Gjithsej 95 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAGNIFYING LAMP LIGHT S...
10241 34.99
Llampë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i qerpikve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.   Gjatësia: 74cm
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SHAVING BRUSH QINXIPAND...
6952372720380 0.99
Brushë për rrojë që garanton rezultate të shkëlqyera. Karateristikat:100% qime të forta;E domosdoshme për rrojë të rehatshme;Ideale për krijimin dhe shpërndarjen e shkumës për rrojë;Shtresohet në lëkurë në mënyrë të butë. 
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT HALF MA...
10242 449.99
Çantë alumini me rrota për grim me këmbë të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone të bukurisë, në të cilën mund të vendosni kozmetikën tuaj dhe ta mbartni kudo që shkoni dhe keni nevojë për të. Çanta posedon paqyre e cila përmbanë 6 LED drita të cilat ua lehtësojnë punën tuaj, bluetooth audio si dhe MP3 me të cilën ju mund të ndëgjoni këngët tuaja të preferuara për relaksimin tuaj si dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MAKE-UP...
10243 499.99
Çantë alumini me rrota për grim me këmbë të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone të bukurisë, në të cilën mund të vendosni kozmetikën tuaj dhe ta mbartni kudo që shkoni dhe keni nevojë për të.Çanta posedon paqyre e cila përmbanë 6 LED drita të cilat ua lehtësojnë punën tuaj, bluetooth audio si dhe MP3 me të cilën ju mund të ndëgjoni këngët tuaja të preferuara për relaksimin tuaj si dhe të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LIGHT R...
KOD1000000377 99.99
Diva Ring Light Super Nova është studio e përsosur ndriquese, si për fotografë ashtu dhe për kameramanë. Kjo dritë fluroshente me 5,400 Kelvin, eliminon të metat në lëkurë; i thekson ngjyrat e grimit si dhe e bën fytyrën të ketë pamje të pastër freskuese. Drita në formë unaze sjellë kapje të bukura të dritës në sytë e njëriut. Sa më afër që jeni pranë ditës, aq më madhe do të jetë kapja e efektit të dritës.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 3 ...
KOD1000000383 53.99
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 1 ...
KOD1000000381 44.99
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000386 59.99
Llampë ndriçuese LED e madhe me llupë e cila mund të përdoret gjat tretmaneve të ndryshme në salonin tuaj të bukurisë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000385 44.99
Llampë ndriçuese LED e vogël me llupë e cila mund të përdoret gjat tretmaneve të ndryshme në salonin tuaj të bukurisë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 4 ...
KOD1000000384 39.99
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 2 ...
KOD1000000382 49.99
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE STERILIZER FOR SCISSORS...
KOD1000000371 12.99
Sterilizator për gërshërë. Veçoritë:Termostat automatik 150C˚;Brendësia është me alumin;Është solide dhe praktike;E përshtatshme, nuk e dëmton ambientin, e kursen energjinë elektrike.Përdorimi:Mund t’i mbysë bakteriet, largon mykun, gonorret dhe patogjenet, të cilat gjenden në veglat që përdoren në sallonet e bukurisë, shpejt dhe me efikasitet;E përshtatshme për përdorim profesional dhe personal.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE EQUIPEMENT UV STERILIZA...
KOD1000000370 39.99
Sterilizator për pajisje. I sterilizon pajisjet në një mënyrë shumë të sofistikuar, duke i bërë maksimalisht të pastërta dhe duke ua hequr bakteret e ndryshme. Largon mykun, është solide dhe praktike. Nuk e dëmton ambientin dhe kursen energjinë. E përshtatshme për pëdorim personal dhe profesional.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GERMIX EQUIPEMENT UV ST...
KOD1000000368 29.99
Sterilizator për pajisje. I sterilizon pajisjet në një mënyrë shumë të sofistikuar, duke i bërë maksimalisht të pastërta dhe duke ua hequr bakteret e ndryshme. Largon mykun, është solide dhe praktike. Nuk e dëmton ambientin dhe kursen energjinë. E përshtatshme për pëdorim personal dhe profesional.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000379 149.99
Diva Ring Light Super Nova është studio e përsosur ndriçuese, si për fotografë ashtu dhe për kameramanë. Kjo dritë fluroshente me 5,400 Kelvin, eliminon të metat në lëkurë; i nxjerr në pah ngjyrat e grimit si dhe e bën fytyrën të ketë pamje të pastër freskuese. Drita në formë rrethi sjellë kapje të bukura të dritës në sytë e njëriut. Sa më afër që jeni pranë dritës, aq më madhe do të jetë kapja e efektit…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FOR SHA...
408 19.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NECK RU...
406 9.99
Gomë qafe për lavatest e cila ofron komfort dhe rehati qafës së klientëve tuaj gjat larjes së flokëve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CERAMIC...
LF-031 59.99
Lavatest tradicional për salone bukurie i punuar nga qeramika me ngjyrë të bardhë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT AMORTIZ...
132 39.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SEWAGE ...
105 4.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FITTING...
LF-005 15.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FITTING...
LF-001 14.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BLACK HAIR SALON CAPE |...
KOD0005911285 2.99
Përparëse për klientë. E bërë nga materliali najllon i klasit të lartë dhe të qëndrueshëm. Madhësia e përafërt 30 cm x 40 cm (vendosja e sheshtë). Pastrimi i shpejtë dhe i lehtë: mund ta pastroni në makinë të larjes në një temperaturë të ulët.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHROM-P...
A12 14.99
Mbajtëse për këmbë ultra i fortë me përbërje nga çeliku.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SHAMPOO BOWL RUBBER NEC...
KOD1000000324 4.99
Gomë lavatesti për qafë. Veçoritë: Qafë gome e rehatshme, e cila vendoset te pjesa ku vendoset koka në lavatest, për ta parandaluar rrëshqitjen e qafës; Shumë lehtë mund të largohet dhe të pastrohet; Me madhësi universale për të gjitha lavatestet e salloneve të bukurisë; Kjo qafë gome ju sjell ekstra rehati.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIRSALON HAIR SALON CA...
KOD0000033554 2.99
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIRSALON HAIR SALON CA...
KOD0000003327 2.99
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIRSALON HAIR SALON CA...
KOD0000003326 2.99
Mbulesë Allure, rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER & BRUSH...
601 15.99
Mbajtëse për tharëse dhe brusha të flokëve. Mbajtesja ka një madhësi të përshtatshme për salone bukurie dhe për në shtëpi.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL BRUSH SPEC...
KOD0005911176 5.49
Brusha për largimin e qimeve është brushë universale me qime të forta dhe të përshtatshme. Kjo brushë është ideale për t’i hequr qimet e flokëve nga trupi, xhaketat, këmishat etj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL BRUSH MAGN...
KOD0005911177 5.99
Brusha për largimin e qimeve është brushë universale me qime të forta dhe të përshtatshme. Kjo brushë është ideale për t’i hequr qimet e flokëve nga trupi, xhaketat, këmishat etj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL BRUSH (WIL...
KOD0005911175 1.99
Brusha për largimin e qimeve është brushë universale me qime të forta dhe të përshtatshme. Kjo brushë është ideale për të hequr qimet e flokëve nga trupi, xhaketat, këmishat etj.  
Krahaso QUICK SHOP