Gjithsej 294 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MIRROR ...
KOD0005911453 119.99
Pasqyrë për sallone të bukurisë. Me kornizë druri ngjyrë të bardhë, kjo pasqyrë i sjellë hijeshi sallonit tuaj dhe e bën ambientin e brendshëm të sallonit tuaj të ngrohtë. Mos hezitoni të investoni në sallonin tuaj. Bukuria dhe ambienti i rehatshëm i sallonit tuaj duhet të jetë primare në mënyrë që të keni sukses. Dimensioni: 180 x 80 cm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MIRROR ...
615 199.99
Pasqyrë profesionale me dizajn unik e cila mund të përdoret si në shtëpi poashtu edhe në sallone të bukurisë apo ku të keni nevoj ju. Ajo karakterizohet me dizajnin e saj modern dhe të bukur pasi që në vete ajo ka të inkorporuar dritë LED e cila ndezet dhe fiket me anë të butonit me Touch sistem në vetë pasqyren, pasqyre e cila do ua lehtësoj punën tuaj me klient apo thjesht do i sjell…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT PEDICUR...
813B 1,399.99
Kjo karrige SPA për masazh dhe pedikyrit ju sjellë funksione të ndryshme përmbrenda procedurës së mirëqenies së trupit. Kjo karrige është e pajisur me programe të ndryshme automatike për masazhim të shpinës dhe qafes. Programet e masazhit i mbulojnë disa funksione të ndryshme: efleurazh, vibrim dhe trazim të cilat mund ti kontrolloni me anë të kontrollorit të dorës. Karriga gjithashtu ofron shërbime të pedikyrit në të cilën mund të kryeni shërbime të ndryshme apo thjesht…
Krahaso QUICK SHOP
8%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
Q16-1 59.99 54.99
Karrocë shumë e përshtatshme të cilën ju do të mund ta përdorni gjatë punës suaj me grim, flokë, për organizimin e produkteve dhe mjeteve të nevojshme gjatë punës suaj. Karroca përmban 4 sirtarë nga plastika e zier të cilat janë të përsosura për një organizim të produkteve tuaja si dhe një qasje të lehtë ndaj tyre. Karroca gjithashtu posedon pjesën e sipërme të krijuar për vendosjen e brushave apo produkteve të ndryshme që përdorni si…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
Q18 54.99
Kjo karrocë mund të përdoret si një karrocë për grim, për flokëtar, një karrocë salloni e projektuar posaçërisht për aksesorët e sallonit, sallonet e bukurisë dhe dyqanet e berberëve, kjo karrocë me rrota mbron, organizon dhe transporton shërbimet dhe furnizimet. Sirtarët janë perfekte për organizimin dhe ofrojnë qasje të lehtë në mjetet dhe pajisjet tuaja. Përfshin 5 sirtarë rrëshqitës; Çdo sirtar është plotësisht i lëvizshëm dhe janë të këmbyeshëm si dhe mund të vendosen ose…
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
558 64.99 54.99
Karrocë shumë e përshtatshme të cilën ju do të mund ta përdorni gjatë punës suaj me grim, flokë, për organizimin e produkteve dhe mjeteve të nevojshme gjatë punës suaj. Karroca përmban 4 sirtarë nga plastika e zier të cilat janë të përsosura për një organizim të produkteve tuaja si dhe një qasje të lehtë ndaj tyre. Karroca gjithashtu posedon pjesën e sipërme të krijuar për vendosjen e brushave apo produkteve të ndryshme që përdorni si…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
A1313 349.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha mundësitë që janë esenciale për nevojat e një salloni të bukurisë. Është karrige ideale për larjen e flokëve me madhësi të përkryer të lavamanit nga keramika.
Krahaso QUICK SHOP
11%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
A1835 269.99 239.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha mundësitë që janë esenciale për nevojat e një salloni të bukurisë. Është karrige ideale për larjen e flokëve me madhësi të përkryer të lavamanit nga keramika.
Krahaso QUICK SHOP
11%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
1037 279.99 249.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha mundësitë që janë esenciale për nevojat e një salloni të bukurisë. Është karrige ideale për larjen e flokëve me madhësi të përkryer të lavamanit nga keramika.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
9920 289.99
Ofroni rehati dhe komoditet klientave tuaj me llojin e lavatestit më të ri, ku karriga ka ndërmarrur formën e një shtrati në të cilën klientat tuaj jo vetëm që do përmbushin dëshirat e tyre por gjithashtu do ndjejnë rehatinë që ofron ky lavatest. Që nga lavamani me material nga keramika dhe madhësi të gjërë, madhësi e shumë kërkuar nga të gjithë, e deri tek pjesa shtesë e këmbëve, nuk ka kërkesë apo pikë rehatie që…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
9927 289.99
Ofroni rehati dhe komoditet klientave tuaj me llojin e lavatestit më të ri, ku karriga ka ndërmarrur formën e një shtrati në të cilën klientat tuaj jo vetëm që do përmbushin dëshirat e tyre por gjithashtu do ndjejnë rehatinë që ofron ky lavatest. Që nga lavamani me material nga keramika dhe madhësi të gjërë, madhësi e shumë kërkuar nga të gjithë, e deri tek pjesa shtesë e këmbëve, nuk ka kërkesë apo pikë rehatie që…
Krahaso QUICK SHOP
45%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT STATIC ...
KOD0005912090 144.99 79.99
Karrigë e zezë statike profesionale të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone të bukurisë, karrige e cila ju lehtëson në masë të madhe punën tuaj, është e rehatshme si dhe posedon mbështetëse të duarve. Dimenzionet: Lartësia: Nga ulësja: 74cm Nga mbështetësja: 110cm Gjërësia: 53cm Karakteristikat: Materiali: Korniza: dru Ulësja dhe mbështetësja posedojnë material të thurur Ngjyra: Korniza: e zezë Ulësja dhe mbështetësja: kafe e errët Mbështetëse të duarve Statike, nuk mund të…
Krahaso QUICK SHOP
45%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT STATIC ...
KOD0005912091 144.99 79.99
Karrigë e bardhë statike profesionale të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone të bukurisë, karrige e cila ju lehtëson në masë të madhe punën tuaj, është e rehatshme si dhe posedon mbështetëse të duarve. Dimenzionet: Lartësia: Nga ulësja: 74cm Nga mbështetësja: 110cm Gjërësia: 53cm Karakteristikat: Materiali: Korniza: dru Ulësja dhe mbështetësja posedojnë material të thurur Ngjyra: Korniza: e bardhë Ulësja dhe mbështetësja: kafe e errët Mbështetëse të duarve Statike, nuk mund të…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT TABLE F...
KOD2000000002 249.99 199.99
Zbukuroni vendin tuaj të punës me tavolinën tonë të bukur dhe me material cilësor, në të cilën ju do të keni mundësi të vendosni produktet tuaja më të nevojshme për punët tuaja ditore me klient. Tavolina e grimit posedon 1 sirtar të vogël dhe 1 më të madh për renditjen dhe organizimin e produkteve tuaja. Në pjesën e sipërme të tavolinës do gjeni vendin e gatshëm për një pasqyrë grimi të cilën gjithashtu do mund…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SKIN REJUVENATION FACE LIFTING...
KOD0005911807 69.99
RF Thermage është një tretman jo invaziv, që nënkupton se nuk ka nevojë për prerje të lëkurës për të performuar atë, i cili përdor radio frekuenca me energji mono polare për të shtrënguar dhe tonuar trupin dhe për të përmisuar konturin e tijë. Makina punon duke ngrohur shtresën e brendshme të lëkurës të njohur si dermis. Kjo nxehtësi shkakton krijim të kolagjenit që quhet neocollagenesis. Kolagjeni i ri bën lëkurën më të shtrënguar dhe përmison…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SKINCARE OPTIONS IPS BRIGHTENI...
KOD0005911806 69.99
Bazuar në principe fizioterapeutike, kjo është një makinë e përkryer dhe portative e cila përmbanë 3 nga teknikat më efektive të cilat njihen globalisht në industrinë e bukurisë, si: fototerapia, ultrasonik dhe sistemi galvanik. Me anë të kësaj makine, ju do të keni të mundur përdorimin e energjisë fizike për të promovuar shëndetin e qelizave të lëkurës, për të përshpejtuar qarkullimin e trupit si dhe për të forcuar aftësinë e furnizimit të oksigjenit dhe metabolizmin…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SKINCARE OPTIONS REPAIR &...
KOD0005911805 69.99
Makina bën përmisimin (hidratimin, shtrëngimin dhe tërheqjen e lëkurës) si dhe kryen një pastrim të thellë të lëkurës suaj. Me anë të induksionit ultrasonik ju përmisoni ngjyrën e lëkurës suaj, largoni njollat në lëkurë si dhe e shtrëngoni atë. Me anë të masazhës me këtë makinë ju rrisni depërtueshmërinë në qeliza dhe bëni ushqimin e lëkurës, gjithashtu ndihmon metabolizmin e lipociteve dhe përshpejton qarkullimin e limfës dhe tërheqjen e lëkurës. Makina punon me anë të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SPRAY COLOR WATER PUMP ...
6991588776088 0.99
Spërkatës i lëngut: ky produkt spërkatës siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve tjerë për përkujdesje të flokëve. Është i përshtatshëm për pastrimin e flokëve të thara. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund ta rregullojë presionin hidraulik. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SPRAY WATER PUMP BIG | ...
2300002055014 1.29
Spërkatës i lëngut: ky produkt spërkatës siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve tjerë për përkujdesje të flokëve. Është i përshtatshëm për pastrimin e flokëve të thara. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund ta rregullojë presionin hidraulik. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SPRAY WATER PUMP SMALL ...
2300002055373 1.49
Spërkatës i lëngut: ky produkt spërkatës siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve tjerë për përkujdesje të flokëve. Është i përshtatshëm për pastrimin e flokëve të thara. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund ta rregullojë presionin hidraulik. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë.
Krahaso QUICK SHOP
22%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL WH...
KOD1000000148 89.99 69.99
Funksionaliteti i lartë e bën atë të përkryer për cilëndo sallon bukurie. E ndërtuar në mënyrë të veçantë, me dizajn të bukur dhe të thjeshtë. E ndërtuar me përbërje nga kompensata bazuar në cilësi në kuadër të industrisë së salloneve të bukurisë. Me sistem profesional të përdorimit komercial. Me kapacitet të mbajtjes së teknikës së thonjve. Me përkrahje të rehatshme dhe të fokusuar ndaj klientit. Dimenzionet: Gjatësia: 110cm Gjërësia: 45cm Lartësia: 77cm
Krahaso QUICK SHOP
33%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MIRROR ...
KOD0005911533 149.99 99.99
Pasqyrë profesionale për grim. Është e pajisur me ndriqim ekonomik të cilat e zbukurojnë pasqyrën dhe në përgjithësi e bëjnë sallonit tuaj të bukurisë të duket ma sharm. Mos hezitoni të investoni në sallonin tuaj. Bukuria dhe ambienti i rehatshëm i sallonit tuaj duhet të jetë primare në mënyrë që të keni sukses. Dimensioni: 100x107cm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LIGHT R...
KOD1000000377 99.99
Diva Ring Light Super Nova është studio e përsosur ndriquese, si për fotografë ashtu dhe për kameramanë. Kjo dritë fluroshente me 5,400 Kelvin, eliminon të metat në lëkurë; i thekson ngjyrat e grimit si dhe e bën fytyrën të ketë pamje të pastër freskuese. Drita në formë unaze sjellë kapje të bukura të dritës në sytë e njëriut. Sa më afër që jeni pranë ditës, aq më madhe do të jetë kapja e efektit të dritës.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 3 ...
KOD1000000383 53.99
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 1 ...
KOD1000000381 44.99
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000386 59.99
Llampë ndriçuese LED e madhe me llupë e cila mund të përdoret gjat tretmaneve të ndryshme në salonin tuaj të bukurisë.
Krahaso QUICK SHOP
11%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000385 44.99 39.99
Llampë ndriçuese LED e vogël me llupë e cila mund të përdoret gjat tretmaneve të ndryshme në salonin tuaj të bukurisë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 4 ...
KOD1000000384 39.99
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 2 ...
KOD1000000382 49.99
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MIRROR ...
KOD1000000380 14.99
Pasqyrë profesionale për llambë për fotografim dhe video.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE STERILIZER FOR SCISSORS...
KOD1000000371 12.99
Sterilizator për gërshërë. Veçoritë: Termostat automatik 150C˚; Brendësia është me alumin; Është solide dhe praktike; E përshtatshme, nuk e dëmton ambientin, e kursen energjinë elektrike. Përdorimi: Mund t’i mbysë bakteriet, largon mykun, gonorret dhe patogjenet, të cilat gjenden në veglat që përdoren në sallonet e bukurisë, shpejt dhe me efikasitet; E përshtatshme për përdorim profesional dhe personal.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE EQUIPEMENT UV STERILIZA...
KOD1000000370 39.99
Sterilizator për pajisje. I sterilizon pajisjet në një mënyrë shumë të sofistikuar, duke i bërë maksimalisht të pastërta dhe duke ua hequr bakteret e ndryshme. Largon mykun, është solide dhe praktike. Nuk e dëmton ambientin dhe kursen energjinë. E përshtatshme për pëdorim personal dhe profesional.
Krahaso QUICK SHOP