Gjithsej 397 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE OLYMPEA AQUA 30ml...
3349668563265 47.49
Një muzë moderne, një odise e re për Olimpenë: fuqitë hyjnore të thellësisë. Duke e konfirmuar zotërimin e saj, duke i urdhëruar elementet, ajo ndriçon si deti. OLYMPEA AQUA. Një vanilje sensuale, e njelmët. Aromë freskuese dhe diellore, limon, ambergris sexy. Një alkimi intriguese e luleve ujore dhe qelibarëve. Hyjnore.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE OLYMPEA AQUA 50ml...
3349668563227 66.49
Një muzë moderne, një odise e re për Olimpenë: fuqitë hyjnore të thellësisë. Duke e konfirmuar zotërimin e saj, duke i urdhëruar elementet, ajo ndriçon si deti. OLYMPEA AQUA. Një vanilje sensuale, e njelmët. Aromë freskuese dhe diellore, limon, ambergris sexy. Një alkimi intriguese e luleve ujore dhe qelibarëve. Hyjnore.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE OLYMPEA AQUA 80ml...
3349668562824 85.49
Një muzë moderne, një odise e re për Olimpenë: fuqitë hyjnore të thellësisë. Duke e konfirmuar zotërimin e saj, duke i urdhëruar elementet, ajo ndriçon si deti. OLYMPEA AQUA. Një vanilje sensuale, e njelmët. Aromë freskuese dhe diellore, limon, ambergris sexy. Një alkimi intriguese e luleve ujore dhe qelibarëve. Hyjnore.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE BLACK XS 30ml | P...
3349666002742 34.49
Black XS pour Elle është një aromë plot kontraste, e cila mishëron pafajësinë e mistershme dhe sensualitetin rrezatues. Shisha e saj Rock’n Roll mbyll një eliksir të krijuar posaçërisht për princeshat rebele, pa turp dhe dashamirët sexy të joshjes.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE BLACK XS 50ml | P...
3349666002506 51.49
Black XS pour Elle është një aromë plot kontraste, e cila mishëron pafajësinë e mistershme dhe sensualitetin rrezatues. Shisha e saj Rock’n Roll mbyll një eliksir të krijuar posaçërisht për princeshat rebele, pa turp dhe dashamirët sexy të joshjes.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE ULTRAVIOLET 30ml ...
3349668504503 41.99
Ultraviolet mishëron një botë shpirtërore dhe rrezatuese. Është një aromë moderne, sensuale dhe joshëse e luleve orientale.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE ULTRAVIOLET 50ml ...
3349666010501 60.49
Ultraviolet mishëron një botë shpirtërore dhe rrezatuese. Është një aromë moderne, sensuale dhe joshëse e luleve orientale.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE OLYMPEA INTENSE 3...
3349668543144 50.99
Perëndesha jonë madhështore moderne është kthyer. Seksi, më e guximshme … më intensive. Olympéa nuk ka qenë kurrë kaq komanduese, duke i kthyer të gjith sytë drejt saj. Ajo është mishërimi përfundimtar i një gruaje të fortë: e bukur dhe e pavarur, e fortë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE OLYMPEA INTENSE 5...
3349668543113 68.99
Perëndesha jonë madhështore moderne është kthyer. Seksi, më e guximshme … më intensive. Olympéa nuk ka qenë kurrë kaq komanduese, duke i kthyer të gjith sytë drejt saj. Ajo është mishërimi përfundimtar i një gruaje të fortë: e bukur dhe e pavarur, e fortë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE MILLION PRIVE LAD...
3349668535460 48.49
Lady Million Privé eksploron një intensitet të ri dhe emocionues, befasues femëror. Gjurmët e saj me shije frute orientale kanë një joshje të një magjistare flirtuese që është më e pakapshme se kurrë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE MILLION PRIVE LAD...
3349668535439 66.49
Lady Million Privé eksploron një intensitet të ri dhe emocionues, befasues femëror. Gjurmët e saj me shije frute orientale kanë një joshje të një magjistare flirtuese që është më e pakapshme se kurrë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE MILLION PRIVE LAD...
3349668535446 85.49
Lady Million Privé eksploron një intensitet të ri dhe emocionues, befasues femëror. Gjurmët e saj me shije frute orientale kanë një joshje të një magjistare flirtuese që është më e pakapshme se kurrë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE OLYMPEA 30ml | PA...
3349668528653 46.99
Frymëzuar nga sferat e mitologjisë greke, Olympéa e Paco Rabanne është një parfum parajse për perëndeshën moderne. Një përzierje e kontrasteve, nga vanilja e njelmët në dru të kashmirit, do të kapë vëmendjen tuaj në aplikimin e parë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE OLYMPEA 50ml | PA...
3349668528660 64.49
Frymëzuar nga sferat e mitologjisë greke, Olympéa e Paco Rabanne është një parfum parajse për perëndeshën moderne. Një përzierje e kontrasteve, nga vanilja e njelmët në dru të kashmirit, do të kapë vëmendjen tuaj në aplikimin e parë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE MILLION LADY 80ml...
3349668547821 79.99
Zotërimi i artit të joshjes nuk është i lehtë. Por me këtë aromë të zjarrtë nga Paco Rabanne në arsenalin tuaj të parfumeve, mundeni të shihni përmisimin e nivelit tuaj të aftësive. Lady Million, e cila vijon nga marka tani-ikonike 1 milion për burrat, është e mbushur me aroma të përshtatshme për ato takimet spontane dhe pije me vajzat.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE MILLION LADY 30ml...
3349668508471 42.99
Zotërimi i artit të joshjes nuk është i lehtë. Por me këtë aromë të zjarrtë nga Paco Rabanne në arsenalin tuaj të parfumeve, mundeni të shihni përmisimin e nivelit tuaj të aftësive. Lady Million, e cila vijon nga marka tani-ikonike 1 milion për burrat, është e mbushur me aroma të përshtatshme për ato takimet spontane dhe pije me vajzat.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PACO RABANNE MILLION LADY 50ml...
3349668508488 61.99
Zotërimi i artit të joshjes nuk është i lehtë. Por me këtë aromë të zjarrtë nga Paco Rabanne në arsenalin tuaj të parfumeve, mundeni të shihni përmisimin e nivelit tuaj të aftësive. Lady Million, e cila vijon nga marka tani-ikonike 1 milion për burrat, është e mbushur me aroma të përshtatshme për ato takimet spontane dhe pije me vajzat.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GABRIELA SABATINI MISS 30ml | ...
737052854922 22.99
Një kombinim me shije dhe me lule ndryshe nga çdo tjetër, Miss Gabriela është një festë e origjinalitetit dhe feminitetit. Aromëzat kryesore të mjedrës dhe biberit të kuq janë një kombinim kërshërues që do të kthejë kokat dhe t’ju bëjë të dalloheni nga të tjerët. Parfumet e lules janë futur në aromëzen kryesore – jasemini, heliotrope dhe bozhur. Ambergris dhe kedri shtojnë ndër tones drurore për një aromë natyrore që është e harlisur dhe e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GABRIELA SABATINI MISS 20ml | ...
737052854885 15.99
Një kombinim me shije dhe me lule ndryshe nga çdo tjetër, Miss Gabriela është një festë e origjinalitetit dhe feminitetit. Aromëzat kryesore të mjedrës dhe biberit të kuq janë një kombinim kërshërues që do të kthejë kokat dhe t’ju bëjë të dalloheni nga të tjerët. Parfumet e lules janë futur në aromëzen kryesore – jasemini, heliotrope dhe bozhur. Ambergris dhe kedri shtojnë ndër tone drurore për një aromë natyrore që është e harlisur dhe e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GABRIELA SABATINI MISS 60ml | ...
737052854960 29.99
Një kombinim me shije dhe me lule ndryshe nga çdo tjetër, Miss Gabriela është një festë e origjinalitetit dhe feminitetit. Aromëzat kryesore të mjedrës dhe biberit të kuq janë një kombinim kërshërues që do të kthejë kokat dhe t’ju bëjë të dalloheni nga të tjerët. Parfumet e lules janë futur në aromëzen kryesore – jasemini, heliotrope dhe bozhur. Ambergris dhe kedri shtojnë ndër tones drurore për një aromë natyrore që është e harlisur dhe e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NAOMI CAMPBELL PRIVATE 15ml | ...
5050456012107 15.99
Sensuale, misterioze dhe erotike, duke përcjellë në mënyrë të përkryer fuqinë hipnotike të tërheqjes së femrës së pastër.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NAOMI CAMPBELL EAU DE TOILETTE...
5050456079797 32.49
Sensuale, misterioze dhe erotike, duke përcjellë në mënyrë të përkryer fuqinë hipnotike të joshjes së pastër femrërore .  
Krahaso QUICK SHOP
13%
Krahaso QUICK SHOP
NAOMI CAMPBELL EAU DE TOILETTE...
5050456079773 15.99 13.99
Sensuale, misterioze dhe erotike, duke përcjellë në mënyrë të përkryer fuqinë hipnotike të tërheqjes së femrës së pastër.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NAOMI CAMPBELL CAT DELUXE 30ml...
5050456087372 23.49
Parfumi reflekton ndërgjegjësimin dhe besimin e fuqisë së saj të joshjes flirtuese. Dizajni i flluskës: E shtypur me shejë të leopardit delikat femëror & ngjyrë roze të pafajshme flirtuese me aksesorë pompom. Joshës dhe i butë, mbetet në lëkurën tuaj dhe flirton me të gjithë rreth jush.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NAOMI CAMPBELL CAT DELUXE 15ml...
5050456090341 15.99
Parfumi reflekton ndërgjegjësimin dhe besimin e fuqisë së saj të joshjes flirtuese. Dizajni i flluskës: E shtypur me shejë të leopardit delikat femëror & ngjyrë roze të pafajshme flirtuese me aksesorë pompom. Joshës dhe i butë, mbetet në lëkurën tuaj dhe flirton me të gjithë rreth jush.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JB 007 FOR WOMEN 75ml | PARFUM...
8005610414232 44.49
007 për Gratë III Eau de Parfum është bizhuteria për linjën e 007 për Gratë. I fuqishëm dhe i dizajnuar me përbërës të qëndrueshëm, 007 për Gratë III kompleton në mënyrë të përsosur koleksionin 007 për Gratë. Puli vjollcë i 007 parfumit për Gratë III, tregon modelin e prerjes së diamantit që krijon një efekt kaleidoskopik, duke shkëlqyer ashtu si pasqyron dritën. Paketimi i jashtëm përmban një hije të thellë të vjollce dhe është e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JB 007 FOR WOMEN 50ml | PARFUM...
8005610414201 36.49
007 për Gratë III Eau de Parfum është bizhuteria për linjën e 007 për Gratë. I fuqishëm dhe i dizajnuar me përbërës të qëndrueshëm, 007 për Gratë III kompleton në mënyrë të përsosur koleksionin 007 për Gratë. Puli vjollcë i 007 parfumit për Gratë III, tregon modelin e prerjes së diamantit që krijon një efekt kaleidoskopik, duke shkëlqyer ashtu si pasqyron dritën. Paketimi i jashtëm përmban një hije të thellë të vjollce dhe është e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JB 007 FOR WOMEN 30ml | PARFUM...
8005610414171 26.49
007 për Gratë III Eau de Parfum është bizhuteria për linjën e 007 për Gratë. I fuqishëm dhe i dizajnuar me përbërës të qëndrueshëm, 007 për Gratë III kompleton në mënyrë të përsosur koleksionin 007 për Gratë. Puli vjollcë i 007 parfumit për Gratë III, tregon modelin e prerjes së diamantit që krijon një efekt kaleidoskopik, duke shkëlqyer ashtu si pasqyron dritën. Paketimi i jashtëm përmban një hije të thellë të vjollce dhe është e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GUESS SEDUCTIVE 75ml | PARFUM ...
3607341795724 41.49
Gruaja spontane ka nevojë për një aromë ngacmuese që t’ia shtoj koleksionit të saj të parfumeve, prandaj Seductive nga Guess është aromë e përsosur. Ky spërkatës për gra eau de toilette rrezaton një kthesë agrume të kombinuar me aromëz të luleve për një aromë të shijshme dhe shpërthyese. E paraqitur në treg në vitin 2010, Seductive hapet me aromëza të bergamit me ngjyrë të bardhë dhe agrume që ngjiten së bashku me aromëza të freskëta…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GUESS SEDUCTIVE 50ml | PARFUM ...
3607341795533 32.49
Gruaja spontane ka nevojë për një aromë ngacmuese që t’ia shtoj koleksionit të saj të parfumeve, prandaj Seductive nga Guess është aromë e përsosur. Ky spërkatës për gra eau de toilette rrezaton një kthesë agrume të kombinuar me aromëz të luleve për një aromë të shijshme dhe shpërthyese. E paraqitur në treg në vitin 2010, Seductive hapet me aromëza të bergamit me ngjyrë të bardhë dhe agrume që ngjiten së bashku me aromëza të freskëta…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GUESS SEDUCTIVE 30ml | PARFUM ...
3607341795441 22.49
GUESS SEDUCTIVE kombinon bukurinë dhe guximin. Kjo aromë sensuale, joshje e djallëzuar, është epitomi e markës GUESS. Aroma delikate e lule zambakut të Firences në mënyrë të përkryer përfaqëson markën, shënon krijimet e guximshme dhe avangarde, duke qenë gjithmonë stili dallues i GUESS. Nga xhinse thelbësore në shpalljet legjendare të zezë dhe të bardhë, GUESS gjen një dimension të ri në thelbin e aromave magjepsëse të GUESS SEDUCTIVE.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EAU STUDIO EVERLOVE 50ml | PAR...
20856564 9.49
Krahaso QUICK SHOP