Gjithsej 833 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE CONTROL ULTRA RIZZI...
8412261081179 7.49
VEÇORITË DHE PËRFITIMET I bën flokët kaqurrele më të trasha. I kontrollon flokët e dredhura, duke i bërë ato më të lehta për stilim. Ofron volum dhe i mbanë flokët të buta për një stil natyral me asnjë efekt “kartoni”. Pa aerosol. Përfitimet: U jep formë dhe përcaktim flokëve kaqurrele U jep flokëve vëllim dhe trup. Ka efekte memorizuese. Formula: pa paraben, dhe sulfat. Është në dispozicion në një format sasior prej 200 ml. PËRBËRËSIT…
Krahaso QUICK SHOP