Gjithsej 98 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AIRBRUSH MAKEUP SYSTEM ...
10244 79.99
Shumë e përdorur në: Artin e thonjëve, tatoo të përkohshme, kozmetikë dhe grim! E përsosur për airbrush grim Veprim i vetëm Airbrush E përshtatëshme me baza me përbërje të ujit si: Luminess Air, Dinair, Hollywood Air, Temptu dhe kështu me radhë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 10 |...
KOD0005911438 1.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për pudrojsen e fytyrës. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 09 |...
KOD0005911437 1.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për pudrojsen e fytyrës dhe shpërndarjen e bazës në fytyrë. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 08 |...
KOD0005911436 1.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për pudrojsen e fytyrës dhe shpërndarjen e korrektorit në fytyrë. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 07 |...
KOD0005911435 1.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për pudrojsen e fytyrës dhe konturimin e fytyrës. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 06 |...
KOD0005911434 1.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për pudrojsen e fytyrës dhe konturimin e fytyrës. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 05 |...
KOD0005911433 0.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për rregullimin e vetullave dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 04 |...
KOD0005911432 0.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për rregullimin e vetullave dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 02 |...
KOD0005911430 0.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për rregullimin e vetullave dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 01 |...
KOD0005911429 0.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për rregullimin e vetullave dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0015-8 18.88
Brushë për lapsa për sy. Doreza e rehatshme prej druri. Brushë me qime të shkëlqyera natyrale. Elastik dhe ideal për të aplikuar eyeliner me saktësi të lartë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0079 15.34
Brushë syri. Doreza e rehatshme prej druri. Brushë me qime të shkëlqyera natyrale. Elastik dhe ideal për hije, aplikim me saktësi të lartë të eyeliner dhe hije sy.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0016 15.34
Brushë natyrale, volumetrike me qime të buta të dhisë tibetane. Shumë e mirë për të krijuar nuanca të gjera kur aplikohen në fytyrë dhe trup. Dorezë e rehatshëm.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0068 14.16
Brushë prej qimeve te leshit të ponit. E pjerrtë për ta bërë atë më të përshtatshëm për aplikim për të “shtrirë” hije, pluhur fytyre, rouge, korrektor për skulpturën e  fytyrës. Dorezë shumë e rehatshëme prej gome.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0054 25.96
Brushë e bërë nga qime sintetike të trasha mace për të aplikuar emulsion tonal, bazë të lëngshme dhe ne formë gelli. Doreza e rehatshme prej druri.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0069 23.60
Brushë me qime të shkurtër e të trashë sintetikë për aplikimin e stik bazës. Mbajtës i rehatshëm.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0042 14.16
Brusha natyrale e leshit të qelbësit. Gryka e rrumbullakët kompakte dhe mbajtës i rehatshëm i shkurtër prej gome.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0030 16.52
Brushë për hijet e mëdha. Mbajtës gome i rehatshëm. Brushë me qime natyrore të qelbësit, kompakt dhe voluminoz. Për hije të çdo lloji të hijeve të syve . Gjithashtu e mirë për zgjatjen e syve drejtë tempujve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0015-12 22.42
Brushë me qime natyrore. Doreza e rehatshme prej druri. Ideal për aplikimin e stik korrektorëve dhe kremrave të lëngëta.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0090 14.16
Brushë sintetike e pjerrët me dorezë druri.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
0015-5 12.98
Brushë e rehatshme prej druri për eyeliner dhe vetullat. Elastik dhe ideal për hije, precizitet i lartë aplikimi për sy dhe vetull.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
KOD0005911528 9.44
Brushë e rehatshme prej druri për eyeliner.  Elastik dhe i përsosur për liner me saktësi të lartë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FACE NICOBAGGIO PROFESSIONAL M...
KOD0005911527 7.89
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 03 |...
KOD0005911431 0.99
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për rregullimin e vetullave dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ZOGVA BAG & BRUSH ...
6915676854151 9.99
Kjo çantë kozmetike për grim, shumë e bukur dhe e përshtatshme, është gjëja e duhur që duhet ta keni. E prodhuar nga vela e qëndrueshme, e cila mund të lahet shumë lehtë, kjo çantë e mrekullueshme ka hapësirë të mjaftueshme për mbajtjen e brushave, kozmetikës dhe çdo gjë tjetër që ju nevojitet!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION ULTIMATE SILICONE S...
5060495308383 8.69
Aplikim dhe mbulim i jashtëzakonshëm pa humbur as edhe një pjesëz të produktit. Mund të përdoret edhe për produktet e lëngshme edhe për ato kremoze. Poashtu mund të përdoret për përkujdesje të lëkurës. Pastrim i lehtë për të shmangur përhapjen e bakterieve. Shfrytëzon vetëm gjysmën e produktit në krahasim me aplikatorët e tjerë tradicional të grimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION TEARDROP SILICONE S...
5060495308154 4.19
Aplikim dhe mbulim i jashtëzakonshëm pa humbur as është një pjesëz të produktit. Mund të përdoret edhe për produktet e lëngshme edhe për ato kremoze. Poashtu mund të përdoret për përkujdesje ndaj lëkurës. Pastrim i lehtë dhe i pastër për të shmangur përhapjen e bakterieve. Shfrytëzon vetëm gjysmën e produktit në krahasim me aplikatorët e tjerë tradicional të grimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION EYE BRUSH WITH SILI...
5029066090331 7.49
Këto brusha janë të përkryera për përzierje, njollosje apo konturim – me brushë të sheshtë skajore që është e përshtatshme ose për aplikim përmbi qepallë të syrit ose vetëm në skajin e tij.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION PRO CONCEALER BRUSH...
5029066054760f 3.99
Për përdorim në aplikim dhe përzierje të korrektorit për të ndërtuar dhe siguruar mbulim të përsosur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 14 | BRUS...
KOD0005911277 0.79
Kjo brushë e butë, me mbi-madhësi dhe për qëllime të ndryshme është dizajnuar për pudër, set apo përzierje të grimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 13 | BRUS...
KOD0005911276 0.79
Kjo brushë e butë, me mbi-madhësi dhe për qëllime të ndryshme është dizajnuar për pudër, set apo përzierje të grimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 12 | BRUS...
KOD0005911275 0.79
Brushë për grim. Kjo brushë e butë, tejet praktike,  është dizajnuar  për qëllime të ndryshme, ndër të cilat veçohet rregullimi i vetullave, edhe pse me të mund të aplikohet edhe hija e syve.  
Krahaso QUICK SHOP