Gjithsej 6 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
EURO SO.CAP HAIR EXTENSION WHI...
8033123098359 0.99
Capta Straight Weft Hair Extensions janë 100% Remy Natural Indian Temple Hair që mbahet së bashku nga një fije e dyfishtë e hollë dhe ultra rezistente që lejon aplikimet të jenë pothuajse të padukshme dhe minimizon rëniet e shtojcave.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EURO SO.CAP WEFT HAIR EXTENSIO...
8033123107730 99.99
Capta Straight Weft Hair Extensions janë 100% Remy Natural Indian Temple Hair që mbahet së bashku nga një fije e dyfishtë e hollë dhe ultra rezistente që lejon aplikimet të jenë pothuajse të padukshme dhe minimizon rëniet e shtojcave.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EURO SO.CAP WEFT HAIR EXTENSIO...
8033123107686 99.99
Capta Straight Weft Hair Extensions janë 100% Remy Natural Indian Temple Hair që mbahet së bashku nga një fije e dyfishtë e hollë dhe ultra rezistente që lejon aplikimet të jenë pothuajse të padukshme dhe minimizon rëniet e shtojcave.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EURO SO.CAP HAIR EXTENSION BRO...
8033123098168 0.99
Deluxe line është linjë e re e Euro So.Cap hair extension , krijuar me bashkëpunimin e stilistëve më të mirë të flokëve në botë që zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Sistemi i dyfishtë i flokëve Deluxe karakterizohet me cilësi të lartë të flokëve: përbrenda flokëve, flokët kanë të njëjtën gjatësi nga rrënja deri në fund.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EURO SO.CAP HAIR EXTENSION BLA...
8033123098144 0.99
Indet e drejta Capta të zgjatësve të flokëve, janë 100% natyrale. Remi flokë Temple Indian, të mbajtura bashkë nga  fijet inde të dyfishuara, me ultra rezistencë, që lejojnë që përdorimi të jetë gati i padukshëm dhe që e minimizon derdhjen nga zgjatjet. Këto zgjatje janë në dispozicion në të gjitha ngjyrat EURO SO.CAP (në përjashtim me ngjyrat Crazy), në paketimet me 3.5oz, në gjatë: 16-18 and 20-22 inc.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EURO SO.CAP WEFT HAIR EXTENSIO...
8033123107853 99.99
Indet e drejta Capta të zgjatësve të flokëve, janë 100% natyrale. Remi flokë Temple Indian, të mbajtura bashkë nga  fijet inde të dyfishuara, me ultra rezistencë, që lejojnë që përdorimi të jetë gati i padukshëm dhe që e minimizon derdhjen nga zgjatjet. Këto zgjatje janë në dispozicion në të gjitha ngjyrat EURO SO.CAP (në përjashtim me ngjyrat Crazy), në paketimet me 3.5oz, në gjatë: 16-18 and 20-22 inc.  
Krahaso QUICK SHOP