Gjithsej 295 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT KARROCE...
59.99
Është e përkryer për sallone bukurie që kanë nevojë për platformë për punë me ngjyra për flokë. Rafti është i lehtë për tu përdorur dhe për tu menaxhuar. Ne jemi të vetëdijshëm se sa është e rëndësishme që të keni ambient profesional të punës derisa jeni duke ofruar shërbime të cilësisë së lartë tek klientët e juaj. Rafti i jonë i menqur për sallone të bukurisë, iu ndihmon që të mbani një ambient profesional të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT KARROCE...
59.99
Optimizoni organizimin e vendit tuaj të punës me raftin për sallon të bukurisë i ndërtuar bazuar në përformancë. E pajisur me 6 rafte të rregulluara, me dyer që mund të mbyllen si dhe me pjesë që mund të rrotullohet, ky raft do t’ju sjellë cilësi për nevojat e industrisë suaj. Karakteristikat: Unazë me tërheqëse Trupë rrotulluese lehtë e rrëshqitshme Raft i përshtatshëm me dyer që mund të mbyllen  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHTRAT ...
KOD0000033739 259.99
Ky shtrat me lëkurë artificiale të shëndetshme dhe elegante, është i përkryer si për përdorim profesional, ashtu edhe për përdorim personal. Relaksimi  i klientit mbetet primare duke e patur parasysh që shtrati është i mbuluar me material të butë jastëku. Është me tre-seksione, duke e bërë atë ideal me motor të rregullueshëm për të vepruar normalisht dhe të mbajë lartësinë, pozicionin e duhur dhe pozicionin për klientin tuaj. Shtrati është i përshtatshëm për të gjitha trajtimet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE STYPTIC PENCIL | LAPS P...
8697452330049 0.59
Lapsi për ndaljen e gjakut pas rrojës, është shkop mjekësor i cili është prodhuar nga kristali pluhur i bllokut shap. Është i shtypur në madhësinë dhe formën e buzëkuqit. Mund ta përdorni këtë laps për t’i mbuluar prerjet e vogla dhe gërvishtjet e lëkurës, posaçërisht ato të cilat janë shkaktuar gjatë rrojës së lagur. Rrjedhja e gjakut do të ndalet menjëherë dhe bakteriet do të zhduken.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DERBY EXTRA TRIMMER 20x5pcs | ...
8690885200064 4.99
Të gjitha brisqet për rrojë Derby janë prodhuar nga çeliku inoks nga Suedia. Të gjitha brisqet janë të shpuara, të përforcuara duke shfrytëzuar pajisjen më të avancuar. Skajet prerëse janë të depozituara me keramikë kromi, tungsten dhe platin për përforcim të skajeve në mënyrë të avancuar për të patur jetë-gjatësi më të madhe. Janë të mbështjellura me polimer, për rehati optimale gjatë rrojës. Që nga fillimi deri në fund, këto brisqe janë subjekt i inspektimit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR B...
BQ221 84.99
E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. Posedon 5 këmbë të çelikta të pandryshkshme me shishkë për të lëvizur përreth.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ2954 399.99
Karrigja Carlton Styling është përkufizimi i të shëndetshmës, elegantes dhe praktikës. Kjo karrige me stil për sallone e vendos vetën e saj me krahë të bukura të ngritura nga druri që janë të përfunduara në një vernik të zi duke i bërë ato të lehta për tu pastruar dhe të veshura me material rezistent. Linjat e pastra, me profil të ulët të bazës së çelikut dhe mbështetëse për këmbë T-bar që të gjitha bartin shije…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
BQ390 999.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha mundësitë që janë esenciale për nevojat e një salloni të bukurisë. Është karrige ideale për larjen e flokëve me madhësi të përkryer të lavamanit nga keramika.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ222Z 74.99
E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. Posedon 5 këmbë të çelikta të pandryshkshme me shishkë për të lëvizur përreth. Me lëkurë të qëndrueshme e cila është madhështore për sallone bukurie / me pozicion të përshtatshëm të shalës së ulëses Me kornizë të pandryshkme të çelikut / me rregullues hidraulik të lartësisë Ngjyrë e zezë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ222 74.99
E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. Posedon 5 këmbë të çelikta të pandryshkshme me shishkë për të lëvizur përreth. Me lëkurë të qëndrueshme e cila është madhështore për sallone bukurie / me pozicion të përshtatshëm të shalës së ulëses Me kornizë të pandryshkme të çelikut / me rregullues hidraulik të lartësisë Ngjyrë kafe  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ225 84.99
E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. Posedon 5 këmbë të çelikta të pandryshkshme me shishkë për të lëvizur përreth. Me lëkurë të qëndrueshme e cila është madhështore për sallone bukurie / me pozicion të përshtatshëm të shalës së ulëses Me kornizë të pandryshkme të çelikut / me rregullues hidraulik të lartësisë E zezë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ2858 249.99
Karrige për sallone bukurie me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. E mbuluar me material me prekje të butë jastëku e kepur me dorë Me bosht të çelikut të pandryshkshëm Me lavjerrës pompe të çelikut të pandryshkshëm Me një pedale-pompë europiane  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ2909 259.99
Karrige për sallone bukurie me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. E mbuluar me material me prekje të butë jastëku e kepur me dorë Me bosht të çelikut të pandryshkshëm Me lavjerrës pompe të çelikut të pandryshkshëm Me një pedale-pompë europiane  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
BQ534 59.99
Vetëm karriget me strukturën e duhur janë të përshtatshme për aktivitetet e profesionistëve të salloneve të bukurisë, siç janë prerja dhe ngjyrimi. Ky produkt duhet të jetë i akomoduar në mënyrë të rehatshme në mënyrë që klientët të mos ankohen ndaj dhimbjeve të shpinës apo ndaj mos-rehatisë. Prodhuesi i karrigeve ka lansuar një produkt në mënyrë që të plotësoj kërkesat e profesionistëve të salloneve të bukurisë si dhe klientëve. Zgjedhja e mobiljeve për karriget e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ2957 289.99
Vetëm karriget me strukturën e duhur janë të përshtatshme për aktivitetet e profesionistëve të salloneve të bukurisë, siç janë prerja dhe ngjyrimi. Ky produkt duhet të jetë i akomoduar në mënyrë të rehatshme në mënyrë që klientët të mos ankohen ndaj dhimbjeve të shpinës apo ndaj mos-rehatisë. Prodhuesi i karrigeve ka lansuar një produkt në mënyrë që të plotësoj kërkesat e profesionistëve të salloneve të bukurisë si dhe klientëve. Zgjedhja e mobiljeve për karriget e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT EQUATOR...
KOD0000033635 134.99
Haubë për tharjen e flokëve me tripod. Tharësja profesionale për flokë është e përshtatshme për përdorim tek sallonet e bukurisë. Ju mund të rregulloni kohën si dhe temperaturën në kapelën lundruese. Kjo lejon që kapela për tharje të mund të trajtohet individualisht. Kjo tharëse flokësh mund të sigurojë Hot Perm, tharje të flokëve, trajtim të flokëve si dhe posedon funksionet Spot-Caring. Ka siguri në qëndrueshmërine e saj, prandaj e bën të lehtë për ta lëvizur…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
BQ581 69.99
Raft rezistent me platformë të mësipërme me vende për mbajtjen e brushave në këndet e tij dhe me bombola të aluminit, që janë me unazë të çelikut dhe kromit dhe e cila vepron si mbajtëse e peshqirëve, mbajtëse për tharrëse, përfshirë 2 xhepa anash dhe hapësirë-raft për mbajtjen e gjësendeve të tjera.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
BQ582 39.99
Raft me rrota për mbajtjen e veglave të punës për sallone të bukurisë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT KARROCE...
BQ580K 39.99
Raft rezistent me platformë të mësipërme me vende për mbajtjen e brushave në këndet e tij dhe me bombola të aluminit, që janë me unazë të çelikut dhe kromit dhe e cila vepron si mbajtëse e peshqirëve, mbajtëse për tharrëse, përfshirë 2 xhepa anash dhe hapësirë-raft për mbajtjen e gjësendeve të tjera.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
BQ509 79.99
Optimizoni organizimin e vendit tuaj të punës me raftin për sallon të bukurisë, i ndërtuar bazuar në përformancë. E pajisur me 6 rafte të rregulluara, me dyer që mund të mbyllen si dhe me pjesë që mund të rrotullohet, ky raft do t’ju sjellë cilësi për nevojat e industrisë suaj. Karakteristikat: Unazë me tërheqëse Trupë rrotulluese lehtë e rrëshqitshme Raft i përshtatshëm me dyer që mund të mbyllen  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
BQ504A 79.99
Optimizoni organizimin e vendit tuaj të punës me raftin për sallon të bukurisë i ndërtuar bazuar në përformancë. E pajisur me 6 rafte të rregulluara, me dyer që mund të mbyllen si dhe me pjesë që mund të rrotullohet, ky raft do t’ju sjellë cilësi për nevojat e industrisë suaj. Karakteristikat: Unazë me tërheqëse Trupë rrotulluese lehtë e rrëshqitshme Raft i përshtatshëm me dyer që mund të mbyllen  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ2958 259.99
Karrige për sallone bukurie me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. E mbuluar me material me prekje të butë jastëku e kepur me dorë Me bosht të çelikut të pandryshkshëm Me lavjerrës pompe të çelikut të pandryshkshëm Me një pedale-pompë europiane  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER HOLDER (SMAL...
KOD0000003455 9.99
Zgjidhje e përsosur për t’i sistemuar ato produkte elektrike për flokë në sallon të bukurisë apo në shtëpi. Ky produkt është i prodhuar nga një bazë e fortë mermeri si dhe spiraleje plastike dhe mund të vendoset në dysheme apo në tavolinë. Me këtë produkt, evitohet rreziku i djegjes së tepihëve nga drejtueset dhe tharëset për flokë dhe vjen në kuti.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR SALON CAPE (BLACK)...
KOD0000003354 1.99
Përparësja, që është rezistente ndaj ujit, mund të përdoret në sallone të bukurisë apo në shtëpi. Mbronë rrobat e klintëve tuaj kur përdorni tharësen për flokë E përshtatshme për pregatitjen e frizurave, tharjen e flokëve. Pastrohet lehtësisht.   
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ASTRA PLATINUM SHAVING TRIMMER...
7702018007257 6.49
Astra Superior Platinum blades brisk rroje të dyfishtë janë të paketuara me 5 blades per kuti. Çdo teh është i mbështjellë individualisht me 2 shtresa letre. Një kartoni përmban 20 kuti. Blades platine Astra janë prodhuar nga çelik inox me një shtresë Platinum. Astra Superior Platinum brisk rroje brilant të dyfishtë përshtaten në të gjitha llojet e rrotave të dyfishtë të sigurisë. Në vitin 1996, blades Astra u bashkuan me familjen “The Gillette Company”. Bashkimi…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR OIL 9989 3g | VAJ PËR P…...
9989 1.99
Vaj për mirëmbajtje të gërshërëve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ220Z 44.99
E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron rehati me dizajn elegant. Posedon 5 këmbë të çelikta të pandryshkshme me shishkë për të lëvizur përreth.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT KARROCE...
79.99
Optimizoni organizimin e vendit tuaj të punës me raftin për sallon të bukurisë së ndërtuar bazuar në përformancë. E pajisur me 6 rafte të rregulluara, me dyer që mund të mbyllen si dhe me pjesë që mund të rrotullohet, ky raft do t’ju sjellë cilësi për nevojat e industrisë suaj. Karakteristikat: Unazë me tërheqëse Trup rrotullues – lehtë e rrëshqitshme  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE KANZUK AFTERSHAVE COLOG...
8691630010808 2.99
Ujë limoni pas procesit të rrojës. Për rifreskimin e lëkurës. Aromë e këndshme dhe e parezizstueshme. Lëmon fytyrën dhe i jep vitalitet.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AMOS BEAUTY SALON CAPE ...
KOD0000003351 2.99
Përparëse për fenirim dhe grim, për sallone të bukurisë. Profesionale për mbrojtje nga njollat që mund të mbesin në rroba apo uniformë të punës gjatë grimimit.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN DOSING PUMP FOR 500ml | PO...
4032651803033 7.49
Pompë matëse për largimin e lehtë të Desderman Pure 500ml/1L.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR SALON CAPE | PËRPA…...
KOD0000000355 2.49
Përparësja është 100% brend i ri dhe është prodhuar nga materiali najlon i cilësisë së lartë; është e qëndrueshme, siguron rehati të shkëlqyeshme. Është me peshë të lehtë, e butë, rezistente ndaj njollave dhe ujit, si dhe veçohet për skajet e saj rrethore. Është e ripërdorshme. Mund të lahet në makinën e rrobave. Profesionale; Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit; Material luksoz me peshë të lehtë; Mahnitëse dhe e përshtashme; Rezistente ndaj rrudhave; Mund të lahet…
Krahaso QUICK SHOP