Gjithsej 279 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
KOD0000033575 164.99
Shtrati për sallone të bukurisë është shtrat i veshur me susta në thellësi, me kornizë të fortë dhe me mbajtëse të rregullueshme të shpinës, për rahati të shtuar. Shtrati për sallone të bukurisë përfshin vrimën për fytyrë si dhe prizën për trajtime masazhi. Është e përkryer për sallone të të gjitha madhësive. Me cilësi të lartë, shtrat për sallone të bukurisë me statikë praktike Me mbajtës të rregullueshëm të shpinës E mveshur me material jastëku…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
BQ830 199.99
Ky shtrat me lëkurë artificiale të shëndetshme dhe elegante, është i përkryer si për përdorim profesional, ashtu edhe për përdorim personal. Relaksimi  i klientit mbetet primare duke e patur parasysh që shtrati është i mbuluar me material të butë jastëku. Është me tre-seksione, duke e bërë atë ideal me motor të rregullueshëm për të vepruar normalisht dhe të mbajë lartësinë dhe pozicionin e duhur dhe pozicionin për klientin tuaj. Shtrati është i përshtatshëm për të gjitha…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA BOWL | TAS I ZBRAZËT PËR A…...
KOD0000000415 2.99
E përkryer për të gjitha llojet e pllakave, këto lojë me birila me ujë EVA janë projektuar për të siguruar që pllakat tuaja të përziera dhe të mbahen me lagështi.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL TA...
KOD0000000063 219.99
Specifikat: kornizë për pjekjen përfundimtare, tavolinë qelqi, e testuar me aceton dhe nuk është e lehtë të bëhet e papastër. është magjepse kur është drita e ndezur me dy vitrina ndër tavolinë nga të cilat mund të paraqiten produktet tek klientët me prizë për USB dhe kabëll USB, e përshtatshme për klientët ngjyrë e bardhë, e shndërritshme, e bën sallonin e bukurisë të ndriquar dy fioka gjenden ndër tavolinë, në të cilat mund të vendosen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ-2955 279.99
Karrigja Carlton Styling është përkufizimi i të shëndetshmës, elegantes dhe praktikës. Kjo karrige me stil për sallone e vendos vetën e saj me krahë të bukura të ngritura nga druri që janë të përfunduara në një vernik të zi duke i bërë ato të lehta për tu pastruar dhe të veshura me material rezistent. Linjat e pastra, me profil të ulët të bazës së çelikut dhe mbështetëse për këmbë T-bar që të gjitha bartin shije…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ2948 254.99
Karrigja Carlton Styling është përkufizimi i të shëndetshmës, elegantes dhe praktikës. Kjo karrige me stil për sallone e vendos vetën e saj me krahë të bukur të ngritura nga druri që janë të përfunduara në një vernik të zi duke i bërë ato të lehta për tu pastruar dhe të veshura me material rezistent. Linjat e pastra, me profil të ulët të bazës së çelikut dhe mbështetëse për këmbë T-bar që të gjitha bartin shije…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
BQ394 499.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve, ofron të gjitha mundësitë që janë esenciale për nevojat e një salloni të bukurisë. Është karrige ideale për larjen e flokëve me madhësi të përkryer të lavamanit nga keramika.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TWO-SIDED MIRROR 32x23c...
8201307070440 12.99
Pasqyrë dypjesëshe. Kjo pasqyrë është shumë e përshtatshme për përdorim, jo vetëm gjatë prerjes së flokëve, por edhe gjatë rrojë në shtëpi, apo për çfarëdo arsye tjetër që ju e shihni të nevojshme. Dimensioni: 32 x 23 cm  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SPRAY PUMP BOTTLE JB 40...
7794922535535 3.49
Spërkatës i lëngut: ky produkt spërkatës siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve tjerë për përkujdesje të flokëve. Është i përshtatshëm për pastrimin e flokëve të thara. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund ta rregullojë presionin hidraulik. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë.  I qëndrueshëm: i prodhuar nga plastika e cilësisë së lartë. I vogël dhe me peshë të lehtë: i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE IHA SYPTIC SOAP | SAPUN...
8697452330032 1.99
Sapuni për ndaljen e gjakut pas rrojës është produkt mjekësor, i cili është prodhuar nga kristali pluhur i bllokut shap. Është e shtypur në madhësinë dhe formën e sapunit. Mund ta përdorni këtë sapun për t’i mbuluar prerjet e vogla dhe gërvishtjet e lëkurës, posaçërisht ato të cilat janë shkaktuar gjatë rrojës. Rrjedhja e gjakut do të ndalet menjëherë dhe bakteriet do të zhduken.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TOPAXEN WATER PUMP H2O ...
KOD0000033608 1.99
Spërkatës i lëngut: ky produkt spërkatës siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve tjerë për përkujdesje të flokëve. Është i përshtatshëm për pastrimin e flokëve të thara. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund ta rregullojë presionin hidraulik. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë.  I qëndrueshëm: i prodhuar nga plastika e cilësisë së lartë. I vogël dhe me peshë të lehtë: i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NECK PAPER | KUTI PËR L…...
KOD0000033607 1.99
Ky produkt përvetëson 100% materialin nga druri natyral. Nuk përmbanë përbërës kimik. Posedon fuqi të lartë dhe është rezistent ndaj ujit, e butë dhe e përshtatshme. Nuk e lëndon lëkurën. E pastër dhe sanitare. Vetëm për një përdorim. Mund të shmang infektimet. Është, pa dyshim, produkti ideal profesional për mbrojtje të qafes dhe për frizura. Përdoret për sallone të bukurisë gjatë stilimit të flokëve për mbrojtje të qafes kundër flokëve që bien gjatë prerjes. Materiali…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE EUROSTAR HAIRDRESSING B...
KOD0000033606 6.99
Tas për brusha fenirimi. Tasi ju lejon që t’i përzieni të gjitha trajtimet kimike, duke përfshirë keratinën, dhe, gjithashtu, jua lejon edhe trajtimin me ngjyra.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAND MIRROR | PASQYRË D…...
6936688100135 4.99
Pasqyrë dore për sallone të bukurisë. Kjo pasqyrë është shumë e përshtatshme për përdorim jo vetëm gjatë prerjes së flokëve por dhe mund të përdoret për rrojë në shtëpi apo për çfardo arsye tjetër që ju e shihni të nevojshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SHAVING SOAP BOWL | TAS...
KOD0000033601 1.99
Ky tas klasik për sapun është prodhuar nga aliazhi i bakrit. Një tas me pamje te hijshme dhe praktik nuk duhet të mungojë në gjësendet e tua të rrojës. Ky tas i thjesht është i përshtatshëm për çdo brushë të rrojës.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ELECTRONIC KITCHEN SCAL...
4897020999591 9.99
Kjo makinë ka kapacitet matës prej 1g deri në 5kg. Punon vetëm me 2 bateri AA të cilat janë të përfshira në kuti. Gjithmonë mbajeni makinën në sipërfaqe të rrafshët për rezultate të sakta Makina ka sistem paralajmërues për gjendjen e baterisë & tregues të mbushjes së baterisë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAND MIRROR | PASQYRË D…...
6936909840109 8.49
Pasqyrë dore për sallone të bukurisë. Kjo pasqyrë është shumë e përshtatshme për përdorim jo vetëm gjatë prerjes së flokëve por dhe mund të përdoret për rrojë në shtëpi apo për çfardo arsye tjetër që ju e shihni të nevojshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAND MIRROR | PASQYRË D…...
KOD0000000139 7.99
Pasqyrë dore për sallone të bukurisë. Kjo pasqyrë është shumë e përshtatshme për përdorim jo vetëm gjatë prerjes së flokëve por dhe mund të përdoret për rrojë në shtëpi apo për çfardo arsye tjetër që ju e shihni të nevojshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BLACK ALUMNIUM BAG WIT...
KOD0000033646 199.99
Elegancë, rahati dhe stil Çantë e përshtatshme udhëtimi për mbajtjen dhe transportimin e gjësendeve kozmetike dhe veglave. Për shkak të prodhimit solid, mbronë gjësendet nga dëmtimi. Është poashtu zgjidhje e mirë për njerëzit, të cilët e pëlqejnë rregullin. Çantat e udhëtimit të Silcare kanë hijeshi tradicionale bazuar në dizajn minimalist dhe të thjesht. Pamja profesionale dhe elegante ndërlidh stilin me funksionalitetin. Është e prodhuar me cilësi të lartë nga materiali që është imitim i lëkurës së…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA PROFESSIONAL TOWEL 90x50cm...
KOD0000000131EVA 4.99
Peshqir për sallone të bukurisë  nga Eva Professional. Dimensionet: 90x50cm  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LIDER SHAVING BRUSH | B...
KOD000000325 3.49
Brushë për rrojë që garanton rezultate të shkëlqyera. Karateristikat: 100% qime të forta; E domosdoshme për rrojë të rehatshme; Ideale për krijimin dhe shpërndarjen e shkumës për rrojë; Shtresohet në lëkurë në mënyrë të butë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARKO SHAVING SOAP 75g | SAPUN ...
8690506344252 0.39
Shkopi nga sapuni për rrojë Arko është definitivisht klasik dhe është njëri ndër produktet më të lira për rrojë që është në dispozicion në treg. Formula e saj kremoze sjellë rrojë të lehtë dhe të rehatshme 2 shkopinj Secili nga shkopinjt është i ambalazhuar me letër Madhësia prej 75g e bën këtë produkt shumë të përsosur për udhëtim.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ2859 249.99
Veçoritë: Me kornizë çeliku të rëndë! Me bazë rrethore të kromit premium Me pompë hidraulike që e bën të lehtë rregullimin e lëvizjes së lartësisë Me shalë dyfish të përforcuar që parandalon çkyerjen dhe dëmtimin!  
Krahaso QUICK SHOP