Gjithsej 279 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT KARROCE...
BQ580K 39.99
Raft rezistent me platformë të mësipërme me vende për mbajtjen e brushave në këndet e tij dhe me bombola të aluminit, që janë me unazë të çelikut dhe kromit dhe e cila vepron si mbajtëse e peshqirëve, mbajtëse për tharrëse, përfshirë 2 xhepa anash dhe hapësirë-raft për mbajtjen e gjësendeve të tjera.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
BQ509 79.99
Optimizoni organizimin e vendit tuaj të punës me raftin për sallon të bukurisë, i ndërtuar bazuar në përformancë. E pajisur me 6 rafte të rregulluara, me dyer që mund të mbyllen si dhe me pjesë që mund të rrotullohet, ky raft do t’ju sjellë cilësi për nevojat e industrisë suaj. Karakteristikat: Unazë me tërheqëse Trupë rrotulluese lehtë e rrëshqitshme Raft i përshtatshëm me dyer që mund të mbyllen  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
BQ504A 79.99
Optimizoni organizimin e vendit tuaj të punës me raftin për sallon të bukurisë i ndërtuar bazuar në përformancë. E pajisur me 6 rafte të rregulluara, me dyer që mund të mbyllen si dhe me pjesë që mund të rrotullohet, ky raft do t’ju sjellë cilësi për nevojat e industrisë suaj. Karakteristikat: Unazë me tërheqëse Trupë rrotulluese lehtë e rrëshqitshme Raft i përshtatshëm me dyer që mund të mbyllen  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ2958 259.99
Karrige për sallone bukurie me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. E mbuluar me material me prekje të butë jastëku e kepur me dorë Me bosht të çelikut të pandryshkshëm Me lavjerrës pompe të çelikut të pandryshkshëm Me një pedale-pompë europiane  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER HOLDER (SMAL...
KOD0000003455 9.99
Zgjidhje e përsosur për t’i sistemuar ato produkte elektrike për flokë në sallon të bukurisë apo në shtëpi. Ky produkt është i prodhuar nga një bazë e fortë mermeri si dhe spiraleje plastike dhe mund të vendoset në dysheme apo në tavolinë. Me këtë produkt, evitohet rreziku i djegjes së tepihëve nga drejtueset dhe tharëset për flokë dhe vjen në kuti.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR SALON CAPE (BLACK)...
KOD0000003354 1.99
Përparësja, që është rezistente ndaj ujit, mund të përdoret në sallone të bukurisë apo në shtëpi. Mbronë rrobat e klintëve tuaj kur përdorni tharësen për flokë E përshtatshme për pregatitjen e frizurave, tharjen e flokëve. Pastrohet lehtësisht.   
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SHAVING BRUSH AMECA | B...
8001673100181 2.99
Brushë për rrojë.  Brushë klasike, e pazëvendësueshme. 100% qime të forta; E domosdoshme për rrojë të rehatshme; Ideale për krijimin dhe shpërndarjen e shkumës për rrojë; Shtresohet në lëkurë në mënyrë të butë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ASTRA PLATINUM SHAVING TRIMMER...
7702018007257 6.49
Astra Superior Platinum blades brisk rroje të dyfishtë janë të paketuara me 5 blades per kuti. Çdo teh është i mbështjellë individualisht me 2 shtresa letre. Një kartoni përmban 20 kuti. Blades platine Astra janë prodhuar nga çelik inox me një shtresë Platinum. Astra Superior Platinum brisk rroje brilant të dyfishtë përshtaten në të gjitha llojet e rrotave të dyfishtë të sigurisë. Në vitin 1996, blades Astra u bashkuan me familjen “The Gillette Company”. Bashkimi…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR OIL 9989 3g | VAJ PËR P…...
9989 1.99
Vaj për mirëmbajtje të gërshërëve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ220Z 44.99
E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron rehati me dizajn elegant. Posedon 5 këmbë të çelikta të pandryshkshme me shishkë për të lëvizur përreth.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT KARROCE...
79.99
Optimizoni organizimin e vendit tuaj të punës me raftin për sallon të bukurisë së ndërtuar bazuar në përformancë. E pajisur me 6 rafte të rregulluara, me dyer që mund të mbyllen si dhe me pjesë që mund të rrotullohet, ky raft do t’ju sjellë cilësi për nevojat e industrisë suaj. Karakteristikat: Unazë me tërheqëse Trup rrotullues – lehtë e rrëshqitshme  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE KANZUK AFTERSHAVE COLOG...
8691630010808 2.99
Ujë limoni pas procesit të rrojës. Për rifreskimin e lëkurës. Aromë e këndshme dhe e parezizstueshme. Lëmon fytyrën dhe i jep vitalitet.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AMOS BEAUTY SALON CAPE ...
KOD0000003351 2.99
Përparëse për fenirim dhe grim, për sallone të bukurisë. Profesionale për mbrojtje nga njollat që mund të mbesin në rroba apo uniformë të punës gjatë grimimit.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN DOSING PUMP FOR 500ml | PO...
4032651803033 7.49
Pompë matëse për largimin e lehtë të Desderman Pure 500ml/1L.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR SALON CAPE | PËRPA…...
KOD0000000355 2.49
Përparësja është 100% brend i ri dhe është prodhuar nga materiali najlon i cilësisë së lartë; është e qëndrueshme, siguron rehati të shkëlqyeshme. Është me peshë të lehtë, e butë, rezistente ndaj njollave dhe ujit, si dhe veçohet për skajet e saj rrethore. Është e ripërdorshme. Mund të lahet në makinën e rrobave. Profesionale; Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit; Material luksoz me peshë të lehtë; Mahnitëse dhe e përshtashme; Rezistente ndaj rrudhave; Mund të lahet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WATER PUMP | POMPË E VO…...
KOD0000003461 1.39
Spërkatës i lëngut si mjegull: ky produkt mund të spërkas lëngun si mjegullën, e cila siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve për përkujdesje të flokëve. Është e përshtatshme për pastrimin e flokëve të thara apo për infermierinë e flokëve. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund të rregulloj presionin hidraulik; Është e përshtatshme për përdorim në shtëpi apo për përdorim në sallone të bukurisë. Mund poashtu të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GERMIX EQUIPEMENT STERI...
898-7 29.99
Sterilizator për pajisje. I sterilizon pajisjet në një mënyrë shumë të sofistikuar, duke i bërë maksimalisht të pastërta dhe duke ua hequr bakteret e ndryshme. Largon mykun, është solide dhe praktike. Nuk e dëmton ambientin dhe kursen energjinë. E përshtatshme për pëdorim personal dhe profesional.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL WH...
KOD0000033599 139.99
Funksionaliteti i lartë e bën atë të përkryer për cilëndo sallon bukurie. E ndërtuar në mënyrë të veçantë, me dizajn të bukur. E ndërtuar me përbërje nga kompensata bazuar në cilësi në kuadër të industrisë së salloneve të bukurisë. Me sistem profesional të përdorimit komercial. Me kapacitet të mbajtjes së teknikës së thonjve. Me përkrahje të rehatshme të fokusuar ndaj klientit. Dimenzionet: Gjatësia: 110cm Gjërësia: 45cm Lartësia: 77cm.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN T-SHIRT ”I LOVE LCN&...
61469-M 16.99
Maica me qafore rrethore për vajza me dizajnin trendi “I love LCN”. 100% pambuk.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN T-SHIRT ”I LOVE LCN&...
61469-XL 16.99
Maica me qafore rrethore për vajza me dizajnin trendi “I love LCN”. 100% pambuk.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN T-SHIRT ”I LOVE LCN&...
61469-S 16.99
Maica me qafore rrethore për vajza me dizajnin trendi “I love LCN”. 100% pambuk.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN T-SHIRT ”I LOVE LCN&...
61469-L 16.99
Maica me qafore rrethore për vajza me dizajnin trendi “I love LCN”. 100% pambuk.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE IHA STYPTIC PENCIL | LA...
8697452330018 0.59
Lapsi për ndaljen e gjakut pas rrojës, është shkop mjekësor e cila është prodhuar nga kristali pluhur i bllokut shap and dylla lidhëse e cila është e shtypur në madhësinë dhe formën e buzëkuqit. Ju mund ta përdorni këtë laps për të mbuluar prerjet e vogla dhe gërvishtjet e lëkurës, posaçërisht ato të cilat janë shkaktuar gjatë rrojës së lagur. Ju do ta ndalni rrjedhjen e gjakut menjëherë dhe do mbysni bakteriet.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARKO SHAVING CREAM MAXIMUM COM...
8690506439286 0.69
Siguron rrojë të menjëhershme freskuese që ju e prisni. Ka aromë të mrekullueshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARKO SHAVING CREAM ICE MINT 65...
8690506346317 0.69
Siguron rrojë të menjëhershme freskuese që ju e prisni. Ka aromë të mrekullueshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARKO SHAVING CREAM MOIST 65g |...
8690506094317 0.69
Siguron rrojë të menjëhershme freskuese që ju e prisni. Ka aromë të mrekullueshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ2908 249.99
Karrige për sallone bukurie me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. E mbuluar me material me prekje të butë jastëku e kepur me dorë Me bosht të çelikut të pandryshkshëm Me lavjerrës pompe të çelikut të pandryshkshëm Me një pedale-pompë europiane  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHROM-P...
B66 19.99
Mbajtëse për këmbë ultra i fortë me përbërje nga çeliku.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHROM-P...
B65 19.99
Mbajtëse për këmbë ultra i fortë me përbërje nga çeliku.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DINCER BLOW DRYING ...
8690629252007 2.99
Përparëse për fenirim dhe grim për sallone të bukurisë. Mbron rrobat apo uniformën nga kontakti me pajisjet e ndryshme për grimim. Ekonomik dhe i qëndrueshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TOPAXEN WATER PUMP H2O ...
KOD0000033609 1.49
Spërkatës i lëngut: ky produkt spërkatës siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve tjerë për përkujdesje të flokëve. Është i përshtatshëm për pastrimin e flokëve të thara. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund ta rregullojë presionin hidraulik. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë.  I qëndrueshëm: i prodhuar nga plastika e cilësisë së lartë. I vogël dhe me peshë të lehtë: i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BEAUTY SALON CAPE | PËR…...
KOD0000033604 3.49
Përparësja, që është rezistente ndaj ujit, mund të përdoret në sallone të bukurisë apo në shtëpi. Mbronë rrobat e klintëve tuaj kur përdorni tharësen për flokë E përshtatshme për pregatitjen e frizurave, tharjen e flokëve. Pastrohet lehtësisht.   
Krahaso QUICK SHOP