Showing 1–32 of 815 results

 • Brusha & tasa për ngjyrosje

  Brusha & tasa për ngjyrosje

  (11)

 • Brusha për fenirim

  Brusha për fenirim

  (19)

 • Extension

  Extension

  (52)

 • Figaro & drejtuese

  Figaro & drejtuese

  (34)

 • Gërshërë

  Gërshërë

  (45)

 • Kapëse

  Kapëse

  (24)

 • Kondicionerë & trajtime

  Kondicionerë & trajtime

  (140)

 • Krehër

  Krehër

  (30)

 • Llokme

  Llokme

  (35)

 • Makina

  Makina

  (23)

 • Shampo

  Shampo

  (104)

 • Stilim & përfundim

  Stilim & përfundim

  (83)

 • Tharëse

  Tharëse

  (19)

 • Thartira

  Thartira

  (11)

 • Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE DEXE HAIR BUILDING FIBE...
  7.49
  Spërkatës për modelimin e flokëve. I kthen flokët nga të hollë në të trashë. Fsheh përfundimisht flokët e hollë. I shkëlqyer para dhe gjatë mbjelljes së flokëve. Spërkatësi është rezistent ndaj erërave, shiut dhe djersës. Ideal për meshkuj dhe femra. Paketimi përmban: 22 gram fibra + 100 ml spërkatës.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE DEXE HAIR BUILDING FIBE...
  0799439301597M 7.49
  Spërkatës për modelimin e flokëve. I kthen flokët nga të hollë në të trashë. Fsheh përfundimisht flokët e hollë. I shkëlqyer para dhe gjatë mbjelljes së flokëve. Spërkatësi është rezistent ndaj erërave, shiut dhe djersës. Ideal për meshkuj dhe femra. Paketimi përmban: 22 gram fibra + 100 ml spërkatës.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE GOLD HAIR PINS 1X18PCS ...
  2.99
  Tela për flokë me ngjyrë ari, të cilat mund ti përdorni gjat rregullimit të çdo lloj stili të flokëve si në sallone të bukurisë poashtu edhe në shtëpi. Një paketim përmban sasi prej 500g.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
  725272745748 35.99
  Figaro me ngjyrë ari për flokë 3 në 1Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°),Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional!Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në set është shtuar edhe…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
  7252727457484 46.99
  Figaro me ngjyrë ari për flokë 4 në 1Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°),Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional!Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në set është shtuar edhe…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
  7252727457485 49.99
  Figaro me ngjyrë ari për flokë 5 në 1Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°),Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional!Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në set është shtuar edhe…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
  725272745724 34.99
  Karakteristikat:1. Shkop nga qeramika turmaline, ngrohje të qëndrueshme2. PTC ngrohës , ngrohje të shpejtë3. Ekran LCD : 120-210 ° C (250-410 ° F)4. Dorezë rezistente ndaj nxehtësisë4. Me ngjyrë ari5. Fikje automatike pas 1 ore.6. Kapaku i izolimit për të parandaluar djeg’je7. Tensioni i dyfishtë 100-240V
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
  725272745717 34.99
  Karakteristikat:1. Shkop nga qeramika turmaline, ngrohje të qëndrueshme2. PTC ngrohës , ngrohje të shpejtë3. Ekran LCD : 120-210 ° C (250-410 ° F)4. Dorezë rezistente ndaj nxehtësisë4. Me ngjyrë ari5. Fikje automatike pas 1 ore.6. Kapaku i izolimit për të parandaluar djeg’je7. Tensioni i dyfishtë 100-240V
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO CERAMIC HAIR STRAIGHTEN...
  725272745618 24.99
  4-në-1 drejtuese për flokë e cila përmbanë pllakat L – valë,  M – valë, S – valë dhe pllakat e sheshta.1.5-inç pllakë qeramike e veshur me turmalinë, ngrohje në mënyrë të barabartë; PTC ngrohës, ngrohje të shpejtë, kujdes flokësh, mund të mbrojë flokët nga dëmtimi.4 temperatura të rregullueshme: 160 ° C, 180 ° C, 200 ° C, 220 ° C. Ju lejon të rregulloni temperaturën sipas nevojës tuaj.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO CERAMIC HAIR STRAIGHTEN...
  725272745700 19.99
  Riktheni butësinë dhe shkëlqimin e flokëve tuaj me këtë drejtuese me pllaka 100% të qeramikës dhe teknologji jonike.Karakteristikat:Dizajn i shkëlqyeshëm, ergonomik me dorezë jo të rrëshqitëshme.Ngrohet shpejtë në temperaturën maksimale dhe mban nxehtësi konstante gjatë përdorimit.Kordoni i kthyeshëm parandalon ndërprerjen.Opcionet e ndryshueshme të temperaturës për të gjitha llojet e flokëve: 110-240 volt, 45Hz.Temperaturës ofron rangun prej 80c deri në 220c.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO HAIR CURLING IRON 1x3pc...
  725272745755 28.99
  Figaro për flokë 3 në 1Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°),Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional!Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në set është shtuar edhe doreza rezistente ndaj…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO HAIR CURLING IRON 1x4pc...
  7252727457554 38.99
  Figaro për flokë 4 në 1Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°),Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional!Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në set është shtuar edhe doreza rezistente ndaj…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO HAIR CURLING IRON 1x5pc...
  7252727457555 41.99
  Figaro për flokë 5 në 1Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°),Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional!Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në set është shtuar edhe doreza rezistente ndaj…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO HAIR EXTENSION IRON MAC...
  725272745731 15.99
  Përshkrim:Linja e energjisë 2.5m.Konsumi i energjisë: 25W.Lloji: temperatura konstante, kokë e sheshtë.I përshtatshëm për të gjitha llojet e sistemeve të zgjatjes së flokëve.Pesha të lehta, dizajn ergonomik, ngrohje të shpejtë.Pllaka profesionale të ngrohjes, ngrohje në mënyrë të barabartë dhe jo e lehtë për t’u ngjitur.Si të përdorni:Filloni ndarjen e flokëve të klientit nga poshtë lart.Futni shabllonin tek rrënja për të mbrojtur kokën nga nxehtësia.Përdredhni fijet për të lehtësuar vendosjen e shtesaveVendose shtesat me kujdes nën…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  WELLA EIMI BOOST BOUNCE 300ML ...
  8005610532387 7.99
  Shtoni dredhave tuaja shkëlqim, përkufizim dhe reduktimin e elektrizimit. E formuluar për të ndihmuar në mbrojtjen e flokëve tuaj nga dehidrimi përderisa i thani ato me tharëse. SI TË PËRDORET: Tundeni, aplikojeni, shtoni volumin. Aplikoni në mënyrë të barabartë në flokë të lagur. Lejoni që flokët të thahen vetvetiu ose përdorni difuzer për të fituar dredha të përsosura.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE SPRAY COLOR WATER PUMP ...
  6991588776088 0.99
  Spërkatës i lëngut: ky produkt spërkatës siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve tjerë për përkujdesje të flokëve. Është i përshtatshëm për pastrimin e flokëve të thara. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund ta rregullojë presionin hidraulik. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE SPRAY WATER PUMP BIG | ...
  2300002055014 1.29
  Spërkatës i lëngut: ky produkt spërkatës siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve tjerë për përkujdesje të flokëve. Është i përshtatshëm për pastrimin e flokëve të thara. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund ta rregullojë presionin hidraulik. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE SPRAY WATER PUMP SMALL ...
  2300002055373 1.49
  Spërkatës i lëngut: ky produkt spërkatës siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve tjerë për përkujdesje të flokëve. Është i përshtatshëm për pastrimin e flokëve të thara. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund ta rregullojë presionin hidraulik. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  DIKSON BLONDE ANTI-YELLOW SHAM...
  8000836134957 9.99
  Neutralizon nuancat e verdha të flokëve të bardha, të thinjura dhe atyre të cilave ju ka larguar ngjyra, flokëve të theksuara apo atyre të ndriquara. Udhëzimi për përdorim: Aplikoni sasinë e nevojshme të produktit tek flokët e lagura, duke e shpërndarë atë në mënyrë të barabartë. Masazhojeni butësisht dhe leni ashtu për të arritur efektin për një periudhë prej 3-5 minutash. Pastaj shpëlani me ujë të ngrohtë. Përsëritni veprimin nëse floku është me yndyrë. Periudha…
  Krahaso QUICK SHOP
  25%
  Krahaso QUICK SHOP
  DIKSON KEIRAS LOSS REMEDY SHAM...
  8000836394504 7.99 5.99
  Keiras shampo kundër rënies së flokëve për flokë të brishtë dhe të dobëta me algin të hidrolizuar, vitaminë E, kafeinë dhe vajra thelbësore të trumzës dhe eukaliptit. Një shampo me veprim të trefishtë për mbrojtjen e flokëve nga ndotja dhe mjegulla. Butësisht pastron dhe trashë flokët, duke iu rikthyer trupin dhe vëllimin atyre.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  DIKSON BLONDE KERATIN MASK 500...
  24006120 11.99
  Diksoblonde maskë me keratinë dhe vaj organik të grurit për flokë të trajtuara, zbardhuara ose të theksuara. Maska rigjeneron, hidraton dhe i bën flokët më të lehtë për tu krehur falë formulës së saj të pasuruar me keratinë, për të densifikuar dhe për t’i kthyer mbrapa elasticitetin e saj, dhe vajin organik të grurit për të hidratuar, rigjallëruar dhe sjellë shkëlqim. Maska përdor teknologjinë mbrojtëse Diksoplex. Si ta përdorni: pas shampos, shpërndani mbi flokë të…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  DIKSON HAIR COLOR BOWL | TAS P...
  KOD0005911641 1.49
  Tas Dikson të cilin mund ta përdorni për përzierjen e ngjyrave të ndryshme deri sa të arrini ngjyrën e dëshiruar apo thjesht për përzierjen e zbardhuesit ose një ngjyre të vetme.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  DIKSON HAIR COLOR BRUSH | BRUS...
  KOD0005911640 1.49
  Dikson brushë profesionale e cila në mënyrë efektive dhe të barabart bën shpërndarjen e ngjyrës në flokët tuaja që nga rrënja e deri tek maja.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  DIKSON KEIRAS ANTI-DANDRUFF SH...
  8000836395181 13.49
  Keiras shampo kundër zbokthit me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe pirokton olaminë. Algin i hidrolizuar dhe ekstrakte të gjethes cassia alata mbrojnë flokët kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. Veprimi i kombinuar i astringentit, vajit esencial antiseptik të limonit dhe pirokton olaminë, mbron kundër zbokthit si dhe rikthen ekuilibrin fiziologjik të flokëve dhe skalpit duke i bërë flokët të pastër dhe dukshëm…
  Krahaso QUICK SHOP
  29%
  Krahaso QUICK SHOP
  DIKSON KEIRAS ANTI-DANDRUFF SH...
  8000836395174 8.49 5.99
  Keiras shampo kundër zbokthit me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe pirokton olaminë. Algin i hidrolizuar dhe ekstrakte të gjethes cassia alata mbrojnë flokët kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. Veprimi i kombinuar i astringentit, vajit esencial antiseptik të limonit dhe pirokton olaminë, mbron kundër zbokthit si dhe rikthen ekuilibrin fiziologjik të flokëve dhe skalpit duke i bërë flokët të pastër dhe dukshëm…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  DIKSON KEIRAS BLONDE HAIR MASK...
  8000836395273 9.49
  Keiras maskë për flokë bjonde dhe të zbardhura, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe ekstrakte të farës së lulediellit. Një formulë inovative e bazuar në algin hidrolizues dhe ekstrakt të gjethes së cassia alata i cili mbron flokët nga ndotja dhe mjegulla si dhe rivitalizon dhe ngadalëson plakjen e parakohshme. Përdorni maskën për të neutralizuar ngjyrën e verdhë në flokë të bardhë, të zbardhuar, të theksuar ose të ngjyrosur me tone…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  DIKSON KEIRAS BLONDE HAIR SHAM...
  8000836395266 13.49
  Keiras shampo neutralizues i ngjyrës së verdhë për flokë bjonde dhe të zbardhura, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe mjaltë blete. Shampo për neutralizimin e ngjyrës së verdhë në flokë të bardha, të zbardhuara, të theksuar ose të ngjyrosur me tone super-ndriçuese. Për pamje të flokëve bjonde natyrale, shampoja zbutë dhe ushqen fibrat e flokëve për tu rikthyer atyre shkëlqimin. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes së cassia alata mbrojnë…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  DIKSON KEIRAS BLONDE HAIR SHAM...
  8000836395259 8.49
  Keiras shampo neutralizues i ngjyrës së verdhë për flokë bjonde dhe të zbardhura, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe mjaltë blete. Shampo për neutralizimin e ngjyrës së verdhë në flokë të bardha, të zbardhuara, të theksuar ose të ngjyrosur me tone super-ndriçuese. Për pamje të flokëve bjonde natyrale, shampoja zbutë dhe ushqen fibrat e flokëve për tu rikthyer atyre shkëlqimin. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes së cassia alata mbrojnë…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  DIKSON KEIRAS COLOR PROTECTION...
  8000836395136 8.49
  Keiras kondicioner për flokë të ngjyrosur dhe të trajtuar me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe fara luledielli. Pasuruar me fara luledielli, keratin dhe vaj argani, për një ngjyrë jashtëzakonisht të gjallë dhe të qëndrueshme. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes së cassia alata krijojnë një barrierë fizike kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe skalpit si dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  DIKSON KEIRAS COLOR PROTECTION...
  8000836395143 12.49
  Keiras kondicioner për flokë të ngjyrosur dhe të trajtuar me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe fara luledielli. Pasuruar me fara luledielli, keratin dhe vaj argani, për një ngjyrë jashtëzakonisht të gjallë dhe të qëndrueshme. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes së cassia alata krijojnë një barrierë fizike kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe skalpit si dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  DIKSON KEIRAS COLOR PROTECTION...
  8000836395150 9.49
  Keiras maskë për flokë të ngjyrosur dhe të trajtuar me algin i hydrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe proteina mëndafshi. E pasuruar me veti të jashtëzakonshme hidratuese dhe zbutëse të proteinave të argininës dhe mëndafshit, maska rikthen butësinë, lëmueshmërinë dhe shkëlqimin e flokëve. Algin i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes së cassia alata ndihmojnë në mbrojtjen e flokëve kundër ndotjes dhe mjegullës,duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. Si të…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  DIKSON KEIRAS COLOR PROTECTION...
  8000836395167 14.49
  Vaj Keiras për mbrojtjen e flokëve të ngjyrosur dhe të trajtuar, me vaj argan, vaj luledielli dhe vaj esencial të dru sandalit. Një përzierje e vajrave për të ushqyer flokët pa i rënduar ato, duke zgjatur gjallërinë dhe shkëlqimin e ngjyrës. Formula e ekuilibruar rikthen ekuilibrin fiziologjik të fibrave të flokut, duke u sjellë butësi dhe shkëlqim flokëve që i janë nënshtruar trajtimeve kimike. Si ta përdorni: për të shtuar shkëlqimin hidhni disa pika vaj në…
  Krahaso QUICK SHOP