Gjithsej 11 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR BOWL | TAS P...
KOD0005911641 1.49
Tas Dikson të cilin mund ta përdorni për përzierjen e ngjyrave të ndryshme deri sa të arrini ngjyrën e dëshiruar apo thjesht për përzierjen e zbardhuesit ose një ngjyre të vetme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR BRUSH | BRUS...
KOD0005911640 1.49
Dikson brushë profesionale e cila në mënyrë efektive dhe të barabart bën shpërndarjen e ngjyrës në flokët tuaja që nga rrënja e deri tek maja.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON MEASURING CUP | TAS MAT...
KOD0005911642 1.49
Tas matës Dikson i cili shërben për arritjen e sasisë së dëshiruar të ngjyrave apo të produkteve tjera të lëngshme që i posedoni në sallonin tuaj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SCHWARZKOPF HAIR COLOR BRUSH |...
4045787108569 1.70
Schwarzkopf Classic Brushë për ngjyrë – vetëm për përdorim profesional.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SCHWARZKOPF HAIR COLOR BOWL | ...
4045787020915 1.55
Tasi shërben për përzierje të ngjyrës së flokëve dhe është me dorezë të lehtë ergonomike. Poashtu është me sipërfaqe të poshtme të parrëshqitshme dhe me shenja matëse.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR MEASURING CUP | TAS MATË…...
8012345523146 1.99
Tas matës për ngjyra flokësh për sallone bukurie profesionale.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA HAIR COLOR BRUSH | BRUSHË …...
00820210 1.49
Kjo është brushë profesionale për ngjyrosje të flokëve. Ngjyra: E zezë. Materiali: plastikë. E përshtatshme për sallone profesionale apo për përdorim në shtëpi. E mahnitshme për përdorim për ngjyrosje të flokëve, të trajtimit të tyre si dhe për përdorim të keratinit.  E bën stilimin e flokëve më të lehtë dhe më të përshtatshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA COLOR BOWL 300oz | TAS P...
4015600533304 2.49
Tas matës për ngjyrë Vëllimi: 300ml Ngjyra: Ngjyrë e tejdukshme e bardhë/hiri e freskët Materiali: PP dhe PP e butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA HAIR COLOR BRUSH | BRUSH...
4015600104276 1.49
Brushë e butë me krehër për ngjyrë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LONDA HAIR COLOR BRUSH | BRUSH...
4015600092221 0.99
Kjo është brushë profesionale për ngjyrosje të flokëve. Ngjyra: E zezë. Materiali: plastikë. E përshtatshme për sallone profesionale apo për përdorim në shtëpi. E mahnitshme për përdorim për ngjyrosje të flokëve, të trajtimit të tyre si dhe për përdorim të keratinit.  E bën stilimin e flokëve më të lehtë dhe më të përshtatshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA HAIR COLOR BOWL | TAS PËR …...
00820209 1.49
Tas aplikues i zi për keratinë dhe për trajtime me ngjyra Tasi aplikues ju lejon që të përzieni të gjitha trajtimet kimike përfshirë keratinën dhe trajtimin me ngjyra  
Krahaso QUICK SHOP