Gjithsej 13 Produkte.

35%
Krahaso QUICK SHOP
SET PËR THONJ UV & LED 1x…...
KOD0005911789 45.98 29.99
UV & LED llambë 36w x 1 copë: Dizajn mode: me formë diamanti 3D dhe dizajn mahnitës të paketimit. Kjo makinë posedon sensor automatik me rreze të kuqe. Do të filloj të funksionojë automatikisht kur duart të futen brenda dhe, poashtu, do të fiket automatikisht kur duart do të tërhiqen, apo kur koha në kohëmatës mbaron. Kohëmatës me 3 rregullues të kohës: 10s/30s/60s. Silcare gell ndërtues (Clear) 30gr x 1 copë: Baza One Clear është një gell transparent,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL TRANSPARENT BRUSH ...
KOD1000000397 0.99
Brushë për thonj. Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Mundëson edhe aplikime tjera në thonj (dizajne të ndryshme estetike). Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BRUSH (WHITE 7) 1p...
KOD0005911409 0.99
Brushë për thonj. Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Mundëson edhe aplikime tjera në thonj (dizajne të ndryshme estetike). Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL ART TOOL BRUSHES |...
KOD1000000405 4.99
Brushë për thonj. Modelim ombre i thonjëve me anë të kësaj brushe fantastike, e cila mundëson aplikimin e stilit ombre në thonj, pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BRUSH (BLACK 7) 1p...
KOD0005911406 0.99
Brushë për thonj. Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Mundëson edhe aplikime tjera në thonj (dizajne të ndryshme estetike). Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BRUSH (BLACK 8) 1p...
KOD0005911407 0.99
Brushë për thonj. Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Mundëson edhe aplikime tjera në thonj (dizajne të ndryshme estetike). Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BRUSH (BLACK 3) 1p...
KOD0005911408 0.99
Brushë për thonj. Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL ART PROTECH NA1 GEL B...
4047816369637 5.99
Fibri plastik biotek është idealisht i përshtatshëm për gellët UV të LCN-së, gellët me ngjyrë dizajni 3D për art të përjetshëm të thonjve në vetitë e saja përbërëse të procesuara.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BRUSH BROWN | BRUS...
MA37 0.99
100% brend i ri dhe cilësi të lartë Brusha me qime është e përkryer për trajtim artistik të thonjve / manikyr / pedikyr Shumë e mirë pas lëmimit dhe para bërjes së thonjve me llak Për pastrimin e pluhurit, dhe të mbeturave nga lëmimi Me mbajtëse plastike, e lehtë për tu mbajtur E fuqishme mjaftueshëm për të pastruar pluhurin dhe nuk e dëmton lëkurën e butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GELL & DEZIGN NAIL...
IBL-B002 0.99
Veçoritë: Ideal për punë artistike me thonj. E përshtatshme për përdorim profesional dhe për shtëpi. E lehtë për ta menaxhuar dhe operuar. E përshtatshme për çdo zonjë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL TRANSPARENT BRUSH ...
KOD1000000183 1.49
Brushë transparente për thonj. Veçoritë: 100% brend i ri dhe cilësi e lartë; Brusha me qime është e përkryer për trajtim artistik të thonjve (manikyr / pedikyr); E mrekullueshme pas lëmimit dhe para ngjyrosjes me llak; Për pastrimin e pluhurit dhe të mbeturave nga lëmimi; Ka mbajtëse plastike, e lehtë për t’u mbajtur; E fuqishme mjaftueshëm për ta pastruar pluhurin nga thonjtë; Nuk e dëmton lëkurën e butë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN PROTECH 1 GEL BRUSH | BRUS...
4047816348250 5.99
Brushë esenciale për përdorimin e Gellit Color. Fijet e brushës mundësojnë mbulim të përkryer dhe pa vija. Për rezultate të mira, përdorni ngjyrë të hollë, shëruese dhe përsëritëse.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL BOND BRUSH | BRUSHË P…...
4047816298517 4.99
Brushë e veçantë aktive për ngjitjen e thonjve.  
Krahaso QUICK SHOP