Gjithsej 21 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TRIPLE CUT D.X NAIL CP...
KOD0005911220 2.49
Prerëse për thonj artificialë. Cilësi e lartë e garantuar dhe qëndrueshmëri e madhe. Mprehni prerëset për t’i prerë thonjtë në gjatësinë dhe stilet e dëshirueshme. E përshtatshme për thonjtë artificialë ose thonjtë natyralë. E përshtatshme për përdorim profesional  ose për përdorim në shtëpi.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LIGHTING LAMP FOR NAILS...
KOD0005911121 17.99
Llambë ndriçuese me llupë për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës. Shumë e sofikstikuar dhe e qëndrueshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SOLINGEN CUTICLE CLIPPE...
4002320452060 1.99
Prerëse për kutikula. E përshtatshme për thonj akrilik imitues / thonj artificialë / thonj natyralë; Brisk që pren lëmueshëm; E përshtatshme për përdorim profesional dhe për shtëpi; E prodhuar nga çeliku.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB L 9W | PO...
F-37-6 1.49
Poç për UV llambë. E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W; Ideale për gypat e dritës UV që janë të instaluara në llambat tharëse UV; E përshtatshme për sallone profesionale, studio, apo për përdorim në shtëpi; Gjatësia e valëve është lehtësisht e dukshme dhe nuk përbën rrezik për sytë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE PORCELAN ACRYL GLASS |...
KL0200 4.99
Enë qelqi në formë tetëkëndëshi. Përdoret për të vendosur pluhurin akrilik gjatë punës.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
OVNAK SCISSORS FOR CUTICLES &#...
3871267001669 3.49
Modeli për fillestar opcionalisht sjellë zgjedhje në mes të skajit prerës me mikro-dhëmbëzorë dhe skajit prerës të ngjyrosur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL CLEANING BRUSH IBL...
IBL-B031 1.49
Veçoritë: 100% brend i ri dhe cilësi të lartë Brusha me qime është e përkryer për trajtim artistik të thonjve/manikyr/pedikyr Shumë e mirë pas lëmimit dhe para bërjes së thonjve me llak Për pastrimin e pluhurit, dhe të mbeturave nga lëmimi Me mbajtëse plastike, e lehtë për tu mbajtur E fuqishme mjaftueshëm për të pastruar pluhurin dhe nuk e dëmton lëkurën e butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BOWL | TAS PËR THO…...
IBL-C23 2.99
Ky tas është ideal për trajtimin e thonjve, thithjen e akrilikut dhe zbutjen e gellit të tipsave të thonjëve. Shtoni ujë të nxehtë te tasi i bardhë, derisa pjesa për trajtimin e thoit apo acetonit të jetë e vendosur te pjesa e epërme e tasit (i cili është rezistent ndaj acetonit). Ky proces i nxehjes ndihmon që acetoni ta tretë akrilikun e thonjëve më shpejt dhe, gjithashtu, lejon trajtimin spa. Pjesa e epërme e tasit është…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MANICURE EQUIPMENT IBL-...
IBL-NC11 1.99
Lugë për shtypjen e kutikulave. Madhështore për pastrim nën kutikulën e thoit apo papastërtitë që gjenden në thon. Duke e përdorur larguesin, është mënyra më e sigurtë për të pastruar poret në krahasim me shtrydhjen e puqrrave të zeza. Trajtim i veçantë anti-bakterial i çelikut inoks. E ulë nivelin e infeksionit dhe gjasat e inflamimit!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL TWEEZER | PINCË PË…...
IBL-NC15 1.49
Këto pinca për thonj janë dizajnuar specifikisht nga ekspertët e artit për t’ju lejuar që t’i modeloni thonjtë me dekorime artistike, me një lehtësi  shumë të madhe. Këto pinca me dizajn lakor ju lejojnë që t’i aplikoni aksesorët artistik në thonj me precizitet të lartë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE CUTICLE EQUIPMENT IBL-N...
IBL-NC14 0.99
Kjo vegël, me maje të dyfishtë, është dizajnuar për prerjen e kutikulës përreth thonjve tuaj, derisa, në të njëjtën kohë, i bën ata të lëmuar.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE |...
IBL-H15 2.99
Shpuese për thonj. 100% brend i ri me cilësi të lartë! Karakteristikat: Dizajn me peshë të lehtë për veprim preciz dhe e mbartshme; E përshtatshme për padikyr dhe manikyr; E përkryer për përdorim profesional dhe për shtëpi; E përshtatshme edhe për njerëz edhe për kafshë shtëpiake.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SOLINGEN NAIL CPLIPPER ...
0662 1.49
Prerëse për thonj. E përshtatshme për thonj akrilik imitues / thonj artificialë / thonj natyralë; Stile të ndryshme të prerjes: prerje me skaje të drejta / prerje me skaje rrethore; Brisk që pren lëmueshëm; E përshtatshme për përdorim profesional dhe për shtëpi; E prodhuar nga çeliku.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL CLIPPER PROFESSIONAL ...
4047816022228 12.99
Prerëse për thonj, përdoret lehtë për shkurtimin e thonjve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN DUST BRUSH | BRUSHË PËR TH…...
4047816268879 7.49
Brushë e fortë për pluhur për pastrimin e plotë të thonjve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL TIPS TRANSPARENT B...
IBL-C27D 1.79
Kuti e zbrazët për tipsa. Vendosni tipsat në këtë kuti dhe kurseni kohën tuaj. Tipsat i gjeni shumë më lehtë duke i lënë të grumbulluara në këtë kuti të lezetshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB 9w | POÇ …...
D00348 1.49
Poç për UV llampë. E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W; Ideale për gypat e dritës UV që janë të instaluara në llambat tharëse UV; E përshtatshme për sallone profesionale, studio, apo për përdorim në shtëpi; Gjatësia e valëve është lehtësisht e dukshme dhe nuk përbën rrezik për sytë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ZINGEN NAIL CLIPPER | P...
6920001211554 1.99
E përshtatshme për thonj akrilik imitues / thonj artificial / thonj natyral Stile të ndryshme të prerjes: prerje të mirë / me skaje të drejta / me skaje rrethore Brisk që prenë lëmueshëm E përshtatshme për përdorim profesional dhe për shtëpi E prodhuar nga çeliku.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL TIPS BOX 1x500pcs ...
IBL-C27 1.79
Kuti e zbrazët për tipsa. Vendosni tipsat në këtë kuti dhe kurseni kohën tuaj. Tipsat i gjeni shumë më lehtë duke i lënë të grumbulluara në këtë kuti të lezetshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL CLEANING BRUSH IBL...
IBL-B032 1.99
Brushë e madhe për pastrimin e thonjëve. Efikase dhe ekonomike. Veçoritë: 100% brend i ri dhe cilësi e lartë; Brusha me qime është e përkryer për trajtim artistik të thonjëve (manikyr/pedikyr); Shumë e mirë pas lëmimit dhe para ngjyrosjes me llak; Për pastrimin e pluhurit dhe të mbeturave nga lëmimi; Me mbajtëse plastike, e lehtë për t’u mbajtur; E fuqishme mjaftueshëm për ta pastruar pluhurin dhe nuk e dëmton lëkurën e butë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MANICURE EQUIPMENT IBL-...
IBL-NC12 0.99
Veçoritë: Brend i ri. E prodhuar nga çeliku inoks. Shtypës me fund të dyfisht për shtypjen dhe prerjen e kutikulës së thoit. Fundi që duket si lugë (me fund të lakuar) përdoret për shtypjen e kutikulave – dizajni lehtësisht ndihmon në formësimin e kutikulave. Brisku i heq mbetjet e lwkurës që janë të vështira të hiqen në thonj dhe është madhështore për largimin e ngjitësit kur përdorni thonj akrilik. E përshtatshme për përdorim në sallone profesionale…
Krahaso QUICK SHOP