Gjithsej 10 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAGNIFYING LAMP LIGHT S...
10241 34.99
Llampë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i qerpikve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.   Gjatësia: 74cm
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LIGHT R...
KOD1000000377 99.99
Diva Ring Light Super Nova është studio e përsosur ndriquese, si për fotografë ashtu dhe për kameramanë. Kjo dritë fluroshente me 5,400 Kelvin, eliminon të metat në lëkurë; i thekson ngjyrat e grimit si dhe e bën fytyrën të ketë pamje të pastër freskuese. Drita në formë unaze sjellë kapje të bukura të dritës në sytë e njëriut. Sa më afër që jeni pranë ditës, aq më madhe do të jetë kapja e efektit të dritës.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 3 ...
KOD1000000383 53.99
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 1 ...
KOD1000000381 44.99
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000386 59.99
Llampë ndriçuese LED e madhe me llupë e cila mund të përdoret gjat tretmaneve të ndryshme në salonin tuaj të bukurisë.
Krahaso QUICK SHOP
11%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000385 44.99 39.99
Llampë ndriçuese LED e vogël me llupë e cila mund të përdoret gjat tretmaneve të ndryshme në salonin tuaj të bukurisë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 4 ...
KOD1000000384 39.99
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 2 ...
KOD1000000382 49.99
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000379 149.99
Diva Ring Light Super Nova është studio e përsosur ndriçuese, si për fotografë ashtu dhe për kameramanë. Kjo dritë fluroshente me 5,400 Kelvin, eliminon të metat në lëkurë; i nxjerr në pah ngjyrat e grimit si dhe e bën fytyrën të ketë pamje të pastër freskuese. Drita në formë rrethi sjellë kapje të bukura të dritës në sytë e njëriut. Sa më afër që jeni pranë dritës, aq më madhe do të jetë kapja e efektit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LIGHTING & ZOOM LA...
KOD0005911222 29.99
Krahaso QUICK SHOP