Gjithsej 193 Produkte.

11%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
1037 279.99 249.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha mundësitë që janë esenciale për nevojat e një salloni të bukurisë. Është karrige ideale për larjen e flokëve me madhësi të përkryer të lavamanit nga keramika.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
9920 289.99
Ofroni rehati dhe komoditet klientave tuaj me llojin e lavatestit më të ri, ku karriga ka ndërmarrur formën e një shtrati në të cilën klientat tuaj jo vetëm që do përmbushin dëshirat e tyre por gjithashtu do ndjejnë rehatinë që ofron ky lavatest. Që nga lavamani me material nga keramika dhe madhësi të gjërë, madhësi e shumë kërkuar nga të gjithë, e deri tek pjesa shtesë e këmbëve, nuk ka kërkesë apo pikë rehatie që…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
9927 289.99
Ofroni rehati dhe komoditet klientave tuaj me llojin e lavatestit më të ri, ku karriga ka ndërmarrur formën e një shtrati në të cilën klientat tuaj jo vetëm që do përmbushin dëshirat e tyre por gjithashtu do ndjejnë rehatinë që ofron ky lavatest. Që nga lavamani me material nga keramika dhe madhësi të gjërë, madhësi e shumë kërkuar nga të gjithë, e deri tek pjesa shtesë e këmbëve, nuk ka kërkesë apo pikë rehatie që…
Krahaso QUICK SHOP
45%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT STATIC ...
KOD0005912090 144.99 79.99
Karrigë e zezë statike profesionale të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone të bukurisë, karrige e cila ju lehtëson në masë të madhe punën tuaj, është e rehatshme si dhe posedon mbështetëse të duarve. Dimenzionet: Lartësia: Nga ulësja: 74cm Nga mbështetësja: 110cm Gjërësia: 53cm Karakteristikat: Materiali: Korniza: dru Ulësja dhe mbështetësja posedojnë material të thurur Ngjyra: Korniza: e zezë Ulësja dhe mbështetësja: kafe e errët Mbështetëse të duarve Statike, nuk mund të…
Krahaso QUICK SHOP
45%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT STATIC ...
KOD0005912091 144.99 79.99
Karrigë e bardhë statike profesionale të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone të bukurisë, karrige e cila ju lehtëson në masë të madhe punën tuaj, është e rehatshme si dhe posedon mbështetëse të duarve. Dimenzionet: Lartësia: Nga ulësja: 74cm Nga mbështetësja: 110cm Gjërësia: 53cm Karakteristikat: Materiali: Korniza: dru Ulësja dhe mbështetësja posedojnë material të thurur Ngjyra: Korniza: e bardhë Ulësja dhe mbështetësja: kafe e errët Mbështetëse të duarve Statike, nuk mund të…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT TABLE F...
KOD2000000002 249.99 199.99
Zbukuroni vendin tuaj të punës me tavolinën tonë të bukur dhe me material cilësor, në të cilën ju do të keni mundësi të vendosni produktet tuaja më të nevojshme për punët tuaja ditore me klient. Tavolina e grimit posedon 1 sirtar të vogël dhe 1 më të madh për renditjen dhe organizimin e produkteve tuaja. Në pjesën e sipërme të tavolinës do gjeni vendin e gatshëm për një pasqyrë grimi të cilën gjithashtu do mund…
Krahaso QUICK SHOP
22%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL WH...
KOD1000000148 89.99 69.99
Funksionaliteti i lartë e bën atë të përkryer për cilëndo sallon bukurie. E ndërtuar në mënyrë të veçantë, me dizajn të bukur dhe të thjeshtë. E ndërtuar me përbërje nga kompensata bazuar në cilësi në kuadër të industrisë së salloneve të bukurisë. Me sistem profesional të përdorimit komercial. Me kapacitet të mbajtjes së teknikës së thonjve. Me përkrahje të rehatshme dhe të fokusuar ndaj klientit. Dimenzionet: Gjatësia: 110cm Gjërësia: 45cm Lartësia: 77cm
Krahaso QUICK SHOP
33%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MIRROR ...
KOD0005911533 149.99 99.99
Pasqyrë profesionale për grim. Është e pajisur me ndriqim ekonomik të cilat e zbukurojnë pasqyrën dhe në përgjithësi e bëjnë sallonit tuaj të bukurisë të duket ma sharm. Mos hezitoni të investoni në sallonin tuaj. Bukuria dhe ambienti i rehatshëm i sallonit tuaj duhet të jetë primare në mënyrë që të keni sukses. Dimensioni: 100x107cm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LIGHT R...
KOD1000000377 99.99
Diva Ring Light Super Nova është studio e përsosur ndriquese, si për fotografë ashtu dhe për kameramanë. Kjo dritë fluroshente me 5,400 Kelvin, eliminon të metat në lëkurë; i thekson ngjyrat e grimit si dhe e bën fytyrën të ketë pamje të pastër freskuese. Drita në formë unaze sjellë kapje të bukura të dritës në sytë e njëriut. Sa më afër që jeni pranë ditës, aq më madhe do të jetë kapja e efektit të dritës.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000386 59.99
Llampë ndriçuese LED e madhe me llupë e cila mund të përdoret gjat tretmaneve të ndryshme në salonin tuaj të bukurisë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MIRROR ...
KOD1000000380 14.99
Pasqyrë profesionale për llambë për fotografim dhe video.
Krahaso QUICK SHOP
8%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
1027-B 249.99 229.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha mundësitë që janë esenciale për nevojat e një salloni të bukurisë. Është karrige ideale për larjen e flokëve me madhësi të përkryer të lavamanit nga keramika.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
8767 144.99
Vetëm karriget me strukturën e duhur janë të përshtatshme për aktivitetet e profesionistëve të salloneve të bukurisë, siç janë prerja dhe ngjyrimi. Ky produkt duhet të jetë i akomoduar në mënyrë të rehatshme në mënyrë që klientët të mos ankohen ndaj dhimbjeve të shpinës apo ndaj mos-rehatisë. Prodhuesi i karrigeve ka lansuar një produkt në mënyrë që të plotësoj kërkesat e profesionistëve të salloneve të bukurisë si dhe klientëve. Zgjedhja e mobiljeve për karriget e salloneve…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
765 149.99
Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtrat i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim, tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë. Detajet e shtratit: Shtrati ka mundësinë e lëvizjes së pjesës së shpinës për një rehati shtesë. Materiali: lëkurë Ngjyra : e bardhë Korniza: alumin Në shtrat përfshihet: vrimë për vendosjen e kokës. Dimenzionet e shtratit: Gjatësia: 190 cm Gjërësia: 60 cm Lartësia: 60 cm
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR S...
706 44.99
E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. Posedon 5 këmbë të çelikta të pandryshkshme me shishkë për të lëvizur përreth. Me lëkurë të qëndrueshme e cila është madhështore për sallone bukurie / me pozicion të përshtatshëm të shalës së ulëses Me kornizë të pandryshkme të çelikut / me rregullues hidraulik të lartësisë Ngjyrë e zezë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MAKEUP ...
KOD1000000387 144.99
Karrigë e zezë statike profesionale të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone të bukurisë, e cila ju lehtëson në masë të madhe punën tuaj, është e rehatshme dhe posedon edhe mbështetëset e duarve. Lartësia: Nga ulësja: 75cm Nga mbështetësja: 108cm
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000379 149.99
Diva Ring Light Super Nova është studio e përsosur ndriçuese, si për fotografë ashtu dhe për kameramanë. Kjo dritë fluroshente me 5,400 Kelvin, eliminon të metat në lëkurë; i nxjerr në pah ngjyrat e grimit si dhe e bën fytyrën të ketë pamje të pastër freskuese. Drita në formë rrethi sjellë kapje të bukura të dritës në sytë e njëriut. Sa më afër që jeni pranë dritës, aq më madhe do të jetë kapja e efektit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
981 529.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha mundësitë që janë esenciale për nevojat e një salloni të bukurisë. Është karrige ideale për larjen e flokëve me madhësi të përkryer të lavamanit nga keramika.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FOR SHA...
408 19.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
9055-W 249.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha mundësitë që janë esenciale për nevojat e një salloni të bukurisë. Është karrige ideale për larjen e flokëve me madhësi të përkryer të lavamanit nga keramika.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NECK RU...
406 9.99
Gomë qafe për lavatest e cila ofron komfort dhe rehati qafës së klientëve tuaj gjat larjes së flokëve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CERAMIC...
LF-031 59.99
Lavatest tradicional për salone bukurie i punuar nga qeramika me ngjyrë të bardhë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT AMORTIZ...
132 39.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SEWAGE ...
105 4.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FITTING...
LF-005 15.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FITTING...
LF-001 14.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
2035 154.99
Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtratë i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim, tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë. Detajet e shtratit: Shtrat statik, i pandryshueshëm Materiali: lëkurë Ngjyra : e zezë Korniza: hekur Në shtrat përfshihen: jastëku i kokës i punuar nga lëkura me ngjyrë të zezë si dhe mbajtëset per duar poshtë shtratit. Dimenzionet e shtratit: Gjatësia: 1.90 cm Gjërësia: 70 cm Lartësia: 60 cm
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
784 149.99
Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtrat i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim, tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë. Detajet e shtratit: Shtrati ka mundësinë e lëvizjes së pjesës së shpinës për një rehati shtesë Materiali: lëkurë Ngjyra : e bardhë Korniza: hekur Në shtrat përfshihet: jastëku i punuar nga lëkura si dhe mbajtëset për duar poshtë shtratit. Dimenzionet e shtratit: Gjatësia: 1.80 m Gjërësia: 60 cm…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
2033 139.99
Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtrat i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim, tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë. Detajet e shtratit: Shtrat statik, i pandryshueshëm Materiali: lëkurë Ngjyra : e bardhë Korniza: hekur Në shtrat përfshihet: vrimë për vendosjen e kokës. Dimenzionet e shtratit: Gjatësia: 1.90 m Gjërësia: 60 cm Lartësia: 57 cm
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
723 269.99
Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtrat i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim,tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë. Detajet e shtratit: Shtrati ka mundësinë e lëvizjes së pjesës së shpinës dhe pjesës së këmbëve për një rehati shtesë. Materiali: lëkurë Ngjyra : e bardhë Korniza: hekur Në shtrat përfshihet: jastëku i kokës i punuar nga lëkura me ngjyrë të bardhë, anësoret e shtratit si dhe poshtë shtratit janë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
6630 299.99
Karrige për sallone bukurie me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. E punuar prej lëkurës ngjyrë të gjelbërt të errët Me bosht të çelikut të pandryshkshëm Me lavjerrës pompe të çelikut të pandryshkshëm Me një pedale-pompë europiane Me mbështetëse për këmbë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR B...
6619 769.99
Karrige për sallone të berberit me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e berberit. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. E punuar prej materialit të butë me ngjyrë ari Me bosht të çelikut të pandryshkshëm Me lavjerrës pompe të çelikut të pandryshkshëm Me një pedale-pompë europiane Me mbështetëse për këmbë
Krahaso QUICK SHOP