Gjithsej 295 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WATER PUMP | POMPË E VO…...
KOD0000003461 1.39
Spërkatës i lëngut si mjegull: ky produkt mund të spërkas lëngun si mjegullën, e cila siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve për përkujdesje të flokëve. Është e përshtatshme për pastrimin e flokëve të thara apo për infermierinë e flokëve. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund të rregulloj presionin hidraulik; Është e përshtatshme për përdorim në shtëpi apo për përdorim në sallone të bukurisë. Mund poashtu të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GERMIX EQUIPEMENT STERI...
898-7 29.99
Sterilizator për pajisje. I sterilizon pajisjet në një mënyrë shumë të sofistikuar, duke i bërë maksimalisht të pastërta dhe duke ua hequr bakteret e ndryshme. Largon mykun, është solide dhe praktike. Nuk e dëmton ambientin dhe kursen energjinë. E përshtatshme për pëdorim personal dhe profesional.
Krahaso QUICK SHOP
14%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL WH...
KOD0000033599 139.99 119.99
Funksionaliteti i lartë e bën atë të përkryer për cilëndo sallon bukurie. E ndërtuar në mënyrë të veçantë, me dizajn të bukur. E ndërtuar me përbërje nga kompensata bazuar në cilësi në kuadër të industrisë së salloneve të bukurisë. Me sistem profesional të përdorimit komercial. Me kapacitet të mbajtjes së teknikës së thonjve. Me përkrahje të rehatshme të fokusuar ndaj klientit. Dimenzionet: Gjatësia: 110cm Gjërësia: 45cm Lartësia: 77cm.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN T-SHIRT ”I LOVE LCN&...
61469-M 16.99
Maica me qafore rrethore për vajza me dizajnin trendi “I love LCN”. 100% pambuk.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN T-SHIRT ”I LOVE LCN&...
61469-XL 16.99
Maica me qafore rrethore për vajza me dizajnin trendi “I love LCN”. 100% pambuk.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN T-SHIRT ”I LOVE LCN&...
61469-S 16.99
Maica me qafore rrethore për vajza me dizajnin trendi “I love LCN”. 100% pambuk.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN T-SHIRT ”I LOVE LCN&...
61469-L 16.99
Maica me qafore rrethore për vajza me dizajnin trendi “I love LCN”. 100% pambuk.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE IHA STYPTIC PENCIL | LA...
8697452330018 0.59
Lapsi për ndaljen e gjakut pas rrojës, është shkop mjekësor e cila është prodhuar nga kristali pluhur i bllokut shap and dylla lidhëse e cila është e shtypur në madhësinë dhe formën e buzëkuqit. Ju mund ta përdorni këtë laps për të mbuluar prerjet e vogla dhe gërvishtjet e lëkurës, posaçërisht ato të cilat janë shkaktuar gjatë rrojës së lagur. Ju do ta ndalni rrjedhjen e gjakut menjëherë dhe do mbysni bakteriet.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARKO SHAVING CREAM MAXIMUM COM...
8690506439286 0.69
Siguron rrojë të menjëhershme freskuese që ju e prisni. Ka aromë të mrekullueshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARKO SHAVING CREAM ICE MINT 65...
8690506346317 0.69
Siguron rrojë të menjëhershme freskuese që ju e prisni. Ka aromë të mrekullueshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARKO SHAVING CREAM MOIST 65g |...
8690506094317 0.69
Siguron rrojë të menjëhershme freskuese që ju e prisni. Ka aromë të mrekullueshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ2908 249.99
Karrige për sallone bukurie me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e bukurisë. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. E mbuluar me material me prekje të butë jastëku e kepur me dorë Me bosht të çelikut të pandryshkshëm Me lavjerrës pompe të çelikut të pandryshkshëm Me një pedale-pompë europiane  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHROM-P...
B66 19.99
Mbajtëse për këmbë ultra i fortë me përbërje nga çeliku.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHROM-P...
B65 19.99
Mbajtëse për këmbë ultra i fortë me përbërje nga çeliku.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DINCER BLOW DRYING ...
8690629252007 2.99
Përparëse për fenirim dhe grim për sallone të bukurisë. Mbron rrobat apo uniformën nga kontakti me pajisjet e ndryshme për grimim. Ekonomik dhe i qëndrueshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TOPAXEN WATER PUMP H2O ...
KOD0000033609 1.49
Spërkatës i lëngut: ky produkt spërkatës siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve tjerë për përkujdesje të flokëve. Është i përshtatshëm për pastrimin e flokëve të thara. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund ta rregullojë presionin hidraulik. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë.  I qëndrueshëm: i prodhuar nga plastika e cilësisë së lartë. I vogël dhe me peshë të lehtë: i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BEAUTY SALON CAPE | PËR…...
KOD0000033604 3.49
Përparësja, që është rezistente ndaj ujit, mund të përdoret në sallone të bukurisë apo në shtëpi. Mbronë rrobat e klintëve tuaj kur përdorni tharësen për flokë E përshtatshme për pregatitjen e frizurave, tharjen e flokëve. Pastrohet lehtësisht.   
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
KOD0000033575 164.99
Shtrati për sallone të bukurisë është shtrat i veshur me susta në thellësi, me kornizë të fortë dhe me mbajtëse të rregullueshme të shpinës, për rahati të shtuar. Shtrati për sallone të bukurisë përfshin vrimën për fytyrë si dhe prizën për trajtime masazhi. Është e përkryer për sallone të të gjitha madhësive. Me cilësi të lartë, shtrat për sallone të bukurisë me statikë praktike Me mbajtës të rregullueshëm të shpinës E mveshur me material jastëku…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
BQ830 199.99
Ky shtrat me lëkurë artificiale të shëndetshme dhe elegante, është i përkryer si për përdorim profesional, ashtu edhe për përdorim personal. Relaksimi  i klientit mbetet primare duke e patur parasysh që shtrati është i mbuluar me material të butë jastëku. Është me tre-seksione, duke e bërë atë ideal me motor të rregullueshëm për të vepruar normalisht dhe të mbajë lartësinë dhe pozicionin e duhur dhe pozicionin për klientin tuaj. Shtrati është i përshtatshëm për të gjitha…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL TA...
KOD0000000063 219.99
Specifikat: kornizë për pjekjen përfundimtare, tavolinë qelqi, e testuar me aceton dhe nuk është e lehtë të bëhet e papastër. është magjepse kur është drita e ndezur me dy vitrina ndër tavolinë nga të cilat mund të paraqiten produktet tek klientët me prizë për USB dhe kabëll USB, e përshtatshme për klientët ngjyrë e bardhë, e shndërritshme, e bën sallonin e bukurisë të ndriquar dy fioka gjenden ndër tavolinë, në të cilat mund të vendosen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ-2955 279.99
Karrigja Carlton Styling është përkufizimi i të shëndetshmës, elegantes dhe praktikës. Kjo karrige me stil për sallone e vendos vetën e saj me krahë të bukura të ngritura nga druri që janë të përfunduara në një vernik të zi duke i bërë ato të lehta për tu pastruar dhe të veshura me material rezistent. Linjat e pastra, me profil të ulët të bazës së çelikut dhe mbështetëse për këmbë T-bar që të gjitha bartin shije…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
BQ2948 254.99
Karrigja Carlton Styling është përkufizimi i të shëndetshmës, elegantes dhe praktikës. Kjo karrige me stil për sallone e vendos vetën e saj me krahë të bukur të ngritura nga druri që janë të përfunduara në një vernik të zi duke i bërë ato të lehta për tu pastruar dhe të veshura me material rezistent. Linjat e pastra, me profil të ulët të bazës së çelikut dhe mbështetëse për këmbë T-bar që të gjitha bartin shije…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
BQ394 499.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve, ofron të gjitha mundësitë që janë esenciale për nevojat e një salloni të bukurisë. Është karrige ideale për larjen e flokëve me madhësi të përkryer të lavamanit nga keramika.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TWO-SIDED MIRROR 32x23c...
8201307070440 12.99
Pasqyrë dypjesëshe. Kjo pasqyrë është shumë e përshtatshme për përdorim, jo vetëm gjatë prerjes së flokëve, por edhe gjatë rrojë në shtëpi, apo për çfarëdo arsye tjetër që ju e shihni të nevojshme. Dimensioni: 32 x 23 cm  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SPRAY PUMP BOTTLE JB 40...
7794922535535 3.49
Spërkatës i lëngut: ky produkt spërkatës siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve tjerë për përkujdesje të flokëve. Është i përshtatshëm për pastrimin e flokëve të thara. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund ta rregullojë presionin hidraulik. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë.  I qëndrueshëm: i prodhuar nga plastika e cilësisë së lartë. I vogël dhe me peshë të lehtë: i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE IHA SYPTIC SOAP | SAPUN...
8697452330032 1.99
Sapuni për ndaljen e gjakut pas rrojës është produkt mjekësor, i cili është prodhuar nga kristali pluhur i bllokut shap. Është e shtypur në madhësinë dhe formën e sapunit. Mund ta përdorni këtë sapun për t’i mbuluar prerjet e vogla dhe gërvishtjet e lëkurës, posaçërisht ato të cilat janë shkaktuar gjatë rrojës. Rrjedhja e gjakut do të ndalet menjëherë dhe bakteriet do të zhduken.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TOPAXEN WATER PUMP H2O ...
KOD0000033608 1.99
Spërkatës i lëngut: ky produkt spërkatës siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve tjerë për përkujdesje të flokëve. Është i përshtatshëm për pastrimin e flokëve të thara. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund ta rregullojë presionin hidraulik. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë.  I qëndrueshëm: i prodhuar nga plastika e cilësisë së lartë. I vogël dhe me peshë të lehtë: i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NECK PAPER | KUTI PËR L…...
KOD0000033607 1.99
Ky produkt përvetëson 100% materialin nga druri natyral. Nuk përmbanë përbërës kimik. Posedon fuqi të lartë dhe është rezistent ndaj ujit, e butë dhe e përshtatshme. Nuk e lëndon lëkurën. E pastër dhe sanitare. Vetëm për një përdorim. Mund të shmang infektimet. Është, pa dyshim, produkti ideal profesional për mbrojtje të qafes dhe për frizura. Përdoret për sallone të bukurisë gjatë stilimit të flokëve për mbrojtje të qafes kundër flokëve që bien gjatë prerjes. Materiali…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE EUROSTAR HAIRDRESSING B...
KOD0000033606 6.99
Tas për brusha fenirimi. Tasi ju lejon që t’i përzieni të gjitha trajtimet kimike, duke përfshirë keratinën, dhe, gjithashtu, jua lejon edhe trajtimin me ngjyra.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAND MIRROR | PASQYRË D…...
6936688100135 4.99
Pasqyrë dore për sallone të bukurisë. Kjo pasqyrë është shumë e përshtatshme për përdorim jo vetëm gjatë prerjes së flokëve por dhe mund të përdoret për rrojë në shtëpi apo për çfardo arsye tjetër që ju e shihni të nevojshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SHAVING SOAP BOWL | TAS...
KOD0000033601 1.99
Ky tas klasik për sapun është prodhuar nga aliazhi i bakrit. Një tas me pamje te hijshme dhe praktik nuk duhet të mungojë në gjësendet e tua të rrojës. Ky tas i thjesht është i përshtatshëm për çdo brushë të rrojës.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ELECTRONIC KITCHEN SCAL...
4897020999591 9.99
Kjo makinë ka kapacitet matës prej 1g deri në 5kg. Punon vetëm me 2 bateri AA të cilat janë të përfshira në kuti. Gjithmonë mbajeni makinën në sipërfaqe të rrafshët për rezultate të sakta Makina ka sistem paralajmërues për gjendjen e baterisë & tregues të mbushjes së baterisë  
Krahaso QUICK SHOP