Gjithsej 663 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL 86 4....
5902560524819 4.49
Ngjyra ashtu si ju! Ato janë të krijuara veçanërisht për të zbukuruar pamjen tuaj si dhe për të përmisuar disponimin tuaj. Në linjën e Flexy Hybrid Gel ju do të gjeni një mori të ngjyrave: duke filluar nga ato nude dhe pastel të lehta, neon të gjalla, në ato me shkëlqim dhe të jashtëzakonshmet “cat eye”. Edhe pse të gjitha koleksionet dallojnë nga njëra tjetra, ato prap se prap ngjajnë në qëndrueshmërinë e tyre unike,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL 87 4....
5902560524826 4.49
Ngjyra ashtu si ju! Ato janë të krijuara veçanërisht për të zbukuruar pamjen tuaj si dhe për të përmisuar disponimin tuaj. Në linjën e Flexy Hybrid Gel ju do të gjeni një mori të ngjyrave: duke filluar nga ato nude dhe pastel të lehta, neon të gjalla, në ato me shkëlqim dhe të jashtëzakonshmet “cat eye”. Edhe pse të gjitha koleksionet dallojnë nga njëra tjetra, ato prap se prap ngjajnë në qëndrueshmërinë e tyre unike,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL 88 4....
5902560524833 4.49
Ngjyra ashtu si ju! Ato janë të krijuara veçanërisht për të zbukuruar pamjen tuaj si dhe për të përmisuar disponimin tuaj. Në linjën e Flexy Hybrid Gel ju do të gjeni një mori të ngjyrave: duke filluar nga ato nude dhe pastel të lehta, neon të gjalla, në ato me shkëlqim dhe të jashtëzakonshmet “cat eye”. Edhe pse të gjitha koleksionet dallojnë nga njëra tjetra, ato prap se prap ngjajnë në qëndrueshmërinë e tyre unike,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL 89 4....
5902560524840 4.49
Ngjyra ashtu si ju! Ato janë të krijuara veçanërisht për të zbukuruar pamjen tuaj si dhe për të përmisuar disponimin tuaj. Në linjën e Flexy Hybrid Gel ju do të gjeni një mori të ngjyrave: duke filluar nga ato nude dhe pastel të lehta, neon të gjalla, në ato me shkëlqim dhe të jashtëzakonshmet “cat eye”. Edhe pse të gjitha koleksionet dallojnë nga njëra tjetra, ato prap se prap ngjajnë në qëndrueshmërinë e tyre unike,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL 90 4....
5902560524857 4.49
Ngjyra ashtu si ju! Ato janë të krijuara veçanërisht për të zbukuruar pamjen tuaj si dhe për të përmisuar disponimin tuaj. Në linjën e Flexy Hybrid Gel ju do të gjeni një mori të ngjyrave: duke filluar nga ato nude dhe pastel të lehta, neon të gjalla, në ato me shkëlqim dhe të jashtëzakonshmet “cat eye”. Edhe pse të gjitha koleksionet dallojnë nga njëra tjetra, ato prap se prap ngjajnë në qëndrueshmërinë e tyre unike,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL 91 4....
5902560525359 4.49
Ngjyra ashtu si ju! Ato janë të krijuara veçanërisht për të zbukuruar pamjen tuaj si dhe për të përmisuar disponimin tuaj. Në linjën e Flexy Hybrid Gel ju do të gjeni një mori të ngjyrave: duke filluar nga ato nude dhe pastel të lehta, neon të gjalla, në ato me shkëlqim dhe të jashtëzakonshmet “cat eye”. Edhe pse të gjitha koleksionet dallojnë nga njëra tjetra, ato prap se prap ngjajnë në qëndrueshmërinë e tyre unike,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL 92 4....
5902560525366 4.49
Ngjyra ashtu si ju! Ato janë të krijuara veçanërisht për të zbukuruar pamjen tuaj si dhe për të përmisuar disponimin tuaj. Në linjën e Flexy Hybrid Gel ju do të gjeni një mori të ngjyrave: duke filluar nga ato nude dhe pastel të lehta, neon të gjalla, në ato me shkëlqim dhe të jashtëzakonshmet “cat eye”. Edhe pse të gjitha koleksionet dallojnë nga njëra tjetra, ato prap se prap ngjajnë në qëndrueshmërinë e tyre unike,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL 93 4....
5902560525373 4.49
Ngjyra ashtu si ju! Ato janë të krijuara veçanërisht për të zbukuruar pamjen tuaj si dhe për të përmisuar disponimin tuaj. Në linjën e Flexy Hybrid Gel ju do të gjeni një mori të ngjyrave: duke filluar nga ato nude dhe pastel të lehta, neon të gjalla, në ato me shkëlqim dhe të jashtëzakonshmet “cat eye”. Edhe pse të gjitha koleksionet dallojnë nga njëra tjetra, ato prap se prap ngjajnë në qëndrueshmërinë e tyre unike,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL 94 4....
5902560525380 4.49
Ngjyra ashtu si ju! Ato janë të krijuara veçanërisht për të zbukuruar pamjen tuaj si dhe për të përmisuar disponimin tuaj. Në linjën e Flexy Hybrid Gel ju do të gjeni një mori të ngjyrave: duke filluar nga ato nude dhe pastel të lehta, neon të gjalla, në ato me shkëlqim dhe të jashtëzakonshmet “cat eye”. Edhe pse të gjitha koleksionet dallojnë nga njëra tjetra, ato prap se prap ngjajnë në qëndrueshmërinë e tyre unike,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL 95 4....
5902560525397 4.49
Ngjyra ashtu si ju! Ato janë të krijuara veçanërisht për të zbukuruar pamjen tuaj si dhe për të përmisuar disponimin tuaj. Në linjën e Flexy Hybrid Gel ju do të gjeni një mori të ngjyrave: duke filluar nga ato nude dhe pastel të lehta, neon të gjalla, në ato me shkëlqim dhe të jashtëzakonshmet “cat eye”. Edhe pse të gjitha koleksionet dallojnë nga njëra tjetra, ato prap se prap ngjajnë në qëndrueshmërinë e tyre unike,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL 96 4....
5902560525403 4.49
Ngjyra ashtu si ju! Ato janë të krijuara veçanërisht për të zbukuruar pamjen tuaj si dhe për të përmisuar disponimin tuaj. Në linjën e Flexy Hybrid Gel ju do të gjeni një mori të ngjyrave: duke filluar nga ato nude dhe pastel të lehta, neon të gjalla, në ato me shkëlqim dhe të jashtëzakonshmet “cat eye”. Edhe pse të gjitha koleksionet dallojnë nga njëra tjetra, ato prap se prap ngjajnë në qëndrueshmërinë e tyre unike,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL 97 4....
5902560525410 4.49
Ngjyra ashtu si ju! Ato janë të krijuara veçanërisht për të zbukuruar pamjen tuaj si dhe për të përmisuar disponimin tuaj. Në linjën e Flexy Hybrid Gel ju do të gjeni një mori të ngjyrave: duke filluar nga ato nude dhe pastel të lehta, neon të gjalla, në ato me shkëlqim dhe të jashtëzakonshmet “cat eye”. Edhe pse të gjitha koleksionet dallojnë nga njëra tjetra, ato prap se prap ngjajnë në qëndrueshmërinë e tyre unike,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL 98 4....
5902560525427 4.49
Ngjyra ashtu si ju! Ato janë të krijuara veçanërisht për të zbukuruar pamjen tuaj si dhe për të përmisuar disponimin tuaj. Në linjën e Flexy Hybrid Gel ju do të gjeni një mori të ngjyrave: duke filluar nga ato nude dhe pastel të lehta, neon të gjalla, në ato me shkëlqim dhe të jashtëzakonshmet “cat eye”. Edhe pse të gjitha koleksionet dallojnë nga njëra tjetra, ato prap se prap ngjajnë në qëndrueshmërinë e tyre unike,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL 99 4....
5902560525434 4.49
Ngjyra ashtu si ju! Ato janë të krijuara veçanërisht për të zbukuruar pamjen tuaj si dhe për të përmisuar disponimin tuaj. Në linjën e Flexy Hybrid Gel ju do të gjeni një mori të ngjyrave: duke filluar nga ato nude dhe pastel të lehta, neon të gjalla, në ato me shkëlqim dhe të jashtëzakonshmet “cat eye”. Edhe pse të gjitha koleksionet dallojnë nga njëra tjetra, ato prap se prap ngjajnë në qëndrueshmërinë e tyre unike,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL GOLD ...
5902560525458 4.49
Flexy Cat Eye – shkëlqim i mprehtë dhe madhështor, thjesht një sy i maces hipnotizues! Bazë me ngjyrë të zezë, qindra grimca të bukura, tranzicione shumë ngjyrëshe magjepsëse. Mbulim i bukur me një efekt intenziv. Ne krijuam shikimin e maces dhe e siguruam atë në një shishe Flexy! Lejoni të ju ndihmojmë të zbuloni macen tuaj të brendshme – e tëra që ju duhet është një Flexy Cat Eye dhe një magnet special. Me përdorimin e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL GRAY ...
5902560525489 4.49
Flexy Cat Eye – shkëlqim i mprehtë dhe madhështor, thjesht një sy i maces hipnotizues! Bazë me ngjyrë të zezë, qindra grimca të bukura, tranzicione shumë ngjyrëshe magjepsëse. Mbulim i bukur me një efekt intenziv. Ne krijuam shikimin e maces dhe e siguruam atë në një shishe Flexy! Lejoni të ju ndihmojmë të zbuloni macen tuaj të brendshme – e tëra që ju duhet është një Flexy Cat Eye dhe një magnet special. Me përdorimin e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL PINK ...
5902560525472 4.49
Flexy Cat Eye – shkëlqim i mprehtë dhe madhështor, thjesht një sy i maces hipnotizues! Bazë me ngjyrë të zezë, qindra grimca të bukura, tranzicione shumë ngjyrëshe magjepsëse. Mbulim i bukur me një efekt intenziv. Ne krijuam shikimin e maces dhe e siguruam atë në një shishe Flexy! Lejoni të ju ndihmojmë të zbuloni macen tuaj të brendshme – e tëra që ju duhet është një Flexy Cat Eye dhe një magnet special. Me përdorimin e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FLEXY HYBRID GEL PINK ...
5902560525465 4.49
Flexy Cat Eye – shkëlqim i mprehtë dhe madhështor, thjesht një sy i maces hipnotizues! Bazë me ngjyrë të zezë, qindra grimca të bukura, tranzicione shumë ngjyrëshe magjepsëse. Mbulim i bukur me një efekt intenziv. Ne krijuam shikimin e maces dhe e siguruam atë në një shishe Flexy! Lejoni të ju ndihmojmë të zbuloni macen tuaj të brendshme – e tëra që ju duhet është një Flexy Cat Eye dhe një magnet special. Me përdorimin e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE GEL BASE ON MYSTIC AUR...
MA-3.66.RC 3.49
Mënyra e përdorimit: Limoni pllakën e thonjve me anë të një lime, pastaj pastroni thonjtë nga pluhuri dhe nga vaji. Rezultate të mira mund të arriten duke aplikuar ngjyra të errëta të gellëve me ngjyrë si: e zezë, e kaltër e errët, e kuqe e errët, etj. Thani thonjtë në UV llambë 36w për 2-3 minuta. Aplikoni një shtresë të hollë të Mystic Aurora dhe thajeni në llambë. Pastrojeni me Cleaner. Për më shumë shkëlqim,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE GEL BASE ON MYSTIC AUR...
MA-5.65.RC 3.49
Mënyra e përdorimit: Limoni pllakën e thonjve me anë të një lime, pastaj pastroni thonjtë nga pluhuri dhe nga vaji. Rezultate të mira mund të arriten duke aplikuar ngjyra të errëta të gellëve me ngjyrë si: e zezë, e kaltër e errët, e kuqe e errët, etj. Thani thonjtë në UV llambë 36w për 2-3 minuta. Aplikoni një shtresë të hollë të Mystic Aurora dhe thajeni në llambë. Pastrojeni me Cleaner. Për më shumë shkëlqim,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE GEL BASE ON MYSTIC AUR...
MA-2.65.RC 3.49
Mënyra e përdorimit: Limoni pllakën e thonjve me anë të një lime, pastaj pastroni thonjtë nga pluhuri dhe nga vaji. Rezultate të mira mund të arriten duke aplikuar ngjyra të errëta të gellëve me ngjyrë si: e zezë, e kaltër e errët, e kuqe e errët, etj. Thani thonjtë në UV llambë 36w për 2-3 minuta. Aplikoni një shtresë të hollë të Mystic Aurora dhe thajeni në llambë. Pastrojeni me Cleaner. Për më shumë shkëlqim,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE GEL BASE ON MYSTIC AUR...
MA-1.38.RB 3.49
Mënyra e përdorimit: Limoni pllakën e thonjve me anë të një lime, pastaj pastroni thonjtë nga pluhuri dhe nga vaji. Rezultate të mira mund të arriten duke aplikuar ngjyra të errëta të gellëve me ngjyrë si: e zezë, e kaltër e errët, e kuqe e errët, etj. Thani thonjtë në UV llambë 36w për 2-3 minuta. Aplikoni një shtresë të hollë të Mystic Aurora dhe thajeni në llambë. Pastrojeni me Cleaner. Për më shumë shkëlqim,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE GEL BASE ON MYSTIC AUR...
MA-4.341.PL 3.49
Mënyra e përdorimit: Limoni pllakën e thonjve me anë të një lime, pastaj pastroni thonjtë nga pluhuri dhe nga vaji. Rezultate të mira mund të arriten duke aplikuar ngjyra të errëta të gellëve me ngjyrë si: e zezë, e kaltër e errët, e kuqe e errët, etj. Thani thonjtë në UV llambë 36w për 2-3 minuta. Aplikoni një shtresë të hollë të Mystic Aurora dhe thajeni në llambë. Pastrojeni me Cleaner. Për më shumë shkëlqim,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE HELP TO QUICK FIX MYCO...
5902560526684 4.99
HELP TO … Quick Fix Myco Primer – një produkt revolucionar i krijuar në baza të teknologjisë së përfshirjes së përbërësve aktiv.  Primer pa acid me përbërje aktive i dizajnuar për njerëz të ekspozuar në mikroorganizma patogjen. Komponentet e përgjegjëshme për masën ngjitëse të produktit që gjenden në primer nuk kanë veti irrituese, gjë e cila nënkupton se ky primer mund të përdoret edhe nga ata me pllakë të ndjeshme, delikate dhe problematike. Kompozimi unik i Quick…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE HELP TO QUICK FIX MYCO...
5902560526707 12.99
HELP TO… Quick Fix Myco UV / LED Gel – një risi e përkryer në treg! UV-LED / LED gell ndërtues me një përbërje aktive për stilizimin e thonjve problematike. Krijuar në baza të teknologjisë të përfshirjes së përbërësve aktiv gell ndërtues pa acid i cili përdoret për zgjatjen dhe ndërtimin e thonjve në duar dhe këmbë. Falë formulës e cila përmban 3 substanca të ndryshme aktive, produkti është i përshtatshëm për ata që janë të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE IDEAL UV-LED / LED GEL...
5902560526530 18.99
Gelli i ri IDEAL UV-LED/LED – i krijuar për profesionist, gell i cili mahnit me cilësinë e tijë. Ai është një kombinim IDEAL i njohurisë dhe nevojave tona! IDEAL UV-LED / LED GEL është një gell ndërtues për manikyr. Gelli është i bazuar 100% në oligomer ku falë kësajë produkti është i trashë, shumë i lehtë për të formuar një thua, gjë e cila e bën këtë gell të përsosur për profesionist si dhe për fillestarë.…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE MAGNET FOR CAT EYE EFF...
MO3No2 2.99 2.69
Silcare Magnet rekomandohet për gellët magnetik Cat Eye nga linja Base One. Ky magnet do ju mundësojë të krijoni efektin e Cat Eye në manikyrin tuaj, i cili ndryshon ngjyrën varësisht nga këndi i vështrimit dhe pozita e dorës. Thonjtë shkëlqejnë dhe mahnisin me tranzicionin e ngjyrës, gjë e cila tërheq vëmendjen e të gjithve. Mënyra e përdorimit: aplikoni një shtresë gelli në thonj natyral ose tipsa dhe thajeni në UV llambë për 2 minuta.…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE MAGNET FOR CAT EYE EFF...
MO3No4 2.99 2.69
Silcare Magnet rekomandohet për gellët magnetik Cat Eye nga linja Base One. Ky magnet do ju mundësojë të krijoni efektin e Cat Eye në manikyrin tuaj, i cili ndryshon ngjyrën varësisht nga këndi i vështrimit dhe pozita e dorës. Thonjtë shkëlqejnë dhe mahnisin me tranzicionin e ngjyrës, gjë e cila tërheq vëmendjen e të gjithve. Mënyra e përdorimit: aplikoni një shtresë gelli në thonj natyral ose tipsa dhe thajeni në UV llambë për 2 minuta.…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE MAGNET FOR CAT EYE EFF...
MO3No5 2.99 2.69
Silcare Magnet rekomandohet për gellët magnetik Cat Eye nga linja Base One. Ky magnet do ju mundësojë të krijoni efektin e Cat Eye në manikyrin tuaj, i cili ndryshon ngjyrën varësisht nga këndi i vështrimit dhe pozita e dorës. Thonjtë shkëlqejnë dhe mahnisin me tranzicionin e ngjyrës, gjë e cila tërheq vëmendjen e të gjithve. Mënyra e përdorimit: aplikoni një shtresë gelli në thonj natyral ose tipsa dhe thajeni në UV llambë për 2 minuta.…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE MAGNET FOR CAT EYE EFF...
MO3No7 2.99 2.69
Silcare Magnet rekomandohet për gellët magnetik Cat Eye nga linja Base One. Ky magnet do ju mundësojë të krijoni efektin e Cat Eye në manikyrin tuaj, i cili ndryshon ngjyrën varësisht nga këndi i vështrimit dhe pozita e dorës. Thonjtë shkëlqejnë dhe mahnisin me tranzicionin e ngjyrës, gjë e cila tërheq vëmendjen e të gjithve. Mënyra e përdorimit: aplikoni një shtresë gelli në thonj natyral ose tipsa dhe thajeni në UV llambë për 2 minuta.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE MAGNETIC PEN FOR CAT E...
P15C 1.99
Një laps magnetik i cili jep mundësi të shumta gjatë punës me gellët Cat Eye nga linja Base One, mund të përdoret shumë herë. Tani ju mund të krijoni cilin do dizajn që ju dëshironi të Cat Eye. Me vetëm 1 lëvizje të lapsit magnetik, ju do të arrini dizajne unike, të bukura të cilat do kapin vëmendjen e të gjithve. Varësisht drejtimit të dritës dhe pozitës së dorëz, dizajnet ndryshojnë, duke krijuar një tranzicion…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE QUIN DRY OIL FOR NAILS...
5902560523959 4.99
Thonj të shëndetshëm, të bukur dhe të përkujdesur janë krenaria e çdo femre. Kjo është arsyeja se përse Dry Oil for Nails përmban gjithçka që është e mirë për thonj dhe kutikula. Quin Dry Oil for Nails përmban vajra të çmuara: vaj nga fara e rrushit, vaj nga thelbi i pjeshkës, vaj nga soja si dhe zbutës të selektuar të cilët ofrojnë një ndjenjë të mëndafshtë pas çdo përdorimi dhe absorbim efikas e të shpejtë. Falë…
Krahaso QUICK SHOP