Gjithsej 34 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
GEMEI GM IRON CULRING 2914 (9-...
6957952229147 19.99
Kaçurrele për bukuri: këtë do t’jua mundësojë koni i harkuar Gemei 2914! Flokë të stiluara nga frizeri profesional në shtëpi – është e mundshme! Tani nuk mund t’i heqin sytë nga ju! Posedon: Diametër të fuzës: 16-9 mm; Temperaturë maksimale të nxehtësisë: 200С; Nxehtësi ultra të shpejtë; Kabëll rrotulluese profesionale: 2.5 m.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FEICHIANG IRON CURLING ...
6927787926160 22.99
Ky dredhues për flokë është dizajnuar për bukuri dhe përkudesje të lëmuar të flokëve e cila prodhon flokë kaqurrele që duken bukur dhe është produkt esencial për këdo që dëshiron t’i bëjë flokët kaqurrele në mënyrë efektive. Pajisja ka peshë të lehtë, e dizajnuar në mënyrë ergonomike dhe e fuqishme. Është me qëndrueshmëri të gjatë dhe e sigurtë. Është mashë me 3 cilindra që sjellë flokë kaqurrele superiore tek flokët e zakonshme me formë koni.…
Krahaso QUICK SHOP