Gjithsej 5 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
SKIN REJUVENATION FACE LIFTING...
KOD0005911807 69.99
RF Thermage është një tretman jo invaziv, që nënkupton se nuk ka nevojë për prerje të lëkurës për të performuar atë, i cili përdor radio frekuenca me energji mono polare për të shtrënguar dhe tonuar trupin dhe për të përmisuar konturin e tijë. Makina punon duke ngrohur shtresën e brendshme të lëkurës të njohur si dermis. Kjo nxehtësi shkakton krijim të kolagjenit që quhet neocollagenesis. Kolagjeni i ri bën lëkurën më të shtrënguar dhe përmison…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SKINCARE OPTIONS IPS BRIGHTENI...
KOD0005911806 69.99
Bazuar në principe fizioterapeutike, kjo është një makinë e përkryer dhe portative e cila përmbanë 3 nga teknikat më efektive të cilat njihen globalisht në industrinë e bukurisë, si: fototerapia, ultrasonik dhe sistemi galvanik. Me anë të kësaj makine, ju do të keni të mundur përdorimin e energjisë fizike për të promovuar shëndetin e qelizave të lëkurës, për të përshpejtuar qarkullimin e trupit si dhe për të forcuar aftësinë e furnizimit të oksigjenit dhe metabolizmin…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SKINCARE OPTIONS REPAIR &...
KOD0005911805 69.99
Makina bën përmisimin (hidratimin, shtrëngimin dhe tërheqjen e lëkurës) si dhe kryen një pastrim të thellë të lëkurës suaj. Me anë të induksionit ultrasonik ju përmisoni ngjyrën e lëkurës suaj, largoni njollat në lëkurë si dhe e shtrëngoni atë. Me anë të masazhës me këtë makinë ju rrisni depërtueshmërinë në qeliza dhe bëni ushqimin e lëkurës, gjithashtu ndihmon metabolizmin e lipociteve dhe përshpejton qarkullimin e limfës dhe tërheqjen e lëkurës. Makina punon me anë të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FOOTBAT...
6951449500016 39.99
Arti i refleksologjisë është zbuluar si formë e rafinuar e gudulisjes kur shkencëtarët kanë zbuluar se gurdulisja intenzive e përmirëson qarkullimin e gjakut dhe uljen e nivelit të stresit. Kujdesuni për këmbët tuaja që punojnë shumë me masazhën për shputa. Një përkujdesje ideale për të gjitha shtëpitë. Kjo makinë për masazhim të shputave mund t’i mbys mikrobet me ozon. Kjo makinë mund t’ju sjellë rehati maksimale këmbëve tuaja, duke ua hequr atyre dhembjen dhe irritimin…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE STEAM MACHINE FOR FACE ...
KOD0005911165 134.99
Ky produkt e ka funksionin e amplifikimit dhe ndriqimit dhe është e përshtatshme për sallone të bukurisë, përkatësisht gjatë punës me qerpikë dhe për trajtime të fytyrës.  
Krahaso QUICK SHOP