Showing 1–32 of 458 results

Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS LOOSE POWDER PEACH 01...
3614224980221 8.99
Falë formulës së saj me finesë ekstreme, pluhuri përzihet në lëkurë për një kompleks të matifikuar pa dhënë efektin e maskës dhe pa atë ndjenjën e lëkurës së ngarkuar.Ajo siguron grimin me një qëndrueshmëri të madhe pa e tharë lëkurën. Sita e integruar e saj e fiksuar, shumë e përshtatshme, jep sasinë ideale për një grim natyral. Dhe shpuza e saj e butë  lejon aplikim të lehtë.3 ngjyra të freskëta dhe të natyrshme në afinitet të përsosur me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS LOOSE POWDER PEACH 02...
3614224980238 8.99
Falë formulës së saj me finesë ekstreme, pluhuri përzihet në lëkurë për një kompleks të matifikuar pa dhënë efektin e maskës dhe pa atë ndjenjën e lëkurës së ngarkuar.Ajo siguron grimin me një qëndrueshmëri të madhe pa e tharë lëkurën. Sita e integruar e saj e fiksuar, shumë e përshtatshme, jep sasinë ideale për një grim natyral. Dhe shpuza e saj e butë  lejon aplikim të lehtë.3 ngjyra të freskëta dhe të natyrshme në afinitet të përsosur me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS MAXI DELIGHT BRONZER ...
3052503610146 10.99
Falë përzierjes unike të perlave dhe beta-karotenës, ky bronzer i jep kompleksit tuaj një shkëlqim diellor! Tekstura e sajë jep ndjenjë fantastike dhe rrëshqet mbi lëkurë për një rezultat të barabart, të butë dhe pa shenja. Ky bronzer i butë përmban agjentë prolongues për të maksimizuar ngjyrën tuaj të shëndetshme.Për një shkëlqim të menjëhershëm të shëndoshë dhe një ngjyrë të ndritshme, të shkëlqyeshme, Bourjois Maxi Delight Bronzer është shtesa ideale për çdo çantë të grimit.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FLORMAR BB CREAM FACE FOUNDATI...
8690604179350 5.49
BB Cream është një produkt shumë i mirë për mbrojtjen e lëkurës tuaj dhe krijimin e një pamje të përsosur. Me formulën e saj të veçantë, ajo ndihmon në reduktimin e shfaqjes së njollave në lëkurën tuaj dhe ka një efekt gjallërimi dhe natyror. Flormar BB Cream ka një cilësi të butë dhe siguron mbulim të lehtë dhe të mesëm. Tundeni mirë para se ta përdorni. Përdoreni vetë ose para se të aplikoni bazën tuaj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FLORMAR BB CREAM FACE FOUNDATI...
8690604179374 5.49
BB Cream është një produkt shumë i mirë për mbrojtjen e lëkurës tuaj dhe krijimin e një pamje të përsosur. Me formulën e saj të veçantë, ajo ndihmon në reduktimin e shfaqjes së njollave në lëkurën tuaj dhe ka një efekt gjallërimi dhe natyror. Flormar BB Cream ka një cilësi të butë dhe siguron mbulim të lehtë dhe të mesëm. Tundeni mirë para se ta përdorni. Përdoreni vetë ose para se të aplikoni bazën tuaj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FLORMAR PERFECT COVERAGE FOUND...
8690604085897 9.49
Perfect Coverage Foundation sjellë grim me dukje të freskët në një kohëzgjatje deri në 12 orë! Duke patur teksturë të butë dhe të pasur, Flormar Perfect Coverage Foundation do t’i ndihmoj lëkurës suaj që të duket e lëmuar. Falë ekstrakteve të vajit të bajameve dhe ullirit që gjenden në formulën e saj, ju mund të keni një lëkurë të shëndoshë, poashtu! Gjithashtu, Flormar Perfect Coverage Foundation mbron lëkurën nga rrezet e dëmshme UV me SPF 15 që gjendet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FLORMAR PRETTY COMPACT POWDER ...
8690604421930 2.44
I sjellë lëkurës pamje të ndezur, duke e mbuluar në mënyrë të përsosur me teksturën e saj të butë prej kadifeje. Krijon rezultate shkëlqyese, të ndriquara dhe të lëmuar me veti përbërëse natyrale. Ushqen, qetëson dhe mbron lëkurën kundër faktorëve të jashtëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FLORMAR SMOOTH TOUCH FOUNDATIO...
8690604365371 7.19
Me strukturën e saj të shkëlqyer, Smooth Touch pudra e lëngët i jep lëkurës tuaj një pamje të natyrshme dhe të butë. Pudra e lëngët Flormar mbulon dhe hidraton lëkurën tuaj deri në 12 orë dhe është e përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PRETTY COVER UP FOUNDATION 009...
8690604460649 7.74
Lëkurë e përsosur, e freskët dhe e butë. Falë strukturës së saj kremoze dhe mbulimit intensiv, Cover Up Pudër e Lëngët krijon një pamje të butë në lëkuren tuaj dhe e mbron kundër rrezeve të dëmshme UV me SPF 15 në përmbajtjen e saj. E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, Cover Up Pudër e Lëngët krijon një pamje natyrale, falë strukturës e cila nuk lë ndjenjë të rëndë në lëkurën tuaj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR FACEFINITY ALL DAY F...
maxfactor100 11.49
Pudra e lëngët nga Max Factor Face Finity All Day 3 në 1. Mbështetja e një primeri, korrigjimi i një korrektori dhe përfundimi i një pudre të lëngshme. Qëndron gjatë gjithë ditës duke i dhënë lëkurës tuaj një përfundim të mrekullueshëm. Primeri e jep një bazë të lëmueshme për qëndrim më të gjatë. Korrektori korigjon për një lëkurë të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR FACEFINITY ALL DAY F...
maxfactor30 11.49
Pudra e lëngët nga Max Factor Face Finity All Day 3 në 1. Mbështetja e një primeri, korrigjimi i një korrektori dhe përfundimi i një pudre të lëngshme. Qëndron gjatë gjithë ditës duke i dhënë lëkurës tuaj një përfundim të mrekullueshëm. Primeri e jep një bazë të lëmueshme për qëndrim më të gjatë. Korrektori korigjon për një lëkurë të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR FACEFINITY ALL DAY F...
maxfactor33 11.49
Pudra e lëngët nga Max Factor Face Finity All Day 3 në 1. Mbështetja e një primeri, korrigjimi i një korrektori dhe përfundimi i një pudre të lëngshme. Qëndron gjatë gjithë ditës duke i dhënë lëkurës tuaj një përfundim të mrekullueshëm. Primeri e jep një bazë të lëmueshme për qëndrim më të gjatë. Korrektori korigjon për një lëkurë të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR FACEFINITY ALL DAY F...
maxfactor35 11.49
Pudra e lëngët nga Max Factor Face Finity All Day 3 në 1. Mbështetja e një primeri, korrigjimi i një korrektori dhe përfundimi i një pudre të lëngshme. Qëndron gjatë gjithë ditës duke i dhënë lëkurës tuaj një përfundim të mrekullueshëm. Primeri e jep një bazë të lëmueshme për qëndrim më të gjatë. Korrektori korigjon për një lëkurë të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR FACEFINITY ALL DAY F...
maxfactor40 11.49
Pudra e lëngët nga Max Factor Face Finity All Day 3 në 1. Mbështetja e një primeri, korrigjimi i një korrektori dhe përfundimi i një pudre të lëngshme. Qëndron gjatë gjithë ditës duke i dhënë lëkurës tuaj një përfundim të mrekullueshëm. Primeri e jep një bazë të lëmueshme për qëndrim më të gjatë. Korrektori korigjon për një lëkurë të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR FACEFINITY ALL DAY F...
maxfactor45 11.49
Pudra e lëngët nga Max Factor Face Finity All Day 3 në 1. Mbështetja e një primeri, korrigjimi i një korrektori dhe përfundimi i një pudre të lëngshme. Qëndron gjatë gjithë ditës duke i dhënë lëkurës tuaj një përfundim të mrekullueshëm. Primeri e jep një bazë të lëmueshme për qëndrim më të gjatë. Korrektori korigjon për një lëkurë të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR FACEFINITY ALL DAY F...
maxfactor47 11.49
Pudra e lëngët nga Max Factor Face Finity All Day 3 në 1. Mbështetja e një primeri, korrigjimi i një korrektori dhe përfundimi i një pudre të lëngshme. Qëndron gjatë gjithë ditës duke i dhënë lëkurës tuaj një përfundim të mrekullueshëm. Primeri e jep një bazë të lëmueshme për qëndrim më të gjatë. Korrektori korigjon për një lëkurë të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR FACEFINITY ALL DAY F...
maxfactor50 11.49
Pudra e lëngët nga Max Factor Face Finity All Day 3 në 1. Mbështetja e një primeri, korrigjimi i një korrektori dhe përfundimi i një pudre të lëngshme. Qëndron gjatë gjithë ditës duke i dhënë lëkurës tuaj një përfundim të mrekullueshëm. Primeri e jep një bazë të lëmueshme për qëndrim më të gjatë. Korrektori korigjon për një lëkurë të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR FACEFINITY ALL DAY F...
maxfactor55 11.49
Pudra e lëngët nga Max Factor Face Finity All Day 3 në 1. Mbështetja e një primeri, korrigjimi i një korrektori dhe përfundimi i një pudre të lëngshme. Qëndron gjatë gjithë ditës duke i dhënë lëkurës tuaj një përfundim të mrekullueshëm. Primeri e jep një bazë të lëmueshme për qëndrim më të gjatë. Korrektori korigjon për një lëkurë të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR FACEFINITY ALL DAY F...
maxfactor65 11.49
Pudra e lëngët nga Max Factor Face Finity All Day 3 në 1. Mbështetja e një primeri, korrigjimi i një korrektori dhe përfundimi i një pudre të lëngshme. Qëndron gjatë gjithë ditës duke i dhënë lëkurës tuaj një përfundim të mrekullueshëm. Primeri e jep një bazë të lëmueshme për qëndrim më të gjatë. Korrektori korigjon për një lëkurë të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR FACEFINITY ALL DAY F...
maxfactor75 11.49
Pudra e lëngët nga Max Factor Face Finity All Day 3 në 1. Mbështetja e një primeri, korrigjimi i një korrektori dhe përfundimi i një pudre të lëngshme. Qëndron gjatë gjithë ditës duke i dhënë lëkurës tuaj një përfundim të mrekullueshëm. Primeri e jep një bazë të lëmueshme për qëndrim më të gjatë. Korrektori korigjon për një lëkurë të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR FACEFINITY ALL DAY F...
maxfactor77 11.49
Pudra e lëngët nga Max Factor Face Finity All Day 3 në 1. Mbështetja e një primeri, korrigjimi i një korrektori dhe përfundimi i një pudre të lëngshme. Qëndron gjatë gjithë ditës duke i dhënë lëkurës tuaj një përfundim të mrekullueshëm. Primeri e jep një bazë të lëmueshme për qëndrim më të gjatë. Korrektori korigjon për një lëkurë të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR FACEFINITY ALL DAY F...
maxfactor80 11.49
Pudra e lëngët nga Max Factor Face Finity All Day 3 në 1. Mbështetja e një primeri, korrigjimi i një korrektori dhe përfundimi i një pudre të lëngshme. Qëndron gjatë gjithë ditës duke i dhënë lëkurës tuaj një përfundim të mrrekullueshëm. Primeri e jep një bazë të lëmueshme për qëndrim më të gjatë. Korrektori korigjon për një lëkurë të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR FACEFINITY ALL DAY F...
maxfactor85 11.49
Pudra e lëngët nga Max Factor Face Finity All Day 3 në 1. Mbështetja e një primeri, korrigjimi i një korrektori dhe përfundimi i një pudre të lëngshme. Qëndron gjatë gjithë ditës duke i dhënë lëkurës tuaj një përfundim të mrrekullueshëm. Primeri e jep një bazë të lëmueshme për qëndrim më të gjatë. Korrektori korigjon për një lëkurë të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR FACEFINITY ALL DAY F...
maxfactor95 11.49
Pudra e lëngët nga Max Factor Face Finity All Day 3 në 1. Mbështetja e një primeri, korrigjimi i një korrektori dhe përfundimi i një pudre të lëngshme. Qëndron gjatë gjithë ditës duke i dhënë lëkurës tuaj një përfundim të mrekullueshëm. Primeri e jep një bazë të lëmueshme për qëndrim më të gjatë. Korrektori korigjon për një lëkurë të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS CITY RADIANCE FOUNDAT...
3052503563305 12.29
Për të mbrojtur lëkurën tuaj dhe për të marrë një përfundim natyral, të ndritshëm dhe të freskët për grimin tuaj, përshëndetni Bourjois City Radiance Foundation pudrën e lëngët. Ekrani i anti-ndotjes parandalon kapjen e grimcave të karbonit dhe lejon që lëkura juaj të marrë frymë, ndërsa pigmentet e rritjes së shkëlqimit japin një efekt të ndriçimit. Çfarë mund të kërkoni më shumë? Hidratim 24 orë dhe SPF 30 për një zbukurim të freskët gjatë gjithë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS HEALTHY MIX ANTI-FATI...
3614224495336 10.39
Thuaj bonjour për luftëtarin e fundit të lodhjes! Shëndetshëm Mix BB krem kombinon vitaminat A, C, E dhe B5 për të shënjuar shenjat e lodhjes, për të rritur shkëlqimin dhe për t’ju dhënë një shkëlqim të shëndetshëm. Zvogëlon tonin tuaj të lëkurës dhe fsheh papërsosmëritë e ngjyrave duke krijuar lëkurë të butë dhe të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAXFACTOR LASTING PERFORMANCE ...
50683369 10.49
Kush thotë që ju nuk mund të keni një pamje natyrale të lëkurës që zgjat? Mjeshtria jonë që thyen rregulla ju sjell Lasting Performance Foundation i dizajnuar me formulë touch-proof për një pamje natyrale të lëkurës që zgjat, zgjat dhe zgjat. Një pamje natyrale e lëkurës që zgjat gjithë ditën. Dizajn i mrekullueshëm, formula e njejtë legjendare. Për një pamje ultra-natyrale me peshë të lehtë në lëkurë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS HEALTHY MIX SERUM FON...
3052503745527 12.89
Baza Healthy Mix Serum zgjon ngjyrën e fytyrës dhe sublimon rrezatimin e lëkurës falë të shërimit të saj me fruta të papërpunuara. Tekstura e freskët dhe e lehtë e gellit menjëherë shkrihet në lëkurë për unifikim pa trashësi ose vija. Njollat janë fshirë, shenjat e lodhjes janë zbehur, rrezatimi i lëkurës qëndron për 16 orë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS HEALTHY MIX SERUM FON...
3052503745329 12.89
Baza Healthy Mix Serum zgjon ngjyrën e fytyrës dhe sublimon rrezatimin e lëkurës falë të shërimit të saj me fruta të papërpunuara. Tekstura e freskët dhe e lehtë e gellit menjëherë shkrihet në lëkurë për unifikim pa trashësi ose vija. Njollat janë fshirë, shenjat e lodhjes janë zbehur, rrezatimi i lëkurës qëndron për 16 orë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS HEALTHY MIX SERUM FON...
3052503745220 12.89
Baza Healthy Mix Serum zgjon ngjyrën e fytyrës dhe sublimon rrezatimin e lëkurës falë të shërimit të saj me fruta të papërpunuara. Tekstura e freskët dhe e lehtë e gellit menjëherë shkrihet në lëkurë për unifikim pa trashësi ose vija. Njollat janë fshirë, shenjat e lodhjes janë zbehur, rrezatimi i lëkurës qëndron për 16 orë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS HEALTHY MIX SERUM FON...
3052503745121 12.89
Baza Healthy Mix Serum zgjon ngjyrën e fytyrës dhe sublimon rrezatimin e lëkurës falë të shërimit të saj me fruta të papërpunuara. Tekstura e freskët dhe e lehtë e gellit menjëherë shkrihet në lëkurë për unifikim pa trashësi ose vija. Njollat janë fshirë, shenjat e lodhjes janë zbehur, rrezatimi i lëkurës qëndron për 16 orë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION ULTRA CONTOUR KIT &...
5029066090935 4.49
Arritni përsosmëri profesionale në Formësim & Kontur. Kit jonë i mrekullueshëm siguron gjithçka që ju nevojitet për një përfundim formësim dhe konturim profesional. Kjo paletë bën gjithçka, përdoret së bashku për të formësuar, ose individualisht të freskoj dhe të shkëlqejë gjatë gjithë ditës.
Krahaso QUICK SHOP