Gjithsej 828 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS ANTI-DANDRUFF SH...
8000836395181 13.49
Keiras shampo kundër zbokthit me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe pirokton olaminë. Algin i hidrolizuar dhe ekstrakte të gjethes cassia alata mbrojnë flokët kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. Veprimi i kombinuar i astringentit, vajit esencial antiseptik të limonit dhe pirokton olaminë, mbron kundër zbokthit si dhe rikthen ekuilibrin fiziologjik të flokëve dhe skalpit duke i bërë flokët të pastër dhe dukshëm…
Krahaso QUICK SHOP
29%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS ANTI-DANDRUFF SH...
8000836395174 8.49 5.99
Keiras shampo kundër zbokthit me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe pirokton olaminë. Algin i hidrolizuar dhe ekstrakte të gjethes cassia alata mbrojnë flokët kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. Veprimi i kombinuar i astringentit, vajit esencial antiseptik të limonit dhe pirokton olaminë, mbron kundër zbokthit si dhe rikthen ekuilibrin fiziologjik të flokëve dhe skalpit duke i bërë flokët të pastër dhe dukshëm…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS BLONDE HAIR MASK...
8000836395273 9.49
Keiras maskë për flokë bjonde dhe të zbardhura, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe ekstrakte të farës së lulediellit. Një formulë inovative e bazuar në algin hidrolizues dhe ekstrakt të gjethes së cassia alata i cili mbron flokët nga ndotja dhe mjegulla si dhe rivitalizon dhe ngadalëson plakjen e parakohshme. Përdorni maskën për të neutralizuar ngjyrën e verdhë në flokë të bardhë, të zbardhuar, të theksuar ose të ngjyrosur me tone…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS BLONDE HAIR SHAM...
8000836395266 13.49
Keiras shampo neutralizues i ngjyrës së verdhë për flokë bjonde dhe të zbardhura, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe mjaltë blete. Shampo për neutralizimin e ngjyrës së verdhë në flokë të bardha, të zbardhuara, të theksuar ose të ngjyrosur me tone super-ndriçuese. Për pamje të flokëve bjonde natyrale, shampoja zbutë dhe ushqen fibrat e flokëve për tu rikthyer atyre shkëlqimin. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes së cassia alata mbrojnë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS BLONDE HAIR SHAM...
8000836395259 8.49
Keiras shampo neutralizues i ngjyrës së verdhë për flokë bjonde dhe të zbardhura, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe mjaltë blete. Shampo për neutralizimin e ngjyrës së verdhë në flokë të bardha, të zbardhuara, të theksuar ose të ngjyrosur me tone super-ndriçuese. Për pamje të flokëve bjonde natyrale, shampoja zbutë dhe ushqen fibrat e flokëve për tu rikthyer atyre shkëlqimin. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes së cassia alata mbrojnë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS COLOR PROTECTION...
8000836395136 8.49
Keiras kondicioner për flokë të ngjyrosur dhe të trajtuar me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe fara luledielli. Pasuruar me fara luledielli, keratin dhe vaj argani, për një ngjyrë jashtëzakonisht të gjallë dhe të qëndrueshme. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes së cassia alata krijojnë një barrierë fizike kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe skalpit si dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS COLOR PROTECTION...
8000836395143 12.49
Keiras kondicioner për flokë të ngjyrosur dhe të trajtuar me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe fara luledielli. Pasuruar me fara luledielli, keratin dhe vaj argani, për një ngjyrë jashtëzakonisht të gjallë dhe të qëndrueshme. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes së cassia alata krijojnë një barrierë fizike kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe skalpit si dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS COLOR PROTECTION...
8000836395150 9.49
Keiras maskë për flokë të ngjyrosur dhe të trajtuar me algin i hydrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe proteina mëndafshi. E pasuruar me veti të jashtëzakonshme hidratuese dhe zbutëse të proteinave të argininës dhe mëndafshit, maska rikthen butësinë, lëmueshmërinë dhe shkëlqimin e flokëve. Algin i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes së cassia alata ndihmojnë në mbrojtjen e flokëve kundër ndotjes dhe mjegullës,duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. Si të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS COLOR PROTECTION...
8000836395167 14.49
Vaj Keiras për mbrojtjen e flokëve të ngjyrosur dhe të trajtuar, me vaj argan, vaj luledielli dhe vaj esencial të dru sandalit. Një përzierje e vajrave për të ushqyer flokët pa i rënduar ato, duke zgjatur gjallërinë dhe shkëlqimin e ngjyrës. Formula e ekuilibruar rikthen ekuilibrin fiziologjik të fibrave të flokut, duke u sjellë butësi dhe shkëlqim flokëve që i janë nënshtruar trajtimeve kimike. Si ta përdorni: për të shtuar shkëlqimin hidhni disa pika vaj në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS COLOR PROTECTION...
8000836395129 12.49
Keiras shampo për flokë të ngjyrosur dhe të trajtuar me algin të hydrolizuar, ekstrakte të gjetes cassia alata dhe vaj argani. Falë përbërjes me algin të hidrolizuar si dhe ekstrakte të gjetes cassia alata ai mbronë nga ndotja dhe mjegulla. Falë veprimit të dobishëm të keratinit dhe vajit të arganit, shampo për mbrojtjen e ngjyrës i rikthen flokëve trajtimin optimal pre-kimik, ushqimin dhe hidratimin.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS COLOR PROTECTION...
8000836395112 7.99
Keiras shampo për flokë të ngjyrosur dhe të trajtuar me algin të hydrolizuar, ekstrakte të gjetes cassia alata dhe vaj argani. Falë përbërjes me algin të hidrolizuar si dhe ekstrakte të gjetes cassia alata ai mbronë nga ndotja dhe mjegulla. Falë veprimit të dobishëm të keratinit dhe vajit të arganit, shampo për mbrojtjen e ngjyrës i rikthen flokëve trajtimin optimal pre-kimik, ushqimin dhe hidratimin.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS CURLY GLAZE 200m...
8000836395587 7.49
Keiras krem kundër elektrizimit të flokëve të dredhura apo të valëzuara me mjaltë dhe vaj argani. Mjalta dhe vaji argan hidratojnë, duke e lënë strukturën e flokëve të butë dhe flokë të plotë voluminoz dhe me shkëlqim. Për dredha me elasticitet natyral. Si të përdorni: para tharjes, spërkateni në mënyrë të barabartë mbi flokë. Përdorni 5-10ml të produktit – në varësi të gjatësisë së flokëve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS CURLY MASK 500ml...
8000836395570 9.49
Keiras maskë për flokë të dredhura dhe të valëzuara me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe vaj argani. Keratini, vaji argan dhe mjalta kombinohen për të sjellë elasticitet dhe volum, duke rikthyer hidratimin optimal të fijeve të flokëve. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes cassia alata parandalojnë dëmtimin nga ndotja dhe mjegulla, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. Si të përdorni: pas shampos, shpërndani maskën në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS CURLY SHAMPOO 10...
8000836395204 12.49
Keiras shampo për flokë të dredhura dhe të valëzuara me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe mjaltë. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes cassia alata mbrojnë flokët kundër dëmtimeve të shkaktuara nga ndotja dhe mjegulla, duke bërë rigjenerimin e tyre dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. E pasuruar me keratin, vaj argani dhe mjaltë, për hidratimin, volumizimin dhe zbutjen e flokëve si dhe për dredha elastike.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS CURLY SHAMPOO 40...
8000836395198 7.99
Keiras shampo për flokë të dredhura dhe të valëzuara me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe mjaltë. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes cassia alata mbrojnë flokët kundër dëmtimeve të shkaktuara nga ndotja dhe mjegulla, duke bërë rigjenerimin e tyre dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. E pasuruar me keratin, vaj argani dhe mjaltë, për hidratimin, volumizimin dhe zbutjen e flokëve si dhe për dredha elastike.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS DAILY USE CONDIT...
8000836395105 12.49
Keiras kondicioner për përdorim të përditshëm për të gjitha llojet e flokëve me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe ekstrakte bambuje. Ekstraktet qetësuese dhe hidratuese të pantenolit, arginines dhe bambusë plotësojnë veprimin hidratues dhe zbutës të shamponit. Për flokë që janë të butë, elastike dhe të hidratuara në mënyrë të përkryer. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes së cassia alata mbrojnë nga ndotja dhe mjegulla, ripërtërinë flokët dhe ngadalësojnë plakjen e parakohshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS DAILY USE CONDIT...
8000836395099 8.49
Keiras kondicioner për përdorim të përditshëm për të gjitha llojet e flokëve me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe ekstrakte bambuje. Ekstraktet qetësuese dhe hidratuese të pantenolit, arginines dhe bambusë plotësojnë veprimin hidratues dhe zbutës të shamponit. Për flokë që janë të butë, elastike dhe të hidratuara në mënyrë të përkryer. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes së cassia alata mbrojnë nga ndotja dhe mjegulla, ripërtërinë flokët dhe ngadalësojnë plakjen e parakohshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS DAILY USE SHAMPO...
8000836395082 12.49
Keiras Daily Use Shampoo për të gjitha llojet e flokëve me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe pantenol. Jashtëzakonisht i butë, ideal për larje të shpeshta, për të mbrojtur ekuilibrin natyror të flokëve, me pantenol për veprim të zbutur. Algin i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes cassia alata mbrojnë nga ndotja, mjegulla dhe plakja e parakohshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS DAILY USE SHAMPO...
8000836395075 7.99
Keiras Daily Use Shampoo për të gjitha llojet e flokëve me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe pantenol. Jashtëzakonisht i butë, ideal për larje të shpeshta, për të mbrojtur ekuilibrin natyral të flokëve, me pantenol për veprim të zbutur. Algin i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes cassia alata mbrojnë nga ndotja, mjegulla dhe plakja e parakohshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS LOSS REMEDY SHAM...
8000836394511 12.49
Keiras shampo kundër rënies së flokëve për flokë të brishtë dhe të dobëta me algin të hidrolizuar, vitaminë E, kafeinë dhe vajra thelbësore të trumzës dhe eukaliptit. Një shampo me veprim të trefishtë për mbrojtjen e flokëve nga ndotja dhe mjegulla. Butësisht pastron dhe trashë flokët, duke iu rikthyer trupin dhe vëllimin atyre.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS LOSS REMEDY TREA...
8000836397055 19.99
Keiras ampula kundër rënies së flokëve, tretman për flokët e brishtë dhe të dobët. Një trajtim ndihmës gjallërues i pasuruar me ekstrakt të lupinës së bardhë të ëmbël për të parandaluar humbjen e flokëve, duke vepruar brenda skalpit mbi faktorët që kontrollojnë ciklin e jetëgjatësisë së flokëve. Si të përdorni: shpërndani përmbajtjen e shishës mbi skalp, masazhoni dhe pastaj thajini flokët si zakonisht.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS NOURISHING MASK ...
8000836395235 9.49
Keiras maskë ushqyese për flokë të thatë me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe vaj i farës së rrushit. Trajtim ideal për të rikthyer ushqimin e flokëve të thatë dhe të dëmtuar. Vaji i farës së rrushit, keratini dhe acidi hialuronik veprojnë në sinergji për të pasuruar flokët e thatë, ndërsa algini i hidrolizuar dhe ekstrakti i gjethes së cassia alata mbrojnë nga dëmtimet nga mjegulla dhe ndotja. Si të përdorni: për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS NOURISHING OIL 1...
8000836395242 12.49
Keiras serum ushqyes për flokë të thatë dhe të dëmtuar, me vaj babassu, vaj argani dhe vaj të farës së rrushit. Përzierje ideale për trajtim ushqyes për flokë të thatë dhe të dëmtuar, kjo përzierje e vajrave rikthen vitalitetin e flokëve duke sjellë butësi dhe hidratim të jashtëzakonshëm natyror. Si të përdorni: pas shampos, ose pas maskës, aplikoni 3-6 spërkatje të produktit në flokë të thara, në varësi të gjatësisë së flokëve. Gjithashtu është ideal për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS NOURISHING SHAMP...
8000836395228 12.49
Keiras Shampo ushqyese për flokë të thatë dhe të dëmtuar me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata, keratin dhe acid hialuronik. Keratini vepron në sinergji me acidin hialuronik, duke ushqyer fibrat e flokëve dhe duke rikthyer butësinë dhe shkëlqimin. Algina e hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes cassia alata veprojnë si ndihmës për të mbrojtur flokët kundër ndotjes dhe mjegullës si dhe për ti rigjeneruar ato.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS NOURISHING SHAMP...
8000836395211 7.99
Keiras Shampo ushqyese për flokë të thatë dhe të dëmtuar me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata, keratin dhe acid hialuronik. Keratini vepron në sinergji me acidin hialuronik, duke ushqyer fibrat e flokëve dhe duke rikthyer butësinë dhe shkëlqimin. Algina e hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes cassia alata veprojnë si ndihmës për të mbrojtur flokët kundër ndotjes dhe mjegullës si dhe për ti rigjeneruar ato.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS SMOOTHING MASK 5...
8000836395303 9.49
Keiras maskë rigjeneruese për flokë të hollë, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe vaj liri. Vaji liri ushqen dhe hidraton fibrat e flokëve, duke i lënë flokët të butë dhe të mëndafshtë. I pasuruar me ekstrakt moringa dhe keratin për të zbutur dhe shkrehur flokët, për flokë që janë të buta në prekje. Algin i hidrolizuar dhe ekstrakti i gjethes së cassia alata ndihmojnë në krijimin e një barriere fizike kundër ndotjes…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS SMOOTHING OIL 10...
8000836395310 14.49
Keiras vaj për rigjenerimin flokëve të hollë, me vaj liri, vaj makadamia dhe vaj organik të jojobës. Kombinimi i vajit të lirit, jojobës organike dhe makadamias vepron në sinergji, duke ushqyer dhe zbutur flokët pa i rëndruar ato. Fibra e flokëve bëhet më elastike dhe flokët më të butë dhe plot shkëlqim. Si të përdorni: Për të shtuar shkëlqim hidhni disa pika vaj në pëllëmbë të dorës dhe shpërndani në mënyrë të barabartë mbi flokë të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS SMOOTHING SHAMPO...
8000836395297 12.49
Keiras shampo për rigjenerimin flokëve të dobëta, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe ekstrakte të moringës. Algin i hidrolizuar dhe ekstrakte të gjethes cassia alata ndihmojnë në krijimin e një barriere fizike kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. E pasuruar me ekstrakte të moringës dhe keratin për të eliminuar flokët e shprishura, duke i lënë flokët të butë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS SMOOTHING SHAMPO...
8000836395280 7.99
Keiras shampo për rigjenerimin flokëve të dobëta, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe ekstrakte të moringës. Algin i hidrolizuar dhe ekstrakte të gjethes cassia alata ndihmojnë në krijimin e një barriere fizike kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. E pasuruar me ekstrakte të moringës dhe keratin për të eliminuar flokët e shprishura, duke i lënë flokët të butë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON MEASURING CUP | TAS MAT...
KOD0005911642 1.49
Tas matës Dikson i cili shërben për arritjen e sasisë së dëshiruar të ngjyrave apo të produkteve tjera të lëngshme që i posedoni në sallonin tuaj.
Krahaso QUICK SHOP
32%
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL ABSOLUTE O...
8033171865347 10.99 7.49
Sprej maskë e hiper koncetruar me shumë veprime për ristrukturim. Pas aplikimit lëreni të qëndrojë. Formuluar me përbërës aktivë të çmuar si Keratina, vaj Argani të bio Bio-Certifikata Argan Oil, vaj Macadamia dhe vaj të Nyamplung. Është përgjigja ideale për çdo nevojë të flokëve. Me UV Filter. Spërkateni mbi flokë të lagur, krehni dhe stilizoni flokët si zakonisht.
Krahaso QUICK SHOP
35%
Krahaso QUICK SHOP
NOOK MAGIC ARGANOIL SECRET PAK...
8033171865309 10.49 6.79
Ideale veçanërisht për flokë të trajtuara, të thata dhe të pajetë. Maskë e pasuruar me vaj Argani të Bioçertifikuar, vaj Makadamia dhe Keratinë. Ushqen flokët thellë pa i rënduar ato dhe u jep atyre një shkëlqim të jashtëzakonshëm mëndafshi dhe elasticitet. Aplikojeni në flokë të njomë, lëreni të qëndrojë për 3-5 min dhe pastaj shpërlani flokët.
Krahaso QUICK SHOP