Gjithsej 663 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
SILCARE REVOLUTION 10in1 HYBRI...
5902560528039 10.49
Ka arritur Revolucioni! Silcare 10in1 Revolution Hybrid Gel është një produkt me 10 veti! Ju mund ta përdorni atë për të forcuar thonjtë e brishtë dhe të dobët, të ndërtoni formën e thonjve ose të zgjatni ato. Mund të aplikohet i vetëm ose si një bazë nën një hibrid me ngjyrë. Në dispozicion prej 2 ngjyrave: Clear dhe Light Pink. Produkti mund të përdoret në të gjitha llojet e thonjve, madje edhe në ato të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE REVOLUTION 10in1 HYBRI...
5902560528862 12.99
Silcare 10in1 Revolution Hybrid Gel tani në një paketim të ri i cili garanton ajr në nivel më të ulët: aplikim preciz drejtëpërdrejtë në thua ose brushë përdorim maksimal i preparatit – një pompë e vogël lëviz të gjithë përbërjen në mënyrë të barabartë kufizon depërtimin e ajrit në produkt Ka arritur Revolucioni! Silcare 10in1 Revolution Hybrid Gel është një produkt me 10 veti! Ju mund ta përdorni atë për të forcuar thonjtë e brishtë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE REVOLUTION 10in1 HYBRI...
5902560528022 10.49
Ka arritur Revolucioni! Silcare 10in1 Revolution Hybrid Gel është një produkt me 10 veti! Ju mund ta përdorni atë për të forcuar thonjtë e brishtë dhe të dobët, të ndërtoni formën e thonjve ose të zgjatni ato. Mund të aplikohet i vetëm ose si një bazë nën një hibrid me ngjyrë. Në dispozicion prej 2 ngjyrave: Clear dhe Light Pink. Produkti mund të përdoret në të gjitha llojet e thonjve, madje edhe në ato të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE REVOLUTION 10in1 HYBRI...
5902560528855 12.99
Silcare 10in1 Revolution Hybrid Gel tani në një paketim të ri i cili garanton ajr në nivel më të ulët: aplikim preciz drejtëpërdrejtë në thua ose brushë përdorim maksimal i preparatit – një pompë e vogël lëviz të gjithë përbërjen në mënyrë të barabartë kufizon depërtimin e ajrit në produkt Ka arritur Revolucioni! Silcare 10in1 Revolution Hybrid Gel është një produkt me 10 veti! Ju mund ta përdorni atë për të forcuar thonjtë e brishtë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE SENSUAL PERFUME NAIL O...
5902560517576 4.99
Sensual Moments Oils janë një zgjidhje ideale për ata që ëndërrojnë thonjë të bukur. Ato do ju ndihmojnë në rigjenerimin e pllakës së dëmtuar dhe do u japin një aromë të mirë thonjve tuaj. Vajrat e parfumosura përmbajnë një përbërje aromatike të zgjedhur në mënyrë të veçantë, aroma të cilat janë të qëndrueshme dhe tunduese. Fuqia e përbërësve natyral do e fortësojë pllakën e thoit duke e mbrojtur atë nga plasaritjet dhe thyerja. Falë formulimit unik…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE SENSUAL PERFUME NAIL O...
5902560517583 4.99
Sensual Moments Oils janë një zgjidhje ideale për ata që ëndërrojnë thonjë të bukur. Ato do ju ndihmojnë në rigjenerimin e pllakës së dëmtuar dhe do u japin një aromë të mirë thonjve tuaj. Vajrat e parfumosura përmbajnë një përbërje aromatike të zgjedhur në mënyrë të veçantë, aroma të cilat janë të qëndrueshme dhe tunduese. Fuqia e përbërësve natyral do e fortësojë pllakën e thoit duke e mbrojtur atë nga plasaritjet dhe thyerja. Falë formulimit unik…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE SENSUAL PERFUME NAIL O...
5902560517552 4.99
Sensual Moments Oils janë një zgjidhje ideale për ata që ëndërrojnë thonjë të bukur. Ato do ju ndihmojnë në rigjenerimin e pllakës së dëmtuar dhe do u japin një aromë të mirë thonjve tuaj. Vajrat e parfumosura përmbajnë një përbërje aromatike të zgjedhur në mënyrë të veçantë, aroma të cilat janë të qëndrueshme dhe tunduese. Fuqia e përbërësve natyral do e fortësojë pllakën e thoit duke e mbrojtur atë nga plasaritjet dhe thyerja. Falë formulimit unik…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE SENSUAL PERFUME NAIL O...
5902560517545 4.99
Sensual Moments Oils janë një zgjidhje ideale për ata që ëndërrojnë thonjë të bukur. Ato do ju ndihmojnë në rigjenerimin e pllakës së dëmtuar dhe do u japin një aromë të mirë thonjve tuaj. Vajrat e parfumosura përmbajnë një përbërje aromatike të zgjedhur në mënyrë të veçantë, aroma të cilat janë të qëndrueshme dhe tunduese. Fuqia e përbërësve natyral do e fortësojë pllakën e thoit duke e mbrojtur atë nga plasaritjet dhe thyerja. Falë formulimit unik…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE SENSUAL PERFUME NAIL O...
5902560517569 4.99
Sensual Moments Oils janë një zgjidhje ideale për ata që ëndërrojnë thonjë të bukur. Ato do ju ndihmojnë në rigjenerimin e pllakës së dëmtuar dhe do u japin një aromë të mirë thonjve tuaj. Vajrat e parfumosura përmbajnë një përbërje aromatike të zgjedhur në mënyrë të veçantë, aroma të cilat janë të qëndrueshme dhe tunduese. Fuqia e përbërësve natyral do e fortësojë pllakën e thoit duke e mbrojtur atë nga plasaritjet dhe thyerja. Falë formulimit unik…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR A...
5906720566244-A 2.99
Pastrues i përsosur për largimin e gellëve hibrid. Acetoni The Garden of Colour është shumë i kërkuar. Gjithashtu mundet të largojë tipsat me ngjitje të dobët, ose largimin e dekorimeve në thua. Shumë efektiv, shpejt shpërbën akrilin në thonj duke lejuar largimin e thonjve artificial, efikas dhe i sigurtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR A...
5906720566244 2.99
Pastrues i përsosur për largimin e gellëve hibrid. Acetoni The Garden of Colour është shumë i kërkuar. Gjithashtu mundet të largojë tipsat me ngjitje të dobët, ose largimin e dekorimeve në thua. Shumë efektiv, shpejt shpërbën akrilin në thonj duke lejuar largimin e thonjve artificial, efikas dhe i sigurtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR A...
5906720566251 2.99
Pastrues i përsosur për largimin e gellëve hibrid. Acetoni The Garden of Colour është shumë i kërkuar. Gjithashtu mundet të largojë tipsat me ngjitje të dobët, ose largimin e dekorimeve në thua. Shumë efektiv, shpejt shpërbën akrilin në thonj duke lejuar largimin e thonjve artificial, efikas dhe i sigurtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR A...
5906720566268 2.99
Pastrues i përsosur për largimin e gellëve hibrid. Acetoni The Garden of Colour është shumë i kërkuar. Gjithashtu mundet të largojë tipsat me ngjitje të dobët, ose largimin e dekorimeve në thua. Shumë efektiv, shpejt shpërbën akrilin në thonj duke lejuar largimin e thonjve artificial, efikas dhe i sigurtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR H...
5902560510850 8.49
Diamond Hybrid Gel nga linja e The Garden of Colour falë sasisë marramendëse të grimcave xixëlluese dhuron një efekt unik diamanti. Ky gell është një zgjedhje e përsosur për të gjithë ata që duan të dallohen në një festë. Aplikoni 2 shtresa nga gelli për të mahnitur njerëzit përreth jush me një manikyr me një shkëlqim unik. Karakteristikat: Thahet në UV dhe LED llamba Shpërndahet lehtë Dendësi me trashësi të mesme Pastrohet me aceton Aplikoni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR H...
5902560510867 8.49
Diamond Hybrid Gel nga linja e The Garden of Colour falë sasisë marramendëse të grimcave xixëlluese dhuron një efekt unik diamanti. Ky gell është një zgjedhje e përsosur për të gjithë ata që duan të dallohen në një festë. Aplikoni 2 shtresa nga gelli për të mahnitur njerëzit përreth jush me një manikyr me një shkëlqim unik. Karakteristikat: Thahet në UV dhe LED llamba Shpërndahet lehtë Dendësi me trashësi të mesme Pastrohet me aceton Aplikoni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR H...
5902560510874 8.49
Diamond Hybrid Gel nga linja e The Garden of Colour falë sasisë marramendëse të grimcave xixëlluese dhuron një efekt unik diamanti. Ky gell është një zgjedhje e përsosur për të gjithë ata që duan të dallohen në një festë. Aplikoni 2 shtresa nga gelli për të mahnitur njerëzit përreth jush me një manikyr me një shkëlqim unik. Karakteristikat: Thahet në UV dhe LED llamba Shpërndahet lehtë Dendësi me trashësi të mesme Pastrohet me aceton Aplikoni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR H...
5902560510881 8.49
Diamond Hybrid Gel nga linja e The Garden of Colour falë sasisë marramendëse të grimcave xixëlluese dhuron një efekt unik diamanti. Ky gell është një zgjedhje e përsosur për të gjithë ata që duan të dallohen në një festë. Aplikoni 2 shtresa nga gelli për të mahnitur njerëzit përreth jush me një manikyr me një shkëlqim unik. Karakteristikat: Thahet në UV dhe LED llamba Shpërndahet lehtë Dendësi me trashësi të mesme Pastrohet me aceton Aplikoni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR H...
5902560516197 8.49
Diamond Hybrid Gel nga linja e The Garden of Colour falë sasisë marramendëse të grimcave xixëlluese dhuron një efekt unik diamanti. Ky gell është një zgjedhje e përsosur për të gjithë ata që duan të dallohen në një festë. Aplikoni 2 shtresa nga gelli për të mahnitur njerëzit përreth jush me një manikyr me një shkëlqim unik. Karakteristikat: Thahet në UV dhe LED llamba Shpërndahet lehtë Dendësi me trashësi të mesme Pastrohet me aceton Aplikoni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR H...
5902560516203 8.49
Diamond Hybrid Gel nga linja e The Garden of Colour falë sasisë marramendëse të grimcave xixëlluese dhuron një efekt unik diamanti. Ky gell është një zgjedhje e përsosur për të gjithë ata që duan të dallohen në një festë. Aplikoni 2 shtresa nga gelli për të mahnitur njerëzit përreth jush me një manikyr me një shkëlqim unik. Karakteristikat: Thahet në UV dhe LED llamba Shpërndahet lehtë Dendësi me trashësi të mesme Pastrohet me aceton Aplikoni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR H...
5902560516210 8.49
Diamond Hybrid Gel nga linja e The Garden of Colour falë sasisë marramendëse të grimcave xixëlluese dhuron një efekt unik diamanti. Ky gell është një zgjedhje e përsosur për të gjithë ata që duan të dallohen në një festë. Aplikoni 2 shtresa nga gelli për të mahnitur njerëzit përreth jush me një manikyr me një shkëlqim unik. Karakteristikat: Thahet në UV dhe LED llamba Shpërndahet lehtë Dendësi me trashësi të mesme Pastrohet me aceton Aplikoni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR H...
5902560516227 8.49
Diamond Hybrid Gel nga linja e The Garden of Colour falë sasisë marramendëse të grimcave xixëlluese dhuron një efekt unik diamanti. Ky gell është një zgjedhje e përsosur për të gjithë ata që duan të dallohen në një festë. Aplikoni 2 shtresa nga gelli për të mahnitur njerëzit përreth jush me një manikyr me një shkëlqim unik. Karakteristikat: Thahet në UV dhe LED llamba Shpërndahet lehtë Dendësi me trashësi të mesme Pastrohet me aceton Aplikoni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR H...
5902560516234 8.49
Diamond Hybrid Gel nga linja e The Garden of Colour falë sasisë marramendëse të grimcave xixëlluese dhuron një efekt unik diamanti. Ky gell është një zgjedhje e përsosur për të gjithë ata që duan të dallohen në një festë. Aplikoni 2 shtresa nga gelli për të mahnitur njerëzit përreth jush me një manikyr me një shkëlqim unik. Karakteristikat: Thahet në UV dhe LED llamba Shpërndahet lehtë Dendësi me trashësi të mesme Pastrohet me aceton Aplikoni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE UV GEL COLOR PEARL AST...
PR-4.102.RD 3.49
Base One Pearl është vet thellësia e ngjyrës me një shkëlqim të margaritarëve. Gellat Base One Pearl përfshijnë një linjë të plotë shkëlqimi, arsye se përse nuk duhet të dyshoni në asnjërën nga hijet. Ato mund të kombinohen me gelle të tjera pa asnjë problem ku dendësia e trashë e tyre si dhe masa ngjitëse e mirë ofron një punë të lehtë dhe të rehatshme. Gellat Base One Pearl janë krijuar bazuar në një recetë e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE UV GEL COLOR PEARL IND...
PR-9.144.RE 3.49
Base One Pearl është vet thellësia e ngjyrës me një shkëlqim të margaritarëve. Gellat Base One Pearl përfshijnë një linjë të plotë shkëlqimi, arsye se përse nuk duhet të dyshoni në asnjërën nga hijet. Ato mund të kombinohen me gelle të tjera pa asnjë problem ku dendësia e trashë e tyre si dhe masa ngjitëse e mirë ofron një punë të lehtë dhe të rehatshme. Gellat Base One Pearl janë krijuar bazuar në një recetë e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE UV GEL COLOR PEARL SAL...
PR-6.102.RD 3.49
Base One Pearl është vet thellësia e ngjyrës me një shkëlqim të margaritarëve. Gellat Base One Pearl përfshijnë një linjë të plotë shkëlqimi, arsye se përse nuk duhet të dyshoni në asnjërën nga hijet. Ato mund të kombinohen me gelle të tjera pa asnjë problem ku dendësia e trashë e tyre si dhe masa ngjitëse e mirë ofron një punë të lehtë dhe të rehatshme. Gellat Base One Pearl janë krijuar bazuar në një recetë e…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASIC CLEANER 90ml | P...
5906720561287 2.49 1.99
Përgatitje kozmetike profesionale për gërryesje ekstreme të thoit natyral para përdorimit të llojeve të ndryshme të shtresës: gellët UV, akrilikët dhe ngjyrat…Pas përdorimit i tërheqë në mënyrë efektive të gjitha yndyrat nga sipërfaqja e thonit duke shtuar masën ngjitëse të gellit apo akrilikut. Përdorni sasi të vogël të lëngut në pjesë të lignit. Pastrojeni secilin thua me precizitet, sidomos me epidermal labrum.  
Krahaso QUICK SHOP
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE NAIL TIP GLUE 7.5g | N...
5906720569535 1.49
Ngjitës për thonj me brushë. Siguron ngjitje të mirë të thoit artificial në bazë të thoit natyral. Gjithashtu mund të ngjisni dekorime të ndryshme. Tharje transparente, e shpejtë dhe shumë e qëndrueshme.  
Shiko
Krahaso QUICK SHOP
21%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOR IT BASE & T...
5902560502862 6.99 5.49
Base & Top Vanish është një produkt tjetër i Silcare 2 në 1. Baza dhe Top Koti, e cila për shkak të formulës së veçantë, ofron masë ngjitëse superiore dhe mbrojtje të qëndrueshme të ngjyrës. Do t’ju ndihmoj që të evitoni problemin me çarje dhe gërryerje të kotit me shkëlqim. Base & Top Vanish është shumë efikase dhe e lehtë për tu përdorur. Posedon brushë me konturë të veçantë e cila është prodhuar nga cilësia…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-P.12KXV 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj natyral dhe artificial. Base One Pink gelli është 1 fazor, me dendësi të trashë dhe me ngjyrë roze të tejdukshme. Masë ngjitëse shumë të mirë me veti vetë nivelizuese. Rekomandohet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-C.12DXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj natyral dhe artificial. Baza One Clear është një gell transparent, ideal për të ndërtuar thoin natyral si dhe atë artificial. Me lehtësi ju mund të përzieni elemente dhe të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE WHEEL POLISH COLOR DIS...
KOD0000033648 1.49
Katalog për nuanca të ndryshme të thonjve. Lehtëson klienten në dilemat e saj lidhur me ngjyrën e  thonjve. Modern dhe i domosdoshëm për sallon.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOUR CLEANER MELON O...
5906720566640 2.99
Një koleksion i veçantë i pastruesëve në shtatë ngjyra dhe aroma të ndryshme e bëjnë trajtimin e thonjve më të këndshëm, të dobishëm dhe të thjeshtë. I largon në mënyrë efikase tërë yndyrën nga sipërfaqja e thonjve natyral, duke rezultuar në përmirësimin e ngjitjes së gelit ose masës akrilike si dhe shtresës së shpërndarë pas trajtimit. Aplikoni një sasi të vogël të lëngshme në pambuk. Pastrojeni secilin thoj me precizitet, sidomos përgjatë labrumit epidermik.  
Krahaso QUICK SHOP