Gjithsej 10 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL WITH BROWN SYNTHET...
KOD1000000289 18.99
Kukull me flokë sintetike ngjyrë kafe. E përshtatshme për studentët e kozmetikës, apo për ata të cilët trajnohen rreth rregullimit (modelimit) të flokëve, në stilet si: drejtimi, prerja, etj. Në to nuk mund të aplikohet ngjyra. Kukullat (respektivisht, flokët e tyre) mund të lahen me shampon dhe të thahen me tharëse për flokë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL WITH BROWN SYNTHET...
KOD1000000288 16.99
Kukull me flokë sintetike ngjyrë kafe. E përshtatshme për studentët e kozmetikës, apo për ata të cilët trajnohen rreth rregullimit (modelimit) të flokëve, në stilet si: drejtimi, prerja, etj. Në to nuk mund të aplikohet ngjyra. Kukullat (respektivisht, flokët e tyre) mund të lahen me shampon dhe të thahen me tharëse për flokë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL WITH BLACK SYNTHET...
WIG 14.99
E përshtatshme për studentët e kozmetikës apo për ata të cilët trajnohet rreth rregullimit të flokëve siç janë: drejtimi, prerja etj. Nuk shërben për ngjyrosjen e flokëve. Flokët e kukullës mund të lahen me shampo, apo të thahen me tharëse për flokë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL WITH BLACK 50% NAT...
XZDC 24.99
E përshtatshme për studentet e kozmetikës apo për ata të cilët trajnohet rreth rregullimit të flokëve siç janë: drejtimi, prerja, bërja e flokëve kaçurrele etj. Nuk është për ngjyrosjen e flokëve. Mund të lahen me shampoo, apo të thahen me tharëse për flokë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL WITH BLACK NATURAL...
JT-2011 59.99
Kukull me flokë natyrale të zeza. E përshtatshme për studentët e kozmetikës, apo për ata të cilët trajnohen rreth rregullimit (modelimit) të flokëve, në stilet si: drejtimi, prerja, bërja e flokëve kaçurrela etj. Në to nuk mund të aplikohet ngjyra. Kukullat (respektivisht, flokët e tyre) mund të lahen me shampon dhe të thahen me tharëse për flokë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL WITH BLONDE NATURA...
631 49.99
Kukull me flokë bionde natyrale. E përshtatshme për studentët e kozmetikës, apo për ata të cilët trajnohen rreth rregullimit (modelimit) të flokëve, në stilet si: drejtimi, prerja, bërja e flokëve kaçurrela etj. Në to nuk mund të aplikohet ngjyra. Kukullat (respektivisht, flokët e tyre) mund të lahen me shampon dhe të thahen me tharëse për flokë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR REAL GREY HAIR 100% 30cm...
8012345503162 59.99
Flokë koke studio LABOR PRO nga origjina indiane, 100% flokë ngjyrë hiri, me gjatësi 30 cm.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR REAL BROWN HAIR 100% 30c...
8012345517244 49.99
Flokë koke studio LABOR PRO nga origjina indiane, 100% flokë ngjyrë kafeje, me gjatësi 30 cm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR REAL BLONDE HAIR 100% 40...
8012345500918 79.99
Flokë koke studio LABOR PRO nga origjina indiane, 100% flokë ngjyrë bjonde, me gjatësi 30 cm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL WITH NATURAL HAIR ...
KOD0000000209 44.99
Kukull me flokë natyrale. E përshtatshme për studentët e kozmetikës, apo për ata të cilët trajnohen rreth rregullimit (modelimit) të flokëve, në stilet si: drejtimi, prerja, kaçurrelat, etj. Në to nuk mund të aplikohet ngjyra. Kukullat (respektivisht, flokët e tyre) mund të lahen me shampon dhe të thahen me tharëse për flokë.
Krahaso QUICK SHOP