për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN KODAN SKIN DISINFECTING WI...
4032651404018 10.99
Lecka të gatshme për dezinfektim të lëkures Përshtatshmëria e shkëlqyer me lëkurë Tharje e shpejtë e sipërfaqes Të gatshme për përdorim Efektive kundër një spektri të gjerë të mikroorganizmave: baktericidet, Tb, kërpudhëzat (C. albicans), kundër viruseve (përfshirë HIV, HBV, HCV, HSV, viruset e influencës), adeno- dhe rotaviruset 90 lecka /në enë Zonat e aplikimit kodan® leckat janë të përshtatshme për dezinfektim universal, siç janë: për pastrimin e lëkurës së paprekur, p.sh. e pacientëve, stafit infermieror…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BRUSH NAIL GLUE 10g | NGJI...
4047816269524 4.49
Ngjitës i veçantë për thonj dhe gjithçka çfarë ju përket thonjve. VEÇORITË: e bazuar në Cyanacrylate EFEKTI: ngjitje brenda sekondash VEÇORITË: aplikim i lehtë me brushë në kapak, vazhdueshmëri mesatare të viskozitetit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EXCHANGEABLE FILES 180 GRI...
4047816713720 24.49
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. Me 180 gurraleca. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EXCHANGEABLE FILES 100 GRI...
4047816713713 18.49
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. Me 100 gurraleca. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BOW EXCHANGEABLE FILE HAND...
4047816714277 3.49
Limë për llak me sipërfaqe të veçantë për shkëlqim jashtëzakonisht të lartë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BOW EXCHANGEABLE FILES 240...
4047816714260 24.99
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. 240. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BOW EXCHANGEABLE FILES 180...
4047816714253 24.99
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. Me 180 guraleca. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN JUMBO FILES 100/180 | LIMË…...
4047816141974 1.19
Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse, ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN PROFI FILE THIN SPECIAL 10...
4047816141882 0.99
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EXCHANGABLE FILES GRIT 240...
36938 18.49
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. Me 240 gurraleca. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SKIN BALM 5ml | ZBUTËS PËR…...
14148 2.49
Kujdes specifik për trajtim të pigmenteve. Ky balsam pigmenti mbronë lëkurën kundër koreve si dhe e bën atë të butë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN PMC COLOUR REMOVER 100ml |...
4047816530327 4.49
Ruani thonjt nga rreziku dhe dëmtimi nga acetoni! LCN Polish, Seal dhe X-Tame që të gjitha mund të hiqen me butësi pa aceton.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SENSIVA WASH LOTION 500ml ...
4032651140060 4.49
Veçanërisht tolerante ndaj lëkurës, losioni me bazë Sydet është losion për larje, i cili është pa ngjyrë dhe pa aromë. Veçanërisht e përshtatshme për alergji të lëkurës. Përmbajtja: 500ml.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN FOOT CARE MYKOSEPT PLUS KI...
4047816025830 10.99
Butësi e pastër me AM faktor në përbërje të patentuar me përbërës aktiv Piroctone Olamine. E përshtatshme për thonj të shputave të dorës dhe këmbës. Pesha: 3ml  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EXCHANGEABLE PROFI PINK FI...
4047816713744 3.49
“High Polish File” me sipërfaqe të jashtëzakonshme. Ofron shkëlqim jashtëzakonisht të lartë. Dezinfektohet me sprej.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL LOOSENER 100ml | HEQË…...
4047816021085 4.99
Tretës për largimin e llakut UV dhe akrilikut e cila mundëson poashtu thithjen e gellit. Acetoni bazohet në vajin e bajameve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN CHROME PIGMENT GLITTER SIL...
4047816788988 6.49
Pigmentet e reja të LCN për një efekt-pasqyrë ekstravagante në thonjt tuaj. Përdorimi: Hapi i I-rë: Përgatitja e zakonshme e thoit E rëndësishme: Nënshtresa/thoi duhet të jetë i butë dhe pa pluhur Hapi i II-të: Aplikoni një gell LCN me ngjyrë sipas përzgjedhjes suaj dhe riparimit (60 sekonda në pajisje LED apo 120 sekonda në pajisje Tub UV) Hapi i III-të: Aplikoni LCN Chrome Sealer Hapi i IV-të: Menjëherë ngjyroseni pigmentin me gisht në leckën jo-shpërndarëse (E…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN CHROME PIGMENT SILVER 2g |...
4047816789268 6.49
Përdorimi: Hapi i I-rë: Përgatitja e zakonshme e thoit E rëndësishme: Nënshtresa/thoi duhet të jetë i butë dhe pa pluhur Hapi i II-të: Aplikoni një gell LCN me ngjyrë sipas përzgjedhjes suaj dhe riparimit (60 sekonda në pajisje LED apo 120 sekonda në pajisje Tub UV) Hapi i III-të: Aplikoni LCN Chrome Sealer Hapi i IV-të: Menjëherë ngjyroseni pigmentin me gisht në leckën jo-shpërndarëse (E rëndësishme: mbështjellja ende nuk mund të freskohet). Këshillë: Sa më shumë të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN CHROME SEALER 10ml | BAZË …...
4047816788995 21.49
LCN prezanton IT-Look “Chrome Nails”. Pigmentet e reja të LCN për një efekt-pasqyrë ekstravagante në thonjt tuaj. Udhëzimet hap-pas-hapi për pamjen tuaj: Përgadisni modelin si zakonisht. Substrati / modeli duhet të jetë i lëmuar dhe pa pluhur. Aplikoni LCN Color Gel të preferencës suaj dhe trajtojeni (60 sekonda në llambën LED apo 120 sekonda në llambën UV). Aplikoni LCN Chrome Sealer e re dhe trajtoni thonjt tuaj. Menjëherë leyni me llak pigmentin dhe pastrojeni pigmentin në mënyrë të duhur.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN ALL WEEK LONG CANDIES AND ...
4047816713850 5.49
Ndryshojeni ngjyrën e thonjve tuaj bazuar mbi disponimin e juaj të trendit! Vargu i ngjyrave “All Week Long” përfshinë 36 ngjyra trendi për thonj të gishtave të këmbës dhe të dorës – për t’iu përshtatur çdo pamjeje!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN RECOLUTION 2in1 BOND &...
4047816711870 18.49
Recolution 2in1 Bond & Seal Matt Tendenca mat vazhdon! Për modën e tanishme dhe dizajnin e thonjve, verzioni më i shitur i Recolution matt 2in1 Bond & Seal është shtesa e përsosur për asortiment të gel-llaqeve. Shtoni një shërbim të ri në menynë tuaj për meshkujt! Është e përkryer për njerëzit që duan një pamje të lëmuar pa shkëlqim! – dy produkte në një për trajtime më të shpejta – përparësi e çmimeve për një diferencë më të lartë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN FOOT CARE UREA 10% 3ml | L...
4047816689605 0.85
E pasur me faktorin urea fiziologjik dhe të lëngshëm natyral, kripë mesdhetare dhe allantoin rigjenerues, Urea 15% Foot Bath funksionon si koktej i mirësisë për shputa të stresuara. Vajrat esenciale nga portakajt, pishat dhe halat e tyre, e bëjnë lëkurën tuaj të ndjehet e qetë dhe e butë.  
Krahaso QUICK SHOP
16%
Krahaso QUICK SHOP
LCN RECOLUTION 2in1 BOND &...
4047816683351 18.49 15.49
LCN prezanton IT-Look “Chrome Nails”. Pigmentet e reja të LCN për një efekt-pasqyrë ekstravagante në thonjt tuaj.   Përdorimi: Hapi i I-rë: Përgatitja e zakonshme e modelit. E rëndësishme: Substrati/Modeli duhet të jetë i butë dhe pa pluhur. Hapi i II-të: Aplikoni një gell LCN me ngjyrë sipas përzgjedhjes suaj dhe riparues (60 sekonda në pajisje LED apo 120 sekonda në pajisje Tub UV). Hapi i III-të: Aplikoni LCN Chrome Sealer e re. Hapi i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN ALL WEEK LONG REMOVER 50ml...
4047816678272 3.99
Tretje pa aceton për largimin e lehtë të ngjyrave të “All Week Long”.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN ALL WEEK LONG POLISH SYSTE...
4047816672133 34.99
Seti startues përmban të gjitha produktet që ju nevojiten për aplikimin profesional të “All Week Long”. Përbërja: – “All Week Long” UV Top Polish, 16 ml; – “All Week Long” Nail Polish (-25), 16 ml; – Nail Polish Primer, 16 ml; – “All Week Long” Remover, 50 ml; – Polish Laps Korrektor; – Vaj për thonjë, 16 ml; – Lima të qelqit; – Pambuk për thonj, 25 copa  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL CARE POLISH PRIMER 16...
4047816638009 3.49
Llak për thonj, primer nga LCN për zvogëlimin dhe pastrimin e thonjve nga vaji dhe gjurmët e vajit. Tanimë thonjt janë të përgaditur për t’i lyer me ngjyra të ndryshme dhe tanimë kanë qëndrueshmëri të përmirësuar.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN RECOLUTION UV-COLOUR POLIS...
4047816629830 13.49
E zezë si nata dhe e shndërritshme si yjet! Mbulimi i Recolution Colors me grimca intensivisht vezulluese i bëjnë thonjt tuaj të rrezatojnë! Përparësitë në shikim të parë: HEQJA E LEHTË – Hiqet butësisht brenda 10 minutave me LCN Remover PA T’KURRJE, PA TUNDJE APO MBETURINA! – LCN Recolution është 100% i pa tretshëm e cila eliminon t’kurrjen dhe nevojën për ta shkundur shishen. Plus kjo do të thotë se kurrë nuk do të bëhet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN RECOLUTION UV-COLOUR POLIS...
4047816626594 13.49
E zezë si nata dhe e shndërritshme si yjet! Mbulimi i Recolution Colors me grimca intensivisht vezulluese i bëjnë thonjt tuaj të rrezatojnë! Përparësitë në shikim të parë: HEQJA E BUTË – Hiqet butësisht brenda 10 minutave me LCN Remover PA T’KURRJE, PA TUNDJE APO MBETURINA! – LCN Recolution është 100% i pa tretshëm e cila eliminon t’kurrjen dhe nevojën për ta shkundur shishen. Plus kjo do të thotë se kurrë nuk do të bëhet më…
Krahaso QUICK SHOP