Gjithsej 21 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THE THERAMICHAIR BRUSHE...
8000836717099 9.99
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material inert i trajtuar me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë
Krahaso QUICK SHOP
17%
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER MOJITO NERO 3000 2000W ...
8000836735628 23.99 19.99
Tharëse për flokë me filter që mund të hiqet si dhe me prizë Fuqi e lartë prej 2000W Kabëll profesional E furnizuar me flotacion Buton shtypës për fryerje të ftohtë  
Krahaso QUICK SHOP
6%
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER SPRITZ 3000 2000W | THA...
2469933 23.99 22.49
Tharëse flokësh profesionale me filtër të largueshëm dhe hundë të lëvizshme. Fuqia e madhe deri në 2000W. Kabllo profesionale. Tharësja vjen me 2 hundë dhe ka butonin për shpërndarje të ajrit të ftohtë. Vetitë të tjera: Peshë të lehtë 2 ndrrime të fuqisë 2000 w – fuqi të jashtëzakonshme 5 nivele të nxehtësisë ajër të fothtë filter
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER CERAMIC COATED WITH COP...
8000836738575 21.99
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER CERAMIC COATED WITH COP...
8000836738568 18.99
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER CERAMIC COATED WITH COP...
8000836738551 16.99
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MȔSTER CERAMIC COATED WITH COP…...
8000836738544 15.99
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER CERAMIC COATED WITH COP...
8000836738537 14.99
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THE THERAMICHAIR BRUSHE...
8000836717112 11.99
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material inert i trajtuar me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THE THERAMICHAIR BRUSHE...
8000836717105 10.99
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material inert i trajtuar me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THE THERAMICHAIR BRUSHE...
8000836717082 8.99
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material inert i trajtuar me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THE THERAMICHAIR BRUSHE...
8000836717075 7.99
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material inert i trajtuar me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THERMICGRIP BRUSHES 60m...
8000836729184 9.99
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material inert i trajtuar me mbulues të shpuar, e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapelave të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THERMICGRIP BRUSHES 50m...
8000836729177 9.49
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material inert i trajtuar me mbulues të shpuar, e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapelave të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THERMICGRIP BRUSHES 40m...
8000836729160 8.99
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material inert i trajtuar me mbulues të shpuar, e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapelave të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë
Krahaso QUICK SHOP
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THERMICGRIP BRUSHES 35m...
8000836729153 8.49
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material inert i trajtuar me mbulues të shpuar, e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapelave të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THERMICGRIP BRUSHES 28m...
8000836729146 7.99
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material inert i trajtuar me mbulues të shpuar, e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapelave të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THERMICGRIP BRUSHES 25m...
8000836729139 7.49
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material inert i trajtuar me mbulues të shpuar, e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapelave të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER SPAZZOLISSIMA – HOT BRU…...
8000836738650 29.99
Speedy Fusion inkorporon teknologjinë termike të keramikës. Mbron dhe mbështjellë flokët e lagura duke krijuar rezultate të lëmuara, shkëlqyese, dhe pa elektrizim. Kjo brushë stiluese keramike dhe me qëllime të shumëfishta, është ideale për drejtim, krijim të vëllimit dhe masës trupore, e cila bëhet me një lëvizje të thjeshtë me brushë. Është e lehtë dhe e thjeshtë për të krijuar rezultate të dëshiruara brenda disa minutash.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MȔSTER INFINITY 5000 PROFESSIO…...
8000836736656 119.99
Tharëse për flokë me filter që mund të hiqet si dhe me prizë Fuqi e lartë prej 2300W Kabëll profesional E furnizuar me flotacion Buton shtypës për fryerje të ftohtë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER PAPAGAY 3000 2000W | TH...
8000836729252 24.99
Papagayo 3000 është tharësi i ri nga Müster i cili redukton ndjeshëm kohën e tharjes në sajë të fuqisë së tij të lartë (2000W) dhe temperaturës së lartë. Dy shpejtësi dhe dy cilësime të temperaturës sigurojnë performancë maksimale dhe profesionalizëm. Papagayo 3000 është rezistent, kompakt dhe i sigurt. Gjithashtu është e pajisur me 2 hundë të lëvizshme dhe me filtër të lëvizshëm për pastrim të lehtë. Linja elegante e saj dhe doreza ergonomike e bëjnë…
Krahaso QUICK SHOP