Gjithsej 35 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
WELLA CREATIVE SHAPER 1x10pcs ...
4015600081140 0.99
Këto llokme për flokë dallojnë për nga madhësia, kapen tek floku pa kapëse apo tela dhe janë të përshtatshme. Krijojnë valë, vëllim, dhe ngritje pa bërë shenja në flokë. Të përkryera për flokë normale, të trasha, të thara apo edhe të lagura. Llokmet e kapin flokun, pa patur nevojë për tela. Të gjithanshme, mund të përdoren në lloje të ndryshme të flokëve Dizajn i hapur për qarkullim më të mirë të ajrit
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA CREATIVE SHAPER 1x10pcs ...
4015600081126 0.99
Këto llokme për flokë dallojnë për nga madhësia, kapen tek floku pa kapëse apo tela dhe janë të përshtatshme. Krijojnë valë, vëllim, dhe ngritje pa bërë shenja në flokë. Të përkryera për flokë normale, të trasha, të thara apo edhe të lagura. Llokmet e kapin flokun, pa patur nevojë për tela. Të gjithanshme, mund të përdoren në lloje të ndryshme të flokëve Dizajn i hapur për qarkullim më të mirë të ajrit  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA CREATIVE SHAPER 1x10pcs ...
4015600081102 0.99
Këto llokme për flokë dallojnë për nga madhësia, kapen tek floku pa kapëse apo tela dhe janë të përshtatshme. Krijojnë valë, vëllim, dhe ngritje pa bërë shenja në flokë. Të përkryera për flokë normale, të trasha, të thara apo edhe të lagura. Llokmet e kapin flokun, pa patur nevojë për tela. Të gjithanshme, mund të përdoren në lloje të ndryshme të flokëve Dizajn i hapur për qarkullim më të mirë të ajrit  
Krahaso QUICK SHOP