Gjithsej 76 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DECORATION NAIL ROLLER ...
IBL-D53 1.49
Vetë-ngjitëse. Mund të përdoret me UV gell / thonj akrilik / llak për thonj etj. Këto janë të domosdoshme për ata që kërkojnë të sjellin teknika inovative! Nëse e përdorni këtë art për thonj, sigurohuni që përdorni shumë top coat për të parandaluar ato që heqin lëkurën tek skajet.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL FOLIE SET 1x12pcs ...
IBL-D40 3.49
Foli për thonj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL PLASTIC DECORATION...
IBL-D50 0.39
Dekorime për thonj. Figura të lezetshme për stilizimin e thonjëve. Hijeshi dhe estetikë për thonjtë tuaj. Veçoritë dhe përdorimi: 100% brend i ri me cilësi të lartë; Dekorime për thonj; E lehtë për t’u përdorur në thonjtë natyralë dhe artificialë; Pastrojeni sipërfaqen e thonjëve, bëni me brushë llakun bazë dhe vendosni atë mbi thonj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL METAL DECORATIONS ...
IBL-D61D 0.19
Dekorime për thonj. Dekorime metali për thonj ngjyrë ari. Të lezetshme dhe tejet moderne. Aplikohen lehtë dhe iu japin bukuri thonjve. Hijeshi dhe estetikë për thonjtë tuaj. Veçoritë dhe përdorimi: 100% brend i ri me cilësi të lartë; Dekorime për thonj; E lehtë për t’u përdorur në thonjtë natyralë dhe artificialë; Pastrojeni sipërfaqen e thonjëve, bëni me brushë llakun bazë dhe vendosni atë mbi thonj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL METAL DECORATIONS ...
IBL-D61 0.19
Dekorime për thonj. Dekorime metali për thonj ngjyrë hiri. Të lezetshme dhe tejet moderne. Aplikohen lehtë dhe iu japin bukuri thonjve. Hijeshi dhe estetikë për thonjtë tuaj. Veçoritë dhe përdorimi: 100% brend i ri me cilësi të lartë; Dekorime për thonj; E lehtë për t’u përdorur në thonjtë natyralë dhe artificialë; Pastrojeni sipërfaqen e thonjëve, bëni me brushë llakun bazë dhe vendosni atë mbi thonj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL FOLIE IBL-D40 | FO...
IBL-D40D 0.49
Foli për thonj e një kualiteti tejet të lartë. Përdoret për dizajnime të ndryshme në thonj, kryesisht për zbukurime estetike. Thonjtë tuaj do të duken të bukur dhe tejet të hijshëm. E domosdoshme kur bie fjala te stilizimi i thonjve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL METAL DECORATIONS ...
IBL-D47 0.14
Dekorime për thonj. Figura të lezetshme metali për stilizimin e thonjëve. Hijeshi dhe estetikë për thonjtë tuaj. Veçoritë dhe përdorimi: 100% brend i ri me cilësi të lartë; Dekorime për thonj; E lehtë për t’u përdorur në thonjtë natyralë dhe artificialë; Pastrojeni sipërfaqen e thonjëve, bëni me brushë llakun bazë dhe vendosni atë mbi thonj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE PLASTIC NAIL DECORATION...
IBL-D25 0.39
Dekorime për thonj. Figura të lezetshme për stilizimin e thonjëve. Hijeshi dhe estetikë për thonjtë tuaj. Veçoritë dhe përdorimi: 100% brend i ri me cilësi të lartë; Dekorime për thonj; E lehtë për t’u përdorur në thonjtë natyralë dhe artificialë; Pastrojeni sipërfaqen e thonjëve, bëni me brushë llakun bazë dhe vendosni atë mbi thonj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE METAL NAIL DECORATIONS ...
IBL-D24 2.99
Dekorime metali për thonj. Cilësi e garantuar dhe qëndrueshmëri e lartë. Veçoritë dhe përdorimi: 100% brend i ri me cilësi të lartë; Dekorim estetik për thonj; E lehtë për t’u përdorur në thonjtë natyralë dhe artificialë; Pastrojeni sipërfaqen e thonjëve, bëni me brushë llakun bazë për thonj dhe vendoseni atë mbi thonj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL METAL DECORATION I...
IBL-D41 0.49
Dekorime për thonj. Figura të lezetshme për stilizimin e thonjëve. Hijeshi dhe estetikë për thonjtë tuaj. Veçoritë dhe përdorimi: 100% brend i ri me cilësi të lartë; Dekorime për thonj; E lehtë për t’u përdorur në thonjtë natyralë dhe artificialë; Pastrojeni sipërfaqen e thonjëve, bëni me brushë llakun bazë dhe vendosni atë mbi thonj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DECORATIONS IBL-D0...
IBL-D05 2.49
Dekorime për thonj. Figura të lezetshme për stilizimin e thonjëve. Hijeshi dhe estetikë për thonjtë tuaj. Veçoritë dhe përdorimi: 100% brend i ri me cilësi të lartë; Dekorime për thonj; E lehtë për t’u përdorur në thonjtë natyralë dhe artificialë; Pastrojeni sipërfaqen e thonjëve, bëni me brushë llakun bazë dhe vendosni atë mbi thonj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DECORATIONS IBL-D5...
IBL-D59 2.49
Veçoritë: 100% brend i ri me cilësi të lartë Dekorim për thonj E lehtë për tu përdorur në thonjt natyral dhe artificial Pastrojeni sipërfaqen e thonjve, bëni me brushë llakun bazë për thonj dhe vendosni atë mbi thonj Mbështjellni me topcoat të pastër  
Krahaso QUICK SHOP