Gjithsej 255 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE KONSUNG HOT WAX PINK 10...
6971072790042-P 0.99
Ky dyllë depilimi për heqjen e qimeve, është i lehtë për përdorim dhe është edhe më i lehtë për të hequr qimet duke mos lënë ndonjë mbetje apo skuqje në lëkurë. Pika vluese e ulët, ju lejon që të filloni dhe të mbaroni më shpejtë procesin depilues! Nga aroma e saj e këndshme tek rezultatet fenomenale, ky produkt është i domosdoshëm për secilin që i pengojnë qimet e padëshiruara.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE KONSUNG HOT WAX PINK 30...
6971072790059-P 2.99
Ky dyllë depilimi për heqjen e qimeve, është i lehtë për përdorim dhe është edhe më i lehtë për të hequr qimet duke mos lënë ndonjë mbetje apo skuqje në lëkurë. Pika vluese e ulët, ju lejon që të filloni dhe të mbaroni më shpejtë procesin depilues! Nga aroma e saj e këndshme tek rezultatet fenomenale, ky produkt është i domosdoshëm për secilin që i pengojnë qimet e padëshiruara.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE KONSUNG HOT WAX TEA TRE...
6971072790110-TT 8.99
Ky dyllë depilimi për heqjen e qimeve, është i lehtë për përdorim dhe është edhe më i lehtë për të hequr qimet duke mos lënë ndonjë mbetje apo skuqje në lëkurë. Pika vluese e ulët, ju lejon që të filloni dhe të mbaroni më shpejtë procesin depilues! Nga aroma e saj e këndshme tek rezultatet fenomenale, ky produkt është i domosdoshëm për secilin që i pengojnë qimet e padëshiruara.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE KONSUNG HOT WAX TEA TRE...
6971072790042-TT 0.99
Ky dyllë depilimi për heqjen e qimeve, është i lehtë për përdorim dhe është edhe më i lehtë për të hequr qimet duke mos lënë ndonjë mbetje apo skuqje në lëkurë. Pika vluese e ulët, ju lejon që të filloni dhe të mbaroni më shpejtë procesin depilues! Nga aroma e saj e këndshme tek rezultatet fenomenale, ky produkt është i domosdoshëm për secilin që i pengojnë qimet e padëshiruara.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE KONSUNG HOT WAX TEA TRE...
6971072790059-TT 2.99
Ky dyllë depilimi për heqjen e qimeve, është i lehtë për përdorim dhe është edhe më i lehtë për të hequr qimet duke mos lënë ndonjë mbetje apo skuqje në lëkurë. Pika vluese e ulët, ju lejon që të filloni dhe të mbaroni më shpejtë procesin depilues! Nga aroma e saj e këndshme tek rezultatet fenomenale, ky produkt është i domosdoshëm për secilin që i pengojnë qimet e padëshiruara.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE KONSUNG HOT WAX TEA TRE...
6971072790073-TT 4.99
Ky dyllë depilimi për heqjen e qimeve, është i lehtë për përdorim dhe është edhe më i lehtë për t’i hequr qimet duke mos lënë ndonjë mbetje apo skuqje në lëkurë. Pika vluese e ulët, ju lejon që të filloni dhe të mbaroni më shpejt procesin depilues! Nga aroma e saj e këndshme te rezultatet fenomenale – ky produkt është i domosdoshëm për secilin që i pengojnë qimet e padëshiruara.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE PARAFFIN WAX TRETMENT B...
10217 24.99
Karakteristikat:Tretmani me parafinë e bën lëkurën e butë dhe të lëmuar me efektin e tij të mrekullueshëm, posaçërisht lëkurën e thatë, në moshë, të fortë si dhe në dimër.Falë efektit perfekt si dhe operimit të thjeshtë, kjo është e famshme ndër kozmetologët anë e mbanë botës.Ndryshe nga tretmanet e tjera të lëkurës, lëkura jonë do të bëhet më e lëmuar dhe më e hidratuar menjëher pasi të futet në dyll të ngroht dhe i njëtrajtshëm.Mund të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE PARAFFIN WAX TRETMENT E...
10218 24.99
Karakteristikat:Tretmani me parafinë e bën lëkurën e butë dhe të lëmuar me efektin e tij të mrekullueshëm, posaçërisht lëkurën e thatë, në moshë, të fortë si dhe në dimër.Falë efektit perfekt si dhe operimit të thjeshtë, kjo është e famshme ndër kozmetologët anë e mbanë botës.Ndryshe nga tretmanet e tjera të lëkurës, lëkura jonë do të bëhet më e lëmuar dhe më e hidratuar menjëher pasi të futet në dyll të ngroht dhe i njëtrajtshëm.Mund të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TONGUE DEPRESSOR WAXING...
10245 1.99
Shpatulla në dispozicion për të sjellur aplikim të saktë dhe efikas të dyllit. Veçoritë kryesore: Sjellë aplikim të saktë dhe efikas të dyllit. E përshtatshme për përdorim me dyllë të ngrohtë dhe të nxehtë të depilimit Me gjerësi të hollë, ideale për punë me dyllë për vetulla dhe për fytyrë. Shpatulla – thupër druri e rrafshët, me përfundim rrethor. Mund të përdoret poashtu për të larguar produktet nga qypi për të shmangur kontaminimin. E disponueshme,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAKINË PËR PASTRIM DHE USHQIM …...
KD-9000 59.99
Arrini një lëkurë rinore me lehtësi dhe shpejtë me anë të kësaj makine e cila funksionon me anë të sistemit Galvanik, sistem i njohur për super funksionet e tija me jone pozitive dhe jonet negative me anë të së cilave lëkura juaj pastrohet nga toksinat që gjenden në të si dhe në të njejtën kohë merr lëndë ushqyese të nevojshme për lëkurë. Karakteristikat I mbartshëm, me mundësinë e rimbushjes, pa kabëll Ofron një kontrollë të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA MISS PRINCESS LUXURY BATI...
8011607287499 24.99
Një dhuratë unike dhe e përjetshme, produkte dushi dhe pas dushit me aroma delikate, të përfshira në një kuti elegante. Kutia përmban: Qumësht dushi me një cilësi të lehtë dhe delikate, pastron lëkurën duke e lënë atë butë, hidratuar dhe parfumuar. Krem i lëngshëm me një cilësi të butë për një lëkurë të butë dhe të freskët, me një aromë të këndshme për gjatë tërë ditës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA MISS PRINCESS LUXURY BATI...
8011607287536 24.99
Një dhuratë unike dhe e përjetshme, produkte dushi dhe pas dushit me aroma delikate, të përfshira në një kuti elegante. Kutia përmban: Qumësht dushi me një cilësi të lehtë dhe delikate, pastron lëkurën duke e lënë atë butë, hidratuar dhe parfumuar. Krem i lëngshëm me një cilësi të butë për një lëkurë të butë dhe të freskët, me një aromë të këndshme për gjatë tërë ditës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION GLOW ILLUMINATING F...
5057566061797 10.99
Ndiqni shkëlqimin këtë stinë të festave me sprejin për fytyrë dhe trup nga Revolution Illuminating Spray. Produkti me shumë qëllime është një produkt që duhet ta keni me doemos. Një lëng i bardhë me shkëlqim margaritarësh për një lëkurë me shkëlqim. Një sprej i hollë me grimca reflektive që do ju dhurojnë një përfundim të njomë me shkëlqim. Kapni vëmendjen e të gjithve këtë stinë me Revolution Illuminating Spray. Mënyra e përdorimit: Spërkatni në fytyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION GLOW ILLUMINATING F...
5057566061827 10.99
Ndiqni shkëlqimin këtë stinë të festave me sprejin për fytyrë dhe trup nga Revolution Illuminating Spray. Produkti me shumë qëllime është një produkt që duhet ta keni me doemos. Një lëng i bardhë me shkëlqim margaritarësh për një lëkurë me shkëlqim. Një sprej i hollë me grimca reflektive që do ju dhurojnë një përfundim të njomë me shkëlqim. Kapni vëmendjen e të gjithve këtë stinë me Revolution Illuminating Spray. Mënyra e përdorimit: Spërkatni në fytyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS TI...
8024116002309 6.79
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti hidratuese dhe zbutëse me një kompozim natyral të pasur me përbërës aktiv të cilësisë së lartë. Dyll i dizajnuar për të larguar qimet e padëshiruara, vepron në thellësi duke respektuar ekuilibrin hidrolipid delikat të lëkurës.
Krahaso QUICK SHOP
19%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002279 6.79 5.49
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti hidratuese dhe zbutëse me një kompozim natyral të pasur me përbërës aktiv të cilësisë së lartë. Dyll i dizajnuar për të larguar qimet e padëshiruara, vepron në thellësi duke respektuar ekuilibrin hidrolipid delikat të lëkurës.
Krahaso QUICK SHOP
19%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002248 6.79 5.49
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti hidratuese dhe zbutëse me një kompozim natyral të pasur me përbërës aktiv të cilësisë së lartë. Dyll i dizajnuar për të larguar qimet e padëshiruara, vepron në thellësi duke respektuar ekuilibrin hidrolipid delikat të lëkurës.
Krahaso QUICK SHOP
19%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002224 6.79 5.49
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti hidratuese dhe zbutëse me një kompozim natyral të pasur me përbërës aktiv të cilësisë së lartë. Dyll i dizajnuar për të larguar qimet e padëshiruara, vepron në thellësi duke respektuar ekuilibrin hidrolipid delikat të lëkurës.
Krahaso QUICK SHOP
19%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002217 6.79 5.49
Dyll për depilim, ideal për të gjitha llojet e lëkurës, është një produkt me veti hidratuese dhe zbutëse me një kompozim natyral të pasur me përbërës aktiv të cilësisë së lartë. Dyll i dizajnuar për të larguar qimet e padëshiruara, vepron në thellësi duke respektuar ekuilibrin hidrolipid delikat të lëkurës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TESORI D’ORIENTE CON ESC...
8008970047812 11.99
Kjo kuti përmbanë kremin e trupit si dhe pafrumin aromatik të kombinuar me një çantë elegante. Erë myku e thellë, me aromë qelibari, harmonike, ky parfum përkëdhelë lëkurën duke lënë pas një ndjesi të qëndrueshme dhe joshëse, duke reklamuar një ndjesi gjenerale të mirëqenies.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TESORI D’ORIENTE MUSCHIO...
8008970011158 2.45
Një dush krem me aromë delikate që pastron butësisht lëkurën pa e tharë atë dhe i dehë shqisat me aromën intensive dhe të përhershme të Muskut të Bardhë. Ideale për një përkëdhelje të bukurisë për çdo mëngjes.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TESORI D’ORIENTE MUSCHIO...
8008970003627 5.09
Një strukturë e pasur dhe e butë që përzihet menjëherë në lëkurë për të ushqyer dhe të mbështjell atë me aromë të pagabueshme të muskut të bardhë. Një trajtim për t’u shijuar çdo ditë, pas një banjë ose një dush.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LANCASTER SKIN THERAPY PERFECT...
KOD0005911387 28.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS ACTIVE CLEAN...
5901761948943 4.39
EFEKTIVISHTË ZBULON: 1. PAJISJET 2. PIKA TË ZEZA 3. YNDYRË TË TEPËRT 4. PORET E ZGJERUARA 5.DËME TË SHKAKTUARA NGA PAPASTËRTIT E FYTYRËS 6. TONE TË LËKURËS JO TË NJEJTA 7. PËRFSHIRJA NDAJ IRRITIMEVE 8. REOKURIMI I IMPERFEKTIMEVE Zbuloni efektin spektakolar të pastrimit aktiv! Xhel aktiv për pastrim + maskë kundër papërsosurive 8 në 1 heq pikërisht papastërtitë dhe pikat e zeza, eliminon papërsosmëritë duke mos shkaktuar thatësi të lëkurës. Përbërës aktivë: acid salicilik, zincidon®,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS FACEMED+ FAC...
5901761954951 3.89
Pastron dhe rifreskon Lagron dhe ushqen Thith irritimin Për çdo lloj të lëkurës, gjithashtu edhe për lëkurë të ndjeshme dhe të prirur nga kapilarët. Hyaluronic Face Wash Gel 3 in 1 për kujdesin e çdo lloji të lëkurës, gjithashtu i ndjeshëm dhe i prirur nga kapilarët, pastron tërësisht, heq përkohësisht grimin, thellësisht hidraton dhe revitalizon.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS BIO HYALURON...
5907609336156 7.49
Për të gjitha llojet e lëkurës, gjithashtu të ndjeshme. Mbushja e përsosur e rrudhave Lagështi Intensive 24h + Ultra-lifting Program unik revitalizues, shumë i efektshëm, i nevojshëm për të ruajtur rininë dhe bukurinë e lëkurës. bioHyaluron i koncentruar 4D Krem për ditë dhe natë 40+ është formulë inovative që përforcon qelizat e lëkurës dhe i mbron ato nga plakja. Hidraton dhe rigjeneron në mënyrë të përsosur dhe e bën lëkurën rrezatues. SUPER EFEKT 4D -…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
VEET HAIR REMOVAL CREAM SILK&#...
5000158062993 2.89
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
VEET HAIR REMOVAL CREAM SILK&#...
5011417539873 2.89
Krem Veet Normal vjen me përbërësin e veçantë të kujdesit për lëkurë- Lotus Milk, i cili është i njohur për zbutjen e lëkurës dhe veti qetsuese. Plus ajo vjen me aromë të këndshme të lules së Jasmin – ndryshe nga aroma e padurueshme e kremrave të zakonshme për depilim. Krem i ri i për depilim të Veet me teknologjinë Silk & Fresh eliminon lehtë qimet e padëshiruar në vetëm 3 minuta duke ju dhënë lëkurë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO DEPILATION STRIPS 1X100...
KOD1000000372 0.99
Lovigo letrat e depilimit janë prodhuar nga materiali me cilësinë më të lartë, për të parandaluar thithjen përtej letrës dhe kësisoj për të ofruar rezultate të pastra, të shpejta dhe profesionale. Shpërlajeni dhe ripërdoreni me të gjitha dyllët, gellët dhe sheqerët që mund të lahen. 100 letra depilimi me pëlhurë të paendur që mund të përdoren me sheqer apo me dyllë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DISPOSABLE BLACK GLOVES...
KOD1000000389 6.99
• Dorëza najloni për punë, në sallonet e bukurisë; • Ndjesi dhe prekje e pakompromistë; • Hipoalergjetike, pa lateks dhe pa pluhur, dizajn i pastër; • Komoditet i madh.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DISPOSABLE BLACK GLOVES...
KOD1000000388 6.99
• Dorëza najloni për punë, në sallonet e bukurisë; • Ndjesi dhe prekje e pakompromistë; • Hipoalergjetike, pa lateks dhe pa pluhur, dizajn i pastër; • Komoditet i madh.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO DEPILATION STRIPS 1X50p...
KOD1000000373 0.79
Lovigo letrat e depilimit janë prodhuar nga materiali me cilësinë më të lartë, për të parandaluar thithjen përtej letrës dhe kësisoj për të ofruar rezultate të pastra, të shpejta dhe profesionale. Shpërlajeni dhe ripërdoreni me të gjitha dyllët, gellët dhe sheqerët që mund të lahen. 100 letra depilimi me pëlhurë të paendur që mund të përdoren me sheqer apo me dyllë.
Krahaso QUICK SHOP