Gjithsej 27 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE PARAFFIN WAX TRETMENT B...
10217 24.99
Karakteristikat:Tretmani me parafinë e bën lëkurën e butë dhe të lëmuar me efektin e tij të mrekullueshëm, posaçërisht lëkurën e thatë, në moshë, të fortë si dhe në dimër.Falë efektit perfekt si dhe operimit të thjeshtë, kjo është e famshme ndër kozmetologët anë e mbanë botës.Ndryshe nga tretmanet e tjera të lëkurës, lëkura jonë do të bëhet më e lëmuar dhe më e hidratuar menjëher pasi të futet në dyll të ngroht dhe i njëtrajtshëm.Mund të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE PARAFFIN WAX TRETMENT E...
10218 24.99
Karakteristikat:Tretmani me parafinë e bën lëkurën e butë dhe të lëmuar me efektin e tij të mrekullueshëm, posaçërisht lëkurën e thatë, në moshë, të fortë si dhe në dimër.Falë efektit perfekt si dhe operimit të thjeshtë, kjo është e famshme ndër kozmetologët anë e mbanë botës.Ndryshe nga tretmanet e tjera të lëkurës, lëkura jonë do të bëhet më e lëmuar dhe më e hidratuar menjëher pasi të futet në dyll të ngroht dhe i njëtrajtshëm.Mund të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MAKINË PËR PASTRIM DHE USHQIM …...
KD-9000 59.99
Arrini një lëkurë rinore me lehtësi dhe shpejtë me anë të kësaj makine e cila funksionon me anë të sistemit Galvanik, sistem i njohur për super funksionet e tija me jone pozitive dhe jonet negative me anë të së cilave lëkura juaj pastrohet nga toksinat që gjenden në të si dhe në të njejtën kohë merr lëndë ushqyese të nevojshme për lëkurë. Karakteristikat I mbartshëm, me mundësinë e rimbushjes, pa kabëll Ofron një kontrollë të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION GLOW ILLUMINATING F...
5057566061797 10.99
Ndiqni shkëlqimin këtë stinë të festave me sprejin për fytyrë dhe trup nga Revolution Illuminating Spray. Produkti me shumë qëllime është një produkt që duhet ta keni me doemos. Një lëng i bardhë me shkëlqim margaritarësh për një lëkurë me shkëlqim. Një sprej i hollë me grimca reflektive që do ju dhurojnë një përfundim të njomë me shkëlqim. Kapni vëmendjen e të gjithve këtë stinë me Revolution Illuminating Spray. Mënyra e përdorimit: Spërkatni në fytyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION GLOW ILLUMINATING F...
5057566061827 10.99
Ndiqni shkëlqimin këtë stinë të festave me sprejin për fytyrë dhe trup nga Revolution Illuminating Spray. Produkti me shumë qëllime është një produkt që duhet ta keni me doemos. Një lëng i bardhë me shkëlqim margaritarësh për një lëkurë me shkëlqim. Një sprej i hollë me grimca reflektive që do ju dhurojnë një përfundim të njomë me shkëlqim. Kapni vëmendjen e të gjithve këtë stinë me Revolution Illuminating Spray. Mënyra e përdorimit: Spërkatni në fytyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SKIN REJUVENATION FACE LIFTING...
KOD0005911807 69.99
RF Thermage është një tretman jo invaziv, që nënkupton se nuk ka nevojë për prerje të lëkurës për të performuar atë, i cili përdor radio frekuenca me energji mono polare për të shtrënguar dhe tonuar trupin dhe për të përmisuar konturin e tijë. Makina punon duke ngrohur shtresën e brendshme të lëkurës të njohur si dermis. Kjo nxehtësi shkakton krijim të kolagjenit që quhet neocollagenesis. Kolagjeni i ri bën lëkurën më të shtrënguar dhe përmison…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SKINCARE OPTIONS IPS BRIGHTENI...
KOD0005911806 69.99
Bazuar në principe fizioterapeutike, kjo është një makinë e përkryer dhe portative e cila përmbanë 3 nga teknikat më efektive të cilat njihen globalisht në industrinë e bukurisë, si: fototerapia, ultrasonik dhe sistemi galvanik. Me anë të kësaj makine, ju do të keni të mundur përdorimin e energjisë fizike për të promovuar shëndetin e qelizave të lëkurës, për të përshpejtuar qarkullimin e trupit si dhe për të forcuar aftësinë e furnizimit të oksigjenit dhe metabolizmin…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SKINCARE OPTIONS REPAIR &...
KOD0005911805 69.99
Makina bën përmisimin (hidratimin, shtrëngimin dhe tërheqjen e lëkurës) si dhe kryen një pastrim të thellë të lëkurës suaj. Me anë të induksionit ultrasonik ju përmisoni ngjyrën e lëkurës suaj, largoni njollat në lëkurë si dhe e shtrëngoni atë. Me anë të masazhës me këtë makinë ju rrisni depërtueshmërinë në qeliza dhe bëni ushqimin e lëkurës, gjithashtu ndihmon metabolizmin e lipociteve dhe përshpejton qarkullimin e limfës dhe tërheqjen e lëkurës. Makina punon me anë të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DISPOSABLE BLACK GLOVES...
KOD1000000389 6.99
• Dorëza najloni për punë, në sallonet e bukurisë; • Ndjesi dhe prekje e pakompromistë; • Hipoalergjetike, pa lateks dhe pa pluhur, dizajn i pastër; • Komoditet i madh.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DISPOSABLE BLACK GLOVES...
KOD1000000388 6.99
• Dorëza najloni për punë, në sallonet e bukurisë; • Ndjesi dhe prekje e pakompromistë; • Hipoalergjetike, pa lateks dhe pa pluhur, dizajn i pastër; • Komoditet i madh.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AIR FOUNDATION MAGIC 60...
6523654789694 4.49
Baza, e cila nuk përshkohet nga uji, është e përshtatshme për të gjithë. Ju mund t’i merrni përfitimet e saj dhe të fitoni një pamje të përkryer. Ky produkt nuk është vetëm për artistët e grimit. Është me rëndësi që lëkura juaj të përgatitet para aplikimit, në mënyrë që të arrihet përfundimi në mënyrë të duhur. Praktikojeni shtresimin e butë dhe lyerjen e lëkurës, përdorni primer mat dhe hidratues me vaj; përdorni pudër përfunduese mat…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN KODAN SKIN DISINFECTING WI...
4032651404018 10.99
Lecka të gatshme për dezinfektim të lëkures Përshtatshmëria e shkëlqyer me lëkurë Tharje e shpejtë e sipërfaqes Të gatshme për përdorim Efektive kundër një spektri të gjerë të mikroorganizmave: baktericidet, Tb, kërpudhëzat (C. albicans), kundër viruseve (përfshirë HIV, HBV, HCV, HSV, viruset e influencës), adeno- dhe rotaviruset 90 lecka /në enë Zonat e aplikimit kodan® leckat janë të përshtatshme për dezinfektim universal, siç janë: për pastrimin e lëkurës së paprekur, p.sh. e pacientëve, stafit infermieror…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BLACK HAIR TIE | LIDHËS…...
KOD1000000306 0.99
Lidhëse e zezë për flokë. Kjo lidhëse shquhet për rehatinë që jep. Ka material kualitativ dhe është tejet e butë. Kështu, ajo nuk i tërheq flokët dhe nuk shtrëngon kokën.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR TIE WHITE | LIDHËS…...
KOD1000000305 0.99
Lidhëse e bardhë për flokë. Kjo lidhëse shquhet për rehatinë që jep. Ka material kualitativ dhe është tejet e butë. Kështu, ajo nuk i nduk flokët dhe nuk shtrëngon kokën.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SIENNA X LUXURY SELF TAN MITT ...
5060148803364 7.00
Sigurohuni që në çdo rast të merrni tenin më të përkryer me Luxury Self Tan Mitt. E ridizajnuar për ekstra rehati, sipërfaqja shumë e butë e dorezës e bën aplikimin pa shtresim në tenin e fytyrës. Përkundër shumë dorezave të tjera me marka imituese, kjo dorezë është e përdorshme të dy anët, duke siguruar shfrytëzim maksimal të saj. Doreza poashtu mund të lahen në mënyrë që të përdoret përsëri.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BEAUTY SALON CAPE | MAN...
KOD1000000277 6.99
Mantel për sallone të bukurisë. Manteli është rezistent ndaj ujit dhe mund të përdoret në sallon, ose edhe në shtëpi. Mbron rrobat e klientit kur përdorni ngjyrë ose perm. I përshtatshëm për stilizime të ndryshme, ngjyrosje, perm, etj. I lehtë për t’u pastruar.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ESPEJO SHAVING GEL 500m...
8691228070122 2.49
Ky gell për rrojë krijon vazhdueshmëri të pasur dhe shkumë sapuni të kremosur, e cila ndihmon në krijimin e barrierës – të pasur me lagështi, kundër brisqeve për rrojë, duke e pregatitur procesin e rrojës për një nivel më të lartë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ESPEJO SHAVING GEL 700m...
8691228070078 3.49
Ky gell për rrojë krijon vazhdueshmëri të pasur dhe shkumë sapuni të kremosur, e cila ndihmon në krijimin e barrierës – të pasur me lagështi, kundër brisqeve për rrojë, duke e pregatitur procesin e rrojës për një nivel më të lartë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FOOT FILE | LIMË E BARD…...
KOD0000033631 0.99
Beauty Impex sjell cilësi të lartë të standardeve të cilësisë. Lima për pedikyr të shputave me shpejtësi redukton dhe zbutë lythët, sipërfaqet e thara tek pjesët e epërme dhe anash shputës e gishtit të këmbës, duke e bërë atë tejet të lëmuar. Derisa e perdorni këtë vegël dore, do t’i largoni edhe llythët më të vrazhdë, në mënyrë efektive. Kjo limë për shputa të këmbës është dizajnuar në mënyrë të veçantë, si pjesë e familjes…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN CALLUS FILE MODERN LINE 80...
4047816545338 6.99
Linja moderne e artroskopit korneal është shumë e përshtatshme dhe e largon lëkurën korneale në tërësi dhe në mënyrë efektive. Mund të lahet dhe të dezinfektohet.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SEMPERCARE GLOVES 9-10 ...
9001570519795 4.99
Sempercare® Nitrile sjellë rezistencë dhe mbrojtje në të njejtën kohë. Është produkt për aplikime kritike siç janë disa substanca kimike ose agjentët kitostatik. Rezistencë e mirë ndaj substancave kimike bazuar në listën e rezistencës kimike. E përshtatshme për aplikime disa agjentëve citostatik. Ka forcë prej 9N – mbrojtje e lartë për procedura kritike Mbrojtje nga infeksionet – rezistente ndaj viruseve për përdoruesit apo pacientët.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SEMPERMED GLOVES 8-9 L 1x100pc...
9001570510303 4.99
Sempercare® Nitrile sjellë rezistencë dhe mbrojtje në të njejtën kohë. Është produkt për aplikime kritike siç janë disa substance kimike ose agjentë kitostatik. Rezistencë e mirë ndaj substancave kimike bazuar në listën e rezistencës kimike. E përshtatshme për aplikime disa agjentëve kitostatik. Ka forcë prej 9N – mbrojtje e lartë për procedura kritike Mbrojtje nga infeksionet – rezistente ndaj viruseve për përdoruesit apo pacientët.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SEMPERMED GLOVES M 1x100pcs | ...
9001570506870 4.99
Sempercare® Nitrile sjellë rezistencë dhe mbrojtje në të njejtën kohë. Është produkt për aplikime kritike siç janë disa substanca kimike ose agjentë kitostatik. Rezistencë e mirë ndaj substancave kimike bazuar në listën e rezistencës kimike. E përshtatshme për aplikime të disa agjentëve kitostatik. Ka forcë prej 9N – mbrojtje e lartë për procedura kritike Mbrojtje nga infeksionet – rezistente ndaj viruseve për përdoruesit apo pacientët.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE PLASTIC GLOVES 1x100pcs...
3870160315941 0.99
Doreza najloni për punë në sallonet e bukurisë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WOODEN FOOT FILE | LIMË…...
KOD0000003304 0.99
BeautyImpex sjell cilësi të lartë Pedicure Foot File ISO të standardeve të cilësisë. Lima për pedikyr të shputave me shpejtësi redukton dhe zbut lythët, sipërfaqet e thara te pjesët e epërme dhe anash shputës e gishtit të këmbës, duke e bërë atë të lëmuar. Derisa e përdorni këtë vegël dore, do t’i largoni edhe lythët më të vrazhdë në mënyrë efektive. Kjo limë për shputa të këmbëve është e dizajnuar në mënyrë të veçantë si…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WAX HEATER DEPILATORY P...
725272745779 19.99
Depilator në tas. Është i përshtatshëm për përdorim në sallone të bukurisë si dhe në spa. Poashtu, është i përshtatshëm për teknikët e thonjve, terapeutët mobilë, studentët dhe, gjithashtu, për përdorim në shtëpi. Buton për fikje/startim i cili mund të rregullohet prej funksionimit mesatar te ai i lartë. I përshtatshëm për të gjitha llojet e dyllëve. Tasi është nga alumini. Ka kapak plastik rezistent ndaj dëmtimit.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEPILATION BED STRIP 80...
8032636035875 9.99
Një sasi e madhe e letrave për depilim, janë prodhuar nga materiali me cilësinë më të lartë, për ta parandaluar thithjen përtej letrës dhe për të ofruar rezultate të pastërta, të shpejta dhe profesionale.  80 letra depilimi me pëlhurë të paendur që mund të përdoren me sheqer apo me dyllë. Gjatësia: 80m.  
Krahaso QUICK SHOP