Gjithsej 56 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
LABOR CURLING IRON STAND | MBA...
8012345629305 9.99
E prodhuar nga metali i qëndrueshëm solid me teksturë mat për pastrim të lehtë dhe me pamje të kënaqshme. Është dizajnuar për të mbajtur figaro apo tharëse për flokë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR HAIR DRYER HOLDER | MBAJ...
8012345619511 4.49
E prodhuar nga metali i qëndrueshëm solid me teksturë mat për pastrim të lehtë dhe me pamje të kënaqshme. Është dizajnuar për të mbajtur figaro apo tharëse për flokë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SPONGE HAIR TWIST WITH ...
KOD0000000115 1.49
Veçoritë: Brend i ri dhe cilësi e lartë. E veçantë në stil. Madhështore për stilim dekorues të flokëve për gra. Ngjyra: e zezë. Pa kapëse të flokëve, e qartë e lehtë për tu përdorur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LORY TIPPING CAPE | KAP...
KOD0000000276 4.99
Kjo është kapelë frizurash profesionale, me cilësi të lartë, për ngjyrosje të flokëve. Mund t’ju ndihmojë për të kursyer të holla: mund t’i bëni flokët vetë në shtëpi. Dhuratë e përsosur për berberët dhe stiluesit e flokëve!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SPONGE HAIR TWIST | SHP...
KOD0000000227 0.99
Shpuzë e vogël për frizura. Veçoritë: Brend i ri dhe cilësi e lartë; E veçantë në stil; Madhështore për stilim dekorues të flokëve për gra; Flokëve mund t’ju shtohet volum me këtë vegël, në mënyrë të menjëhershme; E lehtë për ta mbajtur; Ngjyra: e zezë; E lehtë për t’u përdorur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SPONGE HAIR TWIST (LARG...
KOD0000000080 0.99
Veçoritë: Brend i ri dhe cilësi e lartë E veçantë në stil Madhështore për stilim dekorues të flokëve për gra Flokëve mund t’ju shtohet volum me këtë vegël në mënyrë të menjëhershme, e lehtë për ta mbajtur me teksturën e saj kundër-rrëshqitjes Ngjyra: e zezë Pa kapëse të flokëve, e qartë e lehtë për tu përdorur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SPONGE HAIR TWIST (MEDI...
KOD0000000081 0.99
Shpuzë e mesme për frizura. Veçoritë: Brend i ri dhe cilësi e lartë; E veçantë në stil; Madhështore për stilim dekorues të flokëve për gra; Flokëve mund t’ju shtohet volum me këtë vegël, në mënyrë të menjëhershme; E lehtë për ta mbajtur; Ngjyra: e zezë; E lehtë për t’u përdorur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR HOOK | GREP SHATIR...
KOD0000000076 0.49
Grep shatiri. Veçoritë: I përshtatshëm për rruaza kapëse dhe flokë; I dizajnuar sipas modës, ka peshë të lehtë dhe ka dizajn të përshtatshëm; I lehtë për përdorim; Mund të përdoret me mikro-lidhëse tubash; Do të kurseni shumë kohë me këtë vegël të mahnitshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER HOLDER (SMAL...
KOD0000003455 9.99
Zgjidhje e përsosur për t’i sistemuar ato produkte elektrike për flokë në sallon të bukurisë apo në shtëpi. Ky produkt është i prodhuar nga një bazë e fortë mermeri si dhe spiraleje plastike dhe mund të vendoset në dysheme apo në tavolinë. Me këtë produkt, evitohet rreziku i djegjes së tepihëve nga drejtueset dhe tharëset për flokë dhe vjen në kuti.  
Krahaso QUICK SHOP
23%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NECK PAPER 1x5pcs | LET...
1004 3.89 2.99
Ky produkt është bërë 100% nga druri natyral. Nuk përmban përbërës kimikë. Posedon fuqi të lartë dhe është rezistente ndaj ujit, është e butë dhe e përshtatshme. Nuk e lëndon lëkurën. E pastër dhe sanitare. Vetëm për një përdorim. Mund të shmang, madje, edhe infeksionet. Është, pa dyshim, produkti ideal profesional për mbrojtje të qafës. Përdoret nëpër sallone të bukurisë gjatë stilimit të flokëve, për mbrojtje nga flokët që bien gjatë prerjes. Materiali është fleksibil,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR SALON CAPE (BLACK)...
KOD0000003354 1.99
Përparësja, që është rezistente ndaj ujit, mund të përdoret në sallone të bukurisë apo në shtëpi. Mbronë rrobat e klintëve tuaj kur përdorni tharësen për flokë E përshtatshme për pregatitjen e frizurave, tharjen e flokëve. Pastrohet lehtësisht.   
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONDEO COMFORT CUT 1pcs | ZHIL...
4029924010229 0.99
Seti i COMFORT Cut përfshin 10 brisqe COMFORT Cut, me përbërës funksional, me mbajtëse ergonomike dhe me ndërrim të rehatshëm të brisqeve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR LEATHER HOLSTER BLACK 8...
4030363104899 38.99
Këllëf elegant i lëkurës me rrip për krahë apo sipër belit, për katër llojet e gërshërëve për qethje, kapëseve, krehërve, brushave si dhe veglave të tjera.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AMOS BEAUTY SALON CAPE ...
KOD0000003351 2.99
Përparëse për fenirim dhe grim, për sallone të bukurisë. Profesionale për mbrojtje nga njollat që mund të mbesin në rroba apo uniformë të punës gjatë grimimit.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR SALON CAPE | PËRPA…...
KOD0000000355 2.49
Përparësja është 100% brend i ri dhe është prodhuar nga materiali najlon i cilësisë së lartë; është e qëndrueshme, siguron rehati të shkëlqyeshme. Është me peshë të lehtë, e butë, rezistente ndaj njollave dhe ujit, si dhe veçohet për skajet e saj rrethore. Është e ripërdorshme. Mund të lahet në makinën e rrobave. Profesionale; Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit; Material luksoz me peshë të lehtë; Mahnitëse dhe e përshtashme; Rezistente ndaj rrudhave; Mund të lahet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WATER PUMP | POMPË E VO…...
KOD0000003461 1.39
Spërkatës i lëngut si mjegull: ky produkt mund të spërkas lëngun si mjegullën, e cila siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve për përkujdesje të flokëve. Është e përshtatshme për pastrimin e flokëve të thara apo për infermierinë e flokëve. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund të rregulloj presionin hidraulik; Është e përshtatshme për përdorim në shtëpi apo për përdorim në sallone të bukurisë. Mund poashtu të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN HAND TOWEL WHITE 1m x 0.5m...
4047816211714 6.99
Peshqir i bardhë me logon e LCN-së. Nuk dëmtohet nga vlimi me ujë të nxehtë. Madhësia: 50cm x 100cm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TOPAXEN WATER PUMP H2O ...
KOD0000033609 1.49
Spërkatës i lëngut: ky produkt spërkatës siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve tjerë për përkujdesje të flokëve. Është i përshtatshëm për pastrimin e flokëve të thara. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund ta rregullojë presionin hidraulik. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë.  I qëndrueshëm: i prodhuar nga plastika e cilësisë së lartë. I vogël dhe me peshë të lehtë: i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BEAUTY SALON CAPE | PËR…...
KOD0000033604 3.49
Përparësja, që është rezistente ndaj ujit, mund të përdoret në sallone të bukurisë apo në shtëpi. Mbronë rrobat e klintëve tuaj kur përdorni tharësen për flokë E përshtatshme për pregatitjen e frizurave, tharjen e flokëve. Pastrohet lehtësisht.   
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SPRAY PUMP BOTTLE JB 40...
7794922535535 3.49
Spërkatës i lëngut: ky produkt spërkatës siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve tjerë për përkujdesje të flokëve. Është i përshtatshëm për pastrimin e flokëve të thara. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund ta rregullojë presionin hidraulik. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë.  I qëndrueshëm: i prodhuar nga plastika e cilësisë së lartë. I vogël dhe me peshë të lehtë: i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ALUMINIUM FOIL MICRON 3...
3902782250413 6.49
Foli alumini, për të gjitha proceset e ngjyrosjes (ngjyrosje, shatir, ombre, etj.). Mbrojtje e konsiderueshme gjatë procesit të aplikimit të ngjyrës në flokë.  Mjaftë e lehtë për përdorim. Dimensioni: 30x150m.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TOPAXEN WATER PUMP H2O ...
KOD0000033608 1.99
Spërkatës i lëngut: ky produkt spërkatës siguron shpërndarje uniforme të ujit apo përbërësve tjerë për përkujdesje të flokëve. Është i përshtatshëm për pastrimin e flokëve të thara. Me rregullues të presionit hidraulik: për të përmbushur nevojat tuaja, rrotullimi i grykës mund ta rregullojë presionin hidraulik. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë.  I qëndrueshëm: i prodhuar nga plastika e cilësisë së lartë. I vogël dhe me peshë të lehtë: i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA PROFESSIONAL TOWEL 90x50cm...
KOD0000000131EVA 4.99
Peshqir për sallone të bukurisë  nga Eva Professional. Dimensionet: 90x50cm  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ALUMINIUM FOIL 12 MICRO...
KOD0000000018 2.49
Foli alumini, për të gjitha proceset e ngjyrosjes (ngjyrosje, shatir, ombre, etj.). Mbrojtje e konsiderueshme gjatë procesit të aplikimit të ngjyrës në flokë.  Mjaftë e lehtë për përdorim. Dimensioni: 30x40m.
Krahaso QUICK SHOP