Gjithsej 10 Produkte.

33%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHROM-P...
A12 14.99 9.99
Mbajtëse për këmbë ultra e fortë me përbërje nga çeliku.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER & BRUSH...
005 19.99
Mbajtëse e madhe për tharëse dhe brusha. E qëndrueshme, praktike dhe ekonomike. Lehtëson punën në masë të madhe.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER & BRUSH...
601 15.99
Mbajtëse për tharëse dhe brusha të flokëve. Mbajtesja ka një madhësi të përshtatshme për salone bukurie dhe për në shtëpi.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER & BRUSH...
603 24.99
Mbajtëse për tharëse dhe brusha të flokëve. Mbajtesja ka një madhësi të përshtatshme për salone bukurie dhe për në shtëpi.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL HOLDER | MBAJTËSE …...
KOD1000000287 2.49
Mbajtëse për kukull. E sigurtë dhe e qëndrueshme, për shkak të materialit tejet kualitativ. Cilësore dhe unike.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR SCISSOR DISPLAY | MBAJTË…...
8012345612963 12.49
Mbajtëse për gërshërë nga LABOR PRO. Kutia mbajtëse për gërshërë është një kuti të cilën çdo shitore për produkte të bukurisë duhet ta ketë! Mbani gërshërët tuaj të sigurta, të organizuara dhe afër vetës. E prodhuar nga plastika që është rezistente ndaj thyerjes.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR HAIR DRYER HOLDER | MBAJ...
8012345619511 4.49
E prodhuar nga metali i qëndrueshëm solid me teksturë mat për pastrim të lehtë dhe me pamje të kënaqshme. Është dizajnuar për të mbajtur figaro apo tharëse për flokë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER HOLDER (SMAL...
KOD0000003455 9.99
Zgjidhje e përsosur për t’i sistemuar ato produkte elektrike për flokë në sallon të bukurisë apo në shtëpi. Ky produkt është i prodhuar nga një bazë e fortë mermeri si dhe spiraleje plastike dhe mund të vendoset në dysheme apo në tavolinë. Me këtë produkt, evitohet rreziku i djegjes së tepihëve nga drejtueset dhe tharëset për flokë dhe vjen në kuti.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHROM-P...
B66 19.99
Mbajtëse për këmbë ultra i fortë me përbërje nga çeliku.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHROM-P...
B65 19.99
Mbajtëse për këmbë ultra i fortë me përbërje nga çeliku.  
Krahaso QUICK SHOP