Gjithsej 279 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ADH MEDIUM MIRROR 20x15...
6900710485705 5.49
Pasqyrë, me madhësi mesatare, për sallone të bukurisë. Kjo pasqyrë është shumë e përshtatshme për përdorim, jo vetëm gjatë prerjes së flokëve, por edhe gjatë rrojës në shtëpi, apo për çfarëdo arsye tjetër që ju e shihni të nevojshme. Dimensioni: 20 x 15 cm  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ADH LARGE MIRROR 25x18c...
6900710485712 6.99
Pasqyrë e madhe për sallone të bukurisë. Kjo pasqyrë është shumë e përshtatshme për përdorim, jo vetëm gjatë prerjes së flokëve, por edhe gjatë rrojës në shtëpi, apo për çfarëdo arsye tjetër që ju e shihni të nevojshme. Dimensioni: 25 x 18 cm    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR SHAVING RAZOR MAGIC | BR...
D201 4.49
Brisk rroje magjike i modelit LABOR PRO.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR SHAVING BRUSH | BRUSHË P…...
8001673971590 6.49
Brushë për rrojë nga LABOR PRO. Kjo brushë për rrojë jo vetë m se shkumon kremin apo sapunin pë r rrojë , por poashtu rritë  dhe zbutë  qimet për një rrojë më të mirë.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR RAZOR KIT 1x10pcs | ZHIL...
8012345518500 11.99
Kuti me zhileta për brisk rroje SUPERLIGHT UPGRADE.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR RAZOR NIKKEN | TRIMER...
8012345618354 4.99
Brisk rroje nga LABOR PRO për sallone profesionale. Një brisk i mahnitshëm për të patur një mjekër të mrekullueshme. Brisku është i mprehur në atë mënyrë, sa që do ta keni të pamundur të shmangi blerjen e saj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR SHAVING RAZOR | BRISK RR...
8012345618385 2.99
Brisk rroje nga LABOR PRO për sallone profesionale. Një brisk i mahnitshëm për të patur një mjekër të mrekullueshme. Brisku është i mprehur në atë mënyrë, sa që do ta keni të pamundur të shmangi blerjen e saj.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR KEEP SAFE SCISSOR DISPLA...
8012345541621 19.99
Kutia mbajtëse për gërshërë është një kuti të cilën çdo shitore për produkte të bukurisë duhet ta ketë! Mbani gërshërët tuaj të sigurta, të organizuara dhe afër vetës. E prodhuar nga plastika që është rezistente ndaj thyerjes.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR SCISSOR DISPLAY | MBAJTË…...
8012345612963 12.49
Mbajtëse për gërshërë nga LABOR PRO. Kutia mbajtëse për gërshërë është një kuti të cilën çdo shitore për produkte të bukurisë duhet ta ketë! Mbani gërshërët tuaj të sigurta, të organizuara dhe afër vetës. E prodhuar nga plastika që është rezistente ndaj thyerjes.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR CURLING IRON STAND | MBA...
8012345629305 9.99
E prodhuar nga metali i qëndrueshëm solid me teksturë mat për pastrim të lehtë dhe me pamje të kënaqshme. Është dizajnuar për të mbajtur figaro apo tharëse për flokë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR HAIR DRYER HOLDER | MBAJ...
8012345619511 4.49
E prodhuar nga metali i qëndrueshëm solid me teksturë mat për pastrim të lehtë dhe me pamje të kënaqshme. Është dizajnuar për të mbajtur figaro apo tharëse për flokë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR DIFFUSER BIG | DIFUZER P...
8012345619481 5.49
Difuzer i tharësve për flokë LABOR PRO me montim univerzal dhe me maje në formë të konit, për të tharë në mënyrë masive. Për kaqurrele të përcaktuara mirë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR DIFFUSER | DIFUZER UNIVE...
8012345523108 3.49
Difuzer i tharësve për flokë LABOR PRO me montim univerzal dhe me maje në formë të konit, për të tharë në mënyrë masive. Për kaqurrele të përcaktuara mirë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR DIFFUSER SMALL | DIFUZER...
8012345540471 4.49
Difuzer i tharësve për flokë LABOR PRO me montim univerzal dhe me maje në formë të konit, për të tharë në mënyrë masive. Për kaqurrele të përcaktuara mirë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT KARROCE...
59.99
Është e përkryer për sallone bukurie që kanë nevojë për platformë për punë me ngjyra për flokë. Rafti është i lehtë për tu përdorur dhe për tu menaxhuar. Ne jemi të vetëdijshëm se sa është e rëndësishme që të keni ambient profesional të punës derisa jeni duke ofruar shërbime të cilësisë së lartë tek klientët e juaj. Rafti i jonë i menqur për sallone të bukurisë, iu ndihmon që të mbani një ambient profesional të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT KARROCE...
59.99
Optimizoni organizimin e vendit tuaj të punës me raftin për sallon të bukurisë i ndërtuar bazuar në përformancë. E pajisur me 6 rafte të rregulluara, me dyer që mund të mbyllen si dhe me pjesë që mund të rrotullohet, ky raft do t’ju sjellë cilësi për nevojat e industrisë suaj. Karakteristikat: Unazë me tërheqëse Trupë rrotulluese lehtë e rrëshqitshme Raft i përshtatshëm me dyer që mund të mbyllen  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHTRAT ...
KOD0000033739 259.99
Ky shtrat me lëkurë artificiale të shëndetshme dhe elegante, është i përkryer si për përdorim profesional, ashtu edhe për përdorim personal. Relaksimi  i klientit mbetet primare duke e patur parasysh që shtrati është i mbuluar me material të butë jastëku. Është me tre-seksione, duke e bërë atë ideal me motor të rregullueshëm për të vepruar normalisht dhe të mbajë lartësinë, pozicionin e duhur dhe pozicionin për klientin tuaj. Shtrati është i përshtatshëm për të gjitha trajtimet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE STYPTIC PENCIL | LAPS P...
8697452330049 0.59
Lapsi për ndaljen e gjakut pas rrojës, është shkop mjekësor i cili është prodhuar nga kristali pluhur i bllokut shap. Është i shtypur në madhësinë dhe formën e buzëkuqit. Mund ta përdorni këtë laps për t’i mbuluar prerjet e vogla dhe gërvishtjet e lëkurës, posaçërisht ato të cilat janë shkaktuar gjatë rrojës së lagur. Rrjedhja e gjakut do të ndalet menjëherë dhe bakteriet do të zhduken.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DERBY EXTRA TRIMMER 20x5pcs | ...
8690885200064 4.99
Të gjitha brisqet për rrojë Derby janë prodhuar nga çeliku inoks nga Suedia. Të gjitha brisqet janë të shpuara, të përforcuara duke shfrytëzuar pajisjen më të avancuar. Skajet prerëse janë të depozituara me keramikë kromi, tungsten dhe platin për përforcim të skajeve në mënyrë të avancuar për të patur jetë-gjatësi më të madhe. Janë të mbështjellura me polimer, për rehati optimale gjatë rrojës. Që nga fillimi deri në fund, këto brisqe janë subjekt i inspektimit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR B...
BQ221 84.99
E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. Posedon 5 këmbë të çelikta të pandryshkshme me shishkë për të lëvizur përreth.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ2954 399.99
Karrigja Carlton Styling është përkufizimi i të shëndetshmës, elegantes dhe praktikës. Kjo karrige me stil për sallone e vendos vetën e saj me krahë të bukura të ngritura nga druri që janë të përfunduara në një vernik të zi duke i bërë ato të lehta për tu pastruar dhe të veshura me material rezistent. Linjat e pastra, me profil të ulët të bazës së çelikut dhe mbështetëse për këmbë T-bar që të gjitha bartin shije…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
BQ390 999.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha mundësitë që janë esenciale për nevojat e një salloni të bukurisë. Është karrige ideale për larjen e flokëve me madhësi të përkryer të lavamanit nga keramika.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ222Z 74.99
E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. Posedon 5 këmbë të çelikta të pandryshkshme me shishkë për të lëvizur përreth. Me lëkurë të qëndrueshme e cila është madhështore për sallone bukurie / me pozicion të përshtatshëm të shalës së ulëses Me kornizë të pandryshkme të çelikut / me rregullues hidraulik të lartësisë Ngjyrë e zezë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ222 74.99
E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. Posedon 5 këmbë të çelikta të pandryshkshme me shishkë për të lëvizur përreth. Me lëkurë të qëndrueshme e cila është madhështore për sallone bukurie / me pozicion të përshtatshëm të shalës së ulëses Me kornizë të pandryshkme të çelikut / me rregullues hidraulik të lartësisë Ngjyrë kafe  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ225 84.99
E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. Posedon 5 këmbë të çelikta të pandryshkshme me shishkë për të lëvizur përreth. Me lëkurë të qëndrueshme e cila është madhështore për sallone bukurie / me pozicion të përshtatshëm të shalës së ulëses Me kornizë të pandryshkme të çelikut / me rregullues hidraulik të lartësisë E zezë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ2858 249.99
Karrige për sallone bukurie me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. E mbuluar me material me prekje të butë jastëku e kepur me dorë Me bosht të çelikut të pandryshkshëm Me lavjerrës pompe të çelikut të pandryshkshëm Me një pedale-pompë europiane  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ2909 259.99
Karrige për sallone bukurie me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. E mbuluar me material me prekje të butë jastëku e kepur me dorë Me bosht të çelikut të pandryshkshëm Me lavjerrës pompe të çelikut të pandryshkshëm Me një pedale-pompë europiane  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
BQ534 59.99
Vetëm karriget me strukturën e duhur janë të përshtatshme për aktivitetet e profesionistëve të salloneve të bukurisë, siç janë prerja dhe ngjyrimi. Ky produkt duhet të jetë i akomoduar në mënyrë të rehatshme në mënyrë që klientët të mos ankohen ndaj dhimbjeve të shpinës apo ndaj mos-rehatisë. Prodhuesi i karrigeve ka lansuar një produkt në mënyrë që të plotësoj kërkesat e profesionistëve të salloneve të bukurisë si dhe klientëve. Zgjedhja e mobiljeve për karriget e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ2957 289.99
Vetëm karriget me strukturën e duhur janë të përshtatshme për aktivitetet e profesionistëve të salloneve të bukurisë, siç janë prerja dhe ngjyrimi. Ky produkt duhet të jetë i akomoduar në mënyrë të rehatshme në mënyrë që klientët të mos ankohen ndaj dhimbjeve të shpinës apo ndaj mos-rehatisë. Prodhuesi i karrigeve ka lansuar një produkt në mënyrë që të plotësoj kërkesat e profesionistëve të salloneve të bukurisë si dhe klientëve. Zgjedhja e mobiljeve për karriget e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT EQUATOR...
KOD0000033635 134.99
Haubë për tharjen e flokëve me tripod. Tharësja profesionale për flokë është e përshtatshme për përdorim tek sallonet e bukurisë. Ju mund të rregulloni kohën si dhe temperaturën në kapelën lundruese. Kjo lejon që kapela për tharje të mund të trajtohet individualisht. Kjo tharëse flokësh mund të sigurojë Hot Perm, tharje të flokëve, trajtim të flokëve si dhe posedon funksionet Spot-Caring. Ka siguri në qëndrueshmërine e saj, prandaj e bën të lehtë për ta lëvizur…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
BQ581 69.99
Raft rezistent me platformë të mësipërme me vende për mbajtjen e brushave në këndet e tij dhe me bombola të aluminit, që janë me unazë të çelikut dhe kromit dhe e cila vepron si mbajtëse e peshqirëve, mbajtëse për tharrëse, përfshirë 2 xhepa anash dhe hapësirë-raft për mbajtjen e gjësendeve të tjera.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
BQ582 39.99
Raft me rrota për mbajtjen e veglave të punës për sallone të bukurisë.  
Krahaso QUICK SHOP