Showing 1–32 of 2076 results

 • Brusha & shpuza

  Brusha & shpuza

  (105)

 • Buzë

  Buzë

  (739)

 • Fytyrë

  Fytyrë

  (458)

 • Qerpikë

  Qerpikë

  (192)

 • Sytë

  Sytë

  (432)

 • Vetulla

  Vetulla

  (118)

 • Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS MASCARA EYECATCHING ...
  3614224101763 10.39
  Arrini pamjen djallëzore dhe magjepsëse të “syrit të maces” me maskarën e Bourjois!Brusha e lakuar trash dhe përcakton çdo qerpik në drejtim të pjesës së jashtme të syrit, duke i dhënë syrit një pamje të pa rezistueshme dhe të gjërë të maces. Mrrau! Për më tepër – formula është e pasuruar me proteina mëndafshi dhe i jep vëllim çdo qerpiku, duke i lënë ato të butë dhe të mëndafsht. 
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS LINER FEUTRE EYECATCH...
  3614224101459 6.99
  Me këtë liner unik Bourjois ju mund të arrini pamjen e “syrit të maces” – aq me ndikim dhe të djallëzuar sa keni dashur gjithmonë! Sekreti qëndron në majën e sheshtë të njëanshëm të gjeneratës së re, e cila ndihmon në vizatimin e vijës perfekte në dy hapa të thjeshtë:Hapi i 1 anën e sheshtë për të vizatuar / vendosni dhe arrini vijën perfekteHapi i 2 ana e rregullt për të vizatuar një vijë të…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS LOOSE POWDER PEACH 01...
  3614224980221 8.99
  Falë formulës së saj me finesë ekstreme, pluhuri përzihet në lëkurë për një kompleks të matifikuar pa dhënë efektin e maskës dhe pa atë ndjenjën e lëkurës së ngarkuar.Ajo siguron grimin me një qëndrueshmëri të madhe pa e tharë lëkurën. Sita e integruar e saj e fiksuar, shumë e përshtatshme, jep sasinë ideale për një grim natyral. Dhe shpuza e saj e butë  lejon aplikim të lehtë.3 ngjyra të freskëta dhe të natyrshme në afinitet të përsosur me…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS LOOSE POWDER PEACH 02...
  3614224980238 8.99
  Falë formulës së saj me finesë ekstreme, pluhuri përzihet në lëkurë për një kompleks të matifikuar pa dhënë efektin e maskës dhe pa atë ndjenjën e lëkurës së ngarkuar.Ajo siguron grimin me një qëndrueshmëri të madhe pa e tharë lëkurën. Sita e integruar e saj e fiksuar, shumë e përshtatshme, jep sasinë ideale për një grim natyral. Dhe shpuza e saj e butë  lejon aplikim të lehtë.3 ngjyra të freskëta dhe të natyrshme në afinitet të përsosur me…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS MASCARATWIST UP VOLU...
  3052503805238 10.99
  Bourjois ju sjell Twist Up the Volume, një maskarë për qerpik që u jep atyre gjatësi të definuar si dhe volum të shumtë. Brusha unike Twist ka dy cilësime: e para dukshëm zgjat dhe ndan qerpikët, ndërsa e dyta u jep volum dramatik që nga aplikimi i parë!Kur doni gjatësinë dhe volumin për qerpikët tuaj, nuk ka nevojë të zgjidhni: Twist Up the Volume ju sjell të dyja.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS MAXI DELIGHT BRONZER ...
  3052503610146 10.99
  Falë përzierjes unike të perlave dhe beta-karotenës, ky bronzer i jep kompleksit tuaj një shkëlqim diellor! Tekstura e sajë jep ndjenjë fantastike dhe rrëshqet mbi lëkurë për një rezultat të barabart, të butë dhe pa shenja. Ky bronzer i butë përmban agjentë prolongues për të maksimizuar ngjyrën tuaj të shëndetshme.Për një shkëlqim të menjëhershëm të shëndoshë dhe një ngjyrë të ndritshme, të shkëlqyeshme, Bourjois Maxi Delight Bronzer është shtesa ideale për çdo çantë të grimit.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS ROUGE VELVET LIPSTICK...
  3614224102951 8.89
  Dëshironi të joshni me një buzëkuq mat i cili nuk njolloset?Njihuni me buzëkuqin Bourjois Rouge Velvet, një buzëkuq i mrekullueshëm i qëndrueshëm që kurrë nuk do ua thaj buzët! Sekreti i formulës së tij ekskluzive është kompleksi hidratues që kombinon dyllet hidratuese me vajra të lehta dhe pigmente të pasura për një finish të butë të parezistueshëm.Kur doni një buzëkuq të saktë me ngjyrë intensive mat që zgjat shumë dhe ndihet i lehtë, Rouge Velvet…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS ROUGE VELVET LIPSTICK...
  3614224102944 8.89
  Dëshironi të joshni me një buzëkuq mat i cili nuk njolloset?Njihuni me buzëkuqin Bourjois Rouge Velvet, një buzëkuq i mrekullueshëm i qëndrueshëm që kurrë nuk do ua thaj buzët! Sekreti i formulës së tij ekskluzive është kompleksi hidratues që kombinon dyllet hidratuese me vajra të lehta dhe pigmente të pasura për një finish të butë të parezistueshëm.Kur doni një buzëkuq të saktë me ngjyrë intensive mat që zgjat shumë dhe ndihet i lehtë, Rouge Velvet…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS ROUGE VELVET LIPSTICK...
  3614224102913 8.89
  Dëshironi të joshni me një buzëkuq mat i cili nuk njolloset?Njihuni me buzëkuqin Bourjois Rouge Velvet, një buzëkuq i mrekullueshëm i qëndrueshëm që kurrë nuk do ua thaj buzët! Sekreti i formulës së tij ekskluzive është kompleksi hidratues që kombinon dyllet hidratuese me vajra të lehta dhe pigmente të pasura për një finish të butë të parezistueshëm.Kur doni një buzëkuq të saktë me ngjyrë intensive mat që zgjat shumë dhe ndihet i lehtë, Rouge Velvet…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS ROUGE VELVET LIPSTICK...
  3614224102906 8.89
  Dëshironi të joshni me një buzëkuq mat i cili nuk njolloset?Njihuni me buzëkuqin Bourjois Rouge Velvet, një buzëkuq i mrekullueshëm i qëndrueshëm që kurrë nuk do ua thaj buzët! Sekreti i formulës së tij ekskluzive është kompleksi hidratues që kombinon dyllet hidratuese me vajra të lehta dhe pigmente të pasura për një finish të butë të parezistueshëm.Kur doni një buzëkuq të saktë me ngjyrë intensive mat që zgjat shumë dhe ndihet i lehtë, Rouge Velvet…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS ROUGE VELVET LIPSTICK...
  3614224102937 8.89
  Dëshironi të joshni me një buzëkuq mat i cili nuk njolloset?Njihuni me buzëkuqin Bourjois Rouge Velvet, një buzëkuq i mrekullueshëm i qëndrueshëm që kurrë nuk do ua thaj buzët! Sekreti i formulës së tij ekskluzive është kompleksi hidratues që kombinon dyllet hidratuese me vajra të lehta dhe pigmente të pasura për një finish të butë të parezistueshëm.Kur doni një buzëkuq të saktë me ngjyrë intensive mat që zgjat shumë dhe ndihet i lehtë, Rouge Velvet…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS ROUGE VELVET LIPSTICK...
  3614224102920 8.89
  Dëshironi të joshni me një buzëkuq mat i cili nuk njolloset?Njihuni me buzëkuqin Bourjois Rouge Velvet, një buzëkuq i mrekullueshëm i qëndrueshëm që kurrë nuk do ua thaj buzët! Sekreti i formulës së tij ekskluzive është kompleksi hidratues që kombinon dyllet hidratuese me vajra të lehta dhe pigmente të pasura për një finish të butë të parezistueshëm.Kur doni një buzëkuq të saktë me ngjyrë intensive mat që zgjat shumë dhe ndihet i lehtë, Rouge Velvet…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS ROUGE VELVET LIPSTICK...
  3614224102968 8.89
  Dëshironi të joshni me një buzëkuq mat i cili nuk njolloset?Njihuni me buzëkuqin Bourjois Rouge Velvet, një buzëkuq i mrekullueshëm i qëndrueshëm që kurrë nuk do ua thaj buzët! Sekreti i formulës së tij ekskluzive është kompleksi hidratues që kombinon dyllet hidratuese me vajra të lehta dhe pigmente të pasura për një finish të butë të parezistueshëm.Kur doni një buzëkuq të saktë me ngjyrë intensive mat që zgjat shumë dhe ndihet i lehtë, Rouge Velvet…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS ROUGE VELVET LIPSTICK...
  3614224102975 8.89
  Dëshironi të joshni me një buzëkuq mat i cili nuk njolloset?Njihuni me buzëkuqin Bourjois Rouge Velvet, një buzëkuq i mrekullueshëm i qëndrueshëm që kurrë nuk do ua thaj buzët! Sekreti i formulës së tij ekskluzive është kompleksi hidratues që kombinon dyllet hidratuese me vajra të lehta dhe pigmente të pasura për një finish të butë të parezistueshëm.Kur doni një buzëkuq të saktë me ngjyrë intensive mat që zgjat shumë dhe ndihet i lehtë, Rouge Velvet…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS SWEET KISS GLOSS BRIL...
  3052503390208 6.29
  Bourjois Sweet Kiss Lip Gloss është një shkëlqyes buzësh i pasuruar me vaj bimor, që rrëshqet butësisht në buzë dhe shton shkëlqim vibrant, duke lënë buzët të hidratuara deri në 10 orë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS SWEET KISS GLOSS BRIL...
  3052503390406 6.29
  Bourjois Sweet Kiss Lip Gloss është një shkëlqyes buzësh i pasuruar me vaj bimor, që rrëshqet butësisht në buzë dhe shton shkëlqim vibrant, duke lënë buzët të hidratuara deri në 10 orë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS SWEET KISS GLOSS SHIN...
  3052503390109 6.29
  Bourjois Sweet Kiss Lip Gloss është një shkëlqyes buzësh i pasuruar me vaj bimor, që rrëshqet butësisht në buzë dhe shton shkëlqim vibrant, duke lënë buzët të hidratuara deri në 10 orë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS SWEET KISS GLOSS SHIN...
  3052503390307 6.29
  Bourjois Sweet Kiss Lip Gloss është një shkëlqyes buzësh i pasuruar me vaj bimor, që rrëshqet butësisht në buzë dhe shton shkëlqim vibrant, duke lënë buzët të hidratuara deri në 10 orë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS SWEET KISS GLOSS SHIN...
  3052503390505 6.29
  Bourjois Sweet Kiss Lip Gloss është një shkëlqyes buzësh i pasuruar me vaj bimor, që rrëshqet butësisht në buzë dhe shton shkëlqim vibrant, duke lënë buzët të hidratuara deri në 10 orë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  BOURJOIS SWEET KISS GLOSS SHIN...
  3052503390604 6.29
  Bourjois Sweet Kiss Lip Gloss është një shkëlqyes buzësh i pasuruar me vaj bimor, që rrëshqet butësisht në buzë dhe shton shkëlqim vibrant, duke lënë buzët të hidratuara deri në 10 orë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  FLORMAR BB CREAM FACE FOUNDATI...
  8690604179350 5.49
  BB Cream është një produkt shumë i mirë për mbrojtjen e lëkurës tuaj dhe krijimin e një pamje të përsosur. Me formulën e saj të veçantë, ajo ndihmon në reduktimin e shfaqjes së njollave në lëkurën tuaj dhe ka një efekt gjallërimi dhe natyror. Flormar BB Cream ka një cilësi të butë dhe siguron mbulim të lehtë dhe të mesëm. Tundeni mirë para se ta përdorni. Përdoreni vetë ose para se të aplikoni bazën tuaj.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  FLORMAR BB CREAM FACE FOUNDATI...
  8690604179374 5.49
  BB Cream është një produkt shumë i mirë për mbrojtjen e lëkurës tuaj dhe krijimin e një pamje të përsosur. Me formulën e saj të veçantë, ajo ndihmon në reduktimin e shfaqjes së njollave në lëkurën tuaj dhe ka një efekt gjallërimi dhe natyror. Flormar BB Cream ka një cilësi të butë dhe siguron mbulim të lehtë dhe të mesëm. Tundeni mirë para se ta përdorni. Përdoreni vetë ose para se të aplikoni bazën tuaj.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  FLORMAR GEL EYELINER GE01 BLAC...
  8690604249046 4.79
  Me gell eyeliner, forma e thjeshtuar e eyeliner-ëve, ju mund të arrini grimin e syve që gjithmonë e keni dëshiruar. Duke përdorur brushën profesionale të përfshirë në paketën e saj, mund të krijoni linja të holla ose të trasha. Flormar eyeliner-i e bën më të lehtë arritjen e grimit të mrekullueshëm të syve me intensitet të përsosur të ngjyrës falë përdorimit të tij të përshtatshëm. Kjo është një nga mundësitë më të mira për ti shtuar bukuri…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  FLORMAR PERFECT COVERAGE FOUND...
  8690604085897 9.49
  Perfect Coverage Foundation sjellë grim me dukje të freskët në një kohëzgjatje deri në 12 orë! Duke patur teksturë të butë dhe të pasur, Flormar Perfect Coverage Foundation do t’i ndihmoj lëkurës suaj që të duket e lëmuar. Falë ekstrakteve të vajit të bajameve dhe ullirit që gjenden në formulën e saj, ju mund të keni një lëkurë të shëndoshë, poashtu! Gjithashtu, Flormar Perfect Coverage Foundation mbron lëkurën nga rrezet e dëmshme UV me SPF 15 që gjendet…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  FLORMAR PRECIOUS CURL MASCARA ...
  8690604197576 8.99
  Lakoni qerpikët me lehtësi me brushën e dizajnuar me porosi të maskarës Precious Curl. Me formulën e saj të avancuar, do të keni qerpik të gjatë, të definuar dhe voluminoze, dhe plotësoni hapin më të rëndësishëm të një make-up të mrekullueshëm. Flormar Precious Curl Mascara do t’i japë qerpikëve tuaja një formë të përsosur.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  FLORMAR PRETTY COMPACT POWDER ...
  8690604421930 2.44
  I sjellë lëkurës pamje të ndezur, duke e mbuluar në mënyrë të përsosur me teksturën e saj të butë prej kadifeje. Krijon rezultate shkëlqyese, të ndriquara dhe të lëmuar me veti përbërëse natyrale. Ushqen, qetëson dhe mbron lëkurën kundër faktorëve të jashtëm.  
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  FLORMAR ROLL GO LINER BLACK | ...
  8690604545230 4.79
  Nëse dëshironi të theksoni lehtë formën tuaj të syve, atëherë duhet patjetër të provoni Flormar Roll’n Go Liner! Duke ofruar një finish me shkëlqim dhe të lëmuar në një lëvizje të vetme falë aplikuesit roll-on, Roll’n Go Liner është rezistent ndaj ujit dhe lagështirës dhe ruan ngjyrën e saj të zezë gjatë gjithë ditës falë teksturës së sajë kundër njollave.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  FLORMAR SILK MATTE LIQUID LIPS...
  8690604505364 2.94
  Buzëkuqi mat krijon teksturë të mëndafsht në buzët tuaja. Me përformancën e saj të gjatë të përdorimit, teksturën kremoze dhe vajrat që gjenden në formulën e saj, buzëkuqi Silk Matte Liquid mbron buzët tuaja nga tharja. Duke sjellur efekt kadifeje, bukuri dhe përkujdesje të përsosur në një produkt, buzëkuqi nga Flormar do të jetë i pandashëm për ju.  
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  FLORMAR SILK MATTE LIQUID LIPS...
  8690604505371 2.94
  Buzëkuqi mat krijon teksturë të mëndafsht në buzët tuaja. Me përformancën e saj të gjatë të përdorimit, teksturën kremoze dhe vajrat që gjenden në formulën e saj, buzëkuqi Silk Matte Liquid mbron buzët tuaja nga tharja. Duke sjellur efekt kadifeje, bukuri dhe përkujdesje të përsosur në një produkt, buzëkuqi nga Flormar do të jetë i pandashëm për ju.  
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  FLORMAR SMOOTH TOUCH FOUNDATIO...
  8690604365371 7.19
  Me strukturën e saj të shkëlqyer, Smooth Touch pudra e lëngët i jep lëkurës tuaj një pamje të natyrshme dhe të butë. Pudra e lëngët Flormar mbulon dhe hidraton lëkurën tuaj deri në 12 orë dhe është e përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës!
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PRETTY COVER UP FOUNDATION 009...
  8690604460649 7.74
  Lëkurë e përsosur, e freskët dhe e butë. Falë strukturës së saj kremoze dhe mbulimit intensiv, Cover Up Pudër e Lëngët krijon një pamje të butë në lëkuren tuaj dhe e mbron kundër rrezeve të dëmshme UV me SPF 15 në përmbajtjen e saj. E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, Cover Up Pudër e Lëngët krijon një pamje natyrale, falë strukturës e cila nuk lë ndjenjë të rëndë në lëkurën tuaj.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PRETTY MATTE LIPSTICK 005 4g |...
  8690604462216 1.99
  Buzëkuq për buzë më të buta. Buzëkuqi me ngjyra mat, krijon një pamje të butë në buzë, falë strukturës prej kadifeje që mundëson një aplikim të lehtë. Cilësi e butë falë vajrave të cilët e mbrojnë bilancin e lagështisë së buzëve ndërsa ngjyrat e saj afatgjate theksojnë buzët.
  Krahaso QUICK SHOP