Gjithsej 10 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN SACHET SHAMPO 30ML...
3.49
Linja e suksesshme e trajtimit Nashi Argan u ofron flokëve tuaja lagështirën e nevojshme dhe i jep flokëve një shkëlqim joshëse dhe përkulshmëri natyrore. Falë përbërjes unike të vajit argan të rrallë dhe të çmuar dhe përbërësve të tjerë të vlefshëm formula unike funksionon shumë mirë. Flokët e tu duken mahnitëse dhe joshëse. Përveç kësaj, produktet e kujdesit Nashi nuk përmbajnë substanca të dëmshme si sulfate, fosfate ose parabene. Merrni për veten tuaj produktet e kujdesit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN CONDITIONER 500ml ...
8025026006500 32.50
Kondicioneri nga NASHI ARGAN, është produkt i rekomanduar për personat që kanë nevojë t’i lirojnë flokët e ngatërruara; kanë flokë të padiciplinuara, të topitura, që u janë dëmtuar flokët nga ngjyrimi apo që kanë mungesë të të ushqyerit. Përpos diciplinës dhe efektit të lirimit të flokëve të ngatërruara, kondicioneri garanton riparim, ndriqim dhe mbrojtje të ngjyrës me efekt të qëndrueshëm, poashtu edhe pas shpëlarjes. Për butësi të pazakontë! Produktet e Nashi Argan shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN CLASSIC CONDITIONE...
8025026008986 39.00
Kondicioneri nga NASHI ARGAN, është produkt i rekomanduar për personat që kanë nevojë t’i lirojnë flokët e ngatërruara; kanë flokë të padiciplinuara, të topitura, që u janë dëmtuar flokët nga ngjyra apo që kanë mungesë të të ushqyerit. Përpos diciplinës dhe efektit të lirimit të flokëve të ngatërruara, kondicioneri garanton riparim, ndriqim dhe mbrojtje të ngjyrës me efekt të qëndrueshëm, poashtu edhe pas shpëlarjes. Për butësi të pazakontë! Produktet e Nashi Argan shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN CLASSIC SHAMPOO 10...
8025026008979 39.00
Shamponi NASHI ARGAN është baza e përvojës së Nashi Argan! Është e përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve, i pastron ato në mënyrë të butë, sjellë hidratim maksimal dhe butësi dhe se është ideal për përdorim ditor. Falë formulës së saj të veçantë, e cila respekton hidratimin natyral të flokut, shmang disbalancat e shtresës hidrolipike si dhe parandalon elektrizimin e flokut. Poashtu, flokët e padiciplinuara dhe të dëmtuara do të bëhen më të shëndetshme,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN CONDITIONER 200ml ...
8025026006487 12.60
Kondicioneri nga NASHI ARGAN, është produkt i rekomanduar për personat që kanë nevojë t’i lirojnë flokët e ngatërruara; kanë flokë të padiciplinuara, të topitura, që u janë dëmtuar flokët nga ngjyra apo që kanë mungesë të të ushqyerit. Përpos diciplinës dhe efektit të lirimit të flokëve të ngatërruara, kondicioneri garanton riparim, ndriqim dhe mbrojtje të ngjyrës me efekt të qëndrueshëm, poashtu edhe pas shpëlarjes. Për butësi të pazakontë! Produktet e Nashi Argan shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!…
Krahaso QUICK SHOP
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN OIL 30ml | VAJ PËR…...
8025026007521 9.90
Aplikoni një sasi të vogël të vajit në duar dhe pastaj hidheni atë butësisht në flokët tuaj. Do të përjetoni përvojë të veçantë me flokë jashtëzakonisht të butë dhe të lëmueshëm. Pa asnjë dyshim, flokët tuaj do të shkëlqejnë më shumë se kurrë më parë. PËRFITIMET Flokë që krihen lehtë Flokë të butë dhe me shkëlqim Vaji tretet për një çast Mbron nga lagështia dhe ngurtësimi 30ml Produktet e Nashi Argan shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!…
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN SHAMPOO 500ml | SH...
8025026006494 32.50
ARGAN SHAMPOO Për flokë të mahnitshëm Përbërësit aktivë të Vajit Argan, të tretur në shamponin kremoz, ushqyes dhe hidratues, për t’i dhënë flokut bukurinë rrezatuese. Argani ofron trajtim të veçantë për flokët tuaj, duke i bërë ato të shkëlqejnë, të jenë të butë dhe të lëmueshëm. PËRFITIMET Shton shkëlqimin Shton butësinë Mbron dhe ruan ngjyrën Hidraton flokët 500ml Produktet e Nashi Argan shiten ekskluzivisht në Sallone Bukurie!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN DEEP INFUSION 150m...
8025026007514 17.00
Kjo maskë dhe përbërësit e saj të jashtëzakonshëm do t’ju habisin me performancën e pabesueshme. Ajo do t’u sjellë jetë flokëve tuaj, duke i bërë të shkëlqejnë dhe të jenë më të lëmueshëm se kurrë më parë. PËRFITIMET Regjeneron dhe rigjallëron Shton shkëlqimin Flokë të butë dhe të lëmueshëm Flokë që krihen lehtë Mbron nga lagështia 150ml Produktet e Nashi Argan shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN DEEP INFUSION 500m...
8025026006517 41.00
Kjo maskë dhe përbërësit e saj të jashtëzakonshëm do t’ju habisin me performancën e pabesueshme. Ajo do t’u sjellë jetë flokëve tuaj, duke i bërë të shkëlqejnë dhe të jenë më të lëmueshëm se kurrë më parë. PËRFITIMET Regjeneron dhe rigjallëron Shton shkëlqimin Flokë të butë dhe të lëmueshëm Flokë që krihen lehtë Mbron nga lagështia 500ml Produktet e Nashi Argan shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN OIL 100ml | VAJ PË…...
8025026008313 24.00
Aplikoni një sasi të vogël të Vajit në duar dhe pastaj hidhni atë butësisht në flokët tuaj. Do të përjetoni përvojë të veçantë me flokë jashtëzakonisht të butë dhe të lëmueshëm. Pa asnjë dyshim, flokët tuaj do të shkëlqejnë më shumë se kurrë më parë. PËRFITIMET Flokë që krihen lehtë Flokë të butë dhe me shkëlqim Vaji absorbohet për një çast Mbron nga lagështia dhe ngurtësimi 100ml Produktet e Nashi Argan shiten ekskluzivisht në sallone bukurie.…
Krahaso QUICK SHOP