Gjithsej 46 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SUPER CUT CLASSIC S SCI...
KOD0005911727 9.99
Gërshërë për flokë. Strukturë fine me brisk të mprehtë, gjë që mundëson modelime tejet të bukura. Kthjell strukturën e flokut, duke prerë flokun varësisht nga dëshira e klientit: drejt, pjerrtazi, etj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LOTUS SCISSORS 6INCH | ...
9002260026968 6.49
Gërshërë për flokë. Strukturë fine me brisk të mprehtë, gjë që mundëson modelime tejet të bukura. Kthjell strukturën e flokut, duke prerë flokun varësisht nga dëshira e klientit: drejt, pjerrtazi, etj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LOTUS SCISSORS 6.5INCH ...
9002260026968-P 6.49
Gërshërë për flokë. Strukturë fine me brisk të mprehtë, gjë që mundëson modelime tejet të bukura. Kthjell strukturën e flokut, duke prerë flokun varësisht nga dëshira e klientit: drejt, pjerrtazi, etj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LOTUS THINNING SCISSORS...
9002260026968-RR 6.49
Gërshërë rralluese për flokë. Strukturë fine me anësore të dyfishtë: 22 dhëmbë në secilin brisk, gjë që mundëson modelime tejet të bukura. Kthjell strukturën e flokut, duke eliminuar fijet e tepërta të flokëve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LOTUS SMALL SCISSORS 6....
9002260023233 1.99
Cilësi supreme të çelikut inkoks nga Gjermania, të harkuara me unaza të gjera për gishta 6.5,  për qime të fytyrës dhe për vetulla. Mund të përdoren, poashtu, edhe për kutikula.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LOTUS SMALL SCISSORS 6....
9002260023226 1.99
Cilësi supreme të çelikut inkoks nga Gjermania, të harkuara me unaza të gjera për gishta 6.5″ për qime të fytyrës dhe për vetulla. Mund të përdoren poashtu edhe për kutikula.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE SLICE TS 38 6...
4030363104479 74.99
38 (5.25) ose 42 (6) dhëmbë të hollë me mikrodhëmbëzor Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Me përfundim të lëmueshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR SCISSOR CHARM 5.75inch ...
4030363118889 62.49
Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE ERGO P 6inch ...
4030363106374 30.99
Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Përfundim satenizues.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRESTYLE ERGO SCISSORS ...
4030363101584 27.99
Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Përfundim satenizues.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRESTYLE ERGO SCISSORS ...
4030363101591 27.99
Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Përfundim satenizues.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRESTYLEERGO SCOSSORS 5...
4030363101607 27.99
28 dhëmbë të hollë me mikrodhëmbëzor Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes Përfundim satenizues.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE ERGO SCISSORS...
4030363101560 27.99
Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Me përfundim satenizues.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE S SCISSORS 5 ...
4030363101539 30.99
Të ngjyrosura, doreza të mbuluara me material të lëmueshëm Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR BLACK LINE VISION SCISS...
4030363114539 349.99
Metali superior e përmbush ergonominë e përkryer Rrethët shtesë të gishtave sigurojnë ergonomi optimale të pozicionimit të gishtit. Dizajn kompenzues për pozicion përdorues ergonomik dhe punë relaksuese. Këndi rrethor i gishtit të madh sjellë punë relaksuese, pa shenja presioni.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE ERGO P SCISSO...
4030363106411 37.99
Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Përfundim satenizues.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR T&S SCISSOR 5.5in...
4030363103441 114.99
Për strukturim të butë. Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR SCISSOR 6.0inch | GËRSHË…...
8012345624362 11.99
Gërshërë Academy ONE LABOR PRO. Thikë, gërrshërë rralluese me 28 dhëmbë. Madhësia 6.0.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR SCISSOR 6.0inch | GËRSHË…...
8012345623860 9.99
Gërshërë Academy TWO LABOR PRO. Thikë, gërrshërë rralluese me 28 dhëmbë. Madhësia 6.0.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR SCISSORS 6.0inch | GËRSH…...
D020/B 9.99
Gërshërë për flokë LABOR PRO. Me brisqe të vetë-mprehura me madhësi 6.0.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR SCISSORS 5.5inch | GËRSH…...
D020/A 9.99
Gërshërë për flokë LABOR PRO. Me brisqe të vetë-mprehura me madhësi 5.5  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DAMUDIS PROFESSIONAL CO...
14.99
Karakteristikat: – Dizajn klasik për ndjenjë tradicionale gjatë prerjes. – Përfundim satin.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONDEO SUPRA TS SCISSORS 8525 ...
4029924085258 299.99
Performancë prerëse me qëndrueshmëri të gjatë, për shkak të proporcionit të shtuar të kobaltit në përbërjen e gërshërëve, e bën SUPRA TS COBALT përkrahëse të pashkatërrueshme të punës suaj. Tërheqëse e veçantë e vëmendjes suaj: unaza nga kobalti i kaltër të vidhës TS. Është në dispozicion në dizajn klasik.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONDEO SPOTS SCISSORS 7018 5.5...
4029924070186 69.99
Modeli për fillestar opcionalisht sjellë zgjedhje në mes të skajit prerës me mikro-dhëmbëzorë dhe me skaj prerës të ngjyrosur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR OIL 9989 3g | VAJ PËR P…...
9989 1.99
Vaj për mirëmbajtje të gërshërëve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR T&S 2 SCISSORS 340...
4030363103434 89.49
Për stilim fleksibil të flokëve të cilat bien butësisht në mënyrë graduale. Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRESTYLE ERGO SCISSORS ...
4030363001228 54.99
28 dhëmbë të hollë me mikrodhëmbëzor. Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Përfundim satenizues.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRESTYLE ERGO SCISSORS ...
4030363001211 47.49
E mbuluar me material për mbrojtjen nga alergjia prej nikelit. Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR SILENCE 34 SCISSORS 5.7...
4030363118919 249.99
34 dhëmbë të hollë me dhëmbëzorë të bukur V për ndjenjë të butë dhe të kënaqshme dhe për prerje të përpiktë. Dizajn me degëzim për përdorim pozicionues ergonomik dhe punë të rehatshme. Unaza me kënd për gishtin e madh të dorës shërben për punë shumë të relaksueshme, pa njolla të shtypjes. Sistemi i shesht SMART-SPIN-CLICK lejon riparim të përpiktë të veprimit të prerjes.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
OVNAK CUTICLE SCISSORS | GËRSH…...
3871267001690 3.49
Modeli për fillestar opcionalisht sjellë zgjedhje në mes të skajit prerës me mikro-dhëmbëzorë dhe skajit prerës të ngjyrosur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRE STYLE TS 39 SCISSOR...
4030363101652 39.99
38 (5.25) ose 42 (6) dhëmbë të hollë me mikrodhëmbëzor. Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes. Përfundim të lëmueshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR SILVER LINE FAME 42 SCI...
4030363120738 136.99
42 dhëmbë të hollë me dhëmbësorë të mirë të formës V për ndjeshmëri të knaqshme dhe të butë si dhe prerje precize. Dizajn me degëzim për përdorim pozicionues ergonomik dhe punë të rehatshme. Unazat për gishtërinj në kënde me drejtime të kundërta janë të përshtatshme për pozicionin natyral të dorës si dhe garantojnë punë jashtëzakonisht të këndshme dhe mund të kontrollohen në mënyrë të përkryer lëvizjet e gërshërës.  
Krahaso QUICK SHOP