Showing 1–32 of 252 results

 • Karrige

  Karrige

  (74)

 • Karroca & dollapa

  Karroca & dollapa

  (14)

 • Larëse të flokëve

  Larëse të flokëve

  (15)

 • Pasqyrë

  Pasqyrë

  (33)

 • Shtretër

  Shtretër

  (11)

 • Tavolina për thonj

  Tavolina për thonj

  (4)

 • Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE SHAVING BRUSH QINXIPAND...
  6952372720380 0.99
  Brushë për rrojë që garanton rezultate të shkëlqyera. Karateristikat:100% qime të forta;E domosdoshme për rrojë të rehatshme;Ideale për krijimin dhe shpërndarjen e shkumës për rrojë;Shtresohet në lëkurë në mënyrë të butë. 
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR ...
  149.99
  Ulëse dyshe profesionale për sallone të bukurisë. Forma e sajë e veçantë dhe e bukurë zbukuron sallonin tuaj, si dhe ofron rehati maksimale për klientat tuaj.Madhësia e ulëses:Gjatësia: 1.36 cmGjërësia: 50cmLartësia: Ulësja: 37cmMbështetësja: 81cm
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR F...
  119.99
  Ulëse njëshe profesionale për sallone të bukurisë. Forma e sajë e veçantë dhe e bukurë zbukuron sallonin tuaj, si dhe ofron rehati maksimale për klientat tuaj.Madhësia e ulëses:Gjatësia: 90 cmGjërësia: 50cmLartësia:Ulësja: 37cmMbështetësja: 81cm
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT MIRROR ...
  KOD0005911453 119.99
  Pasqyrë për sallone të bukurisë. Me kornizë druri ngjyrë të bardhë, kjo pasqyrë i sjellë hijeshi sallonit tuaj dhe e bën ambientin e brendshëm të sallonit tuaj të ngrohtë. Mos hezitoni të investoni në sallonin tuaj. Bukuria dhe ambienti i rehatshëm i sallonit tuaj duhet të jetë primare në mënyrë që të keni sukses. Dimensioni: 180 x 80 cm.  
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL WH...
  KOD1000000148 89.99
  Funksionaliteti i lartë e bën atë të përkryer për cilëndo sallon bukurie. E ndërtuar në mënyrë të veçantë, me dizajn të bukur. E ndërtuar me përbërje nga kompensata bazuar në cilësi në kuadër të industrisë së salloneve të bukurisë. Me sistem profesional të përdorimit komercial. Me kapacitet të mbajtjes së teknikës së thonjve. Me përkrahje të rehatshme dhe të fokusuar ndaj klientit. Dimenzionet: Gjatësia: 110cm Gjërësia: 45cm Lartësia: 77cm
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT LIGHT R...
  KOD1000000377 99.99
  Diva Ring Light Super Nova është studio e përsosur ndriquese, si për fotografë ashtu dhe për kameramanë. Kjo dritë fluroshente me 5,400 Kelvin, eliminon të metat në lëkurë; i bën ngjyrat e grimit popl si dhe e bën fytyrën të ketë pamje të pastër freskuese. Drita në formë unaze sjellë kapje të bukura të dritës në sytë e njëriut. Sa më afër që jeni pranë ditës, aq më madhe do të jetë kapja e efektit të…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 3 ...
  KOD1000000383 59.99
  Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 1 ...
  KOD1000000381 44.99
  Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
  KOD1000000386 59.99
  Llampë ndriçuese LED e madhe me llupë e cila mund të përdoret gjat tretmaneve të ndryshme në salonin tuaj të bukurisë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
  KOD1000000385 44.99
  Llampë ndriçuese LED e vogël me llupë e cila mund të përdoret gjat tretmaneve të ndryshme në salonin tuaj të bukurisë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 4 ...
  KOD1000000384 39.99
  Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 2 ...
  KOD1000000382 49.99
  Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT MIRROR ...
  KOD1000000380 14.99
  Pasqyrë profesionale për llambë për fotografim dhe video.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE STERILIZER FOR SCISSORS...
  KOD1000000371 14.99
  Sterilizator për gërshërë. Veçoritë: Termostat automatik 150C˚; Brendësia është me alumin; Është solide dhe praktike; E përshtatshme, nuk e dëmton ambientin, e kursen energjinë elektrike. Përdorimi: Mund t’i mbysë bakteriet, largon mykun, gonorret dhe patogjenet, të cilat gjenden në veglat që përdoren në sallonet e bukurisë, shpejt dhe me efikasitet; E përshtatshme për përdorim profesional dhe personal.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE EQUIPEMENT UV STERILIZA...
  KOD1000000370 39.99
  Sterilizator për pajisje. I sterilizon pajisjet në një mënyrë shumë të sofistikuar, duke i bërë maksimalisht të pastërta dhe duke ua hequr bakteret e ndryshme. Largon mykun, është solide dhe praktike. Nuk e dëmton ambientin dhe kursen energjinë. E përshtatshme për pëdorim personal dhe profesional.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE GERMIX EQUIPEMENT UV ST...
  KOD1000000368 29.99
  Sterilizator për pajisje. I sterilizon pajisjet në një mënyrë shumë të sofistikuar, duke i bërë maksimalisht të pastërta dhe duke ua hequr bakteret e ndryshme. Largon mykun, është solide dhe praktike. Nuk e dëmton ambientin dhe kursen energjinë. E përshtatshme për pëdorim personal dhe profesional.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
  9055-B 249.99
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
  8767 144.99
  Vetëm karriget me strukturën e duhur janë të përshtatshme për aktivitetet e profesionistëve të salloneve të bukurisë, siç janë prerja dhe ngjyrimi. Ky produkt duhet të jetë i akomoduar në mënyrë të rehatshme në mënyrë që klientët të mos ankohen ndaj dhimbjeve të shpinës apo ndaj mos-rehatisë. Prodhuesi i karrigeve ka lansuar një produkt në mënyrë që të plotësoj kërkesat e profesionistëve të salloneve të bukurisë si dhe klientëve. Zgjedhja e mobiljeve për karriget e salloneve…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
  765 149.99
  Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtrat i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim, tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë. Detajet e shtratit: Shtrati ka mundësinë e lëvizjes së pjesës së shpinës për një rehati shtesë. Materiali: lëkurë Ngjyra : e bardhë Korniza: alumin Në shtrat përfshihet: vrimë për vendosjen e kokës. Dimenzionet e shtratit: Gjatësia: 190 cm Gjërësia: 60 cm Lartësia: 60 cm
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR S...
  706 44.99
  E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. Posedon 5 këmbë të çelikta të pandryshkshme me shishkë për të lëvizur përreth. Me lëkurë të qëndrueshme e cila është madhështore për sallone bukurie / me pozicion të përshtatshëm të shalës së ulëses Me kornizë të pandryshkme të çelikut / me rregullues hidraulik të lartësisë Ngjyrë e zezë  
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT MAKEUP ...
  KOD1000000387 134.99
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
  KOD1000000379 149.99
  Diva Ring Light Super Nova është studio e përsosur ndriçuese, si për fotografë ashtu dhe për kameramanë. Kjo dritë fluroshente me 5,400 Kelvin, eliminon të metat në lëkurë; i nxjerr në pah ngjyrat e grimit si dhe e bën fytyrën të ketë pamje të pastër freskuese. Drita në formë unaze sjellë kapje të bukura të dritës në sytë e njëriut. Sa më afër që jeni pranë dritës, aq më madhe do të jetë kapja e efektit…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
  981 529.99
  Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha mundësitë që janë esenciale për nevojat e një salloni të bukurisë. Është karrige ideale për larjen e flokëve me madhësi të përkryer të lavamanit nga keramika.  
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT FOR SHA...
  408 19.99
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
  9055-W 249.99
  Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha mundësitë që janë esenciale për nevojat e një salloni të bukurisë. Është karrige ideale për larjen e flokëve me madhësi të përkryer të lavamanit nga keramika.  
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT NECK RU...
  406 9.99
  Gomë qafe për lavatest e cila ofron komfort dhe rehati qafës së klientëve tuaj gjat larjes së flokëve.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT CERAMIC...
  LF-031 59.99
  Lavatest tradicional për salone bukurie i punuar nga qeramika me ngjyrë të bardhë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT AMORTIZ...
  132 39.99
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT SEWAGE ...
  105 4.99
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT FITTING...
  LF-005 15.99
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT FITTING...
  LF-001 14.99
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
  2035 154.99
  Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtratë i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim, tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë. Detajet e shtratit: Shtrat statik, i pandryshueshëm Materiali: lëkurë Ngjyra : e zezë Korniza: hekur Në shtrat përfshihen: jastëku i kokës i punuar nga lëkura me ngjyrë të zezë si dhe mbajtëset per duar poshtë shtratit. Dimenzionet e shtratit: Gjatësia: 1.90 cm Gjërësia: 70 cm Lartësia: 60 cm
  Krahaso QUICK SHOP