Gjithsej 676 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
NAOMI CAMPBELL PRIVATE 15ml | ...
5050456012107 15.99
Sensuale, misterioze dhe erotike, duke përcjellë në mënyrë të përkryer fuqinë hipnotike të tërheqjes së femrës së pastër.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NAOMI CAMPBELL EAU DE TOILETTE...
5050456079797 32.49
Sensuale, misterioze dhe erotike, duke përcjellë në mënyrë të përkryer fuqinë hipnotike të joshjes së pastër femrërore .  
Krahaso QUICK SHOP
13%
Krahaso QUICK SHOP
NAOMI CAMPBELL EAU DE TOILETTE...
5050456079773 15.99 13.99
Sensuale, misterioze dhe erotike, duke përcjellë në mënyrë të përkryer fuqinë hipnotike të tërheqjes së femrës së pastër.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NAOMI CAMPBELL CAT DELUXE 30ml...
5050456087372 23.49
Parfumi reflekton ndërgjegjësimin dhe besimin e fuqisë së saj të joshjes flirtuese. Dizajni i flluskës: E shtypur me shejë të leopardit delikat femëror & ngjyrë roze të pafajshme flirtuese me aksesorë pompom. Joshës dhe i butë, mbetet në lëkurën tuaj dhe flirton me të gjithë rreth jush.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NAOMI CAMPBELL CAT DELUXE 15ml...
5050456090341 15.99
Parfumi reflekton ndërgjegjësimin dhe besimin e fuqisë së saj të joshjes flirtuese. Dizajni i flluskës: E shtypur me shejë të leopardit delikat femëror & ngjyrë roze të pafajshme flirtuese me aksesorë pompom. Joshës dhe i butë, mbetet në lëkurën tuaj dhe flirton me të gjithë rreth jush.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAMES BOND 007 50ml | PARFUM P...
737052581279 28.49
E lansuar në treg për të shënuar 50 vjetorin e 007, aroma zyrtare e James Bond 007 për burrat është krijuar me një përzgjedhje të zgjedhur në mënyrë të kujdesshme të përbërësve tradicional, autentik dhe të pagabueshëm britanik që janë fuzionuar së bashku për të krijuar këtë aromë të sofistikuar dhe të vlerësuar me çmime të ndryshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAMES BOND 007 30ml | PARFUM P...
737052581248 19.49
E lansuar në treg për të shënuar 50 vjetorin e 007, aroma zyrtare e James Bond 007 për burrat është krijuar me një përzgjedhje të zgjedhur në mënyrë të kujdesshme të përbërësve tradicional, autentik dhe të pagabueshëm britanik që janë fuzionuar së bashku për të krijuar këtë aromë të sofistikuar dhe të vlerësuar me çmime të ndryshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JB 007 FOR WOMEN 75ml | PARFUM...
8005610414232 44.49
007 për Gratë III Eau de Parfum është bizhuteria për linjën e 007 për Gratë. I fuqishëm dhe i dizajnuar me përbërës të qëndrueshëm, 007 për Gratë III kompleton në mënyrë të përsosur koleksionin 007 për Gratë. Puli vjollcë i 007 parfumit për Gratë III, tregon modelin e prerjes së diamantit që krijon një efekt kaleidoskopik, duke shkëlqyer ashtu si pasqyron dritën. Paketimi i jashtëm përmban një hije të thellë të vjollce dhe është e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JB 007 FOR WOMEN 50ml | PARFUM...
8005610414201 36.49
007 për Gratë III Eau de Parfum është bizhuteria për linjën e 007 për Gratë. I fuqishëm dhe i dizajnuar me përbërës të qëndrueshëm, 007 për Gratë III kompleton në mënyrë të përsosur koleksionin 007 për Gratë. Puli vjollcë i 007 parfumit për Gratë III, tregon modelin e prerjes së diamantit që krijon një efekt kaleidoskopik, duke shkëlqyer ashtu si pasqyron dritën. Paketimi i jashtëm përmban një hije të thellë të vjollce dhe është e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JB 007 FOR WOMEN 30ml | PARFUM...
8005610414171 26.49
007 për Gratë III Eau de Parfum është bizhuteria për linjën e 007 për Gratë. I fuqishëm dhe i dizajnuar me përbërës të qëndrueshëm, 007 për Gratë III kompleton në mënyrë të përsosur koleksionin 007 për Gratë. Puli vjollcë i 007 parfumit për Gratë III, tregon modelin e prerjes së diamantit që krijon një efekt kaleidoskopik, duke shkëlqyer ashtu si pasqyron dritën. Paketimi i jashtëm përmban një hije të thellë të vjollce dhe është e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GUESS SEDUCTIVE 75ml | PARFUM ...
3607341795724 41.49
Gruaja spontane ka nevojë për një aromë ngacmuese që t’ia shtoj koleksionit të saj të parfumeve, prandaj Seductive nga Guess është aromë e përsosur. Ky spërkatës për gra eau de toilette rrezaton një kthesë agrume të kombinuar me aromëz të luleve për një aromë të shijshme dhe shpërthyese. E paraqitur në treg në vitin 2010, Seductive hapet me aromëza të bergamit me ngjyrë të bardhë dhe agrume që ngjiten së bashku me aromëza të freskëta…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GUESS SEDUCTIVE 50ml | PARFUM ...
3607341795533 32.49
Gruaja spontane ka nevojë për një aromë ngacmuese që t’ia shtoj koleksionit të saj të parfumeve, prandaj Seductive nga Guess është aromë e përsosur. Ky spërkatës për gra eau de toilette rrezaton një kthesë agrume të kombinuar me aromëz të luleve për një aromë të shijshme dhe shpërthyese. E paraqitur në treg në vitin 2010, Seductive hapet me aromëza të bergamit me ngjyrë të bardhë dhe agrume që ngjiten së bashku me aromëza të freskëta…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GUESS SEDUCTIVE 30ml | PARFUM ...
3607341795441 22.49
GUESS SEDUCTIVE kombinon bukurinë dhe guximin. Kjo aromë sensuale, joshje e djallëzuar, është epitomi e markës GUESS. Aroma delikate e lule zambakut të Firences në mënyrë të përkryer përfaqëson markën, shënon krijimet e guximshme dhe avangarde, duke qenë gjithmonë stili dallues i GUESS. Nga xhinse thelbësore në shpalljet legjendare të zezë dhe të bardhë, GUESS gjen një dimension të ri në thelbin e aromave magjepsëse të GUESS SEDUCTIVE.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EAU STUDIO EVERLOVE 50ml | PAR...
20856564 9.49
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EAU STUDIO AZURE 50ml | PARFUM...
20011611 9.49
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DAVID BECKHAM RESPECT 90ml | P...
3614223627042 29.49
Kur bën gjërat e duhura, njerëzit ju besojnë. Origjinal në fushë, me shokët e tij, familjen apo në ndonjë angazhim tjetër, David Beckham me të vërtetë i respekton njerëzit, kushdo që mund të jenë ata. Respekto të tjerët, respekto veten. Respekti është gjithçka; përhape atë. Duke e hapur shishen e cila posedon një aromëz të ndritshme grejpfruti, e përzier me lëng shalqiu, në kontrast me një aluzion të zjarrtë të biberit të kuq për dinamizëm…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DAVID BECKHAM RESPECT 60ml | P...
3614223626892 22.49
Kur bën gjërat e duhura, njerëzit ju besojnë. Origjinal në fushë, me shokët e tij, familjen apo në ndonjë angazhim tjetër, David Beckham me të vërtetë i respekton njerëzit, kushdo që mund të jenë ata. Respekto të tjerët, respekto veten. Respekti është gjithçka; përhape atë. Duke e hapur shishen e cila posedon një aromëz të ndritshme grejpfruti, e përzier me lëng shalqiu, në kontrast me një aluzion të zjarrtë të biberit të kuq për dinamizëm…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DAVID BECKHAM RESPECT 40ml | P...
3614223626793 17.49
Kur bën gjërat e duhura, njerëzit ju besojnë. Origjinal në fushë, me shokët e tij, familjen apo në ndonjë angazhim tjetër, David Beckham me të vërtetë i respekton njerëzit, kushdo që mund të jenë ata. Respekto të tjerët, respekto veten. Respekti është gjithçka; përhape atë. Duke e hapur shishen e cila posedon një aromëz të ndritshme grejpfruti, e përzier me lëng shalqiu, në kontrast me një aluzion të zjarrtë të biberit të kuq për dinamizëm…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DAVID BECKHAM BEYOND 60ml | PA...
3614220770697 22.49
Pas hapjes së shishes rifreskuese të aromës së mojitos, aroma menjëherë i kënaq ndjenjat. Një goditje gjallëruese e kardamomit me aromë djegëse dhe grejfrutit zesti shton sofistikimin dinamik. Në zemër, një shpërthim i gjallë i biberit të zi, i kombinuar me maskulinitetin e sigurt të drurit kedri dhe berxhanit. Kjo shkrihet në një gjurmë intensive dhe të strukturuar; patqouli magnetik është përzier me tonet e ngrohta të vaniljes dhe lëkurës për të dhënë një firmë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DAVID BECKHAM BEYOND 40ml | PA...
3614220770611 17.49
Pas hapjes së shishes rifreskuese të aromës së mojitos, aroma menjëherë i kënaq ndjenjat. Një goditje gjallëruese e kardamomit me aromë djegëse dhe grejfrutit zesti shton sofistikimin dinamik. Në zemër, një shpërthim i gjallë i biberit të zi, i kombinuar me maskulinitetin e sigurt të drurit kedri dhe berxhanit. Kjo shkrihet në një gjurmë intensive dhe të strukturuar; patqouli magnetik është përzier me tonet e ngrohta të vaniljes dhe lëkurës për të dhënë një firmë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BRUNO BANANI WOMAN’S BES...
8005610255866 24.49
Aroma e re nga Bruno Banani i përshtatet në mënyrë të plotë emrit të saj: Woman’s Best. Është një përzgjedhje e vetive përbërëse nga më të mirat, të zgjedhura me kujdes të shtuar dhe të kombinuara në mënyrë të pacipë. Një aromë sa joshëse aq edhe shkretëtirë seksi por me zero kalori. Aroma, në mënyrë të pacipë, kombinon: Freskia: falë freskisë së saj të lëngut të grejfrutit dhe të portokallit të ëmbël si pjesë e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BRUNO BANANI WOMAN’S BES...
8005610255835 19.49
Aroma e re nga Bruno Banani i përshtatet në mënyrë të plotë emrit të saj: Woman’s Best. Është një përzgjedhje e vetive përbërëse nga më të mirat, të zgjedhura me kujdes të shtuar dhe të kombinuara në mënyrë të pacipë. Një aromë sa joshëse aq edhe shkretëtirë seksi por me zero kalori. Aroma, në mënyrë të pacipë, kombinon: Freskia: falë freskisë së saj të lëngut të grejfrutit dhe të portokallit të ëmbël si pjesë e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BRUNO BANANI WOMAN 60ml | PARF...
737052885209 36.49
Kjo është aroma e parë e cila është lansuar nga Bruno Banani, prodhues i të brendshmeve për femra. Klasifikohet si rozë, lule të pemëve me aromëza të drurit, joshqëse në mënyrë djallëzore. Aromëza e lartë është e kompozuar nga portokalli i ëmbël, dredhka dhe nga zambak-uji. Tek pjesa kryesore, aromëza e pjeshkës, freesia, the lili i luginës. Tharja e llupës së saj i harmonizon aromëzat e miskut të bardhë dhe vanillës kremoze.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BRUNO BANANI WOMAN 40ml | PARF...
737052885131 29.49
Kjo është aroma e parë e cila është lansuar nga Bruno Banani, prodhues i të brendshmeve për femra. Klasifikohet si rozë, lule të pemëve me aromëza të drurit, joshqëse në mënyrë djallëzore. Aromëza e lartë është e kompozuar nga portokalli i ëmbël, dredhka dhe nga zambak-uji. Tek pjesa kryesore, aromëza e pjeshkës, freesia, the lili i luginës. Tharja e llupës së saj i harmonizon aromëzat e miskut të bardhë dhe vanillës kremoze.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BRUNO BANANI WOMAN 20ml | PARF...
737052903606 16.99
Kjo është aroma e parë e cila është lansuar nga Bruno Banani, prodhues i të brendshmeve për femra. Klasifikohet si rozë, lule të pemëve me aromëza të drurit, joshëse në mënyrë djallëzore. Aromëza e lartë është e kompozuar nga portokalli i ëmbël, dredhka dhe nga zambak-uji. Tek pjesa kryesore, aromëza e pjeshkës, freesia, the lili i luginës. Tharja e llupës së saj i harmonizon aromëzat e miskut të bardhë dhe vanillës kremoze.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BRUNO BANANI MAGIC WOMAN 50ml ...
737052216034 32.49
Kjo aromë josh pa marr parasysh nëse tipat e mashkujve janë engjëllor/të pafajshëm apo djallëzor-provokues. Bruno Banani Magic Woman përfshinë aromat e pjeprit tigër, pemës pasion, manaferrave të vjollce dhe të kuqe, që bëjnë pjesë në aromëzën e lartë. Lili i luginës dhe lule-shtrydhet e egra janë pjesë qendrore e aromës. Në aromëzat bazë bëjnë pjesë erëmyshqet dhe dru-sandallet.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BRUNO BANANI MAGIC WOMAN 30ml ...
737052216003 24.49
Kjo aromë josh pa marr parasysh nëse tipat e mashkujve janë engjëllor/të pafajshëm apo djallëzor-provokues. Bruno Banani Magic Woman përfshinë aromat e pjeprit tigër, pemës pasion, manaferrave të vjollce dhe të kuqe, që bëjnë pjesë në aromëzën e lartë. Lili i luginës dhe lule-shtrydhet e egra janë pjesë qendrore e aromës. Në aromëzat bazë bëjnë pjesë erëmyshqet dhe dru-sandallet.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BRUNO BANANI MAGIC MAN 50ml | ...
8005610326962 27.49
Magic Man është aromë nga Bruno Banani që është shfaqur në treg më 2008. Është projektuar për anëtarët sharmant, karizmatik dhe muskuloz të gjinisë më të fortë. Aroma fillestare është e përbërë nga arrëmyshku, kardomomi nga Guatemala, temjani dhe biberi i zi. Zemra sjellë aroma të pemës së kakaos, specit aromatik, kanellës, erëzave tropikale amerikane dhe arrës amerikane. Baza përfshinë patçoli dhe qelibar.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BRUNO BANANI MAGIC MAN 30ml | ...
8005610326931 19.49
Magic Man është aromë nga Bruno Banani që është shfaqur në treg më 2008. Është projektuar për anëtarët sharmant, karizmatik dhe muskuloz të gjinisë më të fortë. Aroma fillestare është e përbërë nga arrëmyshku, kardomomi nga Guatemala, temjani dhe biberi i zi. Zemra sjellë aroma të pemës së kakaos, specit aromatik, kanellës, erëzave tropikale amerikane dhe arrës amerikane. Baza përfshinë patçoli dhe qelibar.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BRUNO BANANI DANGEROUS WOMAN 2...
737052592466 16.49
Pas linjës Dangerous Man, Bruno Banani e lanson verzionin për femra – Dangerous Woman. Parfumi është i projektuar për gra të cilat dijnë se si të bëhen të parrezistueshme ndaj burrave dhe të cilat nuk frikohen të tregojnë anën e tyre të rrezikshme, joshëse.      
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BRUNO BANANI DANGEROUS WOMAN 4...
737052592503 27.99
Pas linjës Dangerous Man, Bruno Banani e lanson verzionin për femra – Dangerous Woman. Parfumi është i projektuar për gra të cilat dijnë se si të bëhen të parrezistueshme ndaj burrave dhe të cilat nuk frikohen të tregojnë anën e tyre të rrezikshme, joshëse.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BRUNO BANANI ABOUT MEN 50ml | ...
8005610326566 24.49
Aromë pikante për mashkuj sharmant të cilën dijnë se çka dojnë. About Men nga Bruno Banani është lansuar më 2004. Mendja pas kësaj arome është Bernard Ellena. Përbërja e aromës është: grejpfrut dhe mollë; lili dhe jasminë; fara tonka dhe qelibar.  
Krahaso QUICK SHOP